Resultaten voor wellness massage opleiding

 
wellness massage opleiding
 
Opleiding - Mazzaze.nl.
Meld je aan voor de nieuwsbrief. wellness ontspanningsmassages sinds 2007. - Massage flow dag workshop. - Dynamische massage. - Hot Stone. - Kokos stempel. - Lomi Lomi. Massage workshop voor koppels. Reis naar Portugal. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Bij Mazzaze word je opgeleid tot ontspanningsmasseur. Na het doorlopen van de opleiding heb je een variatie aan handvatten om een juiste ontspanningsmassage te geven.
seopageoptimizer.nl
Opleiding Wellnessmassage Leiden - MSP Opleidingen.
Geven jullie deze opleiding ook in Rotterdam? IK hoop van wel. 19 november 2017 om 10:33: Beantwoorden. Hallo, De jaaropleiding Wellnessmassage geven we in Leiden. Je bent van harte welkom! Hier vind je alle informatie en kan je je ook aanmelden. Met vriendelijke groet., team MSP Opleidingen. 13 maart 2018 om 17:13: Beantwoorden. ik wil mij aanmelden voor de cursus wellness massage maar heb een vraag over de betaling.
keyboost.nl
Opleiding Wellnessmassage - Wellnessmassage leren bij IVS Opleidingen.
Dordrecht, Roosendaal, Rotterdam. Sportmassage, triggerpointtherapie en medical taping. Naast haar werkzaamheden voor IVS Opleidingen in Dordrecht heeft Bianca een eigen massagepraktijk in Zevenbergen en is zij groepsles instructrice op diverse sportscholen. Tevens is zij ESPO examinatrice voor de opleiding sportmassage.
wellness massage opleiding
MYOS Opleidingen in massage, wellness en sportbranche.
Woensdagvond 24 augustus 2022 in Utrecht Woensdagavond 31 augustus 2022 in Udenhout Je bent van harte welkom! Erkend, vakkundig, energiek en betrokken onderwijs Wij staan voor Gespecialiseerde sportmassage bij top sporters Hardlopers - Voetballers - Wielrenners - Tennissers Wellness massage voor sport masseurs Indiase hoofdmassage LomiLomi massage Hotstone massage Bamboe massage En meer. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Trigger Needling Concept. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Overzicht trainingen en opleidingen. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Ik raad MYOS Opleidingen aan. Niet alleen voor wat betreft de inhoud, maar vooral de manier waarop er les wordt gegeven is goed. Peter leert je alles vanuit zijn eigen praktische ervaringen. Hij deelt niet alleen zijn kennis, maar brengt ook zijn passie over wat terug te zien is in zijn lessen. In de loop der jaren heb ik al aardig wat opleidingen en cursussen gevolgd, bij diverse aanbieders. Bij Peter, Angela, Ingrid, Désirée en collegas is het steeds weer een beetje 'thuiskomen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd, dus mij zie je vanzelfsprekend terug om nog een hoop op te steken van deze kanjers. Joyce van Ommen. De opleiding tot sportmasseur bij MYOS vond ik bijzonder leuk om te doen!
schoonheidssalondenhelderarsenaal.nl
opleiding wellness massage start januari 2023 - Lydia van der Bie.
werken met magnesiumolie en gel. drukpuntmassage in het gezicht. Docente: Lydia van der Bie. Na het volgen van alle lesdagen krijg je het diploma wellness massage waardoor aanmelden bij Masseurs Netwerk Nederland als basis lid of premium lid optioneel mogelijk is.
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe.
Bij vastzittende schouders, stijfheid of gespannenheid in spieren kan een massage weldadige verlichting geven. Er zijn echter nog een aantal goede redenen om je te laten masseren. Redenen voor een massage. Je kunt bij mij terecht voor Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Dynamische massage, Ontspanningmassage tijdens zwangerschap en Stoelmassage. Sinds 1997 geef ik met veel plezier en met passie voor mijn vak diverse massagecursussen. In Gasteren geef ik in een vrij gelegen eigen praktijk diverse cursussen aan kleine groepjes. In 2023 starten er weer een aantal cursussen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen en een cursus of workshop plannen op dagen en tijden die jullie allen goed schikken. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden! Redenen voor een massagecursus. Avond- en Weekendcursussen Ontspanningsmassage basis en gevorderden, Hotstone massage cursus, Cursus Lomi Lomi strijkingen en Individuele cursussen. Geef jezelf of een ander een heerlijk geschenk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor het gehele massage- en cursusaanbod! B&B Meander Gasteren Drenthe.
Opleiding wellnessmassage - Massageopleiding Apeldoorn.
Na de opleiding wellnessmassage kun je nog een Master doen voor MASSAGETHERAPEUT of WELLNESS SPA. Tijdens de opleiding wordt je begeleid door ervaren en geaccrediteerde docenten. Veel aandacht wordt besteed aan de praktijk massage. Je leert alles over de klassieke massage in de opleiding. Ook zijn er theorielessen waarin de vakken anatomie en de fysiologie worden gegeven om meer te leren van het menselijk lichaam.
Behaal uw Wellnessmassage-diploma bij de Examen Stichting Perimedische Opleidingen ESPO.
Missie en Visie. De opleiding wellnessmassage is opgebouwd uit de onderdelen anatomie, fysiologie en massage. De opleiding tot wellnessmasseur wordt afgesloten met drie theorie-examens en één praktijkexamen. De theorie-examens bestaan uit meerkeuzevragen die binnen een vastgestelde tijd dienen te worden beantwoord.
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
Leer alles over de oorsprong en de basisprincipes van de Ayurveda. Leer hoe je deze kennis kunt toepassen in de moderne wellness praktijk. Achter de ayurvedische massage uit India schuilt een eeuwenoude gezondheidsleer die zesduizend jaar geleden op schrift is gesteld. Bindweefselmassage is een neuro-reflectoire massage waarmee je diep inwerkt op de huid en het lichaam; theorie, toepassingen en veel praktijk! Ontdek de zeven hoofdchakras en hun kenmerken. Leer blokkades in de chakras op te lossen om klachten te verhelpen. Chakratherapie voor gevorderden. Verdieping in de chakratherapie; oorzaken van blokkades in chakras ontdekken en behandelen, omgang met klanten, persoonlijke ontwikkeling. Chi Nei Tsang Buikmassage Abdominal Therapy. Chi Nei Tsang is een taoïstische buikmassage waarmee je inwerkt op de interne organen en de levenskracht chi stimuleert voor fysiek en emotioneel evenwicht. Chinese hoofd- nek- schoudermassage. De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage gebruikt tui-na technieken ter bevordering van de circulatie van levensenergie in het hele lichaam. Chinese voedingsleer focust op de energetische werking van voeding en het in balans brengen van het lichaam.
Wellnessmassage Totaal Massage Academie.
Licentielogo Massage Academie Wellnessmasseur voor op je eigen website. Het tarief voor deelname aan dit complete licentieprogramma is €125,-, voor het eerste jaar. Je kan het licentieprogramma daarna per jaar verlengen. Het verlengingstarief is €100,-, per jaar. Wij zijn aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Onze licentieprogramma's' zijn daarom vrijgesteld van BTW. Vakinhoudelijk support voor deze cursus valt onder het licentieprogramma Wellnessmassage Totaal. Meer informatie over het licentieprogramma. Deze vooropleiding heb je gevolgd. Voor de cursus Wellnessmassage Totaal heb je geen vooropleiding nodig. Als je nog geen basiskennis hebt van het menselijk lichaam raden we je aan om ook de cursus Wellness Anatomie Fysiologie te volgen.
Masseur worden: 5 Cruciale Stappen. American Express. Apple Pay. Google Pay. iDEAL. Mastercard. PayPal. Visa.
Je hebt een massageopleiding of massagecursus gevolgd, je hebt wat ervaring opgedaan, je weet wie je klanten zijn en waar je die kan vinden. Ook heb je alles aangeschaft wat je nodig hebt om masseur of massagetherapeut te worden. Het is tijd dat je gaat starten! Belangrijk in deze fase is dat je de wereld kenbaar maakt wie je bent en wat je doet. Denk hierbij aan zowel online als offline zichtbaarheid.

Contacteer ons