Resultaten voor wellness massage cursus

 
wellness massage cursus
 
Workshop Babymassage in Ede bij Little Wellness.
Dan is de cursus babymassage van Little Wellness wat voor jou. Waarom een cursus babymassage? De cursus babymassage is een ontspannend moment voor jullie samen om aandacht te hebben voor elkaar. De babymassage heeft veel voordelen voor de gezondheid en ontwikkeling van je kleintje. Bovendien voelt je baby zich tijdens de massage geborgen en ontspannen.
seopageoptimizer.nl
MYOS Opleidingen in massage, wellness en sportbranche.
Woensdagvond 24 augustus 2022 in Utrecht Woensdagavond 31 augustus 2022 in Udenhout Je bent van harte welkom! Erkend, vakkundig, energiek en betrokken onderwijs Wij staan voor Gespecialiseerde sportmassage bij top sporters Hardlopers - Voetballers - Wielrenners - Tennissers Wellness massage voor sport masseurs Indiase hoofdmassage LomiLomi massage Hotstone massage Bamboe massage En meer.
keyboost.nl
Leer nu zelf masseren - Van der Linden, Body Mind Wellness.
Home Workshops Leer nu zelf masseren. van der Linden, Body Mind Wellness. Leer nu zelf masseren. Hoe meer ontspanning in de wereld hoe beter. Hoe fijn zou het zijn als je dat ook nog meer in je thuis situatie kan toepassen? We leren je graag de zo broodnodige toepassingen zodat je daar zelf mee aan de slag kan. Vind je het leuk om voor privé gebruik meer te leren over massage en over het toepassen van massagetechnieken dan is deze cursus/workshop echt iets voor jou! We richten ons op rug, nek en schouders. We herkennen allemaal wel de vastzittende spieren door overbelasting, vermoeidheid, verkeerde beweging of verkeerd liggen. Wil je meer weten of de juiste technieken om deze klachten te verminderen schrijf je dan nu in! Hoe werkt deze workshop? De Workshops worden gegeven in privé setting. Dit betekent dat je samen in tweetallen deze workshop kan volgen. We plannen dan een hele middag of ochtend voor jullie in. Via ons online boekingssysteem kan je gemakkelijk deze workshop reserveren.
wellness massage cursus
Wellness massage Gelders Opleidingsinstituut.
De beroepsopleiding Wellness massage is door ons instituut speciaal ontwikkeld voor diegenen die een degelijke basisopleiding klassieke massage willen volgen. Daarnaast leren wij u een aantal uitbreidingen zoals een lomi-lomi massage, hoofdhuid-oormassage, hotstone massage en aromatherapie. De belangrijkste doelstelling is de ontspanning en het welbevinden van de cliënt.
Massage cursus weekend retreats en vakanties.
Klik op de knop NAAR ALLE RETREATS om alle geplande retreats te bekijken. Kijk hieronder voor een overzicht van de geplande Massage retreats. 13-17 nov '22.' Lomi Lomi vervolg massage cursus. Volg ons op Facebook. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Opleiding Wellnessmassage Leiden - MSP Opleidingen.
Geven jullie deze opleiding ook in Rotterdam? IK hoop van wel. 19 november 2017 om 10:33: Beantwoorden. Hallo, De jaaropleiding Wellnessmassage geven we in Leiden. Je bent van harte welkom! Hier vind je alle informatie en kan je je ook aanmelden. Met vriendelijke groet., team MSP Opleidingen. 13 maart 2018 om 17:13: Beantwoorden. ik wil mij aanmelden voor de cursus wellness massage maar heb een vraag over de betaling.
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe.
Redenen voor een massagecursus. Avond- en Weekendcursussen Ontspanningsmassage basis en gevorderden, Hotstone massage cursus, Cursus Lomi Lomi strijkingen en Individuele cursussen. Geef jezelf of een ander een heerlijk geschenk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor het gehele massage- en cursusaanbod! B&B Meander Gasteren Drenthe.
Altijd al willen leren masseren? Dat kan! Veluwse Bron Veluwse Bron.
Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving. Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage N.G.S is de branchevereniging voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. waarborgt de kwaliteit binnen de branche. Het WellnessInstituut en de massages zijn N.G.S. Als je één van de opleidingen afrondt kan je daarom kiezen voor het officiele N.G.S. Een opleiding of cursus voor iedereen.
Opleiding tot NGS-masseur.
Toelichting toetsingscriteria Sport. Beschrijving toetsing Wellness. T oelichting toetsingscriteria Sportzorg. NGS erkende opleiders. Het NGS hanteert een erkenningsbeleid voor opleidingsinstituten. Met dit beleid streeft het NGS naar een hoogwaardige kwaliteit bij opleiders, Het NGS verwijst geïnteresseerden alleen naar erkende opleidingsinstituten. Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs. De opleidingsinstituten dieeen NGS-erkenning hebben ontvangen zijn bij elkaarweergegeven op eenkaart. Per opleidingsinstituut is aangegeven welke opleiding wordt aangeboden; sportmasseur, wellnessmasseur, sportzorgmasseur. kijk hier onder voor een NGS-opleider bij jou in de buurt. Voordelen van een NGS diploma. Een NGS-diploma bewijstkwaliteit. Je bent competentiegericht opgeleid. Het NGS-praktijkexamen voldoet daarmee aan de eisen van modern Nederlandse onderwijs. Het NGS-diploma en de NGS-licentie zijn binnen sportclubs, de gezondheidszorg en het onderwijs het meest bekend, erkend en gewaardeerd. De NGS-toetsing isom na te gaan of je theoretisch en praktisch voldoetom bekwaam te kunnen worden verklaard. Wanneer je, tijdens de NGS-toetsing hebt aangetoond een bekwaam masseur te zijnontvang jeeen NGS-licentie voor de periode van vijfjaar.
Wellness workshops Thermae 2000 Bron van goed leven.
De workshops zijn wellness gerelateerd en daarnaast laagdrempelig om te volgen. De kennis die u tijdens het theoretische gedeelte van de workshop heeft opgedaan kunt u hierna thuis toepassen. U kunt bij ons terecht voor een workshop Ducha Aljamal, een workshop mindfullness en een massage workshop.
Massage opleiding Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam. E-mail. Facebook. Instagram. E-mail. Facebook. Instagram.
In de cursusprijs: begeleiding tijdens de cursus, Ebooks voor de cursussen, video Ayurvedische Massage, Ontspanningsmassage, Klassieke Massage, Stage. Niet inbegrepen: reiskosten, maaltijden, examens, achtergrondliteratuur. Meedoen met de opleiding? Kies een opleiding om in te schrijven. Of klik op een opleiding om meer te weten te komen over locatie en data waarop de opleiding is ingepland. Filters Sort results. Opleiding Wellness Masseur Zaandam Vrijdagen.

Contacteer ons