Resultaten voor erkende opleiding sportmassage

 
erkende opleiding sportmassage
 
Home Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland - Purmerend.
Landelijk erkende Massage Opleidingen in Noord-Holland, van Klassieke Ontspanningsmassage tot Wellness-therapeut en van Sportmassage tot Sporttherapeut, met persoonlijke aandacht voor de cursist! Inschrijven is nog mogelijk voor de OPLEIDING SPORTMASSAGE.: de opleiding sportmassage is gestart maandag 12 september 2022, instromen is nog mogelijk tot 26 september!
keyboost.nl
Opleiding Sportmassage Breda - Sportmassage leren in Breda.
Sportmassage leren in Breda. Er is één lesoptie voor de opleiding sportmassage in Breda.: Donderdag: 19:30: - 22:30: uur 6 oktober 2022. De leslocatie voor de opleiding sportmassage in Breda is.: OC de Vlieren. De leslocatie is goed bereikbaar vanuit ondermeer: Etten-Leur, Oosterhout, Prinsenbeek en Terheijden.
Waar let je op als je een masseur/masseuse zoekt? - Massage Bas.
Is het een erkende opleiding die de nodige studie vergt of een cursus van een paar weekjes of zelfs soms maar een paar dagen? Lastig om te achterhalen, omdat niet iedereen vermeld wat hun vooropleiding of ervaring is. Als er niets vermeld staat, is dat eigenlijk ook al een aanwijzing. Masseur is geen beschermd beroep, iedereen mag dus zomaar beginnen. Eén van de opleidingen die heel veel aandacht schenkt aan het leren van alle processen van het menselijk lichaam is de NGS opleiding. NGS staat voor Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Kom je bij een NGS masseur, dan zit je op het gebied van kennis in ieder geval goed. Niet voor niets dat je deze masseurs ook veel ziet samenwerken met grote evenementen als de Nijmeegse Wandelvierdaagse. - Een tweede indicatie over wel of geen serieuze massage is de locatie.
Opleiding Sportmassage - Officieel Erkend! - SOW Opleidingen.
De opleiding van SOW biedt een perfecte balans tussen theoretische kennis van de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Sportmassage technieken en de professionele materialen vormen een basis voor een effectieve massage en een succesvolle sportmedische behandeling. Inschrijven Opleiding Sportmassage.
Vakopleiding Sportmasseur Word een NGS-sportmasseur NTI.
Je leert welke risicos, klachten en blessures voorkomen bij sport en wat je als sportmasseur hier aan kunt doen. V oorlichting en begeleiding van de sporter staan daarbij centraal. Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod.: Voeding en sport. Mechanische en reflectoire effecten. Psychische aspecten van massage. Inclusief 10 praktijkdagen. Tijdens de praktijkdagen breng je alles wat je geleerd hebt in de praktijk, onder begeleiding van een ervaren docent. Samen met je medestudenten oefen je massagetechnieken, maar bijvoorbeeld ook tapen, omgaan met blessures en het invullen van cliëntendossiers. Je staat er niet alleen voor tijdens de opleiding. Voor inhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of het inleveren van opdrachten. Lees meer over de begeleiding. Bij deze opleiding Sportmassage zit een gratis verzorgingspakket t.w.v. € 80,-, inbegrepen! Deze ontvang je na de eerste praktijkdag. Alle voordelen van NTI op een rij. Kies je voor NTI?
Opleiding Sportmassage Webtop20.
Je website maakt dan automatisch kans om bij de beste 20 websites in de rubriek opleiding sportmassage te behoren. Wil je als eerste getoond worden in de rubriek opleiding sportmassage? Plaats dan een Top Vermelding. MSP Opleidingen cursus Sportmasage Leiden. MSP Opleidingen organiseert de erkende opleidingen Sportmassage en Wellnessmassage in Leiden en Rotterdam. Als 25 jaar voor u een betrokken en betrouwbare opleiding Diverse aanvullende nascholingen, cursussen en workshops, zoals.: 9 van 1 stem. De OSK geeft sinds 1980 een opleiding aan personen die belangstelling hebben voor.: De cursus Sportmassage en Sportverzorging, zoals preventief bandageren en tapen. Zorgverlening bij acuut sportletsel. 9 van 2 stemmen. SOW, Opleiding Sportmassage en Massage. Sportmassage opleiding in: Westervoort, Doetinchem, Nijmegen, Ede, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Uden en Tiel. 9 van 1 stem.
Sportmassage Breda voor iedereen die van sport wil blijven houden. Sportmassage Breda.
Erkende Opleiding Nederlands Genootschap voor Sportmassage. This free script provided by. is op 1 januari 2010 opgericht door twee ervaren docenten Sportmassage" en Sportverzorging en" heeft zich als doel gesteld verschillende cursussen te ontwikkelen op het gebied van. sportmassage en sportverzorging in de regio Breda.
FD Opleiding Sportmassage.
Femmie Dekker Opleiding Sportmassage leidt je op tot professioneel sportmasseur. Tijdens de basisopleiding doe je kennis op over het menselijk lichaam en je leert masseren, tapen en bandageren. Heb je al ervaring in het vak? Dan kun je je kennis en kunde verdiepen met cursussen in blessurepreventie, kinesiotape of manuele lymfedrainage. Helaas gaat de cursus blessurepreventie wegens te weinig belangstelling niet door in 2022. De eerstvolgende cursus blessurepreventie start in augustus september 2023. FD Opleiding Sportmassage biedt erkende opleidingen en cursussen in sportverzorging en -massage voor cursisten in Zuidwest Drenthe en Noord Overijssel, onder begeleiding van een ervaren sporttherapeute.
Paarden Sport Masseur NHI.
Johan van Sommeren paarden sport masseur, dressuurtrainer/jury, Monique Staring TTouch practitioner, acupuncturist, Sylvia Haveman fysiotherapeut, acupuncturist. De opleiding bestaat uit 2 delen. Deel I Basic Sportmassage" theorie 6 lessen à 2,5, uur - praktijk 5 lessen à 1,5, uur. De volgende opleidingsonderdelen komen aan bod: anatomie en fysiologie, biomechanica en bewegingsleer, exterieurleer, leer van de spiergroepen, houding en zit van de ruiter, massagetechnieken en stretchen. Dit onderdeel wordt afgesloten met een theorie-examen en moet met een score van 60 of hoger worden afgesloten. Daarna start u met het praktijkgedeelte, dat wordt afgesloten met een praktijkexamen. Indien beide delen met goed gevolg zijn afgesloten, krijgt u het deelcertificaat Basic. Deel II Advanced Ontspanningsmassage" 6 lessen à 2,5, uur. De volgende opleidingsonderdelen komen aan bod: TTouch ontspanningsmassage, voedingsleer en trainingsleer. Dit gedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij een score van 60 of hoger moet worden behaald. Hierna krijgt u het deelcertificaat Advanced. Na het behalen van beide delen krijgt u het DIPLOMA: PAARDEN SPORT MASSEUR.
Sportmasseur Opleiding tot sportmasseur volg je bij AALO.nl AALO opleidingen.
05-03-2023 Barendrecht Rotterdam. 13-05-2023 Barendrecht Rotterdam. Personal Trainer Pro Pakket. € 1.202,-, € 1.034,-, € 168,-, voordeel. Ben jij een Personal Trainer, maar wil je nog meer variatie kunnen bieden? Zet die extra stap en start het Personal Trainer Pro Pakket. Je volgt in korte tijd de volgende drie opleidingen.: Kettlebell Expert Pakket. Medical Fitness Trainer Level 5. AALO Plannings Wizard. Of lees meer over het Personal Trainer Pro Pakket. AALO Plannings Wizard. Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard. Startdatum - Personal Trainer Pro Pakket. Medical Fitness Trainer Level 5 Selecteer startdatum. Kettlebell Trainer Level 1 kies eerst startdatum Medical Fitness Trainer Level 5. € 1.251,-, € 1.110,-, € 141,-, voordeel. Word een Outdoor Expert met dit pakket. Je volgt in korte tijd de volgende drie AALO-opleidingen.: Speed, Agility Quickness SAQ Trainer. AALO Plannings Wizard. Of lees meer over het Outdoor Pakket.
Opleiding Sportmasseur - Centrum Voor Avondonderwijs.
Hoe start ik als zelfstandig Sportmasseur? Dat kom je te weten in onze praktijkgerichte opleiding Start je eigen zaak, waar je jezelf voorbereidt op een carrière als zelfstandig ondernemer. Het is jouw sleutel tot succes. Wil je ontdekken of het ondernemerschap iets voor jou is? Kom dan naar ons gratis Starterslab. Daar krijg je een voorproefje van wat het betekent om als zelfstandige te werken. Heb ik de kans me na deze cursus nog verder te specialiseren? In ons aanbod rond de themas Sport en Massage vind je heel wat verschillende opleidingen.

Contacteer ons