Resultaten voor opleiding massage den haag

 
opleiding massage den haag
 
opleiding massage den haag
Opbouw van de massage opleiding. De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit verschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren.
Mijn opleidingen tot massagetherapeut Vitality Massage.
Vitaliserende werking massage. Persoonlijke ervaring met massage. Opleiding tot massagetherapeut. Hot stone massage. Behandeling met triggerpointtherapie. Tik je tenen aan challenge. Waarom kom je niet bij je tenen. Dag 1 - Hamstrings staand rekken. Dag 2 - Triggerpointbal op hamstrings. meer informatie
hellowhite.nl
Over ons.
Massage geven is niet zomaar iets, het is echt eerst rust bij je zelf creeren om vervolgens de hon dte leren ontspannen." Leuke" leerzame hands-on opleiding met diepgang gegeven. op een fijne locatie door een geweldige docent. Een opleiding die niet alleen ruimte biedt voor je ontwikkeling als kynologisch masseur maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling." 4849 BN Dorst nabij Breda.
opleiding massage den haag
Trainingen - Praktijk Manitou.
Ex-gecertificeerde therapeuten - oftewel therapeuten die er voor gekozen hebben om ná hun certificering niet hun vaardigheden na te scholen. Wil je graag zelf ook Womb Fertility Massage Therapeut worden? Lees dan hier meer over de opleiding Womb Fertility Massage Therapist die ik met regelmaat geef of neem contact op voor meer informatie.
herrmansch.nl
Opleiding Ayurvedische Massage - Holistische Massage Opleiding.
Ontspanning en rust bij kinderen en tieners. Mindfulness voor Kids. Mindfulness voor tieners. Klankmeditatie en healing. Breath of joy. Dhanwantari, godheid van healing, geneeskunde en ayurveda Onze Opleiding Ayurvedische Massage is helend voor jezelf en de ander! aanvang 10 maart 23. Zou jij een holistisch ayurvedische massage willen leren? Ishwari van den Berg, een deskundige docente met 35 jaar ervaring?
flitskoning.nl
Massage cursus voor beginners in Middelburg of Heinkenszand.
De opbouw voor een goede massage. Je juiste werkhouding. Contra-indicaties, dus wanneer het verstandig is om iemand niet te masseren. Hoe je spierknopen herkend en behandeld. Deze cursus is erkend door de KTNO en BATC. KTNO is de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. BATC is de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. Een Haagse, die heel verstandig als Zeeuws Meisje kan ik dat zeggen die Mooie Stad achter de Duinen verruilde voor een pittoresk dorpje in Zuid-Beveland. Als cursist ontmoette ik Kim voor het eerst binnen de OMB tijdens haar opleiding tot trainer.
opleiding massage den haag
OMB Academie Erkende massage cursus Opleiding Den Haag.
Kijk dan verder op deze website en start binnenkort met de massage cursus voor beginners of start aan de complete massage opleiding in Den Haag. De OMB Academie. De Academie voor Ontspanning Massage en Bewustwording is een geregistreerd opleidingsinstituut bij het CRKBO. We voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten en we houden de kwaliteit van de lessen hoog.
opleiding massage den haag
Mogen wij ons aan u voorstellen.
Jaren geleden heb ik besloten om mijn kennis op het gebied van massage uit te breiden en ben na de opleiding Massagespecialist te hebben afgerond me gaan bekwamen in binnen- en buitenland. Waaronder de Lomi Lomi massage uit Hawaii en de Esalen massage uit Californië.
Opleiding Sportmassage - MSP Opleidingen.
Een sportmasseur moet naast een goede opleiding ook over een aantal andere capaciteiten beschikken. Natuurlijk heeft hij een behoorlijke kennis over de tak van sport waarin hij de sporter begeleidt. Een pre is het als de masseur zelf deze sport beoefend of heeft beoefend.
OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshop indebuurt Den Haag.
Adverteren bij indebuurt Den Haag. Advertentie wordt geladen. OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshop. OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshop. Nu geopend Vandaag 0900: 1700.: Naar alle Openingstijden. OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshop. OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshop.
Home - Eerste Nederlandse Vakschool voor Sportmassage.
Je leert om deze basis massagetechnieken op de juiste manier. en in de juiste volgorde uit te voeren op alle delen van het lichaam; hoofd, hals, nek, schouders, armen, rug, romp, benen en voeten. Na afloop van de cursus kan je zelfstandig iemand een ontspanningsmassage geven. Woensdagavond 7-14-21-28 september 12-19-26 oktober 2022. Donderdagavond 8-15-22-29 september 13-20-27 oktober 2022. Donderdag 12-19-26 januari 2023 2-9-16-23 februari 2023. Wilt u meer informatie of inschrijven, mail ons gerust op info@eerste-nvvs.nl. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op. Sinds 1934 bestaat de 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage. Deze school is een begrip binnen Rijnmond. Sinds 2011 bestaat bij ons de mogelijkheid om modulair onderwijs te volgen. Dit wil zeggen dat per onderdeel examen kan worden gedaan. Hierdoor ontstaat studiespreiding. Venkelbaan 41 2908 KE Capelle aan den IJssel. Massage cursus Rotterdam. Opleiding sportmasseur Rotterdam.
Massagepraktijk the Wave.
Cursus Hotstone massage - massagepraktijk Klerk te Capelle a/d IJssel. februari 2005; certificaat. MBO-Opleiding Voetverzorging/Pedicure bij Instituut Dangremond. september 2003 - september 2004; diploma. HBO-Opleiding Lichaams- en Voetreflexologie bij Arcos. september 1999 - juni 2002; diploma. september 1995 - april 1996: certificaat. Opleiding Shiatsu - Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen.

Contacteer ons