Resultaten voor opleiding massage apeldoorn

 
opleiding massage apeldoorn
 
opleiding massage apeldoorn
Onze massage opleiding is flexibel opgezet. Zo kun je elke maand beginnen, de opleiding op je eigen tempo afronden en alle cursussen plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Tijdens de opleiding leer je zowel de theorie als de toepassing van verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken.
Overzicht diplomas - Stil Massagepraktijk.
Certificaat-Lomi Lomi Intermediate, Zonnevlecht opleidingen te Vlijmen. Module-Tenniselleboog, opleiding Leffelaar te Amsterdam. Certificaat -Lomi LomI Introduction, Zonnevlecht opleidingen te Vlijmen. Module -Stoelmassage, opleiding Leffelaar te Amsterdam. Workshop-Haptische Sport massage, opleiding Leffelaar te Amsterdam. Diploma- Masseur, opleiding Leffelaar te Amsterdam. Certificaat -Lomi Lomi massage, massage academie te Apeldoorn. Lees meer
keyboost.nl
Wie ben ik?: Praktijk Jeroen Woudenberg.
Vanuit mijn actieve en passieve betrokkenheid bij de sport ben ik jaren geleden gestart met een opleiding tot sportmasseur. Na mijn certificering ben ik hiermee actief aan de slag gegaan in de top sport. Ik ben als sportmasseur/verzorger betrokken geweest bij de voetbalverenigingen UVV Albatross 2011-2012 2e klasse zondag en CSV Apeldoorn 2012-2016 zaterdag hoofdklasse. Daarnaast ben ik in opdracht o.a. werkzaam geweest op Nationaal Sportcentrum Papendal, bij het RTL televisieprogramma The" Ultimate Dance Battle" en word ik ingezet voor de massage van de nationale dames Handbal en Volleybal selecties tijdens toernooien in Apeldoorn.
seopageoptimizer.nl
Home MOOD massage opleidingen.
Proef de sfeer, stel al je vragen en maak kennis met de cursussen en opleidingen. Je wordt stap voor stap meegenomen door de mogelijkheden binnen MOOD massage opleidingen. Tijdens deze zeer ongedwongen en persoonlijkeinformatiemiddag of-avond zorgen wij ervoor dat al je vragen worden beantwoord.Graag verwelkomen wij je op onze prachtige locatie in Amersfoort, Best of Rotterdam. Kijk hier wat de eerstvolgende mogelijkheid is. Datum Cursus Variant Locatie. BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE AGENDA. WAT CURSISTEN VAN ONS VINDEN. SUPER LEUKE CURSUS AFSLANKMASSAGE GEHAD! TOP GEREGELD, ECHT HEEL ERG TEVREDEN! HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN. VOOR IEDEREEN DIE GRAAG WIL LEREN MASSEREN, GOEDE SFEER, RUIME KEUS AAN CURSUSSEN EN PERFECTE BEGELEIDING.
opleiding massage apeldoorn
Massagepraktijk Hans Floor - Cursussen.
de opleiding sportmassage staan we graag voor u klaar. Vraaggerust naar de mogelijkheden of download hier hetaanvraagformulier 'Cursus' op Maat'' pdf. Heeft ubij ons een cursus gevolgd en denktu toe te zijn aan een herhalingsles of vervolgmodule? Download hier defolder 'Herhaling' vervolg'' pdf. Het inschrijfforemulier kunt u hier downloaden pdf. Regelmatigzijn wij op zoek naar personen die zich aan willen melden voor onze'modellenpool'. Een'model'' is iemand die zich beschikbaar stelt als proefpersoon voor nvan onze cursisten om deze in staat te stellen de aangereiktemassagetechnieken te kunnen oefenen. De'eisen'' die we aan een model stellen.: 18 jaarof ouder. Bereidheidzich gedeeltelijk te ontkleden. Langeretijd op de buik kunnen liggen. Onzelessen vinden in principe altijd plaats op vrijdagavond ofzondagmiddag. Wij kunnen tegenover deelname aan en inzet vanuit dezepool geen geldelijke vergoeding zetten. Weleen gratis massage en uiteraard verzorging van ook de innerlijke mens.
Home Massage Academie.
Lomi Lomi Massage. De zwier en zwaai van Hawaiiaanse golven. Alleen dan op het lichaam. The heat is on. Warme stenen stralen je tegemoet. Heerlijk en toegankelijk. De kleinste kneepjes van het vak. Met een stralend gezicht in het leven staan. Ooit begonnen met het geven van cursussen en massages op locatie door heel Nederland. Sinds de oprichting in 2008 hebben wij maar één missie: begeleiden naar jouw doelen. We geven trainingen, coaching en advies vanuit onze jarenlange praktijkervaring. Dit doen we met verstand van zaken en we hebben een intense hartstocht voor klanttevredenheid. Met al onze vakdocenten werken wij dagelijks met passie en plezier om jou te verwonderen. Bij ons kan je fijn jezelf zijn, welkom thuis. Meer over ons. Geaccrediteerd en erkend door. Contact en advies. Vragen over een cursus? Hulp nodig om de juiste cursus te vinden die het beste bij je past? We staan voor je klaar. Bel mij terug. Navigeer naar Apeldoorn.
Over mij - Massage Zenday.
In april 2019 heb ik de massage opleiding gevolgd bij de massage academie in Apeldoorn en deze met succes afgerond. Ik ben gespecialiseerd in het geven van ontspannings, hot stone en cupping massages. Na de opleiding kon ik mijn droom in werkelijkheid brengen door mijn eigen massagepraktijk op te richten.
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
Ik ben zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam in al zijn facetten en deel mijn kennis graag met anderen. De opleiding massage geven we op een groot aantal locaties in Nederland en België. U kunt de opleiding volgen in Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
Home - Stichting Wellness Aromatherapie.
Je ligt op je rug op een warm waterkussen van 37 tot 40 graden en tijdens de massage beweegt de masseur de handen en onderarmen tussen het kussen en je lichaam. De massage kan op een zachte manier gegeven worden, waarbij je de massage ontvangt met de druk van je eigen lichaamsgewicht.
Massageopleiding Apeldoorn - Cursussen bondsopleidingen.
Online opleiding wellnessmassage. Veel gestelde vragen. 06 460 746 82. Wij verzorgen verschillende opleidingen, cursussen en workshops op gebied van massage, sportverzorging en taping. Wij werken voor de gehele regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Direct inschrijven Alle opleidingen. Onze opleidingen en cursussen worden gegeven door erkende en goed opgeleide docenten. Onze docenten hebben naast hun opleiding ook een rijke ervaring in het vakgebied, waardoor zij heel goed de theorie en praktijk kunnen samenbrengen in mooie lessen. Massageopleiding met bondserkende diplomas. Enkele docenten werken daarnaast ook voor de bond als opleider of examinator. Wij zien er altijd nauw op toe dat de kwaliteit van onze lessen hoog is en de lessen goed verzorgd zijn. Heb je een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier. 06 460 746 82 Appen Contactformulier. Dit is het aanbod van korte massagecursussen waarin je in korte tijd leert masseren of een specialisatie van massage leert. Elke cursus geeft je een certificaat.
Praktijk voor Rebalancing Trager van Janneke Venema.
Janneke Venema, 055 - 355 6839 06 247 966 44 info@rebalancing-apeldoorn.nl. Janneke Venema, eigenaar van de praktijk voor lichaamstherapie en systemisch werk 'In' goede handen'' in Apeldoorn, brengt je terug bij de speelsheid en de souplesse van je lichaam. Thai-Yoga Massage 2019. Thai-Yoga Massage is een dynamische vorm van massage die bestaat uit een combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur.
WIE IS GUNITA - Ayurveda Barefoot.
De detox retraites nemen plaats in Apeldoorn. Als het je aanspreekt, volg dan het nieuws HIER of HIER. HOE IS HET ALLEMAAL VERLOPEN. Na jaren gewerkt te hebben in het bankwezen begon ik mijn Ayurveda-reis in 2010, toen ik op zoek was naar de oorsprong van Ayurveda en naar India reisde. In Kerala Zuid-India studeerde ik voor 3 maanden Ayurveda, de theorie, massage en uiteenlopende. In 2011 ging ik naar Thailand om in een door de overheid gecertificeerde school TMC School een intensieve cursus Thaise massage van 150 uren te volgen. Toen ik terug in Letland was, oefende ik het in een yogastudio en in mijn eigen praktijk in Riga, Letland. Terug in Europa heb ik als Ayurveda Therapeut in een neurologische kliniek in Duitsland gewerkt, deze samenwerking met een Westerse doctor en een Indiaas team van. therapeuten duurde 5 jaar. Het verlangen om meer te ervaren bracht me in 2015 terug naar India om een 3 weken durende volledige Ayurvedische lichaam- en geest- reinigende kuur Panchakarma. Bereid om dieper te duiken in de wijsheid van Ayurveda, volgde ik de 4-jarige HBO-niveau EISRA opleiding tot Ayurvedic Practitioner Ayurvedic Practitioner opleiding is SNRO geaccrediteerd voor 200 EC.

Contacteer ons