Zoeken naar ontspanningsmassage aan huis

 
ontspanningsmassage aan huis
 
Massage aan huis Kleurrijk, voetreflexologie en massage.
Kadobon / Tips! Massage aan huis. Massage aan huis. Wanneer massage aan huis? Massage aan huis is mogelijk als het voor de cliënt niet mogelijk is om te reizen. herstellende van ziekte bijv. Tijdens de chemo is het niet mogelijk, maar enkele weken daarna wel.
thaise massage schiedam
georges massage aan huis: Actie!
thaise massage haarlem
TARIEVEN mobielemassages.
WIE ZIJN WIJ? Al onze prijzen zijn geldig vanaf september 2019 en zijn all-inclusive massagebehandeling, voorbereiding en opruiming, verplaatsing. Belangrijk om weten: een massage aan huis van bv. 1u is ook daadwerkelijk 1u behandelingstijd, dit betekent meer massagetijd dan doorgaans elders het geval is.
sea marketing
Massage aan huis in Dendermonde massage-info.be.
Kaart weergeven Massage aan huis in Dendermonde. Eshina Shiatsu Dendermonde. Shiatsu Een oeroude Japanse techniekAls u last hebt van lichamelijke kwaaltjes of nood hebt aan een moment van pure ontspanning is een verkwikkende. Massage aan huis of privé bij mij overdag.
matrassen
Massage praktijk in Ieper West-Vlaanderen ook bedrijfsmassages stoelmassage.
Ik wil iedere man aanraden dit aan zijn geliefde cadeau te doen! Door José op augustus 8, 2016. Perfecte namiddag gehad met mijn ventje, bedankt voor de beste massage ooit wat een gouden handen heb je en je gastvrijheid, inclusief de vele tijdschriftjes! Tot de volgende keer! Door Eva op september 10, 2016. Ik ben nog nooit zo ontspannen naar huis gegaan.
seo stappenplan
Massagepraktijk Amsterdam Smooth Relief.
Mirjam van Huis. biedt je een behandeling van stressklachten die fysiek en/of mentaal tot uiting zijn gekomen. Het gaat om jou. Een ontspanningsmassage kan er voor zorgen dat je je lichamelijk rustiger en meer in evenwicht voelt. Maar het is ook mogelijk dat we samen langdurige blokkades aanboren en dat er onverwacht emoties loskomen. Daar is tijd en ruimte voor tijdens mijn behandelingen. Aan de hand van een vraaggesprek stellen we een gericht behandelplan op dat naast massage en lichaamsbewustwording ook het doen van oefeningen in kan houden.
geld lenen zonder bank zelfstandigen
Massagepraktijk SaGe Gemeente Diepenbeek.
Of wil jij jezelf of iemand anders eens een deugddoende massage cadeau doen? Jij bent van harte welkom in onze praktijk te Diepenbeek! Of liever ontspannen in je eigen stekje? Wij komen bij jou aan huis! Op deze manier hoef jij het huis niet uit, kun je na de behandeling verder ontspannen en moeten de kindjes niet naar een babysit terwijl jij geniet van.
bulletkrediet
Over mij Estara Massage aan huis Massages bij u thuis Thuismassage Anti cellulite massage, bindweefselmassage.
Aan te bevelen. Gun jezelf een heerlijke, ontspannen tijd in mijn salon. Trakteer jezelf of een ander, sta stil bij het moment en geniet. Bezoek de website. Wens je iemand ontspanning en rust? Geef dan een massagebon kado! Altijd leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Indien u interesse heeft, kunt u mij bellen of mailen om een afspraak te maken. Esther Datema 06 33 05 34 42. TAGS: bindweefselmassage, anti-cellulite massage, deep tissue massage, masseren, putten, thuismassage, massages in putten, ontspanningsmassage, massage, ontspannen, massages.,
thai massage
Ontspanningsmassage Anne-Mieke Vlan Antwerpen Openingsuren.
Massage Body Care Ontspanningsmassage Anne-Mieke Professionele massagetherapeut, met ervaring: grondige massages op maat van je behoeften: voor ontspanning stress of specifieke klachten. Gezellige, huiselijke praktijk op de beneden van een gerestaureerd stadshuis, in een rustige buurt. Klassieke achtergrondmuziek, voor mentale ontspanning. Hartelijke ontvangst: kennismakingsgesprek, praatje en drankje achteraf, om van ervaringen te wisselen. Behandelingen op afspraak, eerlijke massages: 60 minuten massage 60 minuten massage Weledaproducten zuiver, bio Aan de rand van de stad, makkelijk bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Gratis parkeren op Desguinlei. Lid van de Belgische massagefederatie." Jouw postcode OF gemeente. Opening Kaart Mening Informatie. Antwerpen en omgeving.
last minute massage limburg
Massage aan huis regio Nijmegen en Den Haag.
In welke regio masseert Praktijk Uit Handen aan huis? De massage komt aan huis indien je binnen een straal van ongeveer 10 km woont, gemeten vanaf Jan ten Brinkstraat 73, 2522 HV Den Haag; of 10 km ten opzichte van Ubbergseweg 36, 6522 KJ Nijmegen.
offerte camerabewaking
Adrimana.:
Doe samen een workshop relaxerende massage! Leer professionele massagetechnieken, geniet van elkaar in een ontspannende sfeer en neem de technieken mee naar huis om nog jarenlang aan jullie romantische relatie te werken! allebei een massage van 60min. professionele uitleg over de techniek.
epdm mechelen

Contacteer ons