Resultaten voor ontspanningsmassage nieuwegein

 
ontspanningsmassage nieuwegein
 
LeerMassageGeven.nl - Massage Cursussen Voor Iedereen!
Jij hebt ook de mogelijkheid om uit te groeien tot een beroepsmasseur. Onze ervaren masseurs zetten zich graag in om jouw te leren masseren vanuit aandacht en contact. Leer masseren vanuit je hart! Onze klanten vertellen. Wij" hebben 21 juli een fantastische dag gehad bij Ahmet. We hebben de partnermassage gedaan de, klassieke ontspanningsmassage.dit is van 10:00: tot 17:00. De dag vloog voorbij. Ahmet is zeer ervaren en kan op een rustige manier heel goed uitleggen hoe je een geweldige, professionele massage kan geven. We hebben verschillende basis technieken geleerd. Een weldaad voor ieder mens." André en Jeanette. Mijn" partner verrast met een massage cursus. Veel geleerd, geoefend en vooral heel gezellig. Ahmet heeft veel verstand van lichaam en geest. We werden er samen heel blij van! Dank je Ahmet." B&B De Meander - Oirschot. Wow, wat een fantastische ervaring het afgelopen weekend met de ontspanningsmassage- en de hotstone- massagecursus.
anand.nl
Theorie-examen Wellnessmassage, Nieuwegein, 20 mei 2017 - ACE examens.
Plaats: 't' Veerhuis, Nijemonde 4, Nieuwegein. Uiterste aanmelddatum: 3 mei 2017. Categorie: Uncategorized Tag: theorie examen Wellnessmassage. Theorie- examen Wellnessmassage: Anatomie, Fysiologie, Pathologie, Wellnessmassage en AOV. Theorie-examen Ontspanningsmassage, Leiden, 24 mei 2017. € 65,00, incl. BTW Meer informatie. Praktijkexamen Ontspanningsmassage, Leiden, 10 juni 2017.
tankpas onbemande tankstations
Massagepraktijken in Nederland - Masseurs Netwerk Nederland.
Bamboemassage, Bindweefselmassage, Cupping massage, Guasha massage, Hot Stone massage, Metamorfosemassage, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Wellnessmassage, Zwangerschapsmassage. Massagepraktijk Carenetics Nieuwegein. Moeflonweide 11 3437EE Nieuwegein Meer info. Sportmassagepraktijk van der Kraaij. Lotsweg 12 2635 NB Den Hoorn Meer info. Baarschotsestraat 34 5087 KW Baarschot Hilvarenbeek Meer info.
Massage in Nieuwegein, overzicht van 10 bedrijven over massage in Nieuwegein.
Trefwoorden van Mind Body Balance Nieuwegein: massage, ontspanningsmassage, hot stone massage, massage tegen lichamelijke klachten, vitaliserende massage, wellness massage, voet massage, massage op maat., 06-53782470, Dukatenburg 3, 3437AB in Nieuwegein. Meer over Mind Body Balance Nieuwegein contact website. Alle masseur bedrijven in Nieuwegein.
Ontspanningsmassage Human Esthetics.
De ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil laten verzorgen. Tijdens deze massage ervaart uw lichaam weer hoe het is om ontspannen te zijn. Rustgevende strijken en kneden zorgen voor een diepe ademhaling, ontspanning van spieren en het stimuleren van de bloedsomloop. Even weg van de stress van alledag en volledig tot uzelf komen. Last van bindweefselverklevingen? Schoonheidssalon Human Esthetics in Hagestein beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is goed te bereiken vanaf Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lexmond, Vianen, Hei en Boeicop, Everdingen, Zijderveld, Culemborg e.d.
Sport- en ontspanningsmassage - FysioHolland.
Voor sport- of ontspanningsmassage kan jij terecht bij één van onze praktijken. Zoek hier een praktijk bij jou in de buurt. Vergroot zoekgebied naar. Maak een fysiotherapie afspraak bij een locatie in de buurt. FysioHolland heeft fysiotherapiepraktijken verspreid over heel Nederland.Door te klikken op de locatie in het kaartje of in de A-Z index, Kun jij rechtstreeks een afspraak inplannen bij de locatie naar keuze. Maak een afspraak. 3439 NK Nieuwegein. 088 374 16 55. Vind ons op.: Facebook page opens in new window Twitter page opens in new window YouTube page opens in new window Linkedin page opens in new window. Werken bij FysioHolland. Met handklachten kun je ook naar de fysiotherapeut. Bewegen tussen fysiotherapie en Feyenoord.
Massages - YOGA-NU.
Ontspanningsmassage, Shiatsu massage, Yoga-Nu massage, sportmassage, holistische massage, deep tissue massage. Thai yoga Classic massage. 90 MINUTEN €90. Een combinatie van energetische en fysieke massage, ontwikkeld door opleiding en jarenlange ervaring. Hiermee boekt Vin resultaten bij zowel chronische klachten als acute blessures. Regelmatig wordt hij ingezet om mensen met acute blessures weer ter been te helpen. Het lukt tot op heden altijd om de klacht duidelijk/meetbaar te verminderen en vaak ook zo goed als te laten verdwijnen. Voor reserveren of informatie.: Stuur ons een mail: info@yoga-nu.nl. Of bel: 0655893989 Vincent. Massages home of op locatie? Massages thuis of bijvoorbeeld bij u op het bedrijf kantoor zijn ook een mogelijkheid. Dit is mogelijk met stoel of tafel. Informeer naar de mogelijkheden. Nieuwegein, UT, 3431 AK.,
Massagesalon Leidscherijn De Meern Terwijde Vleuterweide Vleuten Nieuwegein Houten IJsselstein Utrecht.
Béétje stress aankunnen? Luister dan naar wat je lichaam te vertellen heeft. Gun jezelf en vooral je lichaam een moment, de ruimte en de kans om spanningen los te laten. Elke massage is anders. De eerste massage is eigenlijk een verkenningsmassage, zowel voor jou, wat vind je prettig en waar zitten je pijnpunten, als voor mij. Na overleg met jou gebruik ik technieken die ik heb geleerd en waarvan ik denk dat die op dát moment nodig zijn, in de massage. Dit kan een combinatie zijn van cupping, gua sha, buikmassage, triggerpoint, bindweefselen en/of met een bamboestok. Wil jij dit ervaren? Plan dan een afspraak in mijn praktijk aan huis. Ik wil je graag een plek bezorgen om rust en ontspanning te ervaren. Laat mij je verrassen. Boek hier je afspraak. Massagepraktijk Leidscherijn De Meern Terwijde Vleuterweide Vleuten Nieuwegein Houten IJsselstein. Praktijk aan huis. 3544 SX Utrecht.
Massage Nieuwegein - Boek direct een massage online!
Sterren hoog - laag. Type massage in Nieuwegein. Bekijk ook salons in.: Welke massage wordt vergoed door de verzekering? Het verschilt per type massage of je er vergoeding voor krijgt. De klassieke ontspanningsmassage wordt doorgaans niet vergoed door de verzekeraar.
Massages Keep Moving.
Een massage gericht op herstel en ontspanning. De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Tijdens de hotstone massage wordt u gemasseerd met warme basaltstenen voor een diepe ontspanning. Sportmassage is een massagevorm gericht op het verbeteren van de sportprestaties. Het is ook geschikt voor niet-sporters om de conditie van het lichaam te verbeteren. De therapeutische hoofdpijnmassage verlicht de hoofdpijn en zorgt voor ontspanning. Naast de reguliere massages bieden wij ook een wellness treatment aan. De wellness treatment is een bijzondere combinatie van een ontspannend reinigingsritueel en een stevige massage op traditionele Japanse wijze. ZOMER FIT ACTIE 8 weken persoonlijke begeleiding. Fit Vitaal worden en/of blijven voor € 50. Keep Moving Consultancy V.O.F. 3439 ME Nieuwegein.
JuWell massages JuWell massages. Massagepraktijk JuWell Massages in Nieuwegein.
Dan is een Traditionele Klassieke Massage bij JuWell Massages iets voor jou. JuWell Massages is dé plek om je lichaam te laten verwennen met een ontspanningsmassage, of je spieren los te laten masseren zodat je ongehinderd van je dag kunt genieten.

Contacteer ons