Resultaten voor massage opleiding friesland

 
massage opleiding friesland
 
massage bij kanker. Joinchat.
Hottub verhuur Friesland - Gytsjerk. massage bij kanker. In mijn praktijk voor sport massage kreeg zo nu en dan een aanvraag voor een massage bij iemand die kanker had. Ik had geleerd dat kanker een contra-indicatie was, en vertelde dit dan ook! Maar ergens in mijn binnenste voelde de afwijzing niet goed. Mijn vriendin kwam van de vrouw beurs in Leeuwarden terug met de melding dat ik van harte welkom was bij het team massage bij kanker. Ik heb me toen opgegeven de opleiding van Estelle Smits massage bij kanker.
keyboost.nl
Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen LotusBalans. Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen - LotusBalans.
Mijn persoonlijke verhaal. Wellness Massage klassieke massage. Fit na je bevalling Mama Massage. Jade Stone massage. Mama massage - fit na de bevalling. Moxa TDP Moxa lamp. Thaise lymfe massage. Reiki Usui Ryoho behandeling. Sjamanisme behandeling healing. Workshop Partnermassage 1 dag of 2 dagdelen. Workshop Shantala Babymassage en Baby Wellness 2- of 3-daagse. Ouder Kind Workshop Kindermassage. Workshop Zelf leren masseren in 1 dag. Workshop Massage voor senioren.
massage opleiding friesland
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
Opleiding Shiatsu therapeut. Opleiding Allround Voetreflexmasseur. OPLEIDINGEN EN CURSUSSEN. Het massage opleidingscentrum van het noorden. Ruim aanbod aan cursussen en opleidingen. WelZijn Massageopleiding is hét opleidingscentrum voor massages in het noorden! Je kunt veel diverse cursussen en opleidingen volgen waarbij je de verschillende massagetechnieken kunt leren of je kennis hierin kunt verdiepen.
massage opleiding friesland
Holistische massage opleiding - Positive Touch.
Zelfonderzoek en innerlijke groei vormen belangrijke pijlers van de opleiding. Landelijk erkende opleiding op HBO niveau door KTNO, BATC en CAT. Bewustwording en innerlijke groei. Integraal holistische massage staat voor het ervaren en begrijpen van jezelf als een dynamisch en organisch geheel.
- Dorninstituut.
Jaarlijks ga ik met een Roparun team mee. Dit is een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Deze afstand wordt door 8 lopers overbrugd waarbij een loper ongeveer 75 km in totaal loopt. Tijdens de loop kwam een loper naar mij lees meer. Beste Idelette, Ik wil je nog heel hartelijk bedanken voor de mooie methode die wij bij jou hebben mogen leren. Een aantal patiënten waar ik met mijn fysiotherapiebehandeling op vastliep heb ik vlgs de Dorn-methode wél kunnen behandelen. Er was lees meer. Hallo Idelette, Bedankt voor de geweldige ervaring afgelopen twee dagen. De manier waarop je de cursus geeft is uniek! Je blijft jezelf en laat iedereen in zijn waarde, maar weet ondertussen alle benodigde informatie en zoveel méér op een zeer lees meer. Yvonne Brouwer uit Groningen. Hallo Idelette, Ik heb enorm genoten van de cursus. Je bent een goede en aardige lerares en je hebt ons enorm verwend met lekker eten en drinken. Ik heb nog dagen op nagesudderd op het fijne gevoel dat ik had. Hallo Idelette, Nou, de tweedaagse cursus Dorn en Breuss vond ik in één woord geweldig!
Massage bij Kanker: Zoek massagetherapeut.
Welna Massage Therapy. Korte Ouderkerkerdijk 1 K3 Amsterdam. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers. Massage in Zwolle. Dreessingel 121 Zwolle. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers. Moos for Care. Chantal van der Heijden - Burger. Moostdijk 52 Neerkant. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker. Carla van Wieringen. Tubantengaarde 8 Alphen aan de Rijn. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker. Fazantenkamp 591 Maarssenbroek. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers. Vaart 29 Gasselternijveen. Specialisaties: Basistraining Massage bij Kanker, Massage bij Hematologische Kankers, Massage bij Kanker in het Ziekenhuis. Daniela Massage bij Kanker. Bagijnhof 56 Delft.
fitmassage@jose.
De opleidingen voor de massages die ik aanbied, heb ik doorlopen bij vertrouwde scholingsinstituten en ben daar volledig voor gediplomeerd of gecertificeerd. De eerste massage opleiding, als Sportmasseur, is gevolgd bij Opleiding Sportmassage Friesland. Dit was een 1-jarige cursus waar, buiten de sportmassage om, ook tapen, bandageren, reanimeren en EHBSO eerste hulp bij sportongelukken, aan bod zijn gekomen.
Lichaamsgericht Energetisch Therapeut LET - 1-jarige opleiding.
Gedurende het jaar boek je daarom zelf 3 sessies bij één van onze leertherapeuten. Deze kan je ondersteunen in zowel je persoonlijke als je professionele ontwikkeling. De 3 sessies bij een leertherapeut zijn niet bij de opleidingsprijs inbegrepen en dien je zelf te voldoen. Deze sessies zijn een voorwaarde voor je certificaat. Tijdens de opleiding ontvang je een overzicht van de leertherapeuten inclusief woonplaats en tarief. Een sessie duurt doorgaans 1,5, uur en je investering ligt tussen de 75 en 100 euro. De volgende 3 extras zijn inbegrepen.: 1: de online workshop E.F.T. Met deze online workshop kan je een extra tool aan je aanbod toevoegen! Het is een volwaardige workshop van bijna 3 uur speciaal ontwikkeld voor jou als therapeut in opleiding. staat voor Emotional Freedom Techniques en maakt gebruik van kloppen op meridiaanpunten. Het is heel geschikt voor de behandeling van o.a. angsten en fobieën. 2: telefonisch voortgangs- en feedback moment. Na een aantal lesdagen onderweg te zijn heb je een telefonisch gesprek met één van de opleiders. In dit gesprek dat - 20 minuten duurt bespreken we hoe het gaat in de opleiding en geven we je tips en feedback voor je verdere voortgang.
Klankschalen opleiding en training - Ben Onderweg.
De opleiding is een na-scholing of bijscholing. Welke is gericht op professioneel werken met klankschalen tijdens caochen of, het geven geven van een klank massage. Tevens is het mogelijk een aangepast programma te volgen, om basis kennis van klankschalen op te doen.
Opleiding tot Biodynamisch Massagetherapeut NIB.
Klanktherapie Klankschalen Klankmassage. Massage alle vormen vallen hieronder. MIR Methode Mentale en Intuïtieve Reset. MRT Matrix Regeneratie Therapie. NEI Neuro Emotionele Integratie. NES Therapie Nutri Energetic System. NLP Neuro Linguïstisch Programmeren. Omega Health Coaching. Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. Opleiding tot Biodynamisch Massagetherapeut NIB.
Spirituele Agenda - Buzzbie Opleiding Wellness Masseur 05-08-2022 Zaandam.
Dit kun je doen door zowel de ayurveda massage week als de massage cursus week te volgen. Daarnaast kun je in plaats van deze opleiding ook de jaaropleiding yoga massage en stoelmassage 1jr volgen of de jaaropleiding massage en energiewerk.

Contacteer ons