Resultaten voor hotstone massage opleiding

 
hotstone massage opleiding
 
Altijd al willen leren masseren? Dat kan! Veluwse Bron Veluwse Bron.
Selecteer een aantal. Het WellnessInstituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen en is N.G.S. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving. Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage N.G.S is de branchevereniging voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland.
keyboost.nl
Thuiscursus Hot Stone massage.
Voor wie is deze cursus. Prijs € 39,00., Klik HIER om de thuiscursus bestellen van Zonnevlecht Online. Direct toegang via de online community. Kosten 1 dag cursus Thuiscursus Hot Stone massage. Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Hot Stone massage. € 39,00, beroepsopleiding vrijgesteld van btw.
seopageoptimizer.nl
Gezichtsmassage: Hotstone met essentiële oliën.
Plaatsen van warme stenen op de Tsubo Points op de buik. Demonstratie Hot en Cold Stone therapie. Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft. Met name geschikt voor schoonheidsspecialisten, voetreflex masseurs- en therapeuten, cosmetische acupuncturisten, huidtherapeuten, Tuina therapeuten, acupuncturisten. Bij deze workshop zit een syllabus met authentiek, gecertificeerd lesmateriaal, waarin alle ins en outs van de massages uitgebreid worden besproken. De syllabus kan dan ook prima als naslagwerk worden gebruikt. De massages staan stap voor stap uitgeschreven en worden ondersteund door verhelderende fotos, zodat je thuis meteen aan de slag kunt. € 120 inclusief syllabus en digitaal certificaat. De betaling van deze cursus gaat direct via iDEAL of Bancontact België.
hotstone massage opleiding
Compilatie cursus Hotstone Massage ZeelandNet Video.
Trefwoorden hotstone massage Cursus Wellness masseur. Reactie wordt toegevoegd. Annuleren Plaats reactie. Float Centrum Zeeland workshop. Orionis TV de Rekenploeg. Wat leer je tijdens de cursus cupping massage? Basis Workshop Onderbeen Massage bij Zeelandmassage. Massage met cups. Stukje rugmassage uit cursus ontspanningsmassage voor beginners. De Luctor et Fermento-show. Stoelmassage, wat leer je in de cursus? WORDT IN EEN ZOMER ONDERNEMER. Massages van Leona. Landschap in bisterinkt. Promo Wellness Chalet, Vakantie op Tholen. Opleiding Sportverzorging Sportmassage.
hotstone massage opleiding
Opleiding Hotstone Massage - Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Annaïck Van De Pol. De opleiding Hotstone Massage bestaat uit een intensieve, prakijkgerichte lesdag van 7 uur. Je ziet kort wat theorie over massagetechnieken en het gebruik van de stenen, daarna doe je vooral veel zelf! In het overzicht met de startdata van de opleiding Hotstone Massage vind je alle lesdagen en locaties terug.
Wellness massage Gelders Opleidingsinstituut.
De beroepsopleiding Wellness massage is door ons instituut speciaal ontwikkeld voor diegenen die een degelijke basisopleiding klassieke massage willen volgen. Daarnaast leren wij u een aantal uitbreidingen zoals een lomi-lomi massage, hoofdhuid-oormassage, hotstone massage en aromatherapie. De belangrijkste doelstelling is de ontspanning en het welbevinden van de cliënt. Dat kunt u bereiken door een deskundige massage gecombineerd met warmte en geurige oliën. Een goede massage werkt dan ook tegen stress, geeft verlichting bij spier pijn, ontspant lichaam en geest en zorgt voor een fitter gevoel. Regelmatig een massage zorgt ervoor dat lichaam en geest weer tegen een stootje kunnen. Om een goede massage te kunnen geven, leren wij u een aantal basistechnieken zoals effleurages strijkingen, petrissages knedingen, tapotements, schuddingen, fricties en strekbewegingen. Deze basis is vergelijkbaar met de massage van de sportmassage opleiding.
Arrancar Academy.
Hotstone massage voet onderbenen. Deze ontspannende en warme massage voor de voeten en onderbenen is een weldaad voor het lichaam en de geest. Door de warmte en de massagegrepen wordt de doorbloeding verhoogd waardoor afvalstoffen het lichaam beter kunnen verlaten en voedingsstoffen beter aangevoerd kunnen worden.
Cursussen in Maastricht - massage maastricht centrum.
Cursussen in Maastricht in hartje centrum! Bent u een weekendje weg en wilt u een leuke cursus volgen, dan bent u in TherapeutischOpleidingscentrum Kersten aan het goede adres. Cursussen worden ook gegeven in het weekend. Verrijk je kennis met gerichte cursussen. Om een goede therapeut te worden kun je jouw vakkennis steeds verder uitbreiden. Jouw vakkennis en technieken maken jouw behandeling compleet. Zo is niet één cliënt of klacht gelijk en zul je met verschillende technieken jouw cliënten beter kunnen helpen. Deze cursus zijn de basistechnieken van het masseren., wanneer je deze cursus hebt gevolgd kun je een. heerlijke ontspanningsmassage geven. Cursus Hotstone Massage.
Cursus Hotstone Massage - Shop 4 Massage.
Veilig en eenvoudig betalen. Artikelnummer: chm Categorie: Massage cursussen Tags: Cursus Hotstone Massage, hotstone, Hotstone Massage, massage cursus. Kom naar deze cursus, leer de magie van de stenen en maak je klanten blij met je nieuwe vaardigheid. Bij deze cursus leer je.:
Cursus: Hotstone massage, Aromatherapie, Thalassotherapie met hoofdhuid en oormassage Springest.
NL Leert Door Subsidie aanvragen. NL Leert Door: Loopbaanadvies. Alfa-college, Cursussen en avondopleidingen. Hotstone massage, Aromatherapie, Thalassotherapie met hoofdhuid en oormassage. group Incompany training. Hotstone massage, Aromatherapie, Thalassotherapie met hoofdhuid en oormassage. Deze cursus is helaas verwijderd door Alfa-college, Cursussen en avondopleidingen.
pureandhealth.nl.
Gezondheid met Voetreflextherapie en Hotstone massage. Pure and Health. Traditionele Javaanse lichaamsmassage. Producten en tarieven. Introductie Ninik Iriani. Geboren in Indonesië in de plaats Madiun op het eiland Java. Na haar middelbare school volgde ze de opleiding voor verpleegkundige en vroedvrouw.

Contacteer ons