Resultaten voor opleiding massage den haag

 
opleiding massage den haag
 
Judith van Leeuwen Massage Praktijk Woubrugge.
Massage bij hoofdpijn. Doel van massage. Judith van Leeuwen. Mijn naam is Judith van Leeuwen - van der Voort. In 1985 ben ik afgestudeerd aan de Academie De Laan in Den Haag voor de opleidingFacilitair Management, richting Groothuishouding. Na mijn opleiding heb ik een paar jaar als hoofd sterilisatieafdeling gewerkt omeen nieuwe commerciële afdeling te ontwikkelen voor het steriliseren van standaard textielpakketten en instrumenten bestemd voor de O.K.
opleiding massage den haag
opleiding massage den haag
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer Adevinta 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Cursus Massage Utrecht: Thaise Yoga Massage Van Opleider Thai Dee.
De Thaise massage cursus wordt gegeven bij yogastudio Heart Yoga.: Van der Mondestraat 107 te Utrecht. Maak een Google Map van Nederland Kaart. Ben je enthousiast geworden en toe aan een inspirerende dag met volop tijd voor jezelf? Lijkt het je leuk om een dagje uit te plannen samen met je partner of vriend in? Dan is de Thaise massage cursus iets voor jou. De kosten voor de cursus zijn 125 euro per persoon. Er is een minimaal aantal deelnemers van 4 personen en maximaal 10 personen. Wees er daarom snel bij! De eendaagse massagecursus is ontwikkeld door het opleidingsinstituut Thai Dee. Alle docenten hebben de 3-jarige opleiding tot Thaise yoga massagetherapeut met succes behaald bij Thai Dee.
IVS Opleidingen, opleidingsinstituut voor sportmassage, therapie en lichaamsverzorging.
IVS Opleidingen verzorgt al 42 jaar diverse opleidingen op het gebied van massage, therapie en voetverzorging met 10 vestigingen in Nederland en één in Antwerpen. Zo leiden we op voor erkende diploma's.: Inmiddels hebben ruim 10.000 studenten bij ons een opleiding afgerond! Groot aanbod na- en bijscholing. Naast de bovenstaande opleidingen bieden we ook een groot na- en bijscholingsaanbod. Diverse workshops en cursussen, voor ieder wat wils!
Opleiding Ayurvedische Massage - Holistische Massage Opleiding.
Te behandelen vanuit wijsheid inzicht, werkend met de achtergronden van Ayurveda en Yoga. Onze Opleiding Ayurvedische Massage wordt ondersteund door een uitgebreide opleidingsmap met daarin de theoretische achtergronden van de abhyanga massage en heldere beschrijvingen van de praktijk van het masseren van de abhyanga massage. De aanraking van een voelende hand kan. als een bliksemflits in het duister de mens verlichten. Wat is ayurvedische massage? Ayurvedische Abhyanga Massage is afkomstig uit Ayurveda, de eeuwenoude gezondheidsleer uit India. Zij beschrijft hoe wij mensen een lang, gezond en gelukkig leven kunnen leiden.
Wie is Mohara? - Mohara.
Dit geldt voor de mensen maar voor alle levende wezens. Metta noemen de boeddhisten dat. 2014 - 2015. Opleiding Chinese Geneeswijzen richting TuiNa therapie. 2010 - 2013. Opleiding Chinese Geneeswijzen richting Shiatsu therapie. Familie opstellingen en massage. Diagnostiek 5 elementen.
Home - Eerste Nederlandse Vakschool voor Sportmassage.
Sinds 2011 bestaat bij ons de mogelijkheid om modulair onderwijs te volgen. Dit wil zeggen dat per onderdeel examen kan worden gedaan. Hierdoor ontstaat studiespreiding. Venkelbaan 41 2908 KE Capelle aan den IJssel. Massage cursus Rotterdam. Opleiding sportmasseur Rotterdam. 2018 Powered by RealGen.
Cursus en Betalingsvoorwaarden - Sawadee Massage.
De in de voorwaarden opgenomen beperkingen van aansprakelijkheid gelden niet, indien de schade te wijten is aan opzet, grove onachtzaamheid van Sawadee Massage of haar leidinggevende ondergeschikten. De docenten en studenten zijn verplicht tot geheimhouding van alle vertrouwelijke informatie die zij van elkaar hebben gekregen. Informatie geldt als vertrouwelijk als dit door de andere partij is medegedeeld of als dit voortvloeit uit de aard van de informatie. De opleiding behoudt zich de rechten en bevoegdheden voor die haar toekomen op grond van de auteurswet. Alle door de opleiding verstrekte stukken zijn uitsluitend bestemd om te gebruiken door de student en mogen niet door hem/haar zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de opleiding worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt. Alle verstrekte adreslijsten en e-maillijsten van deelnemers mogen enkel en alleen gebruikt worden voor privédoeleinden. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Den Haag.
Lomi Lomi Massagecursus- regio Den Haag en Nijmegen.
Zelf volg ik al jaren workshops en cursussen in het domein van de massageopleidingen en heb mijn eigen praktijk in Leuven. Deze opleiding was echter bijzonder. Uiteraard ligt interesse aan de basis maar Lotte maakte er een parel van een workshop van. Naast haar jarenlange ervaring met Lomi Lomi massages en haar talent als docente weet ze je te boeien, motiveren, ondersteunen. met een enorme passie en geduld. Haar focus ligt op de professionele begeleiding van de cursisten. Zelfs binnen de groep bovendien fantastisch heb je het gevoel dat ze je individueel begeleidt doorheen de workshop. Haar trots is dan ook op het einde van de basiscursus een groep cursisten af te leveren op de wereld van massagetherapeuten en massageliefhebbers met kennis van zaken en een groeiende passie voor Lomi Lomi als holistische massage. Ik heb me alvast ingeschreven voor de vervolgmodule in het voorjaar 2022. Proficiat Lotte, je bent een krak in je vak! Eerst volgende data: 11, 12, 13 feb. en 12, 13 maart 2023 Den Haag.
Cursussen stoelmassage - Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.
Hands On Tao Shiatsu Institute - Opleiding Shiatsu Stoelmasseur. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Locatie: Wageningen, prijs: € 1.497,-., 26 jul 2016. SoeReiMas - Bamboe StoelMassage. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Cursuslocatie: diverse, prijs: € 300,-, inclusief btw. 22 nov 2014. MSP Opleidingen - Stoelmassage. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Cursuslocatie: Leiden, prijs: € 395,-., 12 nov 2014. Leffelaar - Stoelmassage. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Locatie: Amsterdam, prijs: € 270,-., 05 nov 2014. Esoterra - Stoelmassage en andere cursussen. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Locatie: Bilthoven, prijs: € 285,-., 30 mrt 2016. Zonnevlecht Opleidingen- Lomi Lomi stoelmassage. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Prijs: € 95,-., 27 mrt 2014. MOOD Massage - Stoelmassage. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Locaties: Rotterdam, Amersfoort en Best, prijs: € 250,-., 27 mrt 2014. IMAS - Cursus Bamboe Stoelmassage. LessPressure Stoelmassage Cursussen stoelmassage. Locatie: Krimpen aan den IJssel, prijs: € 140,-, incl.
Massagepoint.nl.
Of direct aanmelden? Mail naar massagepointtrainingen@gmail.com of via onderstaande formulier. Meld me aan voor basis Massage Workshop. Voorkeur Datum Workshop. Laan van Meerdervoort 118. 2517 BDDen Haag. 2564 ECDen Haag. Prinses Mariannelaan 227. 7 dagen in de weekvan 10:00: - 22:00.:

Contacteer ons