Resultaten voor ontspanningsmassage groningen

 
ontspanningsmassage groningen
 
SATORI Integrale ontspanningsmassage Open Yoga Groningen.
De ontspanningsmassage brengt je weer terug naar je lichaam, zorgt voor ontspanning en een goede doorstroming van je lichaam. Ik ben Laura, integraal masseur en heet je van harte welkom. In 2017 heb ik de opleiding tot integraal masseur afgerond.
slotenmaker knokke
Massagepraktijk MéMé Massage nabij centrum Groningen.
Bij Massagepraktijk Groningen kan je terecht voor vele lichamelijke klachten, die veroorzaakt worden door stress en overbelaste spieren. Denk hierbij een zere nek, stijve onderrug of een tenniselleboog. Voor deze klachten zijn er drie vormen van massagetherapie. Dit zijn segmentale massagetherapie, shiatsu en voetreflexologie. Behandeling bestaat vaak uit een combinatie van deze drie. Voor meer informatie kan je klikken op de behandelvorm naar keuze. Je komt dan terecht op de pagina met meer uitleg. Ook kan je terecht tijdens je zwangerschap. De zwangerschapsmassage geeft verlichting van je rug of vermoeide benen. Als je niet meer kan liggen, kan je ook kiezen voor een uitgebreide voetmassage. Voor meer informatie hierover kan je kijken bij voetreflexologie. Uiteraard kan je bij Massagepraktijk MéMé ook terecht voor ontspanning. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage in combinatie met shiatsu.
ikea kleerkasten
Massagepraktijk Vitaal Groningen.
Welkom bij Massagepraktijk Vitaal. Bent u zwanger, heeft u last van lichamelijke klachten of gewoon op zoek naar een goede massage? Bij Massagepraktijk Vitaal Groningen. bent u altijd aan het juiste massage adres! Gratis online mini-zomercursus. Olie en massage volgen?
backlinks
Ontspanningsmassage Massagepraktijk Romano Sandee te Groningen.
Dan kan een massage bij Massagepraktijk Romano Sandee in Groningen je helpen. Onder het genot rustgevende muziek, de juiste temperatuur en een heerlijke massage kom je toe aan volledige ontspanning. Dit betekent niet alleen ontspanning van je spieren, maar ook je innerlijke welzijn komt geheel tot rust. Ook s avonds en in het weekend open. Vijf dagen per week kun je bij mij terecht voor een massages in de praktijk. Dit kan ook in de avonduren en in het weekend. Via reserveer" online kun je de massage reserveren. De massages zullen na de massage direct effect hebben. Je zal jezelf ontspannen voelen en daarnaast in de loop de dagen fitter. De massages zorgen ervoor dat de bloedsomloop verbeterd en geven je een warm gevoel wat iedereen als prettig ervaart. Vormen van massage. Op dit moment zijn er verschillende vormen van massage te krijgen. De basis ligt hier bij de klassieke massage. Deze vorm van massage is gericht op ontspanning of klachtbehandeling. Het is tevens mogelijk een algehele lichaamsmassage te krijgen. Ik bied de volgende vormen van ontspanningsmassage aan.:
smeedijzeren deuren
Home De Koning Te Rijk.
Kom dan eens langs in mijn massagepraktijk! Je kunt in de massagepraktijk terecht voor.: Bedrijfsmassage op locatie. Gediplomeerd Manueel Praktizijn Advanced, Shiatsu Practitioner. Orthomoleculair Suppletie Adviseur. Shiatsu en Masssage. Opleiding en registratie. De Koning Te Rijk. Praktijk voor Shiatsu en Massage. 9714 GA Groningen.
Kredietkaart
MassageKracht Massage holistisch Groningen Haren, ook zwangerschapsmassage holistische massage Groningen Haren.
Praktijk voor holistische massage in Haren en Groningen. Heb je vaak last van gespannen spieren? Zit je niet lekker in je vel en verlang je ernaar weer meer in contact met jezelf komen? Wil je meer in je lijf en uit je hoofd?
Ontspanningsmassage-Holistische massage-Wellness.
Maar heb je er wel eens over nagedacht dat het lichaam en de geest het ook eens nodig hebben om helemaal tot rust te komen? Op zon moment, tijdens een ontspanningsmassage krijgt het lichaam helemaal de tijd en de rust om te herstellen en weer op te laden.
Massagepraktijk een goed gevoel Professionele massage in Groningen.
Professionele massage in Groningen. Massage is al zo oud als de mensheid. Ter preventie of verbetering van klachten of gewoon voor een heerlijk moment van ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor een ontspanningsmassage, een enerverende voetmassage of een weldadige Hot Stone massage.
Ontspanningsmassage in Provincie Groningen: Boek direct online! Treatwell.
Bespaar tot 20% vanaf 15, 60. Ontspanningsmassage 60 minuten. Bespaar tot 20% vanaf 38. Toon alle services. Bare and Beautiful. Groningen Binnenstad, Groningen. 4.7 341 reviews. Bare and Beautiful was founded in 2012 by Rebekka and now the she and her team of specialists welcome you to her new and centrally located salon at the Nieuweweg in Groningen.

Contacteer ons