Resultaten voor wellness massage cursus

 
wellness massage cursus
 
Massage Cursus - Massage opleiding als thuisstudie NHA.
sederende en activerende massage, het effect van massage bij stress.; massage van nek en gezicht, effleurages, extra contra indicaties.; massage hoofdhuid, losrollen nek, petrisages, ogen en oren.; anatomie van de nek, gezichtsmassage en verdeling in drie zones.; achter- en bovenzijde been, effleurages, petrisages, frotteren.;
wellness massage cursus
Opleiding Wellnessmassage - Wellnessmassage leren bij IVS Opleidingen.
Dordrecht, Roosendaal, Rotterdam. Sportmassage, triggerpointtherapie en medical taping. Naast haar werkzaamheden voor IVS Opleidingen in Dordrecht heeft Bianca een eigen massagepraktijk in Zevenbergen en is zij groepsles instructrice op diverse sportscholen. Tevens is zij ESPO examinatrice voor de opleiding sportmassage.
seopageoptimizer.nl
Opleiding Allround Wellness Massage - Beauty Opleidingen Uiterlijke Verzorging.
Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken, ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden. Samen met warme kruidenoliën die tot in de onderliggende weefsels helend werken, is een massage een zuiveringsbehandeling voor de huid en een weldaad voor lichaam en geest. Wat leer je tijdens de opleiding? Tijdens de Allround Wellness Massage leer je verschillende modules toe te passen om je klant heerlijk te laten ontspannen. Denk hierbij aan Candle Massage, Chakra Healing en Klassieke Massage. Deze allround opleiding geeft je een gedegen theoretische achtergrond op gebied van intake en consult, productkennis en technieken, die je vervolgens in de praktijk toe kan gaan passen. Je zal op de cursusdagen kennis maken met 9 soorten massages. Aan het eind van deze opleiding kan je dus voor elk wat wils aanbieden! Intake en consult, productkennis en techniek. Wat kan je ermee? Na het behalen van je vakbekwaamheid kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast. Doordat je verschillende soorten technieken hebt leren toepassen, heb je straks een breed aanbod aan massages en kan je voor elke klant wel wat wils aanbieden! Een mooi aanbod in je salon! Details en kosten. 10 daagse cursus.
keyboost.nl
Massag4you.org massage4you - Over mij.
Ik heb een aantal jaar voor Thuiszorg Rijnland de cursus Babymassage gegeven. Ook kwam ik bij mensen thuis om hen te leren hoe zij hun baby kunnen masseren. Daarnaast heb ik in 2007 mijn Pabo diploma behaald en werkte ik 2 dagen per week in het onderwijs. Eerst als leerkracht op ZMLK-school Prisma in Alphen a.d. Rijn en daarna als leerkracht in het reguliere onderwijs in groep 1 t/m groep 6. In 2010 ben ik als intern begeleider gaan werken. Als intern begeleider heb ik me vooral bezig gehouden met kinderen die extra zorg nodig hebben. Ik gaf het zorgbeleid binnen de school mede vorm en begeleidde en coachte leerkrachten en voerde gesprekken met ouders, leerkrachten en kinderen. In 2017 heb ik de massageopleiding bij 'Massage' in Beweging'' gevolgd. Ik heb tijdens de opleiding verschillende massagetechnieken geleerd, zodat ik zoveel mogelijk voor mijn klanten kan betekenen. Ik bied naast Sportmassage, ook Klassieke ontspanningsmassage, Hotstone- en Stoelmassage aan. Meestal worden verschillende soorten massages en massagetechnieken gecombineerd, afhankelijk van het doel van de massage. In 2018 heb ik de cursus: 'FreeHands'massage' gedaan bij Koert Sondorp. In januari 2019 heb ik de cursus Zwangerschapsmassage bij Wellness Academie afgerond.
Wellness massage Gelders Opleidingsinstituut.
De beroepsopleiding Wellness massage is door ons instituut speciaal ontwikkeld voor diegenen die een degelijke basisopleiding klassieke massage willen volgen. Daarnaast leren wij u een aantal uitbreidingen zoals een lomi-lomi massage, hoofdhuid-oormassage, hotstone massage en aromatherapie. De belangrijkste doelstelling is de ontspanning en het welbevinden van de cliënt.
Massageopleidingen Wellnessresort SpaPuur SpaPuur.
Bij het WellnessInstituut kan je terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten. De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. Dit betekent dat je, indien jij jouw diploma behaalt, N.G.S.
Massage opleiding Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam. E-mail. Facebook. Instagram. E-mail. Facebook. Instagram.
In de cursusprijs: begeleiding tijdens de cursus, Ebooks voor de cursussen, video Ayurvedische Massage, Ontspanningsmassage, Klassieke Massage, Stage. Niet inbegrepen: reiskosten, maaltijden, examens, achtergrondliteratuur. Meedoen met de opleiding? Kies een opleiding om in te schrijven. Of klik op een opleiding om meer te weten te komen over locatie en data waarop de opleiding is ingepland. Filters Sort results. Opleiding Wellness Masseur Zaandam Vrijdagen.
Opleiding wellnessmassage - Massageopleiding Apeldoorn.
Na de opleiding wellnessmassage kun je nog een Master doen voor MASSAGETHERAPEUT of WELLNESS SPA. Tijdens de opleiding wordt je begeleid door ervaren en geaccrediteerde docenten. Veel aandacht wordt besteed aan de praktijk massage. Je leert alles over de klassieke massage in de opleiding.
Spirituele Agenda - Buzzbie Opleiding Wellness Masseur 05-08-2022 Zaandam.
Home Agenda Opleiding Wellness Masseur. Opleiding Wellness Masseur. €1000 euro STAP budget voor onze massage opleiding. Daarbovenop 10 korting 100 euro als je in 1 keer voor de hele opleiding inschrijft. De prijs inclusief korting is € 1261,02, met STAP budget €261,-, voor een complete jaaropleiding.
Massage cursus weekend retreats en vakanties.
Klik op de knop NAAR ALLE RETREATS om alle geplande retreats te bekijken. Kijk hieronder voor een overzicht van de geplande Massage retreats. 13-17 nov '22.' Lomi Lomi vervolg massage cursus. Volg ons op Facebook. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bowie Medical Workshop Paraffine - Wellness massage - Overzicht Inschrijven - Trainingen opleidingen.
Sylvia van Dinther. Rollen en accessoires. Ventura Compact Line. Massage Physio banken. Wellness Spa banken. Apparaten en torens. Hot Stones en kruidenstempels. Overige salon apparatuur. HIFU Lifting Tightening. Tele-Gone en Elektrisch ontharen. Radio Frequent RF lifting. Body Shaping Technology: Cryo-Lipo, Vela EMS.

Contacteer ons