Op zoek naar ontspanningsmassage breda?

 
ontspanningsmassage breda
 
ontspanningsmassage breda - Cursus Ontspanningsmassage weekend.
In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 195 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 195 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken. Je behandelt de cliënt over de kleding heen. 195 per persoon. Meerdere cursussen tegen een sterk gereduceerd tarief. bekijk de voordeelpakketten. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Een gedegen opleiding tegen een fractie van de kosten! bekijk het provo pakket. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven. Je leert vooral om steviger te masseren met knedingen. Dit zijn zeer effectieve handgrepen en technieken om spieren los te krijgen, en klachten te verhelpen en voorkomen. 195 per persoon. Deep Tissue Massage. Bij Deep Tissue Massage of Deep Muscular Technics richten we ons op spieren en bindweefsel.
ontspanningsmassage - Wat is Thaise massage?
Helpt verlichting te bieden aan patiënten met artritis. Kan symptomen van rugpijn of ischias verlichten. Bevordert betere slaapgewoonten. Tijdens je Thaise massagebehandeling. Uw therapeut zal de bloedtoevoer naar verschillende delen van uw lichaam blokkeren en vrijgeven, zodat uw ledematen een intense hitte krijgen en uw bloedcirculatie verbetert. Ze zal ook olie gebruiken om een soepele, vloeiende massage af te leveren die de spanning in nek, rug en schouders moet verlichten. Zorg ervoor dat u uw therapeut op de hoogte stelt van specifieke punten van zorg voordat uw behandeling begint. Bij een Thaise massage oefent de therapeut stevige druk met de elleboog en onderarm op uw lichaamsdelen uit, naast specifieke houdingen en rekoefeningen. Uw behandeling vindt plaats op een massagetafel. Na de massage. Neem de tijd om te rusten en te ontspannen en vermijd intense lichamelijke activiteit totdat je lichaam de kans heeft gehad om te herstellen. Thaise massage is het meest effectief na een paar, reguliere behandelingen, of je kunt het aanvullen met een Thaise yogamassage. 2018 Veranda Wellness by Nara Thai wellness.
ontspanningsmassage
Quality Care Massage het adres voor ontspanning!
Kom eens langs voor een massage en ervaar zelf wat massage voor jou kan doen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten! Wil je direct een afspraak maken? Mijn praktijk Quality Care Massage is gevestigd in Breda in de wijk Princenhage. Hier heb ik een praktijk aan huis. Parkeren in de straat is gratis. Quality Care Massage Isenburgstraat 27 4813 NA Breda T: 31 6 14530287 E: info@qualitycaremassage.nl. De praktijk is op de volgende dagen geopend.: Maandag van 9.00 22.00. Dinsdag van 9.00-18.00. Donderdag van 9.00-22.00. Vrijdag van 9.00-18.00. Heb je liever een afspraak op een andere dag en of tijd? Neem contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is! Creëer je eigen detox en relax week. Ontspanningsmassage waarom is dat nou zo ontspannend?
Wellnessmassage Prinsenbeek de beste massages! Just another WordPress site.
genieten van een massage, herstellen van een burnout of gewoon om even bij te tanken. Bij Wellnessmassage Prinsenbeek staat ontspanning centraal! Professionaliteit, persoonlijke stijl, aandacht en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Alle behandelingen ook als duo te boeken.
Chinook Massage Breda Contact Lichaamsmassage, ontspanning, muziek.
voor een weldadige en heilzame ontspanningsmassage. Het doel van de massage. Myriam van den Akker. 4817 MG Breda. maandag t/m vrijdag.: van 11.00 tot 20.00 uur. van 12.00 tot 18.00 uur. U kunt eenvoudig een afspraak maken of meer informatie opvragen bij Chinook massage.:
The Wellness Club Club Pellikaan. Club Pellikaan logo. Club Pellikaan logo.
Van ontspanningsmassage tot sportmassage. Ontspan met een massage. Heb je veel last van je nek en schouders? Veel aan je hoofd? Dan kom je helemaal tot rust tijdens een ontspanningsmassage. Tijdens een sportmassage ligt de focus juist op het verhelpen en voorkomen van blessures. The Wellness Club. Gevestigd in Club Pellikaan aan de Bijster 30 in Breda.
Thaise Massage Therapie n efficiente oplossing voor uw klachten.
4812 Am Breda. Thaise Massage therapie en Acupressuur in Breda. RSI en Thaise massage. Verlaatstraat 10, 4812 AM Breda gratis parkeren. Yogasite, Yogacentrum, Dr Struijckenstraat 165, Breda. Tel nr: 31 6 54794721. bij niet opgenomen, een app of sms achterlaten.
home.
Voor mijn privacy verklaring inzake de AVG wet, klik hier. AGB therapeut: 90 061471. AGB praktijk: 90 101971. FAGT lidmaatschapsnummer: 16658. RBCZ Licentiecode: 309451R. KvK Breda: 65195620. btw nummer: 140059921B01. Praktijk voor massagetherapie Esther Boot. 4814 KJ Breda. 06 10 28 48 47.
Massage cursussen Oosterse massage en Reiki praktijk WI Yn.
Hot Stone massage cursus in 1 dag. Tibetaanse klankschalen massage cursus. Heeft u een vraag of wilt u afspraak maken? Tel: 06 34 10 53 65. Wilma massage therapeut en Reiki Master. 2017 2018 Oosterse massage en Reiki praktijk WI Yn.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Gedurende deze tweedaagse cursus kun je beleven wat er gebeurt als verschillende technieken samensmelten in een speelse manier van aanraken en aangeraakt worden. De massage cursus is een mogelijkheid om de helende energie van je handen te leren gebruiken. Meditatie gebeurt als vanzelf als je een ontspannen aanraking als de toegang daarvoor gebruikt. Tijdens de massage cursus krijg je een reader gratis als download beschikbaar gesteld bij de prijs van de cursus inbegrepen. Hierin staat de belangrijkste theorie en praktijk over klassieke massage weergegeven.
Massages Wellnessmassage Breda.
De infra rode warmte kan naar behoefte worden ingesteld. Ten minste 15 minuten per sessie op de matras is voldoende. U houdt uw kleding aan. Daarnaast is er een apart voetmatras gedeelte te plaatsen voor voetmassage. Copyright 2014 Wellnessmassage Breda K.v.K nummer 57854408.
Ontspanningsmassages in Breda Treatwell.
In Breda vind je massagesalon Massage studio Breda. Je kunt hier terecht voor onder andere een ontspanningsmassage, combinatiemassage, hot stone massage, Lomi Lomi-massage of stoelmassage. Eigenaresse Liseth heeft meer dan 4 jaar ervaring in het geven van massages en kent de kneepjes van het vak.
Workshop Dynamische massage Breda Netwerk Integratieve Massage.
Free Movement to feel good Karin van Gorp. 4822 VV Breda. color-your-life AT hotmail DOT nl. Ik ben naast masseusse ook psychosociaal therapeute, voor diverse geestelijk probleemvragen op allerlei gebieden. Ik masseer dagelijks en pas dan de integratieve massage toe.

Contacteer ons