Resultaten voor opleiding massagetherapeut hbo

 
opleiding massagetherapeut hbo
 
Dermatologie voor masseurs en massagetherapeuten U-Consultancy.
Kennissessie Ulcus cruris, wondbehandeling en compressietherapie. Post HBO modules Dermatologie voor Podotherapeuten. Studiereis Curaçao: Masterclass Huidkanker. Dermatologie voor podotherapeuten. Vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose. Kennissessie diabetische voet, microbioom en huidziekten. Dermatologie voor Professionals in de Wondzorg. Kennissessie Ulcus cruris, wondbehandeling en compressietherapie. Dermatologie voor Zorgprofessionals. Dermatologie voor Zorgprofessionals. Vervolgopleiding polikliniek dermatologie. Kennissessie diabetische voet, microbioom en huidziekten. Vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose. Dermatologie voor Professionals in de Wondzorg. Kennissessie Ulcus cruris, wondbehandeling en compressietherapie. Intakegesprekken voor schoonheidsspecialisten. Basisopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Vervolgopleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Opleidingstraject Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie. Huidverzorging en massage bij oncologische cliënten. Studiereis Curaçao dermatologie voor schoonheidsspecialisten. Bindweefselmassage opfrisdag gelaat en lichaam. Specialisatie manuele lymfedrainage gelaat. Voeding en de huid. Opleidingstraject Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie. Gespecialiseerd Verpleegkundige Dermatologie. Dermatologie voor Professionals in de Wondzorg. Praktijkgerichte wondopleiding voor eerste- en tweedelijnszorg. Dermatologie voor Zorgprofessionals. Kennissessie diabetische voet, microbioom en huidziekten. Vaardigheidstraining in de diagnostiek van voetschimmel en nagelmycose. Kennissessie Ulcus cruris, wondbehandeling en compressietherapie. Gespecialiseerd Verpleegkundige Dermatologie. Casus van de maand. Casussen van afgelopen maanden. Columns van U-Consultancy. Dermatologie voor masseurs en massagetherapeuten.
keyboost.nl
Even voorstellen Massagetherapie Johan Kuiper.
Na het behalen van verschillende opleidingen en cursussen op HBO-Niveau bij DBA Dutch Bodywork Academy in Groningen, Guasha Opleidingen Santai in Deurne, SHO Registeropleiding HBO in Groningen, EHBO, en werkervaring van 5 jaar bij een Chiropractisch Centrum is hij per 1 april 2013 begonnen met een eigen praktijk.
omscholen naar it
Massage - Cursussen Trainingen ROC.nl.
opleiding Sportmassage Sport en Voeding. Vul hieronder jouw gegevens in, dan krijg je gratis informatie toegestuurd. De heer Mevrouw. Ik wil graag als bedrijf informatie aanvragen. Jouw vraag opmerking.: resterend: 1000 tekens. Ik ga akkoord met de voorwaarden. De ingevoerde persoons gegevens worden door de geselecteerde opleidingsaanbieder s gebruikt om de gestelde vraag te beantwoorden.; Indien gewenst mag de onderwijsinstelling waar ik mijn aanvraag naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van advies te voorzien.; Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze informatieaanvraag te verzenden.; De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing. Ik heb toestemming van mijn ouders of voogd. Dit veld moet leeg zijn. Ziet u deze in beeld, haal dan deze tekst weg om het formulier te verzenden. Verzend jouw aanvraag. Software en ICT. Beauty en Mode. Uw aanbod online? Uw opleidingen cursussen plaatsen? Uw vacatures stages plaatsen?
ANNELIES - In Evenwicht.
In 2010/2011 - 2011/2012 Opleiding Massagetherapie gevolgd bij IVS Opleidingen te Dordrecht. 2012 Opleiding HBO Medische Basiskennis bij Zonnevlecht Opleidingen te Vlijmen. 2018/2019: Manuele Lymfedrainage verdieping, speciale technieken en lymftaping bij Myos Opleidingen te Utrecht. 2021/2022: in april 2021 gestart met de opleiding tot levenscoach/intuitief coach bij Kim Hartveld. Naast alle opleidingen heb ik nog diversemassagecursussen en workshops gevolgd, nml. stoelmassage, shiatsu-massage, hotstonemassage rugmassage, met olie, lypossage, medische basiskennis en zwangerschapsmassage. 24 oktober 2013 Hoofdpijnmassage gevolgd bij Van de Bilt Libosan. 8 maart 2014 Artrose, Massage Therapie, gevolgd bij Myos Opleidingen.
Dejomassage Almere - Opleiding en cursus.
2021 Positive Touch. Workshop De Harmonische Stad. Door Ans Roes. Specialisatie: Hoofdpijn; massage en therapie. 2020 Myos Opleidingen. 2020 Positive Touch. Opleiding Massage Therapeut. 2018/2019 Myos Opleidingen. Klinische les, Massage en Pijnbestrijding. 2017 MNN MSP Leiden. Workshop bijgewoond op 1-12-2017. Workshop kennismaken met voetreflexmassage. Workshop kennismaken met voetreflexmassage. 2017 MSP Opleidingen Leiden. 27 november 2017. Bewijs van deelname. Dorn Methode Breuß massage. Certificaat Dorn Breuß.pdf 701.86KB. Bewijs van deelname. Dorn Methode Breuß massage. Certificaat Dorn Breuß.pdf 701.86KB. Cursus Dorn methode Breuß massage. Centrum Birukai opleidingen. 2 juli 2016. Workshop klachten" aan elleboog, pols en hand." 2016 MNN Leiden. Workshop gevolgd op. Opleiding Ayurveda HBO. 2013/2015 CIVAS Haarlem.
Home Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland - Purmerend.
Zij voeren samen overleg en maken afspraken om het onderwijs en de praktijk goed op elkaar af te stemmen. Vereniging Opleidingsinstituten voor Sportmassage, zie voor informatie: www.vosopleidingen.nl. Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs, zie voor informatie: nbsm.info. Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage, zie voor informatie: www.nesm.nl. Vooropleiding, diplomas en certificaten. Bij de meeste opleidingen cursussen is geen speciale vooropleiding vereist waar dit wel betreft staat het in de beschrijving erbij. Een goede inzet en interesse daarentegen zijn wel belangrijk! De opleiding Sportmassage en Blessurepreventie worden, na het behalen van het examen afgesloten met een landelijk erkend diploma N.B.S.M, V.O.S, N.E.S.M, N.G.S. De cursisten ontvangen bij alle andere cursussen een door de N.B.S.M. geaccrediteerd certificaat, wanneer zij alle lessen met voldoende resultaat hebben gevolgd. De opleiding Sportmassage is MBO niveau 4. Het is een middenkaderopleiding, waarin men leert de massages en verzorging volledig zelfstandig uit te voeren. Men kan na het afronden o.a. een eigen praktijk beginnen. De opleiding Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage en Kinesiotaping zitten tussen niveau 4 MBO en niveau 5 HBO in.
Ayurveda Health Center - Ayurvedisch massagetherapeut.
We spreken over een volwaardige opleiding Ayurveda Massagetherapie en Zijnsleer, erkend door KTNO en bij de CRKBO geregistreerd. Leren vanuit de bron, alles helder Nederlands en onmiddellijk toe te passen. Laat de Ayurveda wereld voor je opengaan! Haar niveau is weliswaar ruim HBO, maar de wijze van lesgeven is zodanig dat ze voor iedereen met een serieuze intentie goed te begrijpen en toe te passen valt. Er wordt geen forméle vooropleiding gevraagd, wel is er met elke kandidaat een evt. Schaf jezelf een prachtig beroep aan en word Ayurvedisch Massagetherapeut met onze exclusieve Hogeschool als jouw opleider!
Masseur - Holoshuis.
De opleiding tot Holos masseur komt overeen met de propedeusefase van de opleiding tot Holos Massagetherapeut. Na afronding van de opleiding tot Holos masseur kan je ervoor kiezen om door te studeren tot Holos massagetherapeut. Daarvoor heb je alle vakken op hbo-niveau gevolgd.
Home - Akademie voor Massage en Beweging.
Introcursus Leren Masseren. Cursus fascia stretching. Missie en visie. Ervaringen van studenten. Vind een therapeut. Akademie voor massage en beweging. Akademie voor massage en beweging. De opleider voor massagetherapie in Nederland. Jaartraining holistisch masseur. De jaartraining holistisch masseur jaar 1 van de opleiding massagetherapie is een ontdekkingsreis en een ontmoeting met jezelf, je lichaam en holistische massage.
Massage Therapeut HBO niveau MOOD massage opleidingen.
Het NGS sportmassage of NGS wellnessmassage diploma te behalen, of als je niet kiest voor het NGS examen, het Praktijkexamen Allround Masseur te behalen. Het Praktijkexamen Massage Therapeut met goed gevolg af te ronden. Bij het behalen van punten 1 t/m 4 ontvang je het diploma Massage Therapeut HBO niveau. De opleiding Massage Therapeut is erkend door de volgende beroepsverenigingen.:
Massage opleiding Thai Dee - Erkend op Hbo-niveau.
En dat betekent naar onze visie dat oefenen in de praktijk heel belangrijk is. Daarom duurt de opleiding tot preventief masseur 1, en de opleiding tot Thaise massagetherapeut 3 jaar. En krijg je naast de lessen veel praktijkopdrachten voor thuis.

Contacteer ons