Resultaten voor edelsteen massage cursus

 
edelsteen massage cursus
 
thuisstudie edelsteen massage.
Tuurlijk kan dat! Met deze cursus kun je een complete Edelsteen massage toevoegen aan jouw lijst van behandelingen in jouw salon of praktijk. Je kunt direct beginnen aan de cursus, vanuit je eigen huis en op de tijden die jou uitkomen.
seopageoptimizer.nl
Edelstenen workshops - Spiritual Garden.
Edelsteen setjes gouden driehoek sets. Gouden driehoek sets. Steen en geur sets. Stenenmix en verzameldoosjes. Halsband hangers voor dieren. Healing, massage wellness. Gua sha massagestenen. Edelsteenwater maken per glas. Kralen, cabochons facet stenen. Edelsteen facet stenen. Buideltjes, zakjes doosjes. Edelstenen op standaard XL.
keyboost.nl
Massage en edelstenen Sonnevelt Opleidingen.
Gratis proefles Opleiding Lichaamsgericht Coach. Lees delen van verschillende hoofdstukken uit de lesmap. Leer de signalen van het lichaam waarnemen en begrijpen. Krijg inzicht in de unieke Sonnevelt leermethode. Ontvang interessante en aanvullende informatie. Door Yolanda van Gils op wo, 2017-05-17 14:33.: Hallo Geven, jullie in de zomermaanden ook cursus edelsteen massage en aromatherapie.
edelsteen massage cursus
Edelsteen massage Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten Opleider.
Een heerlijke massage te ondergaan en te geven. Waarom deze cursus.: Leer een heerlijke Edelsteen massage te geven, niet alleen heerlijk om te ontvangen maar ook om te geven! De werking van edelstenen in de massage werkt helend op de mens.
edelsteen massage cursus
Edelsteen-chakra-voet-massagecursus - Uiting-praktijk, voor Reiki, Kristaltherapie en Aura/Chakrahealing Beverwijkwijzer.
Aantal personen per cursus minimaal 2 maximaal 4 De cursus wordt per 1-10-2010 gegeven via Spiritueel Centrum Uitgeest, onderdeel van de Uiting-praktijk. Kijk voor meer cursus informatie op www.spiritueelcentrum-uitgeest.nl. Inschrijven of aanmelden. Informatie betreffende de cursussen/workshops is ook te vinden op de website www.uiting-praktijk.nlHier is ook een inschrijfformulier te vinden.Heeft u vragen of wilt u direct inschrijven, telefoon 0251-750792Indien de voicemail aanstaat, graag naam en telefoonnummer inspreken, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.Of stuur de vraag/inschrijving per email naar Uiting-praktijk@hotmail.com. Iedereen die, op gezondheidsniveau, geinteresseerd is in edelstenen en wil leren hoe een edelsteen chakra-voet massage gaat.
zielzicht.nl
Malva Opleiding Nederland Bijscholing De genezende kracht van edelstenen.
Na deze dag heb je een beter gevoelsbesef omtrent het werken met edelstenen, weet je diverse aura en chakraleggingen uit te voeren, heb je kunnen schouwen in het energetisch proces dat in gang wordt gezet op het moment dat je edelstenen therapeutisch gaat inzetten, en heb je kennis opgedaan hoe je kristallen en edelstenen kunt reinigen en opladen.
Introductie workshop Edelstenen - Caroline cares.
Omdat alles uit energie bestaat, en alles en iedereen zijn eigen unieke trillingsfrequentie heeft, mag je in deze workshop gaan ervaren dat alle Edelstenen ook een eigen unieke trillingsfrequentie hebben, waardoor je de specifieke eigenschappen van elke Edelsteen, als aanvulling kunt gaan gebruiken om als ondersteuning te dienen bij lopende levensprocessen.
Cursus Consult - Happy Spirit.
Trance Healing I Cursus. Meer weten over edelstenen? In onze edelstenen wiki kun je uitgebreid lezen over de eigenschappen en werking van edelstenen. Bekijk onze wiki. Happy Spirit is meer dan een winkel en webshop. Wij begrijpen dat we een maatschappelijke functie hebben. Wij kopen zeer zorgvuldig in bij gecertificeerde leveranciers over de gehele wereld. Onze filosofie bestaat er uit dat we spirituele spullen wij noemen dat Spiritualia betaalbaar aan bieden terwijl we er toch een eerlijke prijs voor betalen. Zodat het voor iedereen bereikbaar en lonend is. We zorgen daarbij dat we ook kijken naar de manier van winning van de stenen zodat het milieu zo min mogelijk belast word. Ook workshops, cursussen en consulten houden wij zo goedkoop mogelijk. 026 785 4973. Bijzondere zeldzame stenen. Chakra Healing producten. Heksen, Ritueel Runen. Mineralen Edelstenen Gepolijst. Mineralen edelstenen half gepolijst. Mineralen Edelstenen Ruw. Zoeken op Edelsteen soort.
Cursus Helend Masseren - Alma Healing Healingpraktijk, cursussen, edelstenen en bachbloesems. Cursus Helend Masseren - Alma Healing.
Cursus Helend Masseren. In de cursus Helend Masseren leer je de basisprincipes van Helende Massage. Je leert eerst contact te maken met jezelf en je gevoel, met behulp van oefeningen en visualisaties. Vanuit je gevoel maak je contact met de ander en ga je masseren.
Meer Massage cursussen zonnestreel.
Kostprijs: 240 Euro p.p. Na afloop van elke cursus bekomt men een Certificaat. Massage cursussen: Heist op den Berg. U kan kiezen voor.: Energetische Massage: een zeer zachte totale lichaamsmassage met etherische olien. Certificaat na deelname. Hollistische Chakra Hot Stone Massage: een volledige massage van het lichaam met etherische olien, de handen en warme stenen. Certificaat na deelname. Edelsteen Massage: een combinatie methode van verwarmde Coldstones en halfedelstenen.
Semoea Helende Edelstenen - Semoea Helende Edelstenen.
De Drie-eenheid wordt gevormd uit rozekwarts, bergkristal en amethist, die lichaam, ziel en geest verbinden. Het gaat bij deze cursus vooral om het werken met edelstenen. Ervaring met het geven van massage is gewenst. Werken met edelstenen tijdens een massage is vooral een energetische massage.

Contacteer ons