Resultaten voor voetreflexmassage cursus

 
voetreflexmassage cursus
 
Voetreflexologie, massage, aromatherapie, chakratherapie, bloesemtherapie, edelsteentherapie, Reiki en innerlijk kind in harmonie.
dolphin flow massage op dinsdag 31 januari 2023. metamorfose massage 8 februari 2023. chakra massage op don 9 februari 2023. vlindermassage op di 21 februari 2023. Aromatherapie magnesium vertroetel je voet tenen lezen di 14 maart 2023. meten met de biotensor op don 16 maart 2023. Naast klassikale opleidingen en trainingen bieden wij jou ook de mogelijkheid schriftelijke opleidingen te volgen. Klik dan op onderstaande button! opleiding basis medische vakken holistisch bekeken. opleiding energetische bewustwording en intuïtieve ontwikkeling. cursus werken met Tachyon energie.
seopageoptimizer.nl
Altijd al willen leren masseren? Dat kan! Veluwse Bron Veluwse Bron.
Als je één van de opleidingen afrondt kan je daarom kiezen voor het officiele N.G.S. Een opleiding of cursus voor iedereen. Ben je toe aan iets nieuws maar bang om de uitdaging aan te gaan? In de groepen heerst altijd een positieve sfeer en zitten de meesten in hetzelfde schuitje als jij.
keyboost.nl
Thuisstudie Voetreflexologie - Vergelijk en vind beste opleiding.
De cursus Voetreflexologie zelfstandig thuis volgen? Geholpen door onze thuisstudie-vergelijker vind je uitgebreide info over talloze thuisstudies en opleidingen waarmee jij verder komt binnen het domein Foot Care. Wil je hogerop in je carrière? Wil je voor jezelf iets starten?
voetreflexmassage cursus
Cursus voetreflexmassage Feetinshape. Logo. Line separator.
Introductie cursus voetreflex. Ervaar wat voetreflexologie voor jou kan betekenen. In deze praktijkgerichte workshop maak je kennis met deze eeuwenoude eenvoudige natuurgeneeswijze. De basis van voetreflexologie. Tijdens deze workshop leer je in 1 dag of 2 avonden hoe je voetreflexologie in kunt zetten voor het welzijn van anderen.
Cursus Voetreflexologie Voetreflexzonetherapie Wellness Academie.
Het is daarom een rendabele activiteit, die je tegelijkertijd veel voldoening geeft en waardering brengt.Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat voetreflexologie basis. Wil je alles weten van de voetreflexologie, volg dan na deze cursus voetreflexologie basis ook de cursus voetreflexologie voor gevorderden en de cursus verticale reflextherapie VRT.
Karen van der Velde - cursussen workshops massages health - Voetreflex massage.
Tijdens deze cursus leer je een volledige voetreflex massage geven. Voorkennis van anatomie of fysiologie is niet noodzakelijk. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een natuurlijke manier wil omgaan met klachten zoals, hoofd- rug- en buikpijn, maar ook met stress of andere emotionele klachten.
Workshop Voetreflex.
Module I Risicovoet. Module II Specialistische Technieken. Module III Ondernemersvaardigheden. Losse cursussen Technieken opleiding MP. Opleiding Medisch Pedicure Sport. Opleiding Oncologisch Voetzorg Verlener. Pedicure Plus Programma. Nieuws en vacatures. Werken via Mobella Zorg. Bel mij terug. Cursussen Domein Omgevingsbewust handelen.
Cursus voetreflex La Lique Cosmetics Opleidingen Groothandel.
Wanneer iemand uit balans of ziek is raken de energiekanalen geblokkeerd. Met de voetreflexmassage kun je de energiestroom weer op gang brengen waardoor je de blokkades opruimt. Je activeert het zelfhelende kracht van het lichaam door de reflexzones te masseren. Je leert bij deze cursus alle theorie wat benodigd is om kundig en professioneel de behandeling uit te voeren.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
Tijdens de cursus Massage wordt er veel aandacht besteed aan zelf doen. In het begin zal masseren waarschijnlijk een bijzondere ervaring zijn. Dat is het ook als je zelf gemasseerd wordt. Maar ook als je steeds vaker masseert en meer ervaring krijgt zal je beleving veranderen en meegroeien. In de massagecursus worden de belangrijkste massagetechnieken uitgelegd en leer je deze toe te passen. Elke massagevorm wordt op twee niveaus behandeld: ontdekken en ervaren. Ontdekken behandelt de basistechniek en ervaren geeft je alle handvatten om de techniek toe te passen. Meer over de inhoud. De opleiding Massage bestaat uit de volgende onderdelen.: Klassieke Zweedse massage.
voetreflexologie cursus.
Weet hoe voetreflexologie is ontstaan en hoe het werkt. Je kunt de opgedane kennis toepassen door middel van voetreflexmassage. Ontvang het certificaat. Duur: 2 dagen van 10:00: tot max. 16:00: uur, bij een kleine groep kan de cursus eerder eindigen.
Home - Akademie voor Massage en Beweging.
De jaartraining holistisch masseur jaar 1 van de opleiding massagetherapie is een ontdekkingsreis en een ontmoeting met jezelf, je lichaam en holistische massage. Wat leer je tijdens de cursus? We hebben allemaal een druk bestaan. Vele ballen die we in de lucht moeten houden.

Contacteer ons