Op zoek naar ontspanningsmassage opleiding?

 
ontspanningsmassage opleiding
 
Zelfstandig masseur CVO Groeipunt Het Perspectief/VSPW.
Na het succesvol afronden van alle modules van masseur ontvang je het certificaat masseur. Hiermee kan je meteen aan de slag als zelfstandig masseur. Wil je meer leren? Dan kan je nog de andere onderdelen van de opleiding schoonheidsspecialist volgen.
Massageopleiding Apeldoorn Cursussen bondsopleidingen.
Wij verzorgen verschillende opleidingen, cursussen en workshops op gebied van massage, sportverzorging en taping. Wij werken voor de gehele regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Direct inschrijven Alle opleidingen Corona-richtlijnen. Onze opleidingen en cursussen worden gegeven door erkende en goed opgeleide docenten. Onze docenten hebben naast hun opleiding ook een rijke ervaring in het vakgebied, waardoor zij heel goed de theorie en praktijk kunnen samenbrengen in mooie lessen.
Home Massage Academie.
Veenhuizerweg 143, 7325 AK Apeldoorn. 2008-2021 Massage Academie. Wij respecteren je privacy. Als je deze melding sluit geef je toestemming voor het gebruik van cookies door deze website. Hiermee profiteer je van maximaal gebruiksgemak. Lees meer over het gebruik van cookies op deze website.
Opleidingen Invitare.
Indien je geen voorkennis hebt van massage is het aangewezen om eerst de basis te volgen en indien gewenst daarna de gevorderde opleiding, maar dit is geen must. Mail of bel me gerust op als je vragen hebt over welke opleiding best bij je past.
Massage opleiding Body-Life Massages.
Naast de basisopleiding is er ook nog keuze uit verschillende vervolgopleidingen voor erkende masseurs. Alex van de Bilt. Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor massage opleidingen en cursussen. Wij geven hoogstaande en betaalbare massagecursussen en opleidingen.
Erkende opleidingsinstituten.
Uitleg van de NGS-toetsing. Inschrijven voor de NGS-toetsing. Coronavirus en de NGS-praktijk toetsing. Aanmelden voor een herkansing. Data, locatie en kosten NGS-toetsing. Uitleg over het NGS-licentiebeleid. Extra bepaling wellness. Return to sportmassage. Reanimatie en EHBO. Reanimatie certificaten en verlening COVID-19. Home Masseur worden? NGS erkende opleiders. Het NGS hanteert een erkenningenbeleid voor opleidingsinstituten. Met dit beleid streeft het NGS naar een hoogwaardige kwaliteit bij opleiders, Het NGS verwijst geïnteresseerden alleen naar erkende opleidingsinstituten. Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs. De opleidingsinstituten die voor het huidige/komende cursusjaar een NGS-erkenning hebben ontvangen zijn weergegeven op onderstaande kaart. Per opleidingsinstituut is aangegeven welke opleiding wordt aangeboden; sportmassage, wellnessmassage, sportzorgmassage en/of blessurepreventie. De opleiders is verantwoordelijk voor de samenstelling van de scholing aan de hand van de beschrijving toetsing die het NGS opstelt. Erkenning aanvragen als opleider? Kijk hier op de website voor alle informatie. 3720 AK Bilthoven.
OASE Centrum Massage Opleidingen Lian Bart Massage Cursussen Oase Centrum Purmerend Lian Bart Spanning Stress massagecursussen.
Vanaf 1 juni 2005 zijn alle cursussen die Massage Opleidingen Lian Bart aanbiedt geaccrediteerd landelijke erkenning door de N.B.S.M. Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs www.organisatienbsm.nl. Dit betekent dat er sprake is van een leerplan dat gecontroleerd is en dat de docenten gekwalificeerd zijn. Het volgen van een opleiding of cursus aan een V.O.S.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Demonstratie Klassieke Massage, opklappen massagetafels en tips voor duurzaam gebruik massagetafel, evaluatie. 17.00 Afsluiting dag 1. 17.00 Afsluiting cursus. Meedoen met de massage cursus? Kies een van onderstaande data om in te schrijven. Of klik op de datum naar keuze om meer te weten te komen over de prijs en locatie. Cursus Ontspanningsmassage 13-14 feb 2021 te Nijmegen. 13 februari @ 1000: 14 februari @ 1700: CET. Cursus Ontspanningsmassage 27-28 feb 2021 te Zaandam. 27 februari @ 1000: 28 februari @ 1700: CET. Cursus Ontspanningsmassage 12 en 26 mrt 2021 te Zaandam. 12 maart @ 1000: 1700: CET. Cursus Ontspanningsmassage 14 en 28 mrt 2021 te Zaltbommel. 14 maart @ 1000: 28 maart @ 1700: CET. Cursus Ontspanningsmassage 24-25 apr 2021 te Rotterdam. 24 april @ 1000: 25 april @ 1700: CEST. Cursus Ontspanningsmassage 1 en 15 mei 2021 te Nijmegen. 1 mei @ 1000: 1700: CEST. Zit de gewenste datum / locatie er niet tussen? Kijk dan eens naar een van onze andere massage cursussen.
OMB Academie Den Haag: Massage lessen sinds 2005 Geregistreerd.
Doordat ik bij Robin deze opleiding tot Professioneel Ontspanningsmasseur ben gaan volgen ging er voor mij een wereld open. De opleiding wordt door Robin en zijn team gegeven met respect, integriteit, aandacht, zorgvuldigheid maar ook met veel passie en humor!
Home Equina.
Kortlopende workshops vol inzichten, tips en advies voor de gezondheid en geluk van jou en je viervoeter. Officieel erkende opleiding tot SHIATSU PRACTITIONER. Maak van je passie je beroep! Online opleidingen over de gezondheid en het geluk van jouw favoriete viervoeter.
Massageopleidingen Wellnessresort SpaPuur SpaPuur.
Bij het WellnessInstituut kan je terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten. De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. Dit betekent dat je, indien jij jouw diploma behaalt, N.G.S. Nederlands Genootschap voor Sportmassage is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Het Wellness Instituut. Het WellnessInstituut bevindt zich bij wellnessresorts de Veluwse Bron in Emst en bij Thermen Holiday in Schiedam. Volg je een opleiding bij het WellnessInstituut?

Contacteer ons