Resultaten voor ontspanningsmassage aan huis

 
ontspanningsmassage aan huis
 
Massage aan Huis Massage Sittard Yntensa Massage Acupressuur Praktijk.
Massage Sittard Yntensa Massage Acupressuur Praktijk. Menu Spring naar inhoud. Hot Stone Massage. Indonesische Massage Pitjit. Combinatie Sport Ontspanningsmassage. Tjing Tjau Balsem. Massage aan Huis. Keurmerk Kwaliteit Therapeut. Massage aan Huis. Bent u slecht ter been? In Sittard centrum geef ik ook massage aan huis!
massage aan huis tiny blogt.
En sinds eind juli is er ook een website: www.manutine.com. Posted in gezondheid, lichaam, massage, ontspannen and tagged holistische massage, lichaamsmassage, manutine, massage aan huis on 27 juni 2018 by tinyblogt. Tiny blogt in je mailbox? Ik wil Tiny volgen.
Shiatsu en massage huis Begijnhof Brugge Carine Theunynck.
Is net als de theeceremonie en kalligrafie traditionele Japanse kunst. In combinatie met stimulatie van de meridianen energiebanen en de acupunctuurpunten tsubo's' is deze massage uniek. Deze massage behandelt de huid, spieren en brengt jouw psychologische conditie in balans. Is een heilzame, ontspannende massage van de voeten. Door de reflexzones van de voeten te bewerken via drukken, masseren en strijkbewegingen, worden de corresponderende organen en zones in het lichaam gestimuleerd. Zo zoekt het lichaam zelf zijn evenwicht. Indiaanse ontspannings-ceremonie: weldoend en rustgevend! Zorgt voor een vrijere neusademhaling, een beter geurvermogen, druk en pijnvermindering vooral in hoofd en oorgebied. Halve dag pure verwennerij. In het prachtige en sfeervolle Begijnhof te Brugge verwennen wij jou en je partner, vriend of vriendin gedurende een halve dag met diverse massages naar keuze.
ontspanningsmassage spa in de tuin ontspanningsmassage aan huis.
Op zoek naar ontspanningsmassage aan huis? spa voor in de tuin. spa in tuin. spa in de tuin. aquaparx spa jacuzzi ap600 spa. ontspanningsmassage aan huis.: ontspanningsmassage voor vrouwen.: ontspanningsmassage zuid holland.: ontspanningsmassage aan huis. ontspanningsmassage Nara Wellness is de plek voor traditionele Thaise massage en Zweedse massage.
Ontspanningsmassage, pure verwennerij Alterna.
Technieken die bij dit type massage gebruikt worden, zijn onder meer zachte drukkende, knedende en wrijvende bewegingen met de handen. Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat stress en spanningen zich daar vaak vastzetten. Verwen uzelf met een ontspanningsmassage bij Alterna. Het effect van een ontspannende massage hangt van verschillende factoren af. Een goede massagetherapeut, een aangename omgeving waar u zich meteen op uw gemak voelt, en een vlotte bereikbaarheid zodat de afstand die u voor uw massage moet afleggen u geen extra stress bezorgt. Alterna in Sint-Niklaas heeft alles in huis voor de perfecte ontspanningsmassage: centraal tussen Antwerpen en Gent gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en op wandelafstand van een ruime parking. De uitnodigende sfeer van ons gezondheidscentrum en de professionaliteit van onze therapeuten doen de rest. Kom het zelf ontdekken! Zin in een ontspanningsmassage? Maak nu een afspraak! Beauty Body Face. Schoonheid is een belangrijk onderdeel van je" gelukkig voelen" Daarom kan je bij Gezond op Maat ook. Wat is voetreflexologie? Voetreflexologie is de bewerking die voetreflexologen toepassen op d. Veel mensen leiden een gejaagd leven.
Slimshaper Sterk Elastisch Corrigerend Shirt Voor Mannen op SB Zoekertjes! gratis zoekertjes, Tweedehands, 2dehands, annonces, koopjes.
Gratis zoekertje plaatsen. NL FR EN. Antiek en kunst. Audio, Video, TV. Auto's' en onderdelen. Baby en kind. Caravans en tenten. Dieren en toebehoren. Fietsen en accessoires. Fotografie en cameras. Gsm, Pda, Gps, telefonie. Kleding en Mode. Motoren, brommers en scooters. Muziek en instrumenten. Sieraden en horloges. Studie, School, cursus. Vakantie en vrije tijd. Verzamelen en hobby. Watersport en boten. Zaken en transacties. 8 Zoekertjes: Kleding en Mode Lingerie en ondergoed. Slimshaper Sterk Elastisch Corrigerend Shirt Voor Mannen.: Deze sterke elastische Mannen shapewear shirt is gemaakt voor het gehele bovenlichaam. Een stevig compressie shirt gemaakt van 80% Nylon en 20% Spandex, in de kleuren zwart, wit en donker grijs. Shaper Belt Volledig Naadloze Band Voor Buik En Taille.: Buikband gemaakt van een sterk microfiber die de buik tot aan de heupen modelleert.
Massagepunt Gent. Topmassages in jouw streek.
Er is reeds een relax massage van 60 min voor 50 of klik op tarieven voor meer informatie. K om en geniet samen van een ontspannende duomassage. M assagepunt komt ook aan huis. Je wil een deugddoende massage in je eigen comfort zone?
Massages MiguelMilo.
Tarief: 60 minuten: 50 euro 90: 70 euro. Massage aan huis. Zin in een heerlijke massage bij je thuis? Ik breng een massage tafel mee, zachte handdoeken en een heater voor het opwarmen van de kwalitatieve olie van Sjankara. Van volgende massages kun je bij jouw thuis genieten: Milo massage, sportmassage, head toe en Shiatsu. Tarief: 60 minuten: 70 euro 90: 90 euro. Beleef met je partner of met een vriend, vriendin. een heerlijke tijd bij een duo massage. Jij en je partner liggen beide op een massage tafel en ontvangen tegelijkertijd een ontspanningsmassage.
ontspanningsmassage aan huis
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Massagepraktijk SaGe Gemeente Diepenbeek.
Of wil jij jezelf of iemand anders eens een deugddoende massage cadeau doen? Jij bent van harte welkom in onze praktijk te Diepenbeek! Of liever ontspannen in je eigen stekje? Wij komen bij jou aan huis! Op deze manier hoef jij het huis niet uit, kun je na de behandeling verder ontspannen en moeten de kindjes niet naar een babysit terwijl jij geniet van.
Massage cursus? Volg de Holistische massage cursus van CIVAS!
Je krijgt de informatie stapsgewijs aangeboden, zodat je de lesstof gemakkelijk kan opnemen en onthouden. CIVAS houdt voor alle studies de vakontwikkelingen bij. Zo heb jij altijd de meest actuele kennis in huis. Wat leer je? Deze holistische massagecursus geeft u allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massage leert u in de opleiding te werken met holistische massage. Met speciale massagetechnieken leert u spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen. Bij de behandeling van ieder lichaamsdeel geeft deze massagecursus uitgebreide uitleg. De vele fotos in het studiemateriaal tonen zeer gedetailleerd hoe u alle massagetechnieken uitvoert. De instructie-video's' sluiten naadloos aan op de lessen en zorgen ervoor dat u holistische massage snel en professioneel leert toepassen. Wat kun je ermee? Met de cursus Holistische massage leert u een effectieve en zorgvuldige massage geven.

Contacteer ons