Resultaten voor edelsteen massage cursus

 
edelsteen massage cursus
 
Larimar Edelsteenmassage.
Wens jij deze vorm van massage graag aan te leren om toe te passen voor je familie en vrienden of wil je de massage ook graag toepassen in je praktijk? Ik geef regelmatig cursussen edelsteenmassage voor maximum 6 deelnemers. Dit kan ook op aanvraag. De cursus kan doorgaan vanaf 4 deelnemers.
edelsteen massage cursus
Module Verticale reflexzones met edelstenen.
18 Edelstenen Etherische olie Engelwortel Massageolie om de moederband te herstellen. Joya massage groot 3 edelsteenbollen groot Joya massage klein 3 edelsteenbollen klein Ladrôme Star of Bethlehem. Deze module is voor iedereen toegankelijk. Cursus werken met MasterTunes in de praktijk. Master of the Matrix. Module Water element. Module Aarde element. Module Lucht element. Module Hout element. Module Vuur element. Module Kristal element. Module Grenzen stellen. Module Finishing Touch. Themadagen Zelfgenezend vermogen. Themadagen Pijn en Lijden. Module Horizontale reflexzones met edelsteenstaven. Module Verticale reflexzones met edelstenen. Dimensions Trainings Institute 2022. Visie en missie. Wet- en regelgeving. Opleiding Multidimensionale Kinesiologie. Module Master of the Matrix. Module Water element. Module Aarde element. Module Lucht element. Module Hout element. Module Vuur element. Module Finito examen studiejaar 1. Themadagen Zelfgenezend vermogen. Module Kristal element. Module Finito examen studiejaar 2. Module Grenzen stellen. Module Finito examen - studiejaar 3. Themadagen Pijn en Lijden. Module Finishing Touch. Module Finito examen studiejaar 4. Module Horizontale voetreflexzones met edelsteen staven.
Workshop Edelsteenmassage.
Daarnaast helpt een massage met deze edelsteen bij het vinden van innerlijke rust en vrede. Rozenkwarts: Deze roze steen met zachte uitstraling wordt ook wel de steen van het hart genoemd. Rozenkwarts heeft een milde, kalmerende werking en opent het hart voor de liefde. Tijdens de training leert u verschillende massagetechnieken waarbij u zowel met warme als koude edelstenen kunt werken afhankelijk van de klacht en u krijgt uitleg over de werking van de edelstenen. Iedere edelsteen heeft zijn eigen specifieke werking. Er wordt gewerkt met getrommelde edelstenen en edelsteen staafjes, platte of kogelronde stenen. Voor Wie: Basiscursus ontspanningsmassage is gewenst voor het volgen van deze edelsteenmassage workshop. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Kosten: 99,00, euro. Zondag 18 maart 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zaterdag 7 april 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zaterdag 9 juni 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. 2018 Praktijk De Verbinding. Margreet van Brugge Massagespecialist Ademcoach. Rietdekkerstraat 40 1825BT Alkmaar.
Cursus Helend Masseren - Alma Healing Healingpraktijk, cursussen, edelstenen en bachbloesems. Cursus Helend Masseren - Alma Healing.
Cursus Helend Masseren. In de cursus Helend Masseren leer je de basisprincipes van Helende Massage. Je leert eerst contact te maken met jezelf en je gevoel, met behulp van oefeningen en visualisaties. Vanuit je gevoel maak je contact met de ander en ga je masseren.
Cursus Edelsteen-therapie I en/of II en/of III.
Investering in jezelf: € 200,-, per deel van 8 lessen en € 230,-, per deel van 10 lessen. Inschrijfgeld aanbetaling ad. € 50,-, over te maken of contant in de winkel voor aanvang van de cursus als reservering van de deelname.
edelsteen massage cursus
Tijdens de WorkshopMediteren en Chakra behandeling met edelsteen leren we onderandere: de basis over de chakras en het aura de basis over de chakrastenen ontspannen en aarden korte herhaling mediteren en chakra behandeling met edelstenen. Daar deze workshop een vervolg is op workshop 1:Mediteren: met Kristal, kan deze alleen gevolgd worden nadat men workshop 1 gevolgd heeft.
Riki 2002 Edelstenen 1.
En soms zoekt de edelsteen jou uit! Cursus edelstenen voor starters. Structuren, kleuren en vormen, Hoe kies ik een steen die bij mij past, Gebruiken en werking van edelstenen en mineralen op lichaam en geest, Stenen en sterrenbeelden, Meditatie met edelstenen, Reinigen en verzorgen van edelstenen, Edelsteenwater, Chakras en edelstenen, Combinaties van stenen bij diverse klachten, Massage met edelstenen.
Holistische edelsteenmassage.
Jade in de juiste tint groen was waardevoller dan goud Ook bij de Maya's' en Azteken weren edelstenen als grafgiften meegegeven en vooral door de elite gedragen om geluk en gezondheid aan te trekken.Edelsteentherapie wint opnieuw aan populariteit. Denk maar aan de Jade Rollers die wereldwijd zeer populair zijn. edelsteen gelaatsverzorging amethist bergkristal jaderoller jade rozenkwarts holistisch.
Praktijk de Regenboog basiscursus edelsteenmassage.
Je leert samen met de stenen te werken en de positieve energie van de stenen te gebruiken om iemand een helende en ontspannende massage te geven. Stress wordt afgevoerd en nieuwe energie komt ervoor in de plaats. Tijdens de cursus kun je gebruik maken van onze stenen en massageoliën.
Semoea Helende Edelstenen - Semoea Helende Edelstenen.
De Drie-eenheid wordt gevormd uit rozekwarts, bergkristal en amethist, die lichaam, ziel en geest verbinden. Het gaat bij deze cursus vooral om het werken met edelstenen. Ervaring met het geven van massage is gewenst. Werken met edelstenen tijdens een massage is vooral een energetische massage.
Opleiding Werken met Edelsteentherapie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Onze kantooruren zijn.: maandag t/m donderdag van 08.45 tot 16.30 uur. en op vrijdag van 08.45 tot 15.00 uur. Tussen 12.30 en 13.30 hebben wij lunchpauze. WhatsApp: 31 0 620282415 Alleen WhatsApp. Medische Basiskennis hbo. Medische Basiskennis hbo II. Werken als therapeut.

Contacteer ons