Resultaten voor massagetherapeut opleiding

 
massagetherapeut opleiding
 
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
Director Thai massage department Reidman institute Israel - Docent Thaise acupressuur Thaise massage. Lieve Tirza de, reis door de wereld van de Thaise massage met jou als gids, is een verreiking aan mijn leven.Jouw duidelijke keuze voor kwaliteit en het steeds in beweging laten zijn van de opleiding.
stoel reinigen met stoomreiniger
Opleiding voetreflex massage Stichting Wellness Aromatherapie.
Waar kan ik meer informatie krijgen over deze opleiding? Voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingsgesprek in Klarenbeek kun je een email sturen naar: info.aromatherapie@gmail.com. Ja, ik doe mee! COPYRIGHT STICHTING WELLNESS AROMATHERAPIE 2016 - 2021 KvK: 63598663 Btw: NL855306968B01.
massagetherapeut opleiding
Studiepakket Massage- en voetreflextherapeut Civas Opleidingen.
bij een gemiddelde score van 5,5, of hoger voor het ingezonden huiswerk, aanwezigheid bij de praktijkdag en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Massage- en voetreflextherapeut. De opleiding Holistische massage is erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC en Complementair Aanvullende Therapeuten CAT.
massagetherapeut opleiding
Opleiding.
Ontspanningsgerichte en probleemgerichte massage gedragsgericht en lichaamsgericht. Creatief werken met spel en balans. Professioneel consult afnemen. Je gaat veel ervaring op doen in het werken met klanten waarin je de nieuwe leerstof in stappen gaat toepassen. We dagen je uit om een klantenkring op te bouwen en na de KMG er mee aan de slag te gaan. Het is JOUW opleiding en jij kunt eruit halen wat jezelf wilt!
massagetherapeut opleiding
Programma en beschrijving massage-opleiding - Massage in Beweging.
Het cursusmateriaal bestaat uit een uitgebreide cursusmap waarin naast de geschiedenis van massage ook alle massagevormen beschreven worden. In het door onszelf vervaardigde cursusmateriaal staan alle massagetechnieken uitvoerig beschreven, maar je vindt ook informatie over massagetafels, massagestoelen enzovoort. Daarnaast is een groot deel ingeruimd voor de onderdelen anatomie en fysiologie. De kosten voor deze massageopleiding bedragen slechts € 1995,-, inclusief al het cursusmateriaal. Het examengeld bedraagt € 80,-, Het volledige cursusgeld kan zonder bijkomende kosten in termijnen worden betaald. Alle kosten die gemoeid zijn met deze opleiding zijn aftrekbaar op het belastbaar inkomen.
Massage Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn.
In Utrecht geef ik in mijn praktijk ook individuele massage cursus privé les. Ik ben in het bezit van een onderwijsbevoegdheid. Desgewenst geef ik ook cursussen, workshops en speciale massagedagen op andere locaties, bijvoorbeeld voor verenigingen, bedrijfsuitjes of op de werkplek. Utrecht - Cursussen. Basiscursus Gevorderen Hotstone Massage Dynamische Massage Partner Massage Cursus Privé Massage Privé Hotstonemassage.
Welkom bij MSP Opleidingen - MSP Opleidingen.
Nieuw: Opleiding Sportmassage start maart 2022 - Leiden. Welkom bij MSP Opleidingen. MSP Opleidingen is in 1984 gestart met het geven van opleidingen in het domein massage en gezondheid. Nu bijna 40 jaar later geven we het stokje over aan Jaco de Wolf van SMC Rijnland.
Wat is Integrale Massagetherapie? Sonnevelt Opleidingen.
Dag ik ben geïnteresseerd in de opleding integraal massage therapeut. Heb zelf al een sportmassage opleiding gevolgs echter licentie is verlopen. Deze kan ik weer hernieuwen. Graag wil ik weten wat de startdata zijn in amsterdam. hoe lang de opleiding duurt en wat de kosten zijn.
Massagetherapeut Jeroen - Amsterdam Massage.
Betalingen via IDEAL tijdens het online reserveren. Als je vragen hebt alvorens een afspraak te maken, bijvoorbeeld over jou pijn-klachten of hulpvraag in relatie tot een massage-behandeling, stuur dan een email. 1013 VM Amsterdam. Thaise Yoga Massage. Massage afspraak maken.
Academie Qing-Bai Basisopleiding Shiatsu Massage.
De opleiding Shiatsu Massage van studiejaar 2020-2021 kan helaas niet van start gaan wegens de huidige corona-situatie. Tijdens de njarige basisopleiding Shiatsu-massage maakt de student uitgebreid kennis met Shiatsu massage. De student leert om diverse massages zelfstandig uit te voeren.
Paarden Sport Masseur NHI.
Johan van Sommeren paarden sport masseur, dressuurtrainer/jury, Monique Staring TTouch practitioner, acupuncturist, Sylvia Haveman fysiotherapeut, acupuncturist. De opleiding bestaat uit 2 delen. Deel I Basic Sportmassage" theorie 6 lessen à 2,5, uur - praktijk 5 lessen à 1,5, uur. De volgende opleidingsonderdelen komen aan bod: anatomie en fysiologie, biomechanica en bewegingsleer, exterieurleer, leer van de spiergroepen, houding en zit van de ruiter, massagetechnieken en stretchen. Dit onderdeel wordt afgesloten met een theorie-examen en moet met een score van 60 of hoger worden afgesloten. Daarna start u met het praktijkgedeelte, dat wordt afgesloten met een praktijkexamen. Indien beide delen met goed gevolg zijn afgesloten, krijgt u het deelcertificaat Basic. Deel II Advanced Ontspanningsmassage" 6 lessen à 2,5, uur. De volgende opleidingsonderdelen komen aan bod: TTouch ontspanningsmassage, voedingsleer en trainingsleer. Dit gedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij een score van 60 of hoger moet worden behaald. Hierna krijgt u het deelcertificaat Advanced. Na het behalen van beide delen krijgt u het DIPLOMA: PAARDEN SPORT MASSEUR.

Contacteer ons