Resultaten voor sport massage opleiding

 
sport massage opleiding
 
Paarden Sport Masseur NHI.
Deel I Basic Sportmassage" theorie 6 lessen à 2,5, uur - praktijk 5 lessen à 1,5, uur. De volgende opleidingsonderdelen komen aan bod: anatomie en fysiologie, biomechanica en bewegingsleer, exterieurleer, leer van de spiergroepen, houding en zit van de ruiter, massagetechnieken en stretchen. Dit onderdeel wordt afgesloten met een theorie-examen en moet met een score van 60 of hoger worden afgesloten. Daarna start u met het praktijkgedeelte, dat wordt afgesloten met een praktijkexamen. Indien beide delen met goed gevolg zijn afgesloten, krijgt u het deelcertificaat Basic. Deel II Advanced Ontspanningsmassage" 6 lessen à 2,5, uur. De volgende opleidingsonderdelen komen aan bod: TTouch ontspanningsmassage, voedingsleer en trainingsleer. Dit gedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen waarbij een score van 60 of hoger moet worden behaald. Hierna krijgt u het deelcertificaat Advanced. Na het behalen van beide delen krijgt u het DIPLOMA: PAARDEN SPORT MASSEUR.
Opleiding sportmassage - Hoorn, Alkmaar en Leeuwarden.
Tijdens de opleiding leer je hoe je een anamnese intake kan afnemen, vanuit de anamnese kun je jou stappenplan opstellen voor de massage. Omdat de opleiding sportmassage heel uitgebreid is kan een sportmasseur zelfstandig werken. Uit een anamnese blijkt ook of je, diegene die bij jou komt, kunt ondersteunen/helpen door een sportmassage behandeling.
Massage Hippique - Massage Hippique erkende beroepsopleiding.
Equine Guasha Therapeut. Losse cursusdagen voor iedereen. Online en flexibel aangeboden. Module 1 Introductie sportmassage voor paarden. Module 2 Anatomie en Fysiologie. Module 3 Sportmassage Praktijkdagen. Module 4 Mobiliseren en stretchen. Module 5 Praktijk Integratieve. Module 6 Paardendiepgang. Module 7 Essentiele olien. Module 8 Mineralen en chakra's.' Module 9 Paarden met aandoeningen. Module 10 Het paardenhoofd. Module 11 Hartslagmeter. Module 12 Evenementen bezoeken. Module 14 Wervels en Gewrichten. Module 15 Biomechanica. Module 16.1 Medical Taping en Crosslinks. Module 16.2 Lymfetaping. Module 17 Kreupelheden. Module 18 Meridianen elementenleer. Module 21 Casusdagen. PAARDEN KUNDE EN KENNIS. Massage Hippique erkende beroepsopleiding.
Vakopleiding Sportmasseur NTI - Thuisstudie.nl.
De Sportmassage-opleiding leidt op tot het erkende examen Sportmassage dat wordt afgenomen door het Nederlandse Genootschap voor Sportmassage NGS. Schrijf je nu in! Daarom kies je voor Vakopleiding Sportmasseur van het NTI.: Inclusief 10 praktijkdagen. Bepaal je eigen studietempo. Ga naar Vakopleiding Sportmasseur. Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor. Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie. Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs. Copyright 2020 - JJ Internet Projects. Veelgestelde Vragen Disclaimer Algemene Voorwaarden Cookiebeleid Contact.
Sportmassage Opleiding.
Sportmassage is dé ideale opleiding voor iedereen die serieus met massage aan de slag wil en vormt de basis van diverse vervolgtrajecten. De opleiding tot sportmasseur beslaat 9 lesmaanden 5 maanden voor de spoedopleiding met één lesmoment per week. Anatomie en fysiologie worden voornamelijk theoretisch behandeld.
Module 2S1 Kynologisch Sport Masseur KSM.
Module 2S1 Kynologisch Sport Masseur KSM. Module 3 Kynologisch Massage Therapeut KMT. Bij- en nascholing. 1-daagse Cursus Homeopathische EHBO. 1-daagse Cursus Massage bij pijn. 1-daagse Cursus Kijk met andere ogen naar een hond. 1-daagse Cursus Spieren van het hondenlichaam. 1-daagse Cursus Samen ontspannen met hondenmassage. 1-daagse Cursus Samen ontspannen met Acupressuur. 1-daagse Cursus Samen in balans met TTouch. 1-daagse Cursus Massage en balans voor je oudje! 1-daagse Cursus Sportmassage. 1-daagse Cursus Massage in de Trimsalon. 1-daagse Cursus Preventieve Gezondheidscheck. 1- of 2 daagse Cursus Practicum Anatomie Snijzaal Utrecht. 2-daagse Cursus Voeding en advies. 2-daagse Cursus EHBO bij de hond. 3-daagse Cursus Fascie-release-massage hond. 3-daagse Cursus Triggerpointmassage hond. 3-daagse Cursus Stress-reductie met Bewust Aanraken. 4-daagse Cursus Bewegingsleer. Interactieve lezing Massage voor de hond met pijn. Interactieve lezing Stress-reductie met Bewust Aanraken. Interactieve lezing Massage bij angstgedrag Vuurwerkspecial. Interactieve lezing Massage en balans voor je oudje! Consult en privéles. Contact en route. 3-daagse Opleiding - Module 2S1 Kynologisch Sportmasseur.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Ben je enthousiast geworden en wil jij je aanmelden voor een opleiding? Dan krijg je een 5 of 10 badenkaart cadeau van ons wellnessresort! Experts in wellness. Het WellnessInstituut werkt alleen met deskundige docenten die gespecialiseerd zijn in wellness. Door de unieke locaties en de connecties met de Wellnessresorts weet het WellnessInstituut altijd de nieuwste trends binnen de wellnessbranch. Wil jij ook expert worden op dit gebied? Wij organiseren altijd leuke evenementen waar je als masseur aan mee kan doen.
Sportmassage - Cursussen Trainingen ROC.nl.
De combinatie van aspecten als acquisitie, wet- en regelgeving, facturering, administratie en jouw kennis over masseren zal je helpen je eigen praktijk met succes van de grond krijgen. Voor wie is het de cursus sportmassage bedoeld? Een cursus of opleiding in deze richting is de perfecte kans om je kennis over sport en gezondheid uit te breiden en je te ontwikkelen tot een uitmuntende sportmasseur/sportmasseuse.
Wat is de N.E.S.M.
Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en - Massage, opgericht 2001. Toetsing Van een examen rilt bijna iedereen. De verhalen gaan meestal over die slechte examinator en de onduidelijke afspraken. De eerlijkheid gebiedt dat ook de kandidaat vaak zelf schuldig is. Maar u begrijpt dat als het instituut waar u de opleiding heeft gevolgd niet voldoet of dat het examen niet afgestemd is op het onderwijs dat de kandidaat de dupe wordt.
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam. Om je kennis te laten maken met de opleidingen, worden er informatiedagen georganiseerd in Schiedam die je kosteloos kunt bijwonen. Deze worden georganiseerd bij Thermen Holiday. Bekijk alle cursussen. De opleiding masseur is N.G.S.
Initiatie sportmassage - Opleiding - Levenslang leren bij Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Heel wat geïnteresseerde cursisten zien een volledige opleiding sportverzorger nog niet zitten: daarom dan deze initiatie in de sportmassage met een minimum aan theorie alleen wat noodzakelijk is om een inzicht te krijgen in de technieken van de klassieke sportmassage komt aan bod en een maximum aan praktijk: oefenen en maar blijven oefenen! Heb je een zoon/dochter die aan sport doet, recreatief of competitief?

Contacteer ons