Resultaten voor opleiding stoelmassage amsterdam

 
opleiding stoelmassage amsterdam
 
opleiding stoelmassage amsterdam
Wat kun je na de cursus stoelmassage? Een complete drukpuntmassage geven voor rug, nek, schouders, armen en handen. Deze massage geven in de juiste werkhouding, zodat je zelf als masseur geen last krijgt van je rug. Oefeningen meegeven ter preventie van RSI. Een werkplek analyse uitvoeren om lichamelijke klachten door een verkeerde werkhouding te voorkomen. De massage aanpassen aan de wensen van je cliënt. Info aanvragen cursus stoelmassage. Programma van de stoelmassage opleiding.:
Holistisch Energetische Massage.
Systemisch werken bij rouw en verlies. Online EFT Tapping Techniek. Opleiding Trauma Coach. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 - 511 12 29. Holistisch Energetische Masseur. Holistisch Energetische Massage. Holistisch Energetische Massage. 5 daagse cursus Holistisch Energetische Massage geaccrediteerd. Een Holistische massage voor lichaam en geest. meer informatie
seopageoptimizer.nl
Opleiding Ayurvedische Massage - Holistische Massage Opleiding.
Geraakt door en verrijkt met de kennis en inzichten kan en mag ik als Ayurvedisch masseuse, de ander deze pure ervaring ook laten ontmoeten. Dankjewel hiervoor, Ishwari, voor je fijne, gestructureerde en heldere manier van aanreiken, het doorgeven/delen van je kennis en weten. Ik heb genoten van iedere lesdag! Met een lieve groet, Fiona. Ishwari bedankt voor je waardevolle en leerzame lessen. Ik heb ze met ontzettend veel plezier gevolgd. Het was een mooie tijd waarin ik veel energie en inspiratie heb opgedaan. Niet alleen de massages, ook alle adviezen, de meditaties, en de yogalessen waren een bijzondere ervaring. Ik ben blij dat ik jullie opleiding ayurvedische massage heb leren kennen!
keyboost.nl
Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
De mogelijkheid om een korte cursus te volgen. Na iedere cursus/module ontvang je het Certificaat. De mogelijkheid om door te stromen en je diploma te behalen. Geen vooropleiding vereist. Wellness massages, therapeutische en energetische behandelingen. Elk moment in het jaar beginnen, doordat we met het modulesysteem werken.
opleiding stoelmassage amsterdam
Ye Seng - Rebalance Touch massage Amsterdam.
Sinds 2007 werk ikals masseur op Schiphol. Naast deze praktijk geef ik stoelmassages bij bedrijven, waardoor ik veel ervaring heb met stress- en werkgerelateerde klachten. Ook volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen. Deze opleidingen heb ik succesvol afgerond.: Watpo Thai Traditional Massage School - www.watpomassage.com. Voetreflex, massage opleiding Total Health - www.totalhealth.nl. Stoelmassage TouchPro@Europe - www.touchpro.nl. Drukpuntenmassage Leffelaar Amsterdam - www.leffelaar.nl.
Baransu Shiatsu Stoelmassage.
Shiatsu is een manuele, preventieve en therapeutische, behandelmethode die vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert door druk toe te passen op specifieke punten op het lichaam. Met de Baransu stoelmassage cursus leer je in 2 dagen om zelfstandig een stoelmassage te geven.
Bindweefselbar - Bindweefselmassage in Amsterdam.
Dé salon voor bindweefselmassage in Amsterdam. Dé Bindweefsel Bar is een betrouwbaar adres voor kwalitatief hoogstaande bindweefselmassages. ONLINE AFSPRAAK MAKEN BEKIJK ONZE PRODUCTEN. Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is ze beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Met een goede, manuele bindweefselmassage worden dieper gelegen huiddelen het onderhuidse bindweefsel bereikt. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en reduceert blokkades. Ook wordt de collageen- en elastineproductie gestimuleerd, voor een stevigere huid en minder diepe rimpels. De huid krijgt een prachtige, gezonde gloed en je straalt! Cupping Shaping board. bestel nu €49,95., 20 min €37,-., Slimming body mask. 20 min €75,-., Aftercare C Section. 30 min €59,-., Tommy Tuck lift. 60 min €59,-., 30 min €59,-., 60 minuten €89,95., Face 30 min. 30 minuten €49,95., Hals - kaaklijn. 15 minuten €24,-., Mond - wangen. 15 minuten €24,-., Oog - voorhoofd. 25 minuten €24,-., Body 45 min. 45 minuten €69,-., Body 30 min. 30 min €59,-., Een betrouwbaar adres. De Bindweefsel Bar is opgericht door Charley Huf om een betrouwbaar adres te bieden waar de bindweefselmassage kwalitatief uitmuntend is en waar deze technische, specialistische massage op zichzelf wordt aangeboden door ervaren therapeuten.
Cursus Handmassage 1 dag Handen masseren Online praktijk.
Monique uit Amsterdam over de hand massage cursus.: Deze cursus handen masseren werd door een zeer ervaren, oprechte en gepassioneerde docente gegeven die uitstekend in staat is om alles goed over te brengen. Ik heb er veel van opgestoken en kan niet wachten om het in de praktijk te brengen. Voor de cursus handenmassage in Heinkenszand Zeeland, klik je hier. Aanmelden voor de cursus handmassage Den Haag. Wil je de massage cursus volledig online doen? Klik onder optie 1 op Bestellen en je kan binnen vijf minuten beginnen.
Opleiding - Rouwen met Compassie.
Met het certificaat 'Lichaamsgerichte' begeleiding bij rouw kun je lid worden van het landelijke netwerk van lichaamsgerichte therapeuten: www.rouwenmetcompassienetwerk.nl Zeer effectief voor jouw zichtbaarheid als professional. om lid te worden van het Landelijk Netwerk dien je een een afgeronde opleiding in de Complementaire zorg op HBO-niveau te hebben, zoals HOLOS, Academie voor Massage en Beweging, Esoterra, Upledger instituut, Peirsman Cranio Sacraal Academie, Synergos, academie Haptonomie etc.
Vergelijk 4 Massage cursussen en opleidingen in Amsterdam.
Bekijk ook: Sportmassage Sportfysiotherapie, Ayurveda, Reflexologie, Reiki, Stoelmassage en Rugklachten Rugpijn. Bekijk ook: Sportmassage Sportfysiotherapie, Ayurveda en Reflexologie. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Amsterdam Wijzig filters keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Massage producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 21, Klassikaal online 17, Boek 10, Thuisstudie 7, of Massage in heel Nederland 92.
Wie zijn de masseurs bij Amsterdam Massage Center - AmsterdamMassageCenter.
Alle masseurs hebben een afgeronde massage opleiding en een certificaat in hun specialisatie. Niet alle masseurs beheersen alle technieken en niet alle masseurs zijn 7 dagen per week beschikbaar. Kijk in de online massage agenda naar beschikbaarheid en mogelijkheden. Van veel masseurs zijn nog geen foto beschikbaar. bij ons aan de slag als masseur? Heb je een certificaat of diploma in het massage vak, stuur je cv met relevante arbeidsinformatie naar: info@amsterdammassagecenter.nl alle masseurs werken als zelfstandige bij ons en je dient je in te schrijven bij de kamer van koophandel. Ook dien je een europese unie paspoort en of werkvisum te hebben om hier aan de slag te kunnen. Amsterdam Massage Center vof.
Open dagen Opleiding Iokai Shiatsu Amersfoort.
De Japanse weg naar jouw gezondheid. Werken als Iokai Shiatsutherapeut. Shiatsu Stoelmassage opleiding. Oefensessies door studenten. Shiatsu therapeut zoeken. Shiatsu Stoelmassage opleiding. Home Shiatsu Stoelmassage opleiding. Wil je jouw shiatsu kwaliteiten inzetten bij bedrijven? Volg dan onze module 'Shiatsu' Stoelmasseur.

Contacteer ons