Resultaten voor ontspanningsmassage nieuwegein

 
ontspanningsmassage nieuwegein
 
Behandelingen Massagepraktijk Nieuwegein.
Onderga een ontspanningsmassage en kom los van de dagelijkse stress in lichaam en geest en voel dat je lichaam zich ontspant. Bij een ontspanningsmassage wordt het lichaam beter doorbloed, de spieren en pezen voelen soepeler, de ademhaling wordt dieper en is er verbetering van de stofwisseling.
linkbuilding pakketten
Massages - YOGA-NU.
Ontspanningsmassage, Shiatsu massage, Yoga-Nu massage, sportmassage, holistische massage, deep tissue massage. Thai yoga Classic massage. 90 MINUTEN €90. Een combinatie van energetische en fysieke massage, ontwikkeld door opleiding en jarenlange ervaring. Hiermee boekt Vin resultaten bij zowel chronische klachten als acute blessures. Regelmatig wordt hij ingezet om mensen met acute blessures weer ter been te helpen. Het lukt tot op heden altijd om de klacht duidelijk/meetbaar te verminderen en vaak ook zo goed als te laten verdwijnen. Voor reserveren of informatie.: Stuur ons een mail: info@yoga-nu.nl. Of bel: 0655893989 Vincent. Massages home of op locatie? Massages thuis of bijvoorbeeld bij u op het bedrijf kantoor zijn ook een mogelijkheid. Dit is mogelijk met stoel of tafel. Informeer naar de mogelijkheden. Nieuwegein, UT, 3431 AK.,
Over mij Ontspanningsmassage Karin.
Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen herstellen of ontspannen op een natuurlijke manier. De goede resultaten en het contact met mensen maakt dit enorm leuke werk een ontspanning op zich! 2019 - 2022 Ontspanningsmassage Karin. Powered by JouwWeb.
Massages Keep Moving.
Een massage gericht op herstel en ontspanning. De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Tijdens de hotstone massage wordt u gemasseerd met warme basaltstenen voor een diepe ontspanning. Sportmassage is een massagevorm gericht op het verbeteren van de sportprestaties. Het is ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren. De therapeutische hoofdpijnmassage verlicht de hoofdpijn en zorgt voor ontspanning. Naast de reguliere massages bieden wij ook een wellness treatment aan. De wellness treatment is een bijzondere combinatie van een ontspannend reinigingsritueel en een stevige massage op traditionele Japanse wijze. ZOMER FIT ACTIE 8 weken persoonlijke begeleiding. Fit Vitaal worden en/of blijven voor € 50. Keep Moving Consultancy V.O.F. 3439 ME Nieuwegein.
Praktijk voor massagetherapie Nieuwegein Bruggink massagetherapie.
Bruggink massagetherapie houdt zich aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg WKKGZ, is aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak. Bruggink massagetherapie IJlsterveste 23 3432 RN Nieuwegein T 06 15 01 19 59. Realisatie: Creative Touch.
Massage Sheng Jing Chinese Clinic.
Sheng Jing Chinese Clinic. Acupunctuur Massages Kruiden. Toggle navigation Acupunctuur Sheng Jing. TUINA Chinese Medische Massage is een uitstekende remedie tegen vele kwalen en gebreken. Door verschillende technieken te gebruiken d.m.v. kneed en perstechnieken worden de blokkades in uw lichaam opgeheven en afvalstoffen uit uw lichaam verwijderd een bewezen middel tegen spier-rug, lichaamsstoringen, slechte stoelgang migraine, hernia en etc. De meridiaan-banen en lichaamszones worden gemasseerd, met of zonder etherische olie. De keuze van de olie bepaalt of bv. een voedend, een verwarmend of verkoelend effect wordt bereikt. Tuina Massage is ook bijzonder geschikt voor kinderen en voor mensen met een zwak gestel. Ook kan deze methode toegepast worden bij angst voor naalden. Maar ook voor stressbehandeling, sportmassage en klachten na het sporten is Chinese medische massage uitermate doeltreffend. Niet alleen voor klachten kunt u terecht. Heeft u in deze stresstijd behoefte aan een heerlijke ontspanning kom gezellig binnen of maak een afspraak. Ons potje chinees thee staat voor u klaar. U kunt de behandeling samen met acupunctuur, Chinese medische massage, Cupping en kruiden volmaken en onder bepaalde voorwaarden zijn de kosten bij bepaalde zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk aftrekbaar. Ontspanningsmassage gaat over aanraken en aangeraakt worden.
Massage Nieuwegein - Boek direct een massage online!
Sterren hoog - laag. Type massage in Nieuwegein. Bekijk ook salons in.: Welke massage wordt vergoed door de verzekering? Het verschilt per type massage of je er vergoeding voor krijgt. De klassieke ontspanningsmassage wordt doorgaans niet vergoed door de verzekeraar.
Massage Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn.
Ontspaninnings Massage Hotstone Massage Diepe bindweefsel Massage Zwangerschaps Massage Stoel Massage. Sinds 1998 geef ik met veel plezier ontspanningsmassage cursus. De massagecursus geef ik in Utrecht Leidsche Rijn. In Utrecht geef ik in mijn praktijk ook individuele massage cursus privé les.
Ontspanningsmassage Karin Nieuwegein Oozo.nl.
De onderneming Ontspanningsmassage Karin is gevestigd op Kafmolenweide 38 te Nieuwegein en is actief in de branche Saunas, solaria, baden e.d. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 75214989 en is gelegen in Batau Noord in de gemeente Nieuwegein.
Praktijk voor massagetherapie in Nieuwegein - Home.
Dus of je nu last hebt van lichamelijke klachten, niet lekker in je vel zit, of omdat je graag wilt ontspannen; massagetherapie is een moment van tijd en echte aandacht voor jezelf. Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent, geluk zit in het ontspannen in hoe je nu bent. - Erik van Zuydam -. 2012-2022 Miradora Massagepraktijk - Nieuwegein Vreeswijk Alle rechten voorbehouden.
Massage, balans ontspanning Massagepraktijk IJsselstein.
De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat je weer ervaart hoe het is om ontspannen te zijn. Deze rustige massage zorgt voor een diepe ademhaling, ontspant de spieren en stimuleert de bloedsomloop.

Contacteer ons