Resultaten voor massage cursus roermond

 
massage cursus roermond
 
ProCorpo voor BODY en MIND in Limburg.
Problemen met slapen. Stoppen met Roken. Mijn naam is Martin Stegers en ben sinds 1997 werkzaam in de massagetherapie. Nu genietend van mijn pensioen blijf ik doorgaan met jullie masseren en coachen. Massages blijf ik graag geven met de focus op specialisatie rugklachten en ontspanningsmassage.
massage cursus roermond
HEALTHkitchen Workshops individueel massage Spijkenisse Nissewaard Zuid-Holland regio Rotterdam.
Voor iedereen die een klassieke massage krijgen en een massage ontvangen prettig vindt. En voor iedereen die een basis wil leggen voor een vervolgopleiding. In drie intensieve groepsbijeenkomsten leert u op een verantwoorde manier een ontspannende massage geven. In een kleine groep leert u een groot aantal massagetechnieken uit de klassieke massage en een stukje achterliggende theorie.
Shiatsu Roermond Praktijk van Gemma Sanders.
Mijn naam is Gemma Sanders, sinds 2009 werkzaam als gediplomeerd shiatsu therapeute te Roermond. Mijn opleiding heb ik van 2005-2009 gevolgd aan het Instituut voor Shiatsu Massage Therapie ShuHaRi, onderdeel van de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai te Nijmegen. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen op het gebied van TCM en medische en psychosociale basis kennis.
Mansage Massage voor een man, die gegeven wordt door een man.
Wat jouw reden ook is om door een man gemasseerd te worden: als jij kan genieten van een mansage en het spreekt je aan, dan ben je van harte welkom. Wij masseren mannen in de leeftijd van 21 t/m 55 jaar in onze massagepraktijk in Den Haag. We masseren ook regelmatig in Emst - Epe, klik hier voor meer info. Een massage bij Mansage.nl is bedoeld als weldaad voor je lichaam én geest.
home massage reuver.
Ben je op zoek naar ontspanning, een moment van aandacht voor jezelf? Dan kun je terecht inmijn praktijk te Reuver, slechts 10 minuten van Roermond! Mijn behandelingen zijn een goede manier om volledig te ontspannen en meer energie te krijgen. Ik ben Bianca Sniekers en heb in 2015 massagepraktijk Aurelia opgestart. Sinds een groot aantal jaren gaat mijn interesse er naar uit om naast mijn werk in de welzijnssector als begeleidster van diverse doelgroepen, ook bezig te kunnen zijn met mijn intuïtieve kant. Al langere tijd voel ik dat deze zich steeds meer begint te profileren en ben daarom enkele jaren geleden een Reiki cursus gaan volgen. Inmiddels heb ik via opleidingscentrum Kersten in Maastricht een aantal cursussen behaald. Denk hierbij aan intuïtieve ontwikkeling, waaronder magnetiseren en chakras lezen reinigen en aanvullen met nieuwe energie, intuïtieve massage, voetreflexologie en het geven van een heerlijke ontspanningsmassage.
Klassieke massage Herten - Roermond.
KLASSIEKE Intuitieve- MASSAGE. De klassieke massage gaat op gevoel en is een échte ontspanningsmassage, er wordt met verschillende technieken gewerkt en wordt doorgaans, in vergelijking met andere massages, steviger uitgevoerd. Bij klassieke massage gebruikt de masseur de handen, handpalmen en vingers.
Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
Keer op keer zien wij weer hoe klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen of verminderen door massage, acupressuur en/of voetreflexologie. Wij geven jou dan ook graag onze passie door, zodat ook jij mensen van klachten en pijnen af kunt gaan helpen, want. er is geen fijner beroep dan dit! Lekker met je gevoel werken en uit je hoofd, helemaal ZEN worden van je werk. Privéles op afspraak met je eigen model. Bekijk hier onze recensies en artikelen. Wat je nodig hebt om te masseren. Voordelen van Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten. GRO: GAT Register Opleidingen. Kleine groepen maximaal 10 personen, zodat je alle aandacht krijgt! De mogelijkheid om een korte cursus te volgen. Na iedere cursus/module ontvang je het Certificaat. De mogelijkheid om door te stromen en je diploma te behalen. Geen vooropleiding vereist. Wellness massages, therapeutische en energetische behandelingen.
Cursus - Verloskundige praktijk Raijer Sup.
FB: Bianca Gerritsen - Vanuit je start. Mucha Mama Roermond. Hypnobirth cursus joyfullbirth Babies. Voorlichtingsavond over bevallen in het Geboortecentrum. Informatieve voorlichtingsavond over bevallen in het Geboortecentrum Venlo. Ziekenhuis Pantein Boxmeer. Voorlichtingsavond over Borstvoeding in Geboortecentrum Venlo. Voorlichtingsavond over Borstvoeding in ziekenhuis Pantein Boxmeer. Lonneke Smits lactatiekundige3 bijeenkomsten over borstvoeding. Lekker Laeve Shantala baby massage. Met je baby ben je welkom voor onze cursus Shantala Baby massage en vanaf 3 maanden voor Baby Yoga: ontspanning n plezier voor twee! Venlo fysiopraktijk Vitae baby massage.
Ayurveda Praktijk Nederweert - Ayurveda massage limburg Nederweert Leudal Venlo Weert Roermond Eindhoven, voet hoofd nek massage.
Ik werk uitzonderlijk met biologische massage olies uit India zoals bijv. Kseerabala, Dhanvantari taila, Brahmi, Neem, Karpooradi en Maha Narayan. Ondanks dat er bij Ayurvedische massages een hoogwaardige biologische olie in overvloed wordt gebruikt, sluiten de prijzen over het algemeen goed aan bij die van reguliere massagepraktijken.
massage cursus roermond
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren Over Marktplaats Werken bij Perskamer Adevinta 2dehands 2ememain Sitemap Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Nadat je geslaagd bent voor je examen kun je direct aan de slag als professionele massagetherapeut. Diploma massagetherapeut masseur. De twee vereiste modules, anatomie, pathologie fysiologie en ontspanningsmassage, kan je in je eigen tempo plannen; je bepaalt zelf of je deze opleiding opkorte termijnafrondt of er meer tijd voor uittrekt.

Contacteer ons