Meer resultaten voor ontspanningsmassage arnhem

 
ontspanningsmassage arnhem
 
Korenbloem massages.
In 2011 kwam ik, Mariel van Schuppen, met massage in aanraking tijdens een cursus babymassage. Ik vond dit zo leuk dat ik de opleiding integraal masseren ben gaan doen bij Positive Touch in Arnhem. Bij integrale massage ga je de diepte in door onder andere bindweefselmassage, pulsen en stretchen.
Massage Atelier van de Ziel.
Ik werk met particulieren in mijn eigen praktijk. Of op locatie bij een bedrijf waar ik de medewerkers van een organisatie of bewoners van een zorginstelling of ziekenhuis masseer. Ik geef Integratieve massage. Dit is een ontspanningsmassage waarin drie volledig verschillende massagevormen samengebracht worden tot één vloeiend geheel.
Relaxness Massages en prijslijst.
Tarieven zijn incl. Massage aan huis is ook mogelijk, want wat is er nou fijner dan na zo'n' heerlijk ontspannende massage meteen te kunnen gaan slapen? Huisbezoek in Arnhem, Elst of Driel is 5 euro per keer extra. Dus ook bij 2 massages per keer op 1 adres is het extra tarief 5 euro. Woon je ergens anders? Dan is het extra tarief in overleg. Een cadeaubon schenken? Je kunt kiezen voor een bon voor een bepaalde massage, bijv. voor een voetmassage of voor een bon van een bepaald bedrag, bijv. Duur Min Prijs Euro. Waarom een Ontspanningsmassage?
Massagesalon Solutions by Massage, Arnhem.
Met het starten van mijn eigen voetreflex en massage praktijk Solutions by Massage te Arnhem, wil ik dan ook het menselijke aspect een grotere rol geven. Solutions by Massage, de betekenis van de naam omvat precies waar de praktijk voor staat; lichamelijke klachten oplossen door massages.
Contact Laulea.
Thaise Yoga massage. De oorsprong van Thaise Yoga massage. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Thaise Yoga massage. De oorsprong van Voetreflexzone massage. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Voetreflexzone massage. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Ontspanningsmassage. De oorsprong van Rebozo massage. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Rebozo massage. Lomi Lomi Hapai. De oorsprong van Lomi Lomi Hapai. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Lomi Lomi Hapai. Wil jij ook een massage ontvangen en een moment van verbinding en ontspanning ervaren, neem dan gerust contact op. Voor de eerste keer kan dit enkel telefonisch. Dit geeft ons beiden de gelegenheid om elkaars stem te horen en via het gesprek een persoonlijk contact te laten ontstaan. Daarnaast kan ik direct reageren op jouw wensen en eventuele klachten, waarna we samen tot een passende behandeling kunnen komen. Telefoon: 06 14419465. Facebook: Evelijn van Bon Massagepraktijk Laulea. Bezoekadres: Hovenierstraat 29 in Arnhem.
Royal Thai Massage Spa.
Vanaf 11 Mei weer open op afspraak, geen walk" in. Neemt u AUB een mondkapje mee. Voor een ontspannende massage komt u bij ons. Behoefte aan heerlijk ontspannen, fysieke ongemakken laten behandelen, of beide? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van massages. Van body wraps en body scrubs tot een verzorgende en reinigende gezichtsbehandeling. Dit alles met heerlijke exotische geuren en bestanddelen. Even uw hoofd helemaal leeg maken en intens genieten van een langdurige weldaad voor uw lichaam en geest? Kies dan voor een met zorg samengesteld pakket. Wat is er fijner dan een dierbare of iemand die het in uw ogen verdient of goed kan gebruiken, een weldaad voor lichaam en geest cadeau te doen? Een fijne ervaring kan waardevoller zijn dan een duur, fysiek cadeau. U kunt kiezen uit een bon voor 30, of 60 minuten aan massage of spa behandelingen. Het salon in Arnhem. Het salon in Nijmegen. Royal Thai Massages Spa. Steenstraat 61, 6828 CD Arnhem. Bloemerstraat 62 6511 EL Nijmegen.
Praktijk voor Holistische Massage Christiaan Hendriks Holistische Massages Arnhem.
Praktijk voor Holistische Massage Christiaan Hendriks. Holistische Massages Arnhem. Massage is aandacht voor jezelf. Aandacht voor wat je voelt en beleeft. Aandacht voor wie je bent. Alles is één. Een mens is een geheel. Er is geen scheiding tussen lichaam en geest.
Massagecursus BijJuul.
Investering: 175 voor de 5-weekse cursus inclusief lesmateriaal en flesje olie. Aanmelden: je kunt je aanmelden door een bericht te sturen aan Pia info@handwerkmassagetherapie.nl. Vermeld hierin dat je interesse hebt in de massagecursus plus je naam en je telefoonnummer. Locatie: Julianastraat 2 in Velp Gld. Duur: 5 weken, eens per week op een donderdagavond. Kijk voor startdata op de site van Pia. 2014 Juul Godschalk BijJuul, Lorentzlaan 2, Arnhem Contact.
Wansabai Thaise Massage Arnhem Traditioneel en ontspannen.
Aanbieding geldig van 3 t/m 30 november 2020. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen, kortingen en/of acties. Vanaf heden is de Wansabai spaarkaart verkrijgbaar. Na elk uur massage krijgt u een stempel op de spaarkaart. Een volle spaarkaart 10 stempels geeft recht op één uur gratis massage. Sparen is niet mogelijk i.c.m. andere acties en/of kortingen. Bel 06-30333325 Arnhem, 035-5449382 Hilversum of klik hier om een afspraak te maken. Geef eens een massage kado. Leuk om te geven en geweldig om te krijgen. De Wansabai-kadobon is verkrijgbaar in de winkel of te bestellen via onze contactpagina. Traditionele Thaise Massage. Deze eeuwenoude massagetechniek is bedoeld om vastzittende spieren los te maken en het lichaam te ontspannnen. Hierbij wordt geen olie gebruikt. Wansabai Ontspannings Massage. Door gebruik te maken van speciale aromatische olie geeft onze Wansabai massage u nog meer ontspanning. Vastzittende nek en/of schouderspieren? Onze Nek-/Schoudermassage is er op gericht om deze spieren te onstpannen. Wansabai Thaise Massage Arnhem. Oude Oeverstraat 11A. 6811 JX Arnhem. Maandag Vrijdag 1000: 2200.: Zaterdag Zondag 1030: 2200.: Centraal Station 4 min. Bushalte Willemsplein 4 min. Bushalte Rozet 2 min. Bushalte Rijnstraat 2 min.
Monique Geerlings Massagetherapeut.
In april 2004 heb ik mijn eerste certificaat ontvangen voor de cursus ontspanningsmassage. Familie en vrienden kwamen graag op de massagetafel liggen en ik werd steeds enthousiaster. Nadat ik in 2006 mijn NGS diploma sportmassage behaald heb, ben ik een massagepraktijk gestart, naast mijn baan bij de provincie Gelderland.
geniet van een ontspannen massage.
Shantala babymassage is een liefdevolle ontspanningsmassage. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering en héérlijk is om te ontvangen én te geven. Babymassage is een fijne en mooie manier van contact maken en elkaar liefdevolle aandacht geven!

Contacteer ons