Meer resultaten voor ontspanningsmassage arnhem

 
ontspanningsmassage arnhem
 
ontspanningsmassage arnhem - In een weekend leer je een Klassieke Massage geven.
Cursus Deep Tissue Massage weekend. Cursus Klassieke Massage één dag. Cursus Partnermassage Utrecht. ProVo Professionele Voordeel Pakket. Cursustarieven Massage Cursussen. Start je eigen massage praktijk. Introductiefilm Cursus Ontspanningsmassage. Introductiefilm Cursus Klassieke Massage. Introductiefilm Cursus Deep Tissue Massage. Introductiefilm Cursus Stoelmassage. Route naar Kopos. Reacties van Cursisten. Geef een massagecursus cadeau! Het Professioneel Voordeel Pakket biedt je een pakket van 5 massage cursussen. Je studeert in jouw tempo met maximale begeleiding en professioneel studiemateriaal, plus gratis instructiefilms en opfriscursussen. 875 per persoon. In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 195 per persoon. Bij de Stoelmassage Shiatsu behandel je de cliënt over de kleding op een speciale massagestoel. De behandeling is kort, werkt zeer effectief tegen stress en RSI, en past helemaal bij de hectische, moderne samenleving. 195 per persoon. De cursus Stoelmassage Expert is speciaal gericht op behandeling van klachten aan nek, schouders en rug en is een combinatie van westerse en oosterse massage technieken.
ontspanningsmassage - 18 heerlijke plekken in West waar je je kunt laten masseren.
Skip to Content. Massage en schoonheid. 020 846 36 38. 10-21u zo-ma vanaf 11u, vr-zo tot 22u. Maak een afspraak. Bel: 020 8463638 Email: info@narawellness.nl. 020 846 36 38. 10-21u zo-ma vanaf 11u, vr-zo tot 22u. Massage en schoonheid. Thaise, Zweedse, Aromatherapie massages. Ontdek deze oase in Amsterdam. Ontsnap even uit de dagelijkse stress en kom tot rust onder het genot van een Thaise massage of schoonheidsbehandeling. Bekijk prijzen RESERVERING MAKEN. Samila Spa Sarphatipark 12 Amsterdam Tel. Onze luxueuze spa massage Amsterdam Veranda Wellness Van Woustraat 35, Amsterdam Tel. Comfortabele en vriendelijke massage salon die erg populair is in Amsterdam Nara Wellness Kinkerstraat 61, Amsterdam Tel. Nara Wellness, een van de populairste massagesalons. Relaxing is Never Easy On Your Own. Rejuvenating experience By Nara Thai Wellness. Parool: Actrice Jade Olieberg bij Nara Wellness. 11 March 2020 29 May 2020. Voor actrice Jade Olieberg is Nara Wellness een van haar favoriete plekken om te ontspannen. Lees hier haar volledige interview. Nuad Thai Traditional thai massage gets UNESCO heritage status list. 22 December 2019 22 December 2019. 18 heerlijke plekken in West waar je je kunt laten masseren.
FysioBowenpraktijk Arnhem.
Fysiobowen nodigt je uit om in stilte en op een subtiele manier, via de fascie/bindweefsel, de verbinding met jezelf op diep niveau te herstellen. Welkom bij FysioBowenpraktijk Arnhem, de praktijk van Jeannette Uittenbogaard, fysio en Bowentherapeute docent Bodymindfulness en Chineng Qigong.
www.massage-natasja.nl.
Ik ben Natasja 1973. Met veel plezier en passie voor het vak, behandel ik dagelijks mensen die behoefte hebben aan ontspanning. In de huidige tijd waarin veel van ons wordt gevraagd, is een moment van aandacht voor jezelf belangrijk. Een ontspannen massage en/of schoonheidsbehandeling kan je helpen om de spanning in je lichaam kwijt te raken en je hoofd leeg te maken. Ik heb het Wellness massage diploma behaald, en daarnaast heb ik nog diverse aanvullende cursussen gevolgd, ik ben master op het gebied van de massagetechnieken. Sinds 2005 heb ik een behandel ruimte aan huis in Dieren, vlakbij Arnhem.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Tijdens het volgen van de beide modules word je nauwgezet begeleid door je docent. Deze zal je veel feedback en tips geven en beoordelen of je de kennis en technieken voldoende beheerst. Je hoeft daarom geen praktisch examen te doen. Je dient wel een kosteloos theoretisch examen af te leggen, dat bestaat uit 30 meerkeuzevragen met tijdsklok. Dit gebeurt via een digitaal examenplatform en kan dus gewoon thuis. Je weet direct of je het examen hebt gehaald. Dan bekom je een diploma massagetherapeut, dat erkend wordt door de Belgische Massage Federatie. Dan mag je gratis en onbeperkt herkansen, met steeds twee weken wachttijd tussen de examens. Anatomie, pathologie fysiologie. Kennis van anatomie, pathologie fysiologie is fundamenteel voor wellness en beauty professionals. Gezondheid en veiligheid staan voorop! Leer klassieke ontspannende massages te geven tijdens de cursus ontspanningsmassage.
Royal Thai Massage Spa.
Vanaf 11 Mei weer open op afspraak, geen walk" in. Neemt u AUB een mondkapje mee. Voor een ontspannende massage komt u bij ons. Behoefte aan heerlijk ontspannen, fysieke ongemakken laten behandelen, of beide? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van massages. Van body wraps en body scrubs tot een verzorgende en reinigende gezichtsbehandeling. Dit alles met heerlijke exotische geuren en bestanddelen. Even uw hoofd helemaal leeg maken en intens genieten van een langdurige weldaad voor uw lichaam en geest? Kies dan voor een met zorg samengesteld pakket. Wat is er fijner dan een dierbare of iemand die het in uw ogen verdient of goed kan gebruiken, een weldaad voor lichaam en geest cadeau te doen? Een fijne ervaring kan waardevoller zijn dan een duur, fysiek cadeau. U kunt kiezen uit een bon voor 30, of 60 minuten aan massage of spa behandelingen. Het salon in Arnhem. Het salon in Nijmegen. Royal Thai Massages Spa. Steenstraat 61, 6828 CD Arnhem. Bloemerstraat 62 6511 EL Nijmegen.
Massagesalon Solutions by Massage, Arnhem.
Met het starten van mijn eigen voetreflex en massage praktijk Solutions by Massage te Arnhem, wil ik dan ook het menselijke aspect een grotere rol geven. Solutions by Massage, de betekenis van de naam omvat precies waar de praktijk voor staat; lichamelijke klachten oplossen door massages.
Droom weg naar een bijna vergeten wereld Treatments.
Mocht u op de hoogte willen blijven van onze diensten en producten dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Klikt u hieronder op de knop en vul uw gegevens in.: In het centrum van Arnhem vind je Massage en schoonheidssalon Treatments.
Thaise Massage cursus Arnhem Thai Dee.
Thaise massage cursus Arnhem. Ben je op zoek naar een gedegen massage cursus in Arnhem? Volg dan de cursus Thaise yogamassage bij Thai Dee, het opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Hier vind je al onze eendaagse Thaise massage cursussen in Arnhem op een rij.
Anicha Massage.
Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage mogen ontvangen." Meer over Anicha Massage. Mijn naam is Maartje van de Sluis. Ik ben betrokken, direct, zorgzaam en wil mensen graag ondersteunen bij het vinden van hun verbinding tussen lichaam en geest. Anicha komt uit het Sanskriet. Het betekent verandering en dat is precies wat ik graag bij jou wil bereiken met mijn massages. Een positieve bijdrage, zodat jij weer lekker in je vel zit. Doe je lichaam geest een plezier.: Kom helemaal tot jezelf met een heerlijke massage. Anicha Massage Arnhem 2019.
Massage in Arnhem bij massagepraktijk Optimaal in Balans.
Met een aandachtsvolle en compleet verzorgde klassieke ontspanningsmassage of traditionele Ayurvedische massage in Arnhem hervind je je oorspronkelijke beweeglijkheid, energie en vitaliteit. De basis van waaruit je weer krachtig tegenwicht kunt bieden aan de wereld en drukte om je heen.
Laule'a' Laulea.
Thaise Yoga massage. De oorsprong van Thaise Yoga massage. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Thaise Yoga massage. De oorsprong van Voetreflexzone massage. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Voetreflexzone massage. Hoe verloopt de massage. Effecten van de Ontspanningsmassage.
Thaise massage Arnhem Fah-Sai Thaise massage.
Graag contant afrekenen. Thaise Massage Fah-Sai, is het perfecte toevluchtsoord in Arnhem en Nijmegen, Fah-Sai Thaise massage, om te genieten van ontspanning en verwennerij. Wij bieden een uitgebreid scala aan Thaise massage behandelingen die ontworpen zijn om lichaam en geest te kalmeren.

Contacteer ons