Op zoek naar ontspanningsmassage groningen?

 
ontspanningsmassage groningen
 
ontspanningsmassage groningen - Veranda Thai Wellness is gespecialiseerd in Thaise massage.
Thaise massage met olie. Aroma mixed Thai massage. Thai mixed hot stone. 2018 Veranda Wellness by Nara Thai wellness. your body deserves more. Welkom bij Veranda Wellness. Oosterse Westerse massage gecombineerd. Wij zijn een kleine spa en massagesalon in het hart van de Amsterdamse Pijp vlakbij de Albert Cuyp markt. MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK. Wij zijn gespecialiseerd in Thaise massage. U kunt bij ons terecht voor traditionele Thaise massage.,
ontspanningsmassage groningen - Cursus Ontspanningsmassage weekend.
In twee dagen leer je een perfecte Ontspanningsmassage geven, gericht op rust en welzijn Je leert alle basistechnieken, vanuit de Klassieke Massage, die voor een professionele ontspanningsmassage nodig zijn. 190 per persoon. In een weekend leer je een Klassieke Massage geven.
SATORI Integrale ontspanningsmassage Open Yoga Groningen.
Integrale massage is een behandelvorm die de massage als instrument gebruikt. Binnen de integrale massage kan er gewerkt worden aan een breed scala aan klachten. De ontspanningsmassage brengt je weer terug naar je lichaam, zorgt voor ontspanning en een goede doorstroming van je lichaam.
thaise massage hillegom
Massage Groningen Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Groningen. Massage in Groningen. Lichtboei 124, 9732JG, Groningen. Shiatsu Ryoho is gebaseerd op de Namikoshi Shiatsu en deze is net als de traditionele Chinese geneeskunstTCM gericht op de energiestroming door Lees meer. https//www.detelefoongids.nl/titia-baalman/18645933/5-1/sn18645933: 050-5415566 Toon nummer Website Plan route.
persoonlijk alarm vrouwen
Ontspanningsmassage in Groningen massage-info.nl.
Vind masseurs in jouw regio. Kaart weergeven Ontspanningsmassage in Groningen. 10% korting voor studenten Wat bieden wij? Sportmassage BlessurepreventieTapen bandageren ook medical tape concept Ontspanningsmassage Manuele lymfe drainage. Het bleekveld 16, Oostwold gemeente Leek. Massages en Lichaamswerk indien gewenst in combinatie met Coaching en Counseling.
lanssens ramen
Home.
U komt naar mijn massageruimte in Groningen. Massage is de praktijk van het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging, of trilling manueel of met mechanische hulp op de zachte weefsels van het lichaam, met inbegrip van de spieren, bindweefsel, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfatische vaten, organen van het maag-darmstelsel en reproductief systeem om een voordelige reactie te bereiken.
test aankoop matrassen
Massage praktijk van den Brink Groningen.
Bovendien raak ik steeds meer gefascineerd door ontspanningsmassage en energetisch werk. Daarom ben ik begonnen aan de opleiding Cranio-Sacraal therapie waarvoor ik mensen zoek waarmee ik kan oefenen. Belangstellenden kunnen zich telefonisch of via e-mail aanmelden. Geen garanties en geen kosten, wel een grote kans op diepe ontspanning! Erik van den Brink. Bel voor een afspraak. Hippocrateslaan 46 9728 HJ Groningen t: 06-51970307 erik@massagepraktijkvandenbrink.nl Copyright 2012.
groningen thai massage
Vind ontspanningsmassage groningen op Marktplaats.nl.
Uw dakservice combineert expertise met jarenlange ervaring, en klantgerichtheid met een gestructureerde aanpak. Onze vakmannen werken alleen met de beste bouwmaterialen, en garanderen een minutieuze afwerking. Want een water dicht dak is heel. Advertenties gerelateerd aan ontspanningsmassage groningen. Advertenties gerelateerd aan ontspanningsmassage groningen.
cursus groningen
Salon Aileen.
Ontworpen door njg. Na een stressvolle werkdag even alles vergeten tijdens een heerlijke rustgevende ontspanningsmassage goed, voor lichaam en geest. Laat de pijnlijke nek en rugspieren eens lekker losmasserenzodat, het lichaam niet meer zo stram en stijf aanvoelt. Hete stenenwarme, olie. Voel een weldadige warmte door je lichaam stromen! Welkom op de site van Massagesalon Aileen. Allereerst wil ik mijzelf even aan U voorstellen. Mijn naam is Aileen Gerdes. Ik ben in 1991 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Midden Nederland te Utrecht. Vervolgens ben ik als fysiotherapeute gedurende 10 jaar fulltime werkzaam geweest in 2 verschillende particuliere praktijken in Duitsland, alwaar ik mij verder heb gespecialiseerd op het gebied van de kinderfysiotherapie. Ik heb de cursus Sensomotoriek 1 en 2 in Nijmegen en de cursus NDT Bobath voor kinderen in Groningen gedaan.
seo analysis tool free
Ontspanningsmassage Groningen.
Alant Massage Paterswoldseweg 435. 9728 AN Groningen. Ontspanningsmassage ook wel klassieke massage is een therapeutische massage die bekend is door zijn ontspannende en rustgevende werking op lichaam en geest. Het woord massage is ontleend aan het Frans, maar het heeft een Arabische oorsprong.
Sea
Massage en Beauty Wellnessresort de Waterlelie in Zevenhuizen, Groningen.
Onze massage en beauty center biedt een zeer royaal aanbod aan massages en beautybehandelingen voor totale ontspanning. Onze professionele behandelaars staan 7 dagen per week voor u klaar om u te laten genieten. Voor onze beautybehandelingen gebruiken wij de producten van Thalgo, een Frans cosmeticamerk.
pret hypothecaire ing
Massage aangeboden voor de vrouw, omgeving Groningen! Welzijn Masseurs en Massagesalons Marktplaats.nl.
Massage aangeboden voor de vrouw, omgeving Groningen! Lekkere Massage Aangeboden. Lekkere Massage Aangeboden. Heerlijke Massage Aangeboden. Lekkere Massage Aangeboden. Lekkere Massage Aangeboden. Heerlijke Massage Aangeboden. Lekkere Massage Aangeboden. Ontspannen Massage Aangeboden. Lekkere Massage aangeboden. Ontspannen Massage Aangeboden. Lekkere Massage Aangeboden.
melatonin 5mg
thaise massage groningen, massage groningen, thaise massage.
Kom dan snel een keer langs en u zult merken wat de thaise massage voor u kan betekenen! Het belangrijkste van een Thaise massage is genieten en u zult zich na afloop als herboren voelen. Maak kennis met Thaise massage nu geopend in Groningen!
opleidingen groningen

Contacteer ons