Meer resultaten voor ontspanningsmassage aan huis

 
ontspanningsmassage aan huis
 
Massage Diensten 2dehands.be.
U blijft mij ACTIE kunnen vinden op claudiavangestel.nl De massage begint eerst zonder olie daarna met We. vandaag 2120: Ravels Poppel. Massage aan huis. Hallo koppels en dames, Jongeman 35 geeft massages aan huis voor dames of koppels. Geen mannen alleen Alle materiaal heb ik bij me, inclusie.
garagepoorten
Massage aan huis Massages Ripozo.
Voor een massage aan huis betaalt u 60 euro voor het eerste uur en 50 euro voor de daaropvolgende uren plus een verplaatsingskost. De verplaatsingskost bedraagt 0.5 euro per afgelegde kilometer. De minimale duurtijd bedraagt 1 uur dit is de effectieve massagetijd.
wkk
Massage aan huis Solluna.
Massage aan huis. Behoefte aan een massage maar zie je op tegen de verplaatsing? Zin in een gezellig avondje met je vriendin bij jou thuis? Zin in een massage feestje met enkele vrienden of vriendinnen? Geniet van de ontspannende werking van massage in je eigen omgeving. Wij brengen al het materiaal mee. Olie, massagetafel, handdoeken. je hoeft nergens voor te zorgen dan een goed verwarmde ruimte. De ontspanningsmassage duurt één uur.
simulatie hypothecaire lening
Azura: professionele topmassages op locatie.
Massage aan huis. Vooraleer uw masseuse arriveert neemt u best een warme douche om de spieren al wat te ontspannen en de porin open te zetten, zodat de olie goed kan opgenomen worden en de huid zuiver is. Zorg voor een rustige, goed verwarmde kamer van ca 21 graden, die wat kan verduisterd worden en naar eigen behoefte sfeervol kan worden verlicht.
Thuis Massage 2dehands.be.
Heerlijke Hot stone massage aan huis voor mannen en vrouwen. Verzorgde, lieve, jonge dame geeft zalige, warme Hot stone massage in combinatie met klassieke massage. Ik kom met mijn massage tafel, olie, k. 12 maart 2018 0808: Leuven. Massage voor dames. Leuk dat je even langs komt, Ben je de dagelijkse sleur van op het werk of van thuis een beetje beu, wel dan zal een goede lichaamsmassage je. 2 maart 2018 1138: Herentals. Ik masseer je lichaam met veel toewijding gedurende 1 uur met olie. Je zal me al snel terug vragen. Mensen die me al mochten ervaren zeggen da. 24 februari 2018 1716: Bonheiden. Gezocht: Vrouwelijke masseuse voor ontspanningsmassage.
Slecht weer? Bestel een massage aan huis!
Heerlijk en een dikke vette aanrader! Het mega voordeel van zon massage aan huis is dat je nadien niet in je auto hoeft te stappen, je kan lekker in die ontspannen roes blijven hangen! Zin gekregen voor zon heerlijke massage aan huis?
Massage Aan Huis Boek Uw Masseur Aan Huis.
Een gecertificeerd masseur zal bij je huis hotel of werk langskomen met al de nodige massage uitrustingen. Geniet van uw massage vanuit het comfort van uw huis. Hoe gaat het in zijn werk? Een gecertificeerd masseur zal bij aankomst de massagetafel opstellen. Tijdens het opstellen van het materiaal volgt een kort gesprek. Als alles dan klaar staat, kan de masseur even uit de kamer gaan zodat je je kan uitkleden en in uw onderbroek op de massagetafel kan liggen en je bedekken met de handdoeken. Dan kan de massage beginnen! Tijdens de massage kan je de masseur altijd laten weten of je op een bepaalde plek rustiger of iets harder gemasseerd wilt worden. Laat je vervolgens helemaal ontspannen door de rustgevende muziek, maak je hoofd leeg en geniet! Na de massage kan je je terug aankleden en nagenieten. Ondertussen ruimt de masseur al het materiaal op. Tijdens de massage moet je je onderbroek aanhouden. Je BH aanhouden mag ook, enkel wanneer we aan de rug beginnen word het eventjes losgemaakt.
Azura: professionele topmassages op locatie.
Hoofd-nek-schouder en rugmassage. Massage aan huis. Wat is Spray Tanning. Voordelen Spray Tanning. Voor en nabehandeling. Spray Tanning Party. maandag t.e.m zaterdag. van 1000: 2200: uur. Tachyon Chakra Balancing. Hot stone massage. Thaise voet-en onderbeen. Om Hraum Mitraya. Clair de Lune. A Path to Solitude. Welkom bij Azura. Ben jij op zoek naar een goede massagetherapeute die jouw klachten kan verhelpen of verminderen? Heb je last van stress op het werk, of zit je vaak in je wagen of achter de computer en moeten je rug, nek en schouders er steeds weer aan geloven? Heb je regelmatig last van hoofdpijn? Ben je een actief sporter en hebben die gespannen spieren dringend nood aan verlossing en ontspanning? Door o.a het gebruik van Triggerpointtherapie, Deep tissue en Holistic Pulsing help ik jou graag verder. Wil je eerder simpelweg een magische ervaring? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. De Ayurvedische massage is een massage die ik ten zeerste aanraad voor 90 minuten heerlijk genieten. En natuurlijk blijft de ontspanningsmassage een topper, naast de hoofd-nek-schouders en rugmassage.
Massage aan huis in Brugge massage-info.be.
Nbalans sport en wellnessmassage aan huis of kantoor. Bij Nbalans kunt u terecht voor een uitgebreide massage met zorg en aandacht. Van een rustige ontspanningsmassage tot intensieve diepe behandeling van gestresste of. Elf-julistraat 52, brugge. Nbalans sport en wellnessmassage aan huis.
Tarieven mobielemassages massage aan huis.
acties Antwerpen bedrijfsmassage Brabant Brugge Brussel cadeau cadeaubon drukpunten duomassage event genegenheid gent Hasselt hoofdmassage Kerstmis korting kortingen Leuven Limburg massage massage aan huis massage helpt bij stress massage in bedrijf massage op locatie massageparty massages aan huis mobielemassages moederdag Nieuwjaar Oost-Vlaanderen rugmassage rugpijn secretaressedag stress studenten technieken Valentijn Vlaams Brabant Vlaanderen voordeelactie voordeelacties wellness West-Vlaanderen zelfmassage armen 2.

Contacteer ons