Resultaten voor cursus massage apeldoorn

 
cursus massage apeldoorn
 
HypnoBirthing en Meer Zwangerschapscursussen Massage.
Vergoedingen Hypnobirthing 2020. 1 daagse cursus Ontspannen bevallen. Beval bad huren. Vergoedingen Hypnobirthing 2020. Het adres voor Hypnobirthing, Shantala Babymassage en Zwangerschapsmassage in Apeldoorn en omstreken. Jullie kindje in kalmte geboren laten worden? / 2 / 2. HYPNOBIRTHING EN MEER. ZWANGERSCHAPSCURSUSSEN EN MASSAGE IN APELDOORN EN OMSTREKEN.
seopageoptimizer.nl
Home - Stichting Wellness Aromatherapie.
Je ligt op je rug op een warm waterkussen van 37 tot 40 graden en tijdens de massage beweegt de masseur de handen en onderarmen tussen het kussen en je lichaam. De massage kan op een zachte manier gegeven worden, waarbij je de massage ontvangt met de druk van je eigen lichaamsgewicht.
keyboost.nl
Wellness Academie Reviews.
Als ik opnieuw een opleiding wil volgen, is wellness academie de eerste waar ik ga kijken of deze in het aanbod zit! zeer goed goede docenten en mooie leerzame lessen. Wellness centrum heeft mij weer bij mij eigen ik gebracht. Na jaren lang mijzelf kwijt geraakt te zijn en ik in aanraking kwam met een hotstone massage.
cursus massage apeldoorn
Massageopleiding Apeldoorn - Cursussen bondsopleidingen.
Online opleiding wellnessmassage. Veel gestelde vragen. 06 460 746 82. Wij verzorgen verschillende opleidingen, cursussen en workshops op gebied van massage, sportverzorging en taping. Wij werken voor de gehele regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Direct inschrijven Alle opleidingen. Onze opleidingen en cursussen worden gegeven door erkende en goed opgeleide docenten. Onze docenten hebben naast hun opleiding ook een rijke ervaring in het vakgebied, waardoor zij heel goed de theorie en praktijk kunnen samenbrengen in mooie lessen. Massageopleiding met bondserkende diplomas. Enkele docenten werken daarnaast ook voor de bond als opleider of examinator. Wij zien er altijd nauw op toe dat de kwaliteit van onze lessen hoog is en de lessen goed verzorgd zijn. Heb je een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier. 06 460 746 82 Appen Contactformulier. Dit is het aanbod van korte massagecursussen waarin je in korte tijd leert masseren of een specialisatie van massage leert. Elke cursus geeft je een certificaat.
cursus massage apeldoorn
Praktijk voor Rebalancing Trager van Janneke Venema.
Janneke Venema, 055 - 355 6839 06 247 966 44 info@rebalancing-apeldoorn.nl. Janneke Venema, eigenaar van de praktijk voor lichaamstherapie en systemisch werk 'In' goede handen'' in Apeldoorn, brengt je terug bij de speelsheid en de souplesse van je lichaam. Thai-Yoga Massage 2019. Thai-Yoga Massage is een dynamische vorm van massage die bestaat uit een combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur.
Massagepraktijk Hans Floor - Home.
Hans is NESPG en NGS gediplomeerd enESPO geregistreerd. Tevens is Hans docent examinator sport massage IVS -ESPO, EersteHulp Oranje Kruis en Reanimatie/AED. NRR. NESPG Nederlandse: Examen Stichting in de Perimedische Gezondheidszorg. NGS: Nederlands Genoodschap Sportmassage. IVS: Instituut voor massage en sportverzorging. ESPO: ExamenStichting Perimedische Opleidingen. 7335 PM Apeldoorn.
Apeldoorn - Wellness Academie.
Voor de deur is er een ruime en gratis parkeerplaats. Opleidingsaanbod in Apeldoorn. Ga aan de slag als volwaardig Schoonheidsspecialist e na het volgen van deze opleiding! Hot stone massage. Oude rituelen herleven. Hot stone massage biedt relaxatie, verzacht spierpijn, stimuleert de bloedsomloop.
Bindweefselmassage Apeldoorn.
Home Massage Bindweefselmassage. Bindweefselmassage bij Tara SkinCare Apeldoorn. Tara SkinCare werkt met gediplomeerde masseuses die verschillende massagetechnieken beheersen. Met een bindweefselmassage wordt de huid intensief gemasseerd waardoor de onderhuidse laag het bindweefsel geactiveerd wordt. Met als grootste voordeel dat uw huid - zichtbaar - steviger wordt.
Home Massage Academie.
Ontdek of iemand lange tenen heeft of op zijn tenen loopt. Wat zeggen jouw tenen? Lomi Lomi Massage. De zwier en zwaai van Hawaiiaanse golven. Alleen dan op het lichaam. The heat is on. Warme stenen stralen je tegemoet. Heerlijk en toegankelijk. De kleinste kneepjes van het vak. Met een stralend gezicht in het leven staan. Ooit begonnen met het geven van cursussen en massages op locatie door heel Nederland. Sinds de oprichting in 2008 hebben wij maar één missie: begeleiden naar jouw doelen. We geven trainingen, coaching en advies vanuit onze jarenlange praktijkervaring. Dit doen we met verstand van zaken en we hebben een intense hartstocht voor klanttevredenheid. Met al onze vakdocenten werken wij dagelijks met passie en plezier om jou te verwonderen. Bij ons kan je fijn jezelf zijn, welkom thuis. Meer over ons. Geaccrediteerd en erkend door. Contact en advies. Vragen over een cursus? Hulp nodig om de juiste cursus te vinden die het beste bij je past? We staan voor je klaar. Bel mij terug. Navigeer naar Apeldoorn.
Cursus Babymassage volgen? Yoga Rieke van Laar Apeldoorn.
Als er in een kinderleven spannende gebeurtenissen zijn zoals bijvoorbeeld de verjaardag, naar school, een verhuizing of niet kunnen slapen zal een kind dat regelmatig gemasseerd is om een massage vragen en zich na de massage prettiger voelen als daarvoor. In de cursus worden 2 massage technieken geleerd.
Pippie baby massage.
Dan is een cursus babymassage iets voor jou! Welkom op de website van Pippie Babymassage. Mijn naam is Chantal van Mierlo, geboren in 1985, getrouwd, moeder van twee meiden en woonachtig in Someren. In September 2015 heb ik met veel enthousiasme de opleiding tot docent Shantala babymassage gevolgd aan de massageacademie te Apeldoorn. In de voorgaande 9 jaren heb ik gewerkt als verpleegkundige op de kraamafdeling en verloskamers. Het werken met babys en de begeleiding van de ouders heb ik altijd erg speciaal gevonden. In het bijzonder het contact tussen de baby en diens ouders. Persoonlijk vind ik babymassage erg waardevol en een mooie manier van contact maken met je baby. Ik wil ouders dan ook graag kennis laten maken met babymassage! Al in de baarmoeder is de huid van de baby het belangrijkste communicatiemiddel. De eerste 'taal' die een baby leert, is de taal van de aanraking. Aanraken is evenals voeding en zuurstof van levensbelang voor je baby. Naast knuffelen en wiegen van je baby voldoet massage aan de basisbehoefte van je baby om liefdevol aangeraakt te worden.

Contacteer ons