Resultaten voor cursus massage online

 
cursus massage online
 
Online cursus Babymassage - My Happy Baby.
Over My Happy Baby. Online Baby Massage. Online cursus Babymassage. Home Shop Online cursus Online cursus Babymassage. Home Online cursus Online cursus Babymassage. Online cursus Babymassage. € 49,95, incl. Online cursus babymassage: je baby in eigen tijd en tempo leren masseren vanuit huis.
cursus massage online
Cursus Massagetherapeut - Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Een goede massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Ben jij iemand die anderen graag een relaxerende ervaring of een heilzame behandeling geeft? Wil je hier professioneel mee bezig zijn en er je beroep van maken? Dan is deze cursus jouw ding!
cursus massage online
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Nederlands Genootschap voor Sportmassage is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.
seopageoptimizer.nl
Stichting voor Jou massagecursus voor naasten.
De stichting Voor Jou heeft daarom een cursus gemaakt, waarin je hele eenvoudige technieken leert om iemand met kanker op een veilige en ontspannen manier een zachte massage te geven. Deze cursus is gratis online te volgen via diverse filmpjes op de website en Youtube.
computerhulp
Privé Massage Workshop - studio Vandaan.
We hadden niet gedacht dat we zo veel zouden leren van deze workshop.We hebben het meeste gehad aan het feit dat er wordt afgewisseld met partner, dus dat je eerst de massage geeft en daarna ontvangt, zodat je ook goed weet hoe het voelt als je op een bepaalde manier masseert.Ik kan niks bedenken wat anders kan; Ga zo door! Get in touch! KvK: 30248966 0000. NL69 KNAB 0729 5544 81. studio Vandaan, Utrecht.
cursus massage online
Gratis training: Maak kennis met Voetreflexmassage Grow Opleidingen.
Gratis online training: Maak kennis met voetreflexmassage. Herken je dit? - je hebt altijd al meer willen weten over voetreflexmassage. - je weet er wel iets van af, maar niet genoeg. - je twijfelt of voetreflexmassage iets voor jou is.
Online babymassage: de handigste cursus voor bij je thuis - Motel Mama.
Ideaal dus, dat Motel Mama een online cursus aanbiedt. Ik kan de massage geven wanneer en waar het ons past. En als het Céleste te veel wordt, stoppen we gewoon iets vroeger. De cursus is overzichtelijk en duidelijk uitgewerkt. Ik ben een grote fan van de demonstratie filmpjes.
Online Tantra Leren - Because Happiness Matters.
Nog meer artikelen over tantra vind je in onze tantra blog. Online Tantra cursussen op het gebied van intimiteit, seksualiteit, liefde en relaties. Voor singles en stellen. Sommige cursussen zijn meer bedoeld om zelf, alleen te doen, andere bv anders vrijen zijn meer gericht op stellen.
Thuisstudie Massagetherapeut - Thuiscursus.nl.
Waarom kies ik voor deze studie? Met deze cursus volg jij een praktijkgerichte studie die is geschreven door een docent die zelf het beroep beoefent. Op die manier profiteer jij van praktische tips die in de meeste boeken niet te vinden zijn.
Massage Cursus - Massage opleiding als thuisstudie NHA.
Beoordeeld door 25 student en. Inclusief persoonlijke begeleiding. Studeer in jouw eigen tempo. Start binnen enkele minuten. Studieduur: 6 maanden. 6 x €40, 50. Start je proefles Schrijf je in 15 dagen gratis proberen. Start je proefles. Schrijf je in 15 dagen gratis proberen. 6 x €40, 50. Beoordeeld door 25 student en. Inclusief persoonlijke begeleiding. Studeer in jouw eigen tempo. Start binnen enkele minuten. Studieduur: 6 maanden. ZO STUDEER JE. Volg de massage cursus en leer effectief masseren.
Cursus Shantala baymassage.
Voor de babys is het prettig om in een sfeervolle en vertrouwde omgeving te zijn, in de online cursus kan je je baby masseren waar, wanneer en zolang als het jullie goed uitkomt. Je hoeft maar 1 cursus aan te schaffen en kan de massage als beide ouders of verzorgers leren.

Contacteer ons