Resultaten voor voetmassage cursus

 
voetmassage cursus
 
Praktivak Workshop Ontspannende Voetmassage op basis van reflexzones - Wellness massage - Overzicht Inschrijven - Trainingen opleidingen.
- Kennis van de theorie; huid, invloeden, verschillende organen herkennen. - Kennis van de praktijk; intake gesprek, informed consent, indicaies, contra-indicaties, voetreflex en nazorg. Een erg leerzame workshop, waar je zowel op je werk als privé blijvend profijt van hebt.
keyboost.nl
Cursus workshop Voetreflexmassage.
Hoe liggen de reflexzones verdeeld op de voeten? - welke reacties kan je verwachten na een voetmassage? Je leert basistechnieken om een voetreflex uit te voeren, maar ervaart ook zelf hoe het is om gemasseerd te worden. Het is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook kom je weer met beide benen op de grond. Hyperactieve kinderen komen weer meer tot rust en voelen zich weer prettiger in hun lijf. Na de cursus ben je in staat allerlei lichamelijke ongemakken aan te pakken hoofdpijn, slecht slapen, rugpijn en kan je een voetreflexmassage geven aan vrienden, kinderen of partners.
voetmassage cursus
Cursus voetmassage: leer hoe je een ontspannende voetmassage geeft.
Zoeken naar: Zoeken. Prive cursus Voetmassage. Bij de cursus voetmassage leer je hoe je een ontspannende voetmassage kan geven. Je leert 20 verschillende massage technieken waaronder ook een aantal voetreflex technieken. Tijdens de cursus worden de technieken eerst voor gedaan.
Workshop Voetmassage - BewustZijn Balans.
Cursus Metamorfose Massage. Cursus 7 Chakras. Workshop Leer Je Eigen Gids Kennen. Workshop Leer Werken met Engelen. Workshop Intuïtief Schilderen. Workshop Durf Je Droom Te Leven. Wat is Meditatie? Meditatie voor Kinderen. Wat is Eenheidsheling? Wat is Reiki? Wat is Voetreflexologie? Over BewustZijn Balans. Blijf op de hoogte! Een voetmassage is bedoeld als ontspanning, via de voeten werkt die ontspanning door in het hele lichaam.
voetmassage online cursus.
Stap voor stap laat ik je de behandelwijzen en handgrepen zien van de ontspanningsmassage. Aan het eind van de workshop ben je in staat om op een goede en verantwoorde manier een ontspannende voetmassage te geven! De voetmassage is door iedereen te leren en gemakkelijk bij iedereen toe te passen! Natuurlijk kun je de workshop samen met je partner volgen. Jullie kunnen dan de massage bij elkaar oefenen.
Thuisstudie hand voetmassage.
Gratis toegang tot ons ledenportaal! Je ontvangt direct na inschrijving de inlogcodes om. toegang te krijgen tot de online cursus Hand Voetmassage. De gehele cursus staat hierin uitgelegd op duidelijk filmmateriaal. De syllabus kun je hier nu direct downloaden uitprinten.
Floor Tuinstra - Reflexologie behandelingen en cursussen.
Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur. Naast de vele volwassenen die ze behandelt, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie een vorm van baby voetmassage en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage.
Cursus Complementaire zorg - Hospice Dôme.
Hand- en voetmassage en muziek. Informatie over de cursus. Hand- en voetmassage en muziek. In deze cursus verdiepen we ons in complementaire zorg gericht op muziek en massage. We staan stil bij de vraag wat complementaire zorg inhoudt en waarom dit zo belangrijk is.
Voetmassage - Sonergie Praktijk.
Massage is een vak en ook jij kunt het leren! Cursus Voetmassage Cursusinfo r matie. B en je al masseur en wil je een uitgebreide voetmassage leren geven zonder een lange voetreflex opleiding of cursus te volgen? Dan past deze cursus bij jou.
Cursus: Ontspannende voetmassage - Springest.
Opleiderscore: star 9,8, Heart of Language heeft een gemiddelde beoordeling van 9,8, uit 27 ervaringen. mail_outline Info aanvragen. Cursus Frans in diepe ontspanning - 40 uur. CURSUS FRANS IN DIEPE ONTSPANNING Bij ons leert u Frans volgens onze geheel ontspannende methode.
YinYangBalance 14 21 april Traditionele Thaise Voetmassage Workshop YinYang Balance. 14 21 april Traditionele Thaise Voetmassage Workshop YinYang Balance.
Studiebelasting en certificaat. De cursus duurt 2 dagen en heeft een studiebelasting van12 uur, waarvan 12 uur contactonderwijs en 6 uur zelfstudie oefenen na lesdag 1 van de geleerde massagetechnieken. Je ontvangt een professioneel certificaat van de Traditionele Thaise Voetmassage.

Contacteer ons