Resultaten voor opleiding massagetherapeut groningen

 
opleiding massagetherapeut groningen
 
opleiding massagetherapeut opleiding massagetherapeut.
STAP Budget UWV. Erkende opleiding massagetherapeut - hbo niveau. Met de opleiding massagetherapeut - HBO niveau - van Anand heb je een degelijke basis voor het opzetten van je eigen massage praktijk en weet je als masseur op therapeutische wijze cliënten te behandelen.
Ontspannings Massage Cursus In Groningen, De Vogezen En Elders te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Vanaf 19 september 2022 is er ook een Vervolg I cursus van 8 avonden in Groningen. In de Vogezen op ECOlonie i s er van 24 t/m 29 juli 2022 weer een zomerweek zie - €260 excl. Elders op verzoek. Je leert in 8 avonden of een week een volledige lichaamsmassage te geven, met veel aandacht voor het aanraken vanuit ontspanning. Hierdoor ben je ook als gever na de massage verkwikt en energiek. Klik hier
keyboost.nl
Massagesalon - Groningen - Apeldoorn - Rotterdam - Opleiding.
Gerrit Stel praktijk-stel.nl. Massage Praktijk Meander Massagepraktijk voor massage en massagecursussen in Assen en Rotterdam. Massagesalon Lady Butterfly Lady Butterfly, dé massagesalon van GroningenWij zijn een zéér sfeervolle Massage-Club waarbij persoonlijk contact met de bezoeker op nummer één staat.Wil je lekker jezelf verwennen met een stukje ontspanning. Massagesalon Yvomas Yvomas. Natural Body Care Jasmijn Natural Body Care voor de totale lichaamsverzorging. Praktijk voor Massage Ik ben massage- en bewegingstherapeut en werk in mijn praktijk in de binnenstad van Groningen en bij diverse bedrijven.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
De lessen van de cursus masseur worden gegeven in kleine groepjes waardoor je snel en efficiënt het vak leert. Houd er rekening mee dat de opleiding snel volzet is; schrijf je tijdig in! Nadat je geslaagd bent voor je examen kun je direct aan de slag als professionele massagetherapeut. Diploma massagetherapeut masseur.
Trainingen - Praktijk Manitou.
Wie staan er NIET op onderstaand overzicht.: Studenten die na het volgen van de intensieve 4-daagse training, hun theorie-examen en/of case studies nog niet hebben afgerond. Ex-gecertificeerde therapeuten - oftewel therapeuten die er voor gekozen hebben om ná hun certificering niet hun vaardigheden na te scholen. Wil je graag zelf ook Womb Fertility Massage Therapeut worden? Lees dan hier meer over de opleiding Womb Fertility Massage Therapist die ik met regelmaat geef of neem contact op voor meer informatie. Janine de Wolf tevens instructeur. 06 248 945 30.
Opleiding Ayurveda Massagetherapeut - Het Ayurveda Instituut.
Vanwege de recente verhuizing op onze locatie in Groningen en de heersende wereldwijde COVID-19 Corona virus hebben we besloten deze voorlopig uit te stellen. De startdata voor de opleiding staan in de agenda op deze site. Categorieën Actueel Tags ayurveda, groningen, massage, opleiding Berichtnavigatie.
Even voorstellen Massagetherapie Johan Kuiper.
Stoelshiatsu / bedrijfsmassage. Hoe gaat het in zijn werk. Tarieven en korting. Selecteer een pagina. Johan Kuiper is een gediplomeerd Massagetherapeut en Manueel praktizijn. Sinds 2005 is hij in contact gekomen met massage. Na het behalen van verschillende opleidingen en cursussen op HBO-Niveau bij DBA Dutch Bodywork Academy in Groningen, Guasha Opleidingen Santai in Deurne, SHO Registeropleiding HBO in Groningen, EHBO, en werkervaring van 5 jaar bij een Chiropractisch Centrum is hij per 1 april 2013 begonnen met een eigen praktijk.
Over mij - Aandachtige Massage.
Ik ben Erna Brok, gediplomeerd Holos massagetherapeut. Nieuwe ontmoeting met mezelf. Jarenlang heb ik full-time en later part-time gewerkt in het bedrijfsleven. Ik hield alle ballen niet meer in de lucht. Gespannen, overspannen, gestresst, ben ik uit het bedrijfsleven gestapt.
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
Daarom ben ik eigenlijk zelf altijd nog bezig met het volgen van allerlei cursussen en opleidingen. Buiten het werken in mijn eigen praktijk, het lesgeven en examineren ben ik ook nog hardlooptrainer bij een atletiekvereniging in Roosendaal. Daar geef ik 1 tot 2 maal per week training aan recreanten. Naast haar werkzaamheden als docent anatomie en fysiologie voor de sportmassage-opleiding van IVS Opleiding is Esther werkzaam als medisch analist in het ziekenhuis in Enschede. Naast mijn passie voor verschillende sporten heb ik interesse in alles wat met gezondheid te maken heeft. Middels de opleiding tot sportmasseur is het mooi om te zien én te leren hoe het menselijk lichaam werkt en beweegt. Door meer kennis van spieren leer je om om blessures te voorkomen en te helpen hoe te herstellen. Antwerpen, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Tilburg. Academie voor Lichamelijke Opvoeding, sportmassage, diverse specialisaties.
Over Quirine Massagepraktijk Quirine Lodder Krimpen aan de Lek.
Hier behaalde ik het diploma tot directiesecretaresse. Vervolgens studeerde ik van 1980 tot 1983 aan de Frederik Muller Akademie in Amsterdam waar ik werd opgeleid tot bibliothecaresse. Daarna ben ik in diverse functies 16 jaar werkzaam geweest op de Vrije Universiteit in Amsterdam bij het Audiovisueel Centrum. In 2010 ben ik weer gaan studeren. Eerst deed ik de opleiding tot sportmasseur en verzorger bij Wim Bijker bij Opleiding Sportmassage Groningen. Het diploma ontving ik in mei 2011. Ik deed via deze opleiding ook de aanvullende cursussen Medical Taping en Manuele Lymfedrainage. In september 2011 ben ik gestart aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam met de 4 jarige HBO-opleiding tot holistisch masseur en massagetherapeut. Op 8 november 2015 ontving ik het diploma Massagetherapeut. Ik heb me voor de eindscriptie van de opleiding tot massagetherapeut verdiept in het onderwerp" Ingrijpende levensgebeurtenissen en wat massagetherapie daarvoor kan betekenen.
Basiscursus Shiatsu Massage - Shiatsu Massage Groningen.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wat is shiatsu Massage. Shiatsu Massage Therapeut. Shiatsu Massage behandelingen. Shiatsu Massage op locatie. Basiscursus Shiatsu Massage. Data basiscursus Shiatsu. Shiatsu Massage voor bedrijven. Alex van den Bogaard, Shiatsu Massage Groningen, Tel.
Over mij - Franca Ficchi.
4- jarige opleiding tot Ayurvedic practitioner AGN, Den Haag. 4-jarige opleiding tot docent Yoga en Meditatie Hara Yoga opleiding, Groningen. Opleiding tot massagetherapeut Dutch Bodywork Academy, Groningen. Diverse trainingen op gebied van massage en wellness. Werkervaring in diverse saunas en een kuuroord 2002 -2016.

Contacteer ons