Resultaten voor massage opleiding gent

 
massage opleiding gent
 
massage opleiding gent
Opbouw van de massage opleiding. De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit verschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren.
Opleiding Masseur Beauty Medical Academy.
De verschillende spiergroepen, de samenstelling van de huid, de fysiologie en pathologie, zullen geen geheimen meer voor je hebben. Daarnaast komen ook de beroepskwesties ter sprake; Wat zijn de indicaties en contra-indicaties voor een massage? Hoe herken je lichaamsletsels en stel je een behandelingsplan op? Meer info
Over ME-MY - ME-MY: Home/Office massage Kinderyoga.
Kinderyoga docent opleiding, door Mieke Ramon. Naast het dagelijks beoefenen van yoga, volg ik wekelijks Iyengar yoga les bij Eva Kamala Rodenburg Yoga on Call, Gent. Op regelmatige basis volg ik workshops om mijn kennis te verfijnen. Wat u van ME-MY WEL mag verwachten.: Een gezellig moment zoals u het wil: heeft u veel tijd of weinig tijd voor de massage, nood aan een babbeltje met een kopje thee, nood aan een cocoon gevoel met rustige muziek op de achtergrond of een moment van volledige stilte.
Initiatie sportmassage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Heel wat geïnteresseerde cursisten zien een volledige opleiding sportverzorger nog niet zitten: daarom dan deze initiatie in de sportmassage met een minimum aan theorie alleen wat noodzakelijk is om een inzicht te krijgen in de technieken van de klassieke sportmassage komt aan bod en een maximum aan praktijk: oefenen en maar blijven oefenen! Heb je een zoon/dochter die aan sport doet, recreatief of competitief?
Ayurvedische massages geven en ontvangen ECOlonie.
Opbouw van de cursus.: Valerie geeft een beknopte theorie van elke massage die geleerd wordt, zijn werking, de aandachtspunten, om een weldadige en veilige massage te geven. Voordat cursisten zelf beginnen met een medecursiste te masseren, geeft Valerie een demo. Het is de bedoeling dat, op de massage van het eigen hoofd na, cursisten elkaar leren masseren onder de begeleiding van Valerie. Je leert in de praktijk door het te doen. Dag 1: Hoofdmassage shiroabhyanga: zowel je eigen hoofd leren masseren en het hoofd van iemand anders. Dag 2: Abhyanga deel 1: massage van het hele lichaam. Dag 3: Abhyanga deel 2: massage van het hele lichaam. Dag 4: Abhyanga lichaam, incl. hoofd, handen, voeten en gezicht. Dag 5: Herhaling van alle massages die geleerd zijn. Alle massages worden met Ayurvedische oliën gedaan. Graag stel ik me aan u voor. Ik ben Valerie Fiteni, Ayurvedisch therapeut. Ik werk sinds 5 jaren in mijn eigen praktijk Ayrveda praktijk Arjuna in Alkmaar.
Opleiding Massagetherapeut - Centrum Voor Avondonderwijs.
Hygiëne: het begin van een goede massage. Welke producten gebruik ik bij massages en welk effect hebben ze? De verschillende effecten van etherische oliën. Welke technieken hanteer ik voor een deugddoende massage? Alles over effleurages, duimrollen, petrissages, fricties en andere technieken.
Cursus massage in Gent activate.me.
Kimura Shiatsu Seiki Instituut. Het Kimura Shiatsu Instituut is een centrum voor de studie en beoefening van Shiatsu vingerdruk, de Traditionele Oosterse en de Japanse. cursus massage, relaxatietherapie, intuïtieve ontwikkeling, massagetechnieken, opleiding therapeut, seiki soho. Lange Kruisstraat 6E, 9000 Gent.
Opleidingen vzw Zorgmassage.
Geschikt voor verschillende doelgroepen: mantelzorgers, vrijwilligers, professioneel zorgverleners en bedrijven of organisaties. Ideaal als introductie om de volledige opleiding te starten. Zorgmassage is een prachtig initiatief, zalige massage met veel zorg gegeven. Zo blij dit te leren kennen" Peggy oud student zorgmassage.
Mirjam van Gent van Fair Touch massage Den Haag en Scheveningen. Facebook. Facebook.
Mirjam van Gent: jong, vlot en dynamisch okee ik ben misschien niet meerpiep maar voel me nog steeds wél zo. Ik ben in 1965 geborenin Rotterdam. Na het behalenvan mijn havo en meao diplomaheb ikdiversekantoorbanen gehad maar ikkwam erachter dat dat niet waswat ik zocht in het leven. In 1984 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik de wijde wereld in gegaan. Amerika, Spanje en Italië waren 10 jaar lang mijn thuisbasis. Teruggekomen in Nederland heb ik bewust gekozen voor een part-time baan zodat ik voldoende tijd zou hebben mezelf te blijven ontwikkelen. Zo heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd waaronder Spiritueel therapeut, Stressbeheersing, Gesprekstherapie, Therapeutic Healing, Councellor en Coach. In 2009 heb ik met succes de opleiding tot sportmasseur NESPG gevolgd en heb me aangesloten bij BMS belangenvereniging massage en sportverzorging In deze tijd realiseerde ik me dat ik het liefst met mensen en met mijn handen werk en al snel volgde meer. Stoelmassage, Val Guins forearm massage, Shiatsu, Cupping, Warmwaterkussenmassage, Hotstone, Hamam, Voedingsleer en ChiNei Tsang, babymassage, marmamassage, kruidenstempelmassage, tachyonmassage, bamboemassage, afslankingsmassage, chakratherapie, Indische massage, Thaise massage, Chinese hoofd nek en schouder massage, voetreflexologie, ayurvedische massage, zwangerschap massage, lymfedrainage, triggerpoint therapie, fibromyalgiemassage en holistic pulsing.
Kruiden workshops en massage.
Rug schouder hoofd massage. Stel uw vraag. Workshop op maat. Welkom op de website van Pittig Gekruid. Je vindt hier de meest recente info rond mijn cursussen en massages. Bij vragen of onduidelijkheden: aarzel niet om mij een mailtje te sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De workshops van Pittig Gekruid kunnen doorgaan en daar zijn we blij om! Een coronavirus houdt ons niet tegen om samen gezellig aan te slag te gaan, maar daar horen wel enkele veiligheidsvoorschriften bij. Meer info over hoe wij onze workshops in coronatijden organiseren, vind je hier. Kruiden 1: Een kennismaking. Een startcursus voor mensen met veel interesse in kruiden maar voorlopig weinig kennis. We kijken welke kruiden we best in onze tuin of bloembak zetten, en wat we er mee kunnen doen. We ontdekken geuren van pure oliën en leren hoe we ze veilig kunnen gebruiken. En uiteraard maken we ook iets; iets kruidigs dat je niet zelf mag houden, maar cadeau moet geven aan iemand die je graag ziet. Duur: 2 uur. Prijs per persoon: 30 euro. Opleiding of cursus Startdatum Einddatum Prijs per persoon Max.
Opleidingen Gent, Cursussen Trainingen.
Gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, manicure, massage, make-up, ontharing en pedicure behoren allemaal tot de vaardigheden van een schoonheidsspecialist e, met als taak het. Amsterdam, Antwerpen, Eindhoven, Gent, Hasselt, Rotterdam., Cursus hotstone massage. Wie heeft er niet op zijn tijd behoefte aan een moment van totale ontspanning?
Touch of Heart - Frank Faas.
Dit is voor mij het helende principe van waaruit ik jou graag wil begeleiden en ondersteunen. Daarnaast volgde ik diverse massage-opleidingen waaronder bio-energetische massage, voet-reflexologie, Zweedse en Californische onspannings-massagetechnieken en ben gecertifieerd lichaams- en massagetherapeut driejarige opleiding. The healing art of massage.

Contacteer ons