Resultaten voor cursus klassieke massage

 
cursus klassieke massage
 
Klassieke Ontspanningsmassage Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland - Purmerend.
We adviseren om elke avond met een andere medecursist te oefenen, om als een allround masseur optimaal iedereen te leren masseren. De cursus bestaat uit10 praktijkgerichte lessen op de woensdagavond. De groep bestaat uit minimaal8 en maximaal 18 cursisten. Er is geen vooropleiding vereist. De cursus ontspanningsmassage is ook heel mooi als opstap naar de sportmassage. De massagehandgrepen van de sport en ontspanningsmassage komen voor ruim 70 overeen met elkaar. De cursus Gezichts- en hoofdmassage, Buikmassage en Fullbody Wellnessmassage sluiten goed aan op de cursus ontspanningsmassage, en bevelen we U dan ook zeker aan om deze toe te voegen aan de cursus ontspanningsmassage. Bovendien kan de ontspanningsmassagede basis zijn ommet Hotstone Massage, Honing Bindweefselmassage, Cupping Massage, Hamam Massage, Aromatherapie, Stoelmassage en/of de Reflexcursussen e.d. Deze cursus wordt niet afgesloten met een examen. Bij voldoende gebleken kennis in theorie en praktijk, ontvangt u het door de NBSM-erkende Certificaat Klassieke Ontspanningsmassage!
wat is mijn google account
Basiscursus Massage Emma Putman.
De eerstvolgende Basiscursus Massage start in september. In acht dagdelen leer je elkaar een massage geven met technieken uit de klassieke massage. Daarbij wordt olie gebruikt. Aandacht voor je lichaam, plezier in contact en aanraking staan centraal in de cursus.
cursus klassieke massage
Massage Cursus - Massage opleiding als thuisstudie NHA.
Ontstressen met een massage opleiding. Massage is een eeuwenoude techniek die gezondheidsklachten kan verminderen en voorkomen. Het is niet alleen goed voor de conditie van het lichaam maar werkt ook ontspannend. Een massage is dus goed voor lichaam en geest. In de cursus Massage leer je klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.
Cursus Klassieke Massage - Beauty Opleidingen Uiterlijke Verzorging.
Hiermee laat je andere zich lekkerder in hun vel voelen en met de gerichte massagebewegingen zorg je ervoor dat ze dat gevoel nog lang aan kunnen houden. De klassieke massage is dé perfecte ontspanningsbehandeling om aan te bieden in je salon.
Cursus Massage Ontspanningsmassage Wellness Academie.
Ze volgde vele opleidingen en trainingen op het gebied van natuurgeneeskunde, INCA PAQO trainingen, sportmassage, klassieke ontspanningsmassage, shiatsu, coaching, healing, energetische therapie, zwangerschapsmassage, jadesteenmassage, Ko Bi Do, hamam, yoga en meditatie. Daarna deed ze 9 jaar praktijkervaring op in spas, saunas en yogastudios. Toch miste ze in de trainingen en therapieën de technieken en werkwijze omnu ookanderen, net zoalszijvoorzichzelfdeed, tehelpenherstellen en revalideren.Daarom ontwikkelde ze haar eigen therapie, de Quint Therapie. Ondertussen past ze deze therapie al 15 jaar met succes toe. 'Geen' minuut voelt als werk. Iedere minuut is een openbaring, een leermoment. Dit gevoel gunt zij iedereen en daarom traint ze graag haar studenten van Wellness Academie. Dit doet ze nuchter doch passievol, visionair doch commercieel verantwoord, vernieuwend doch medisch verklaarbaar. 'Het' is bijzonder om te zien hoe anderen hun eigen weg vinden binnen dit prachtige vakgebied! Lees verder Inklappen. Docent in Gent Drongen.
Klassieke massage met anatomie en fysiologie - MYOS Opleidingen.
Tijdens de massagelessen worden de fijne en grove kneepjes van het vak aangeleerd. Het einddoel is het kunnen geven van een heerlijke klassieke massage, met zowel een relaxerende ontspannende als vitaliserende oppeppende intentie. Er wordt een diversiteit aan klassieke massagetechnieken aangeleerd, te weten.:
klassieke massage, een stevige basiscursus voor beginners/gevorderden.
De klassieke massage is de basisvorm van massage, ontwikkeld door Johann Georg Mezger 1817-1893. Hij ontwikkelde dit systeem van spiermanipulaties en bewegingen die tot op de dag van vandaag de basis vormt van de meeste Westerse vormen van massage, waaronder sportmassage, Hot Stone massage en ontspanningsmassage.
Klassieke Massage - Sonergie Praktijk.
De klassieke massage is een massage gericht op spieren en te vergelijken met sportmassage, maar dan in een mildere vorm. Voor wie is de cursus geschikt: Dit is een zeer geschikte cursusom je praktijk mee uit te breiden of om te starten met een stevige basis.
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
Handige online extras, zoals instructievideos. Leren van ervaren docenten. Je haalt het meest uit je cursus als je de juiste begeleiding krijgt. Daarom werkt de LOI alleen met ervaren docenten. Je kunt altijd bij je docent terecht wanneer je een vraag hebt over een onderwerp uit het lesmateriaal. Ook geeft de docent feedback op je opdrachten en stimuleert hij je om nóg meer uit je hobby te halen. Massage" is een trend die nog lang zal blijven bestaan."
Klassieke Massage.
De massagevorm waarbij men gebruik maakt van deze technieken noemt men klassieke massage. Effect binnen de therapie. De module Klassieke Massage maakt deel uit van het diploma Manueel Praktizijn. Binnen het palet aan vaardigheden waarover de Manueel Praktizijn beschikt is klassieke massage vooral gericht op ontspanning en verzorging. Ontspanning is een belangrijk element binnen een therapeutische behandeling. Het stelt het lichaam in staat om optimaal te reageren op therapeutische technieken. Mogelijkheden met Klassieke Massage. Klassieke Massage is echter ook een zelfstandige, complete werkvorm. Veel kandidaten volgen deze cursus om na het behalen van het certificaat aan de slag te gaan bij een beautyfarm of saunabedrijf. Ook kunt u zelf een praktijk beginnen. Masseur is een vrij beroep en als u de juiste opleiding hebt genoten, kunt u prima zelfstandig aan de slag. Waar en hoe lang? De cursus duurt 18 dagdelen. Hij wordt gegeven in Groningen, Leeuwarden en Zevenaar.
Klassieke massage met anatomie.
Cursus Zen Shiatsu Stoelmassage met anatomie. Workshop Iedereen kan leren masseren. Interactieve Lezing Massage en Kanker; een introductie. Home 6 daagse cursus Klassiek Massage met Anatomie. 6 daagse Klassieke massage met anatomie. Klassieke massage, ook wel Zweedse massage genoemd, wordt door velen gezien als de basis van de Westerse massage.

Contacteer ons