Op zoek naar ontspanningsmassage groningen?

 
ontspanningsmassage groningen
 
Welkom.
Bij Massagepraktijk Hoogkerk kunt u, op afspraak, zowel overdag als s avonds terecht voor ontspanningsmassage, hotstonemassage, sportmassage en sporttapen/bandageren. Mijn naam is Karin Harryvan en ik ben in augustus 2013 begonnen met de opleiding tot sportverzorger en sportmasseur bij Opleiding Sportmassage Groningen.
thaise massage groningen
MASSAGESALON GRONINGEN Erotische massage, Body to body, Nuru, Thaise, Oosterse, Soft SM, Ontspanning massage en meer.
Massagesalon Groningen Vechtstraat 76 9725 CW Groningen. maandag t/m vrijdag: 1100: 2300: zaterdag zondag: 1200: 2200.: Het verdient aanbeveling om telefonisch een afspraak te maken. Vooral als u een voorkeur heeft voor een masseuse. Massagesalon Groningen bevind zich op zo'n' 10 minuten loopafstand van station Groningen.
schoonmaakbedrijven
SATORI Integrale ontspanningsmassage Open Yoga Groningen.
De ontspanningsmassage brengt je weer terug naar je lichaam, zorgt voor ontspanning en een goede doorstroming van je lichaam. Ik ben Laura, integraal masseur en heet je van harte welkom. In 2017 heb ik de opleiding tot integraal masseur afgerond.
Lening simulatie
Massage Groningen centrum ontspanning en verzorging Beauty Alive.
Maak direct online een afspraak! Vanaf 1 juli zitten wij met onze vernieuwde salon aan de Steentilstraat 6 in Groningen! Maak een afspraak. 9711 GM Groningen. Volg ons op Facebook! 2010 Beauty Alive Onze Partners Website door Switchy Media Google.
dakwerker tienen
Massage Groningen: Anton Ontspanningsmassage!
Ontspannende massage met liefdevolle aandacht. Ben je op zoek naar een ontspanningsmassage in Groningen? Maakt direct een kennismakingsafspraak bij Anton Ontspanningsmassage. Op de contactpagina vind je mijn contactgegevens. Een ontspanningsmoment is voor ons allen belangrijk., een ontspanningsmassage een levens behoefte!
bmi kind berekenen
Vind ontspanningsmassage groningen op Marktplaats.nl.
Ontspanningsmassage en sportmassage in groningen massage van ontspanning tot pijnverlichting. In overleg met masseur bepaal je samen een massage die bij jou en je klachten of disbalans in je lichaam past. Tijdens deze massage worden je spieren soepeler gemaakt en worden pijnlijke spierknopen, verklevingen. Advertenties gerelateerd aan ontspanningsmassage groningen.
schatter huis
Salon Aileen.
Ontworpen door njg. Na een stressvolle werkdag even alles vergeten tijdens een heerlijke rustgevende ontspanningsmassage goed, voor lichaam en geest. Laat de pijnlijke nek en rugspieren eens lekker losmasserenzodat, het lichaam niet meer zo stram en stijf aanvoelt. Hete stenenwarme, olie. Voel een weldadige warmte door je lichaam stromen! Welkom op de site van Massagesalon Aileen. Allereerst wil ik mijzelf even aan U voorstellen. Mijn naam is Aileen Gerdes. Ik ben in 1991 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Midden Nederland te Utrecht. Vervolgens ben ik als fysiotherapeute gedurende 10 jaar fulltime werkzaam geweest in 2 verschillende particuliere praktijken in Duitsland, alwaar ik mij verder heb gespecialiseerd op het gebied van de kinderfysiotherapie. Ik heb de cursus Sensomotoriek 1 en 2 in Nijmegen en de cursus NDT Bobath voor kinderen in Groningen gedaan.
Home De Koning Te Rijk.
Je kunt in de massagepraktijk terecht voor.: Bedrijfsmassage op locatie. Gediplomeerd Manueel Praktizijn Advanced, Shiatsu Practitioner. Orthomoleculair Suppletie Adviseur. Shiatsu en Masssage. Opleiding en registratie. De Koning Te Rijk. Praktijk voor Shiatsu en Massage. Brugstraat 7 A. 9712 AA Groningen.
Massage Massagepraktijk Vitaal CJG Haren.
De ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress, spierspanning te verminderen en afvalstoffen af te voeren, zodat het lichaam weer ervaart hoe het voelt om ontspannen te zijn. Erg geschikt voor mensen die veel werkgerelateerde nek/rug en schouderklachten hebben. Registraties en keurmerken. Aanvragen en vervolgprocedure. De massages bij Massagepraktijk Vitaal worden gegeven door Avital den Haring. Iets over mij: Tijdens en na mijn zwangerschap sliep ik soms slecht en had van tijd tot tijd moeite me te ontspannen. Er ging een wereld voor me open toen ik op een gegeven moment in aanraking kwam met een massage: ik voelde me weer vitaal en energiek. Door mijn goede ervaringen werd de interesse voor de kunst van het masseren aangewakkerd en besloot ik een opleiding tot masseur te volgen. De passie die ik ontwikkelde voor het masseren en op die manier mensen helpen rust en ontspanning te vinden plantte het idee voor een nieuwe droom: een eigen massagepraktijk. Deze droom is in 2011 werkelijkheid geworden. Inmiddels heb ik een vaste locatie aan de Paradijsvogelstraat 11 in Groningen.
Massage Groningen Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met een 10 door 1 beoordelingen. Om lekker te genieten kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage. In een massagesalon passen ervaren masseurs en masseuses diverse massagetechnieken toe. Overal kunt u kiezen voor de klassieke stoelmassage of voetmassage, maar in enkele massagepraktijken kunt u ook gaan voor varianten als de Thaise, Chinese, Shiatsu, hotstone of voetreflexmassage.
thaise massage groningen, massage groningen, thaise massage.
Kom dan snel een keer langs en u zult merken wat de thaise massage voor u kan betekenen! Het belangrijkste van een Thaise massage is genieten en u zult zich na afloop als herboren voelen. Maak kennis met Thaise massage nu geopend in Groningen!

Contacteer ons