Resultaten voor opleiding wellness massage

 
opleiding wellness massage
 
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
U bent bij ons welkom voor opleiding, cursus of behandeling! Op aanvraag geven wij ook cursisten de sport- stoel- en ontspanningsmassage op locatie. Medicaltaping is een methode om spieren te omzwachtelen te tapen. De tape wordt op de huid aangebracht. De methode, die in Japan werd ontwikkeld, wordt in de sport en in paramedische beroepen toegepast. De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als: stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen. Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen.
opleiding wellness massage
Opleiding voetreflex massage Stichting Wellness Aromatherapie.
Voetreflex-massage is meer dan gewoon een massage. Voetreflex-massage en voetmassages zijn enorm populair en gewild. Ze zetten je letterlijk even stil en geven je rust en ruimte. Aanraking en voetreflex-massage is niet alleen heel fijn om te mogen ontvangen, maar het is ook heel gezond. Wat geef jij jouw cliënt met voetreflex-massage. Als voetreflex-masseur kun je veel uiteenlopende, gangbare ongemakken van je cliënten op een eenvoudige manier effectief aanpakken, zoals rugklachten, hoofdpijn, darmklachten, spijsverteringsklachten, klachten in het bewegingsapparaat, vrouwelijke aandoeningen, bijholteproblemen, maagproblemen. Je ziet wat het lichaam en de voeten voor verhaal hebben. Je helpt je cliënt bij het verwijderen van geblokkeerde energie, zodat uiteindelijk de algehele gezondheid en balans verbetert. Het aanraken en masseren van voeten en de reflexzones vermindert stress en geeft een rustig, relaxed en geaard gevoel. Het is een goed en natuurlijk medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten, het werkt als pijnstiller en bevordert vitaliteit, gezondheid, bewustwording, inzichten en groei. Waarom deze opleiding?
Massage opleiding Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam. E-mail. Facebook. Instagram.
Wil je met € 1000 subsidie studeren? Vraag dan het STAP budget uwv aan en volg kosteloos of met €1000 korting een Massage opleiding of spirituele opleiding. 10:00: - 17:00.: Cursus Meditatie 2 sep 2022 te Zaandam. 10:00: - 17:00.:
Opleiding Sabaaydi Wellness-masseur - Sabaaydi Massage Opleidingen.
Met deze opleiding heb je een perfecte aanvulling van je praktijk om je cliënten heerlijk te verwennen en te behandelen met: kokos, een rug massage met warme olie, hotstones en een uitgebreide en bijzondere gezichtsmassage. De opleiding Erkend Sabaaydi Wellness masseur bestaat uit 4 verschillende workshops.
Wellnessmassage Totaal Massage Academie.
Wil je van wellness je hobby of beroep maken dan biedt de Massage Academie een speciale cursus Wellnessmassage Totaal. Deze cursus vormt jouw fundering en zelfvertrouwen op het gebied van massage. Binnen de cursus leer je uitgebreide massagetechnieken voor de achter- en voorzijde van het lichaam, inclusief basis klachtbehandeling.
Vergelijk 24 Massage cursussen en opleidingen.
Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 1 in Sport Vitaliteit en 3 in Zorg Verzorging. Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020. mail_outline Info aanvragen. Wellness Massage Cursus Week. Ontmoet gelijkgestemden en ga samen een innerlijke reis aan in de Duitse oase met de massage vakantie.
Cursus: Opleiding Wellnessmassage - Springest.
Max: 12 8 dagen. Opleiderscore: star 9,6, Mood massage opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6, uit 7 ervaringen. mail_outline Info aanvragen. NGS Wellness massage versneld 5 maanden. NGS Wellnessmassage Klaar voor de uitdaging? Geen zin om lang te wachten? Volg dan onze versnelde opleiding en word een volwaardig en gedip.
OASE Centrum - Massage Opleidingen Lian Bart Massage Cursussen Oase Centrum Purmerend Lian Bart Spanning Stress massagecursussen.
Steeds meer mensen realiseren zich dat we een gezonder en een meer ontspannen leven moeten gaan leiden. Het begin hiervoor wordt u geboden. Massage Opleidingen Lian Bart verzorgt diverse Opleidingen en Cursussen in. Oase Feelgood Cure Center te Purmerend. Gezichts- en hoofdmassage. Fullbody Wellness Massage. Hot Stone Massage. Honing Bindweefsel Massage. - N.E.S.M - N.B.S.M. Om het onderwijs en het werkterrein van de massage in de praktijk goed op elkaar te laten aansluiten is een hechte samenwerking tussen beide noodzakelijk. De drie organisaties die dit willen bereiken zijn de V.O.S. voor het onderwijs, N.E.S.M. examenstichting - Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage www.nesm.nl en de N.B.S.M. Zij voeren samen overleg en maken afspraken om het onderwijs en de praktijk goed op elkaar af te stemmen. Massage Opleidingen Lian Bart is aangesloten bij de V.O.S. Vereniging Opleidingsinstituten voor Sportmassage www.vosopleidingen.nl.
Volg een cursus of opleiding masseren Zwaluwhoeve.
De opleidingen zijn gecertificeerd door het Nederlandse Genootschap voor Sport- en Wellness massage N.G.S. Basisopleiding tot masseur. Je werk is leuk, maar je bent op zoek naar iets dat je meer uitdaagt, of. je hebt altijd al met mensen willen werken. Van masseren word je gelukkig. Niet alleen jij, maar ook de persoon op de massagebank. Wil je weten hoe je dit prachtige beroep kan uitoefenen en wat je daarvoor nodig hebt? Bekijk dan de opleidingen en kom naar onze informatiedag. Cursussen voor masseurs. Heb je al de opleiding masseur gevolgd?
opleiding wellness massage start januari 2023 - Lydia van der Bie.
Dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Na afloop van de opleiding kan jij diverse massage geven voor welzijn en ontspanning. Onderdelen van deze opleiding zijn o.a.: rug- nek-, en schoudermassage. armen en handmassage. onderbenen en voetmassage. werken met magnesiumolie en gel. drukpuntmassage in het gezicht. Docente: Lydia van der Bie. Na het volgen van alle lesdagen krijg je het diploma wellness massage waardoor aanmelden bij Masseurs Netwerk Nederland als basis lid of premium lid optioneel mogelijk is.
Opleiding Allround Wellness Massage - Beauty Opleidingen Uiterlijke Verzorging.
Beauty Opleidingen Uiterlijke Verzorging. Kleine groepen en persoonlijke aandacht. Wie zijn wij? Branche Opleiding Schoonheidsspecialiste. Branche opleiding Schoonheidsspecialiste 10 dagen. Branche opleiding Schoonheidsspecialiste Gelaatsverzorging. Brancheopleiding Acne niveau 4. Brancheopleiding Elektrisch ontharen Laseren niveau 4. Opleiding Allround Skin Master. Opleiding Plasma Lifting. Opleiding Hyaluron Pen. Cursus Facelift Bindweefselmassage. Cursus Mesotherapie met een Dermapen Opleiding. Opleiding Allround Pedicure. Wimpers en Wenkbrauwen. One By One Wimperextensions. 2D/3D Volume Lashes. Allround Wimperextensions Specialist. Allround Wimper Specialist. Allround Wenkbrauw Specialist. Allround Wimper Wenkbrauw Specialist. Cursus Waxing specialist. Cursus Body Sugaring Specialist. Workshop Brazilian Wax Specialist. Opleiding Allround Waxing Specialist. Combi-Opleiding Gel Acryl. Opleiding Allround Nagelstyling. Microblading en Permanente Make-Up. Permanente Make-Up Wenkbrauwen. Permanente Make-Up en Microblading Wenkbrauwen. Permanente Make-Up Eyeliner. Masterclass Medische Pigmentatie. Masterclass Correctie en Herstel. Hairextensions Knippen en Snijden. Microrings nanorings en Double Hair. Wanneer kan ik starten - Agenda. Beauty Shop 4Pro. Opleiding Allround Wellness Massage.

Contacteer ons