Resultaten voor voetreflexmassage cursus

 
voetreflexmassage cursus
 
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
De opleiding masseur is N.G.S. Dit betekent dat jij, indien je jouw diploma behaalt, N.G.S. Nederlands Genootschap voor Sportmassage is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.
afvalcontainer 10m3
Babymassage en voetreflexmassage Verloskundigen Ridderhof.
7 dagen/week Verloskundige Ridderhof 0412-627560shy. Home Cursussen Babymassage en voetreflexmassage. Wekelijks op maandagochtend. Behoefte om contact te maken met je kindje op een speciale en onderbouwde manier? Dan kan dat met de cursus Babymassage/voetreflexmassage die gegeven wordt door Anne-Marie, onze assistente en tevens gediplomeerd babymasseuse.
voetreflexmassage cursus
Voetreflexologie opleiding activate.me.
Soms is het nodig om gedurende een langere tijd in te werken op bepaalde zones. Door de balans die daarop volgt kan het gehele lichaam beter functioneren, wat uiteraard ook een positief gevolg heeft op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.De werking van een intens uitgevoerde voetreflexmassage kan tot wekenlang daarna gevoeld worden.
seopageoptimizer.nl
Voetreflex WelZijn Massageopleiding.
Deze cursus is geaccrediteerd voor 8 ECTS door de NVST, VBAG en KTNO K11807 en voor 36 punten door de NGS. Voetreflex therapie een heerlijke ontspannende en zeer weldadige uitwerking op je lichaam. De voeten zijn een weerspiegeling van ons lichaam. De voetreflexmassage zal gericht zijn op reflexgebieden en ook op ontspannende massagetechnieken.
keyboost.nl
Karen van der Velde - cursussen workshops massages health - Voetreflex massage.
Tijdens deze cursus leer je een volledige voetreflex massage geven. Voorkennis van anatomie of fysiologie is niet noodzakelijk. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een natuurlijke manier wil omgaan met klachten zoals, hoofd- rug- en buikpijn, maar ook met stress of andere emotionele klachten.
Massage bij Kanker - Opleiding/bijscholing oncologie massage.
In de reeks van Complementaire" zorg bij kanker: wat is er en wat kan het voor jou betekenen in het ziekteproces" organiseert he. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Module 1 Basistraining Massage bij Kanker. Module 2 Massage bij Hematologische Kankers. Module 3 Specialisatie training Massage" bij Kanker in het Ziekenhuis." Landelijke Scholingsdag Pijn bij Kanker. Introductie-webinar Massage bij Kanker opleidingen. Verdiepingsdag Fasciatherapie bij kanker. Vervolgtraining Fasciatherapie bij Kanker. Cursus interventiemassage voor oncologieverpleegkundigen.
Cursus Voetreflexoloog Basis - Centrum Voor Avondonderwijs.
Dan is deze thuiscursus voetreflexologie zeker iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer je de voet van binnen en van buiten kennen. Aan de hand van verschillende drukpunten ontdek je relaxerende massagetechnieken. Je leert een volledige massagesessie op te bouwen.
NGS - Branche- en examenorganisatie Sport Wellness Massage.
Wie is de NGS-masseur. Inzet masseurs bij evenementen. Wat doet de NGS-masseur? Opleiding tot NGS-masseur. Zoek een NGS-opleider. Uitleg van de NGS-toetsing. Inschrijven voor de NGS-toetsing. Inschrijven voor een herkansing. Data, locatie en kosten NGS-toetsing. Reanimatie en EHBO. Uitleg over de NGS-licentie. Verklaring werkzaamheden praktijk. Scholing 'Verkrijgen' NGS licentie'.' Accreditatie aanvragen als scholingsaanbieder. Wat moet ik doen om mijn NGS-licentie te verlengen? We leggen het je graag uit. Je hebt de keuze uit meer dan 50 webinars. Te kijken wanneer jij wilt! De NGS-toetsing bestaat uit een kennistoets, portfolio- en praktijkbeoordeling. Uitleg over de NGS-toetsing. Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS is de leden-, branche- en examenorganisatievan en voorNGS-masseurs!
Massage cursus Holistische massage cursus - Positive Touch.
Blok achtergrond van integraal holistische massage en mogelijkheden opleiding. Masseren voorkant van het lichaam en de nek. Massage van de rug, herhaling met verdieping van technieken voor de schouders. Kwaliteit van aanraking en masseren vanuit intuïtie en gevoel. Evaluatie en afronding van de cursus.
Cursus stoelmassage in Assen ICO-gebouw - Zakenmasseurs.
Deze cursus stoelmassage is ook geschikt als je nog geen massageopleiding of workshop masseren hebt gedaan. Na deze cursus stoelmassage kun je een heerlijke ontspanningsmassage geven die door iedereen zeer gewaardeerd wordt! Maar het is méér dan alleen ontspanningsmassage. Er is ook aandacht voor de therapeutische kant van de massage.
Opleiding Voetreflexmassage - Schrijf je nu in! - SOW Opleidingen.
Er blijft veel praktische oefening om de ervaring te verhogen en de massage te perfectioneren. In het derde en laatste blok besteden we aandacht aan de handreflexen, fysiologie, contra indicaties, de eigen praktijk, klachtgericht masseren en psychische stoornissen. De lesonderwerpen bestaan uit de volgende onderdelen. Theorie en praktijk massage. Qua vooropleiding worden geen instroomeisen gesteld. Wel is het verstandig om de informatie ochtend/avond die SOW geeft over de diverse massageopleidingen waaronder de voetreflexmassage te bezoeken. het is ook mogelijk een om persoonlijke gesprek aan te vragen. De opleiding gaat weer van start op de donderdagavond in september 2023. Afronding van de opleiding. Je kunt de opleiding afronden met een examen bij ACE, Algemeen Centrum voor Examinering of een certificaat. Het examen Voetreflexmassage bestaat uit een theoretische en een praktisch gedeelte. Het theoretische gedeelte wordt afgenomen op de opleiding, het praktijk gedeelte in Leiden of Duiven.

Contacteer ons