Resultaten voor chinese massage alkmaar

 
chinese massage alkmaar
 
Chinese Massage in Alkmaar.
Home adressen Noord-Holland Alkmaar. Chinese Massage in Alkmaar 8. Chinese Massage Salon Panda is gevestigd in Alkmaar vlakbij het centraal station en verzorgtprofessionelebehandelingen. Bij deze behandelingen worden technieken gebruikt van de Traditionele Chinese Geneeskunde meer. Chinese Massage Salon Panda 2.
regenpijp verstopt trekveer
Hua Kang Chinees Medical Centre, Chinese massage of acupunctuur: bespaar 65 in Helmond via name.:
Laat jezelf compleet verwennen door een professional bij Hua Kang. Je kunt hier komen genieten van een Tui Na-massage Tui Na massage kan worden gebruikt voor het behandelen van een grote verscheidenheid aan medische klachten, maar tevens voor ontspanning, Chinese ontspanningsmassage of acupunctuurbehandeling van maar liefst 50 minuten.
Chinese en Thaise massagesalons in de provincie Noord-Holland.
In Alkmaar, Haarlem en vooral in Hilversum kunt u tegenwoordig goed terecht voor zowel Thaise als Chinese massages van een goede kwaliteit. Veel van deze salons bieden naast massages ook pedicure, manicure en schoonheidsbehandelingen aan en zijn in het algemeen ook vrouwvriendelijk. Thaise massagesalons zijn gemarkeerd met een groene marker en de Chinese salons met een rode marker. Voor meer informatie zoals prijs, openingstijden, reviews etc kunt u op de marker klikken. Chinese en Thaise Massage adressen in Duitsland. Met routebeschrijvingen en meer informatie. All Rights Reserved. Deze website gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren voor analysedoeleinden en om u van relevante informatie te kunnen voorzien Akkoord Lees Meer. Privacy Cookies Policy. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.
Erotiche massage Alkmaar - Telefoonboek.nl - telefoongids bedrijven.
10:00: - 18:00.: Stevige probleem gerichte massage gehad uitstekend, liep ontspannend de deur uit.Zijn alleen verhuist naar de laat nr 62 in alkmaar. Mina Thai Wellness. 10:00: - 20:00.: Mina Thai Wellness geeft de meest fijne Thaise massages. Extra fijn: ze hebben matrasverwarming en bij elke behandeling een warme natte handdoek. 11:00: - 22:00.: In onze sfeervolle massagesalon kunt u terecht traditionele Thaise massages, hoofdmassages en handreflexmassages. Uw ontspanning is ons streven. Fàng Sóng Chinese voet- en lich.
Tuina, Chinese massage therapie bij Acupunctuur Dijkstra.
Vandaar dat er vaak andere namen aan worden gegeven zoals: Chinese manuele therapie of medische massage therapie. Tui Na bestaat uit twee karakters 推 Tui wat duwen betekent en 拏 of 拿 dat beide voor Na staat en grijpen betekent.
Asian Tibetan Massage Sauna.
Westzijde 94 1506EH Zaandam. Asian Tibetan Massage Sauna. In ons Aziatische Tibetaanse massagesalon ben je van harte welkom voor de ervaringen van een van onze behandelingen. Wij zullen onze vaardigheden inzetten om u een deskundige, ontspannende en meditatieve massage te geven waarbij gebruik gemaakt wordt van warme olie.
Thaise Massage Orchid Thai MassageOrchid Thai Massage.
De oliemassage is door de langere bewegingen en het gebruik van etherische oliën gericht op ontspanning. Deze massage is uitermate geschikt als u last heeft van vermoeidheid of stress. Een heerlijk ontspannen gevoel! € 25 per half uur. De Thaise voetmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning! Copyright 2015 Orchid Thai Massage.
Thaise Massage Massagesalon.nl.
Categorieen: Kruidenstempel massage, Thaise massage, Voetreflexmassage. Pieter Langendijkstraat 23. 1813 KA Alkmaar. Categorieen: Thaise massage. KINNAREE, Massage Beauty. 4824 GM Breda. Categorieen: Kruidenstempel massage, Thaise massage, Zweedse massage. 6372 HN Landgraaf. Categorieen: Thaise massage, Voetreflexmassage. Traditionele Thaise Massage Landgraaf. Streeperstraat 1 A.
10 beste massagetherapeuten in Alkmaar. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
Dit kan een massage zijn, een reiki behandeling zijn, samen een oefening doen, iets vertellen over voeding. Ik ben in opleiding voor shiatsu therapeut drukpunt massage met kleding aan en kan dit ook gebruiken bij klachten, zowel lichamelijk als psychische klachten. massagetherapeut - 34.9 km van Alkmaar.
Thai Massage Alkmaar.
Artiscent Wellness Kanaalkade 48 Alkmaar. Klik hier en bel voor een afspraak 072-2200422. Traditionele Thaise Yoga Massage is een massagevorm die al duizenden jaren oude is. De Traditionele Thaise massage is een duizenden jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur.
Tantrische massage voor mannen - Pure Nature Passion.
Soms werk ik meer regulier, bijvoorbeeld met de bekkenbodemspieren, soms meer vanuit de chakras en vaak vanuit de vijf elementen vanuit de traditionele Chinese geneeswijzen. Het zal een combinatie zijn van sportmassagetechnieken, Ayurvedische- en Thaise methoden in combinatie met holistische inzichten. Ik hou ervan om veel lichamelijk in contact te zijn. Body to body is een mooie manier hiervoor. Ik mag graag op of even tegen iemand aan liggen, ik check wel of dit in orde is voor jou. Jij bent en blijft de ontvangende partij. Als er een hulpvraag of een blokkade is, op welk gebied dan ook, lichamelijk en of geestelijk, kunnen we hier zeker ook mee aan de slag met een stukje coaching. Ook voor de meer ontspannende sensueel getinte massage kun je bij mij terecht. Al zal ik het niet nalaten te proberen diepe verbinding te maken en een unieke ervaring te creëren. Ik hou van diepgang en vervloeien. Ik praat graag om dingen uit te leggen of te verduidelijken. Een hoogtepunt handmatig vind ik altijd weer inspirerend.

Contacteer ons