Resultaten voor massage opleidingen leiden

 
massage opleidingen leiden
 
Welkom bij MSP Opleidingen - MSP Opleidingen.
Examentraining Opleiding Pedicure. Examentraining Cursus Pedicure: Diabetische Voet. Examentraining Cursus Pedicure: Reumatische Voet. NIEUW: Cursus Leefstijl voor Spieren. Nieuw: Opleiding Sportmassage start maart 2022 - Leiden. Welkom bij MSP Opleidingen. MSP Opleidingen is in 1984 gestart met het geven van opleidingen in het domein massage en gezondheid.
riool afvoer aanleggen
Opleiding Sportmassage Leiden - MSP Opleidingen.
Examentraining Cursus Pedicure: Reumatische Voet. Opleiding Sportmassage Leiden. De opleiding Sportmassage vormt de solide basis voor iedere sportverzorger/sportmasseur, ongeacht of het werkterrein ligt bij een sportvereniging of bij de eigen massagepraktijk. MSP Opleidingen geeft in Leiden al meer dan 33 jaar de opleiding Sportmassage. U bent hier in goede handen. Veel ervaring, veel betrokkenheid. Wij zorgen ervoor dat jij wordt opgeleid tot een top sportmasseur! En ook voor na de opleiding helpen we je graag verder met vele bij- en nascholingen! Wij zijn als opleidingsinstituut zowel erkend door ACE Algemeen Centrum voor Examinering als door het NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Meer informatie en aanmelden. Wat is sportmassage. Sportmassage is het complex van maatregelen, adviezen en vaardigheden op de gebieden van massage, verzorging en blessurepreventie.
Massage en reiki in Leiderdorp en Leiden - Balance Energy.
Na de opleidingen Wellnessmassage en Stoelmassage volgden diverse cursussen en workshops, waaronder Intuïtieve ontwikkeling, Indiase hoofdmassage Reiki, I, II en sinds juni 2015mag ik mij nu ook Reiki Master noemen. En: onlangs heb ik de cursus Metamorfosemassage gevolgd, wat een bijzondere massage is dat!

Contacteer ons