Op zoek naar ontspanningsmassage opleiding?

 
ontspanningsmassage opleiding
 
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De opleiding is bedoeld voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist om de cursus te kunnen volgen. Wat na de opleiding. De cursist die slaagt voor het eindexamen ontvangt een getuigschrift of diploma Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur, erkend door de Vlaamse Gemeenschap.
persoonlijke lening
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Nadat je geslaagd bent voor je examen kun je direct aan de slag als professionele massagetherapeut. De twee vereiste modules, anatomie, pathologie fysiologie en ontspanningsmassage, kan je in je eigen tempo plannen; je bepaalt zelf of je deze opleiding op korte termijn afrondt of er meer tijd voor uittrekt.
schoonmaakbedrijven
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 6 sessies. Bamboe Massage is een nieuwe en innovatieve stijl van massagetherapie en lichaamswerk! Opleiding van 6 sessies. Deze rustgevende ontspanningsmassage stimuleert het zelfgenezingsproces in het lichaam van het paard. Opleiding van 4 sessies. Hoofd en nekmassage voor kappers.
lening zonder bank
Opleiding Masterclass massage SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
De technieken, die je hier leert, kan je toepassen om klachten te verhelpen zoals chronische spier, rug en hoofdpijn, migraine, e.a. In het 3de deel van de opleiding leer je specifieke technieken triggerpointtherapie, bindweefselmassage, voetzonemassage die je zowel kan aanvullen in je Zweedse ontspanningsmassage alsook om je therapeutische massage extra kracht bij te zetten.
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Ontspanning is noodzakelijk om de drukte van het dagelijks leven aan te kunnen. Het kunnen geven van een ontspanningsmassage is de basis voor een succesvolle masseur.
Opleiding Massage SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Of zoek een opleiding. SYNTRA Limburg Hoofdzetel 011 28 60 50 / Genk 089 35 46 16 / Hasselt 011 30 32 32 /. Maaseik 011 80 87 00 / Neerpelt 011 80 87 00 / Tongeren 012 23 47 60 / Westerlo 089 35 46 16.
Masseur Encora.
Na de opleiding. Na deze opleiding kan je aan de slag als masseur in een schoonheidssalon. Wil je als zelfstandige werken of je eigen zaak starten, volg dan zeker de module Bedrijfsbeheer zodat je stevig in je schonen staat in het ondernemen.
Opleiding Massagetherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.

Contacteer ons