Resultaten voor erkende opleiding sportmassage

 
erkende opleiding sportmassage
 
FD Opleiding Sportmassage.
Femmie Dekker Opleiding Sportmassage leidt je op tot professioneel sportmasseur. Tijdens de basisopleiding doe je kennis op over het menselijk lichaam en je leert masseren, tapen en bandageren. Heb je al ervaring in het vak? Dan kun je je kennis en kunde verdiepen met cursussen in blessurepreventie, kinesiotape of manuele lymfedrainage. Helaas gaat de cursus blessurepreventie wegens te weinig belangstelling niet door in 2022. De eerstvolgende cursus blessurepreventie start in augustus september 2023. FD Opleiding Sportmassage biedt erkende opleidingen en cursussen in sportverzorging en -massage voor cursisten in Zuidwest Drenthe en Noord Overijssel, onder begeleiding van een ervaren sporttherapeute.
keyboost.nl
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
U bent bij ons welkom voor opleiding, cursus of behandeling! Op aanvraag geven wij ook cursisten de sport- stoel- en ontspanningsmassage op locatie. Medicaltaping is een methode om spieren te omzwachtelen te tapen. De tape wordt op de huid aangebracht. De methode, die in Japan werd ontwikkeld, wordt in de sport en in paramedische beroepen toegepast. De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als: stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen. Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het aanraken in de klassieke massage gebeurt veelal door afwisseling van diverse massagetechnieken. AMSTERDAM WESTWOUD MIDWOUD PURMEREND HOORN ALKMAAR ROTTERDAM VENHUIZEN.
erkende opleiding sportmassage
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Entree avond vanaf 16:30: uur. Selecteer een aantal. Het WellnessInstituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen en is N.G.S. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving. Workshops, cursussen opleidingen. Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan.
erkende opleiding sportmassage
Eerste NVVS - Eerste Nederlandse Vakschool voor Sportmassage.
Instellingen genoemd in de lijst van de CRKBO, zijn erkende onderwijsinstellingen. Om in dit register vermeld te worden is de 1e NVVS getoetst op.: Weer een reden om te kiezen voor een opleiding bij de 1 e Nederlandse Vakschool Voor.
Sportmassage voor aankomende fysiotherapeuten.
Volg ons via.: Welkom bij Palmaris! Met trots bereikt! Visie en missie. Maak kennis met massage. Sportongevallen - EHBSO. EHBO bij kinderen. Sportmassage voor aankomend fysiotherapeuten. Open Dag Palmaris. Maak kennis met massage. Hoog slagingspercentage sportmassage. Make a Memory. Loop voor hoop. Cursus sportmassage voor aankomend fysiotherapeuten. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor studenten die de hbo opleiding fysiotherapie volgen. De opleiding bestaat hoofdzakelijk uit praktijklessen. Palmaris Massageopleidingen leidt de aankomend therapeuten op voor het branche erkende ACE diploma sportmassage.
Sportmasseur Opleiding tot sportmasseur volg je bij AALO.nl AALO opleidingen.
05-03-2023 Barendrecht Rotterdam. 13-05-2023 Barendrecht Rotterdam. Personal Trainer Pro Pakket. € 1.202,-, € 1.034,-, € 168,-, voordeel. Ben jij een Personal Trainer, maar wil je nog meer variatie kunnen bieden? Zet die extra stap en start het Personal Trainer Pro Pakket. Je volgt in korte tijd de volgende drie opleidingen.: Kettlebell Expert Pakket. Medical Fitness Trainer Level 5. AALO Plannings Wizard. Of lees meer over het Personal Trainer Pro Pakket. AALO Plannings Wizard. Deze opleiding is een voordeelpakket. Je schrijft je in voor meerdere certificaten en profiteert van hoge kortingen. Je kunt direct de startdata vastleggen voor meerdere certificaten met de handige AALO Plannings Wizard. Startdatum - Personal Trainer Pro Pakket. Medical Fitness Trainer Level 5 Selecteer startdatum. Kettlebell Trainer Level 1 kies eerst startdatum Medical Fitness Trainer Level 5. € 1.251,-, € 1.110,-, € 141,-, voordeel. Word een Outdoor Expert met dit pakket. Je volgt in korte tijd de volgende drie AALO-opleidingen.: Speed, Agility Quickness SAQ Trainer. AALO Plannings Wizard. Of lees meer over het Outdoor Pakket.
Opleiding Sportmassage - Officieel Erkend! - SOW Opleidingen.
De opleiding van SOW biedt een perfecte balans tussen theoretische kennis van de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Sportmassage technieken en de professionele materialen vormen een basis voor een effectieve massage en een succesvolle sportmedische behandeling. Inschrijven Opleiding Sportmassage.
Sportmassage Gelders Opleidingsinstituut.
Sportmassage is een uitstekende beroeps opleiding als u een effectieve massage wilt leren, gericht op het onderhouden en het verbeteren van de conditie. Deze massage is duidelijk anders dan de cosmetische massage zoals in de opleiding voor schoonheidsspecialist geleerd wordt en de therapeutische massage door fysiotherapeuten.
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN. Het massage opleidingscentrum van het noorden. Ruim aanbod aan cursussen en opleidingen. WelZijn Massageopleiding is hét opleidingscentrum voor massages in het noorden! Je kunt veel diverse cursussen en opleidingen volgen waarbij je de verschillende massagetechnieken kunt leren of je kennis hierin kunt verdiepen.
NGS sportmassage MOOD massage opleidingen.
De opleiding NGS sportmassage is bedoeld voor mensen die opgeleid willen worden tot professioneel sportmasseur en dit werk op een bevoegde wijze willen kunnen verrichten. De opleiding vraagt naast het volgen van de theorie en praktijklessen veel zelfstudie 6-8 uur per week, en dat is best wennen als je alweer enige jaren van school bent. In de theorielessen leer je meer over de anatomie in het Latijn en fysiologie van het menselijk lichaam. De praktijklessen zijn gericht op masseren, onderzoeken en tapen. Wil je als masseur graag een goede basis wat betreft theoretische kennis en praktische vaardigheden, dat daarnaast leidt tot een landelijk erkend diploma als sportmasseur? Dan is deze opleiding wat voor jou. Inhoud van de opleiding. Het doel van deze opleiding is een goede basis leggen voor jou als masseur, wat betreft theoretische kennis en praktische vaardigheden.
Opleiding Sportmassage - Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Dit vak behandelt niet alleen de werking van het menselijk lichaam, maar verbindt die direct aan de massage. Zo krijgt u nog meer inzicht in de effecten van bepaalde massagetechnieken op het menselijk lichaam en onderscheidt u zich straks van andere sportmasseurs. Tijdens de praktijklessen leert u de massagetechnieken die nodig zijn voor de verschillende sportdisciplines. Denk daarnaast nog onder andere aan sportverzorgingslessen met tapen, bandageren en EHBSO. Naast de ongeveer 100 contacturen besteedt u nog 100 uur aan zelfstudie. Als u daarbij rekening houdt met vakanties en feestdagen, betekent dit dat u zo'n' 6 uur per week moet reserveren voor de opleiding, plus eventuele reistijd. Onze docenten beschikken over jarenlange ervaring in het vak en als docent. De opleiding wordt verzorgd door fysiotherapeuten, docenten lichamelijke opvoeding, massage- en sporttherapeuten en door ervaren mensen uit het werkveld. Alle docenten zijn uiteraard ook zelf sportmasseur en tevens vaak getraind als examinator. U zult begrijpen dat deze mensen nauw bij sport en sportverzorging betrokken zijn. Zij zien het als hún taak u deskundig op te leiden, zodat u dit mooie beroep kunt uitoefenen. Antwerpen, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Tilburg. Fontys Sporthogeschool, toegepaste psychologie, sportmassage.

Contacteer ons