Meer resultaten voor ontspanningsmassage opleiding

 
ontspanningsmassage opleiding
 
opleiding - NLP neuro linguistic programming.
Seksuele problemen vrouw. Stoppen met roken. Stress en spanningen. Ziekte, omgaan met. Zingeving en zingevingsvragen. Coaching aan huis. Coaching in de natuur. Equicoaching Coaching met paarden. NLP neuro linguistic programming. Online-coaching / email coaching / internet coaching. Social media consultancy.
Chinli-Tuina opleidingen Total Health.
Chinli-Tuina massage opleiding tot masseur of therapeut. In het eerste jaar word je opgeleid tot Chinli-Tuina Masseur. Wil je Chinli-Tuina therapeut worden en/of wil je je verder verdiepen en specialiseren? Ga dan verder met het 2e en 3e leerjaar van de Chinli-Tuina opleiding.
Cursus
Tantra massage cursus.
Omdat de tantra massage cursus in een rustig tempo wordt gegeven tweewekelijks, dus om de andere week, heb jullie voldoende tijd om te oefenen. Er zijn relatietherapeuten die koppels voor de keuze stellenDoe: de tantra massage cursus voor koppels of ga scheiden!
massage thai eindhoven
Opleiding: Massage Opleiding in 1 jr professioneel masseur Springest.
Je kunt naar keuze beginnen met de cursus Ontspanningsmassage, Ayurvedische Massage, Meditatie of Intuitie. Omdat de klassieke massage het vervolg is op de cursus ontspanningsmassage is het niet aan te raden daarmee te beginnen. Na afronding van de opleiding tot masseur kun je je aansluiten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche, BMS.
Tegels
Smash Massage.
Tevens verzorgen wij sinds enige jaren de volgende massage opleidingen/cursussen: Opleiding ontspanningsmassage, Opleiding Lipomassage practitioner, Cursus stoelmassage, Cursus stoel shiatsu, Cursus leren masseren, Hot Stone cursus, Kruidenstempel workshop, Hammam-spons workshop, Hot Chocolate workshop en de Honing massage workshop. Cursussen en Workshops.
proteïne
Massage cursus, workshop, opleiding activate.me.
4 X 5 DAGEN ORVAL Dit is de laatste sjamanistische training met Frank en Kathy Coppieters. In elke module ontvangen de deelnemers. Oost West Centrum. 26/01 1000-1700: 2 lesdagen. 3 ZATERDAGEN LIMBURG Een goede ontspanningsmassage is zalig. Met warme massageolie en koesterende, geoefende handen.
HP
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam. Om je kennis te laten maken met onze opleidingen, organiseren wij informatiedagen die je kosteloos kunt bijwonen.
krediet aanvragen
Opleiding Massage Massage leren bij IVS Opleidingen.
Na een beenbreuk kon ik niet meer voetballen sommige zullen beweren dat ik dat daarvoor ook al niet kon en ben ik in 1992 de opleiding sportmassage gaan volgen. Gegrepen door de materie vond ik het een hele leuke opleiding en was het voor mij ook geen opgave om de opleiding te doorlopen.
cursus opleiding
Getest: hoe onschuldig is een tantra massage? ELLE.be.
Tantra massage: kinky of niet? Tantrische massage blijft een splijtzwam in de wellnesswereld. Veel salons wagen zich er helemaal niet aan. Anderen bieden behalve tantra een hele rist klassieke massages aan. En dan zijn er de salons die alleen maar tantra aanbieden.
expert enkhuizen
Massage Opleiding Positive Touch Opleidingscentrum Positive Touch Massage Opleiding.
De opleiding integrale massage was een bijzonder mooie ervaring, ik heb naast de massage enorm veel over mijzelf geleerd en heb inmiddels. Werner Menkenhorst Winterswijk. Opleiding integrale massage. De opleiding tot integraal masseur is een prachtige manier om goed te leren masseren, maar bovenal ook te leren voelen en contact te.
goedkope internationale vliegtickets
ontspanningsmassage spa in tuin ontspanningsmassage opleiding.
Nadat je geslaagd bent voor je examen kun je direct aan de slag als professionele massagetherapeut. De twee vereiste modules, anatomie, pathologie fysiologie en ontspanningsmassage, kan je in je eigen tempo plannen; je bepaalt zelf of je deze opleiding op korte termijn afrondt of er meer tijd voor uittrekt.
trapliften
cursus ontspanningsmassage.
In het 3de deel van de opleiding leer je specifieke technieken triggerpointtherapie, bindweefselmassage, voetzonemassage die je zowel kan aanvullen in je Zweedse ontspanningsmassage alsook om je therapeutische massage extra kracht bij te zetten. PRIVELES massage met cursus ontspanningsmassage. Tijdens de prive cursus ontspanningsmassage leert u op eigen tempo de meest doeltreffende basis massagetechnieken.
artiesten

Contacteer ons