Resultaten voor ontspanningsmassage zuid limburg

 
ontspanningsmassage zuid limburg
 
Tanya Thaise massage zuid-Limburg Heerlen Oozo.nl.
Overige paramedische praktijken geen fysiotherapie en psychologie en alternatieve genezers. De onderneming Tanya Thaise massage zuid-Limburg is gevestigd op Henri Jonasstraat 10 te Heerlen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken geen fysiotherapie en psychologie en alternatieve genezers.
prive sauna last minute limburg
NOOZ Stuur je zintuigen op reis in hartje Antwerpse Kempen.
Ben je nog op zoek naar een uniek cadeau voor je partner of iemand anders die je zeer nauw aan het hart ligt? Met een cadeaubon van Nooz geeft je het mooiste dat er is: 100% aandacht voor elkaar, 100% quality time, ver weg van alle storende elementen.
Ploypailin Thai Massage.
Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.
Me-time! Wellnessen in Zuid-Limburg.
Een paar dagen voor mijn bezoek aan Thermae voelde ik spanning en stijfheid in de spieren van mijn nek naar mijn schouders. Daarom boekte ik er ook een wellnessmassage, een klassieke ontspanningsmassage van de rug, nek en schouders van 25 minuten op basis van sporttechnieken.
Moekda Thaise Massage Massage Maasbracht Limburg Nederland Geen Erotiek.
Wij bieden u verschillende soorten massages voor zowel traditionele thaise massage, olie ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, hoofd nek en schouders massage en sportmassage. Massages worden uitsluitend toegepast door een ervaren Thaise masseuse, gecertificeerd door Thai Traditional Medical Society. Traditionele Thaise Massage. Hoofd nek en schouders massage. Maandag t/m Zaterdag. Emmalaan 41, 6051BB Maasbracht Limburg Nederland.
Natural Massage Massage Praktijk Brunssum Zuid Limburg.
Een diepte massage door de druk die gegeven wordt met de bamboe. Voor een stevigere massage. Een zwangerschapsmassage is een uitstekende manier om klachten te verminderen en je rustiger te voelen! Dit is een gecombineerde massage. Zowel een Sattvische zachte als een Rajasieke snelle massage.
Cadeaubon Helemaal Zen, cadeautips Wellness Cadeaubox.
SENTUH MASSAGE LOUNGE IN GELUVELD BE. Voor 1 persoon: een relaxatiemassage 70 minuten een glaasje bubbels 10% korting op een volgende. YUNA WELLNESS IN MARKE BE. Voor 1 persoon: een professionele ontspanningsmassage 60 minuten Opmerking: indien. ESTHETIEK BELLEZZA IN KORTRIJK BE.
Erotische massages Afspraakjes.com.
DE MEESTE DROMEN ZIJN BEDROG MAAR BIJ LYNN BELEEF JE ZE TOCH.Lynn Somers, Rijpe en zeer rijpe dames, slanke en volslanke meiden aanwezig. Wij zijn geopend van 10 u tot 21 u, zaterdag en zondag en Feestdagen van 12u tot 19u.
Massage Joke Geleen.
Dus als u in Zuid Limburg woont en u wilt een heerlijke massage, kom dan gerust langs voor een kennismakingsmassage. ik ben dus fysiotherapeute, maar geef alleen sport en ontspanningsmassages, dus geen fysiotherapie. Is dus ook niet als zodanig te declareren bij zorgverzekeraars.
ontspanningsmassage zuid limburg
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Massage boeken Thermae 2000 Bron van goed leven.
Klassieke ontspanningsmassage om uw vastzittende spieren los te maken. De spieren worden losgemasseerd voor een verbeterde doorbloeding en stofwisseling. Dit zorgt tevens voor een verbeterde conditie van de spieren, terwijl u helemaal tot rust komt. Geeft spieren een betere doorbloeding. Keuze uit 25 of 50 minuten. vanaf 4250, p.p. Thermae For Me Classic. Een gezichtsbehandeling gericht op het verfijnen en versterken van de huid. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een van de topproducten uit onze eigen productlijn. Keuze uit 25 of 50 min. vanaf 3850, p.p. Thermae For Men. Ideale gezichtsbehandeling voor de mannenhuid! Keuze uit 25 of 50 min. Speciaal voor de man! vanaf 3850, p.p. Thermae For Me 2 in 1 Behandeling.

Contacteer ons