Resultaten voor spoedcursus sportmassage

 
spoedcursus sportmassage
 
Opleiding sportmassage - Hoorn, Alkmaar en Leeuwarden.
Geen les tijdens de kerstvakantie! Tijdens alle andere schoolvakanties gaat de opleiding door. Ochtendgroepen van 9:00: tot 13:00: uur. Avondgroepen van 19:00: tot 23:00: uur. Keuze uit 3 verschillende leslocaties.: Hoorn: Factorij 32 - 1689 AL Zwaag. Alkmaar: Vennewaard 201 - 1824 KH. Leeuwarden: James Wattstraat 4 - 8912 AR. Recensies cursisten sportmassage. Ik heb mijn diploma Sportmassage en verzorging bij ATS-opleidingen behaald. Een jaar lang volgde ik lessen op zaterdagmorgen in Alkmaar. De theorie docenten weten de pittige lesstof uitstekend over te brengen. De lessen hierin zijn goud waard. Voor de praktijk mocht ik les krijgen van Ton Visser, Marion Visser en Mark Koorn. Alle docenten geven erg prettig les. Enthousiast goede sfeer. Ik heb eerst bij jullie de opleiding Sportmassage gedaan en later heb ik de opleiding Oosterse filosofie en massage gevolgd.
https://keyboost.nl/google/online-marketing-bureau/
Home Sportmassage voor honden nl.
De opleidingen en cursusen zijn vrijgesteld van BTW, daarom heffen en vermelden wij geen omzetbelasting. Sportmassage voor honden.nl staat geregisteerd in het register van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.
spoedcursus sportmassage
Massagepraktijk the Wave.
Eigen praktijk sinds 2003 te Den Haag, sinds 2008 te Poeldijk en sinds 2014 in Ermelo. In het voorjaar van 2012 en het najaar van 2012 heb ik cursussen massage" op de keukenstoel" en voetreflexmassage" gegeven bijCultureel en Creatief Centrum De Spin in De Lier en bij de Cultuurschuur in Monster.In het najaar van 2014 bij de Volksuniversiteit in Ermelo.
Cursus sportmassage diepte massage.
in deze cursus hoe je met de ellebogen massagetechnieken kunt gebruiken om je handen te ontlasten. Een diepte massage is te vergelijken met een sportmassage. Wat ontdek je in deze cursus? Keuze en gebruik van massageolie of massagemelk bij een diepte massage.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Wij willen de wereld mooier en zachter maken door mensen uit hun hoofd in hun lijf te brengen, weg van de jachtige samenleving, terug naar het gevoel en het Nu. Het is onze ambitie om door middel van onze cursussen en opleidingen te zorgen dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met massage zodat aanraken en aangeraakt worden een standaard wordt in deze wereld. De passie voor masseren en het overbrengen van deze passie op onze cursisten is mooi beschreven in het onderstaande gedicht wat door Femke vanuit haar hart is geschreven. Masseren" is uit je hoofd, in je lijf. Masseren is weg van zorgen en stress en terug naar het Nu en het Zijn. Masseren is weer leren voelen wat je nodig hebt, wat echt belangrijk voor je is. Masseren is volop genieten. Je hart openen, leren geven en leren ontvangen. Masseren is dansen, stromen, en spelen. En met iedere massage maak je de wereld een stukje mooier." Voel je welkom en kijk even rustig rond op deze site. Hebje nog vragen dan kun je ons meteen bellen 0499-461041. Alle cursussen worden gegeven in ons eigen cursuscentrum.: GebouwGare du Nord, Ukkelstraat 2i, 5628 TE Eindhoven Noord.
Thuisstudie Sportmasseur - Thuiscursus.nl.
Iedereen die sport, weet dat je spieren na een training soms stram en pijnlijk kunnen aanvoelen. Een sportmassage doet dan wonderen! Een stevige hand op zere spieren maakt ze soepeler en zorgt ervoor dat je sneller weer kunt trainen. Steeds meer sportclubs en fitnesscentra werken tegenwoordig samen met masseurs.
NGS sportmassage MOOD massage opleidingen.
De opleiding NGS sportmassage is bedoeld voor mensen die opgeleid willen worden tot professioneel sportmasseur en dit werk op een bevoegde wijze willen kunnen verrichten. De opleiding vraagt naast het volgen van de theorie en praktijklessen veel zelfstudie 6-8 uur per week, en dat is best wennen als je alweer enige jaren van school bent.
Opleiding Sportmasseur - Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Professionele atleten genieten al langer van sportmassages, maar ook hobbysporters hebben de voordelen van ontspannende massages ontdekt. Een gerichte massage helpt immers om beter te recupereren en om blessures te voorkomen en te genezen. Ontdek de kneepjes van het vak met deze praktijkgerichte opleiding!
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
Bel ons voor een afspraak. De behandelingen zijn een half uur of 45 minuten en kunnen ook worden geboekt voor de sportmassage en ontspanningsmassage. MIDWOUD Examen 2015. In 2015 al onze cursisten 100 geslaagd! MIDWOUD Examen 2015. Bij TOP-Sportmassage Midwoud bent u in goede handen! U bent bij ons welkom voor opleiding, cursus of behandeling! Op aanvraag geven wij ook cursisten de sport- stoel- en ontspanningsmassage op locatie. Medicaltaping is een methode om spieren te omzwachtelen te tapen. De tape wordt op de huid aangebracht. De methode, die in Japan werd ontwikkeld, wordt in de sport en in paramedische beroepen toegepast. De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als: stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen. Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het aanraken in de klassieke massage gebeurt veelal door afwisseling van diverse massagetechnieken. AMSTERDAM WESTWOUD MIDWOUD PURMEREND HOORN ALKMAAR ROTTERDAM VENHUIZEN. Wellness Therapeut basis. Klassieke massage - 3 maanden. Stoelmassage - 2 dagen. Bamboemassage - 1 dag.
Opleiding Sportmasseur - Centrum Voor Avondonderwijs.
Hoe start ik als zelfstandig Sportmasseur? Dat kom je te weten in onze praktijkgerichte opleiding Start je eigen zaak, waar je jezelf voorbereidt op een carrière als zelfstandig ondernemer. Het is jouw sleutel tot succes. Wil je ontdekken of het ondernemerschap iets voor jou is? Kom dan naar ons gratis Starterslab. Daar krijg je een voorproefje van wat het betekent om als zelfstandige te werken. Heb ik de kans me na deze cursus nog verder te specialiseren? In ons aanbod rond de themas Sport en Massage vind je heel wat verschillende opleidingen.
Sportmassage NGS of MYOS - MYOS Opleidingen.
Na het behalen van het erkende diploma NGS-Sportmassage kan de sportmasseur aan de slag bij een sportclub, in een eigen praktijk, sauna of wellnesscentrum. Voor een ieder die na deze opleiding gegrepen is door het vak van sport masseur of -verzorger biedt het diploma Sportmassage volop mogelijkheden tot interessante, 'therapeutische' na- en bijscholingen. Lees de hele bijsluiter zorgvuldig door voordat u start met de massage opleiding.

Contacteer ons