Resultaten voor voetreflexmassage cursus

 
voetreflexmassage cursus
 
Voetreflex massage gevorderde - Opleiding Sportmassage Allround.
Deze cursus is een vervolgcursus op de voetreflexmassage basis. In deze cursus wordt uitgebreid ingegaan op diversen klachten Hierbij kunt u denken aan hoofdpijnklachten, klachten van de ademhalingswegen, buikklachten en gewrichtsklachten. Om aan deze cursus mee te doen is de voetreflexmassage basis een vereiste.
Massage Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn.
Welkom bij massage en massagecursus praktijk LUNA. Ik ben Trudy Middelham en heb sinds 1998 een massage-praktijk. Door het opleidingsinstituut De Stroming en TouchPro Europe ben ik vakkundig opgeleid om een goede professionele ontspanningsmassage te geven. Ik bezit diploma'' s, certificaten en licenties voor het geven van massage en ben aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Opleiding voetreflexologie.
Vierjarige HBO opleiding tot reflexzonetherapeut in Den Haag. Je dient nog wel een apart jaar Medische Basis Kennis te volgen als je wil dat je consulten via het ziekenfonds vergoed worden. Les locatie is in Den Haag. Wil je eerst eens kijken of voetreflexologie iets voor jou is zonder gelijk aan een opleiding te beginnen? Probeer dan eens een cursus voetreflexologie.
Opleiding voetreflexmassage - Noord Holland, Friesland Dalfsen.
Het is ook mogelijk om in termijnen de betaling te voldoen! Per week is er 1 les van 2 uur. Ochtendgroep Leeuwarden 10:00/12:00.: Woensdagmiddaggroep Leeuwarden 16:00/18:00: uur. Avond groep Leeuwarden 19:00/21:00: uur. Avondgroepen Hoorn Alkmaar 20:00: 22:00: uur. Keuze uit 4 verschillende leslocaties.: Factorij 32 1689 AL Hoorn Zwaag. Vennewaard 201 1824 KH Alkmaar. James Wattstraat 4 8912 AR Leeuwarden. Inbegrepen bij deze opleiding. 48 uur klassikaal onderwijs 1 keer per week les. ATS opleidingen voetreflexmassage leermap. Toegang tot de online/digitale leeromgeving. inclusief praktijkvideo's' tijdens de opleiding. Theorie - oefenexamens in de les en in de online leeromgeving. Praktijk - proefexamens met de docent. 1e flesje massageolie. Examenkosten - €145,-., Indien nodig: huur massagetafel om thuis te oefenen €60,-., Kosten opleiding voetreflexmassage. - 4 termijnen of in 1 keer -. Betaling in 4 keer. - €130,-, aanbetaling binnen 3 weken. - €233,-, in oktober. - €233,-, in december. - €233,-, in januari. Betaling in 1 of 4 keer! Dit is de normale betalingsregeling. Zie bovenstaand schema voor de betalingstermijnen. Betaling in 1 keer is uiteraard ook mogelijk. Leg je cursusplek vast! Nu ruime keuze uit lesdagen! Inschrijven - betaling in 4 termijnen. IN 7 TERMIJNEN.
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe.
Bij vastzittende schouders, stijfheid of gespannenheid in spieren kan een massage weldadige verlichting geven. Er zijn echter nog een aantal goede redenen om je te laten masseren. Redenen voor een massage. Je kunt bij mij terecht voor Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Dynamische massage, Ontspanningmassage tijdens zwangerschap en Stoelmassage. Sinds 1997 geef ik met veel plezier en met passie voor mijn vak diverse massagecursussen. In Gasteren geef ik in een vrij gelegen eigen praktijk diverse cursussen aan groepjes van 4 tot maximaal 6 deelnemers. In 2023 starten er weer een aantal cursussen. De data staan vanaf medio september 2022 op de website. Je kunt ook zelf een groepje van maximaal 6 mensen samenstellen en een cursus of workshop plannen op dagen en tijden die jullie allen goed schikken. Daarnaast geef ik op verzoek workshops op maat aan zorginstellingen zoals het Hospice. Deze workshops kunnen ook voor andere doeleinden plaatsvinden, bijvoorbeeld als onderdeel van een feestelijke aangelegenheid. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden! Redenen voor een massagecursus. Avond- en Weekendcursussen Ontspanningsmassage basis en gevorderden, Hotstone massage cursus, Cursus Lomi Lomi strijkingen en Individuele cursussen. Geef jezelf of een ander een heerlijk geschenk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor het gehele massage- en cursusaanbod! B&B Meander Gasteren Drenthe.
NGS - Branche- en examenorganisatie Sport Wellness Massage.
Wil jij als NGS-masseur betrokken zijn bij de examens en toetsing voor de nieuwe wellness-, sport- en. Praktijkavond Scheenbeen, enkel en voet. 16 en 21 maart. Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsarchief. Zoek een NGS-masseur. Volg een opleiding tot masseur.
Cursus Hand- en Voetreflexologie.
Cursus Thaise Yoga Tafelmassage. Cursus Hammam massage. Cursus Hydrakussen massage. Cursus Cellulite massage. Cursus Bamboe Tafelmassage. Cursus Bamboe Stoelmassage. Cursus Zen Shiatsu Stoelmassage met anatomie. Workshop Iedereen kan leren masseren. Interactieve Lezing Massage en Kanker; een introductie. Home Cursus Hand- en/of Voetreflexologie.
Cursus agenda Netwerk Integratieve Massage - Nederland.
Privé les, een cursus op maat of voor een klein groepje? Hier een overzicht. Overzicht van de massage docenten, die een cursus of workshop geven. Massage cursus op afspraak privéles. Ga naar maart 2022 april 2022 mei 2022 juni 2022 juli 2022 augustus 2022.
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Please click here if you are not redirected within a few seconds. Selecteer een type. Selecteer een aantal. Het WellnessInstituut biedt verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen en is N.G.S. Er wordt met name aandacht besteed aan de sport- of wellnessmassage, blessure-preventie en wellness beleving. Workshops, cursussen opleidingen. Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam. Om je kennis te laten maken met de opleidingen, worden er informatiedagen georganiseerd in Schiedam die je kosteloos kunt bijwonen. Deze worden georganiseerd bij Thermen Holiday. Bekijk alle cursussen. De opleiding masseur is N.G.S.
Cursus Voetreflexologie Voetreflexzonetherapie Wellness Academie.
Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. Voor deze cursus is er een studiebelasting van circa 16 contacturen en circa 8 uren zelfstudie. Het leerdoel van deze cursus is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop.: Kennismaking met voetreflexologie.
Opleiding voetreflex massage Stichting Wellness Aromatherapie.
Als je op zoek bent naar een opleiding waar veel oosterse invloeden in zijn verweven dan is deze opleiding niet wat je zoekt. oVER DE DOCENT. Deskundig Integraal Reflexzone en Massagetherapeut. Jessy Jansen heeft al tien jaar een Holistische Praktijk voor Natuurlijke Gezondheid Geluk Ze werkt fulltime als bevlogen en deskundig Integraal Reflexzone- en Massagetherapeut.

Contacteer ons