Resultaten voor opleiding sportmassage hbo

 
opleiding sportmassage hbo
 
Massage Opleiding Holistische visie - Positive Touch.
Sanne van den Oever Nijmegen. De opleiding tot holistisch masseur bij Positive Touch is een prachtige bewustwordingsweg met het lichaam als uitgangspunt. Je ontwikkelt je tot een gekwalificeerd masseur, maar binnen de opleiding is ook veel aandacht voor persoonlijke. Mirjam Veldhuis Delden. Bijzonder mooie en verdiepende aanvulling op de methodiek van integraal holistische massage.
opleiding sportmassage hbo
Tactiel stimulering - Massage met tactiele prikkels School of Touch.
Met de basisopleiding Tactiel Stimulering van School of Touch ben jij. 12 dagen Eindhoven. In de cursus Zwangerschapsmassage van School of Touch leer je werken. 13 dagen Eindhoven. Opleiding cursus Stoelmassage. Stoelmassage is dé behandelvorm om jouw potentiële cliënten met massage in.
Studiepakket Massage- en voetreflextherapeut Civas Opleidingen.
bij een gemiddelde score van 5,5, of hoger voor het ingezonden huiswerk, aanwezigheid bij de praktijkdag en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Massage- en voetreflextherapeut. De opleiding Holistische massage is erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC en Complementair Aanvullende Therapeuten CAT.
Baransu Shiatsu Stoelmassage.
Indien u kunt aantonen langer in het vakgebied werkzaam te zijn gebleven, kunnen hiervoor uitzonderingen gemaakt worden. Dit laatste geschiedt in overleg met de opleiding. De Dorn methode reflexologie nek/schouder. Baransu Shiatsu stoelmassage. Feel Good Cure Center Driemond. Burgemeester Bletzstraat 74.
Programma en beschrijving massage-opleiding - Massage in Beweging.
Bij sommige andere geaccrediteerde opleiders kun je na het succesvol afronden van deze training direct starten in het tweede jaar van de door hen aangeboden 3-jarige HBO-opleiding tot massagetherapeut. De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen klik op de links voor een uitgebreide beschrijving.: Kennismaken en ontmoeten 1 dag met Jaco de Kruijf oF Fieneke Rozema. Klassieke Massage plus anatomie 7 lesdagen met Jaco de Kruijf of Fieneke Rozema.
Sportmassage - Cursussen Trainingen ROC.nl.
Tevens kan je als sportmasseur een eigen praktijkje oprichten en voor jezelf gaan werken. Sportmasseur die een onderbeen aan het masseren is Wat houdt sportmassage in? Tijdens een cursus of opleiding sportmassage zal je genoeg kennis en ervaring opdoen om zo goed mogelijke sportmassages te kunnen geven.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Masseren is volop genieten. Je hart openen, leren geven en leren ontvangen. Masseren is dansen, stromen, en spelen. En met iedere massage maak je de wereld een stukje mooier." Voel je welkom en kijk even rustig rond op deze site. Hebje nog vragen dan kun je ons meteen bellen 0499-461041. Alle cursussen worden gegeven in ons eigen cursuscentrum.: GebouwGare du Nord, Ukkelstraat 2i, 5628 TE Eindhoven Noord.
Kiezen voor een opleiding massage Sonnevelt Opleidingen.
Als je sportmasseur wilt worden, kun je een basisopleiding volgen bij instituten die zijn aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportverzorging. Zij leiden je op en je sluit de opleiding af met een landelijk staatsexamen. Zon sportmassageopleiding duurt nog geen jaar en besteedt naast massage ook aandacht aan eerste hulp bij sportongelukken, reanimatie, tapen en bandageren. Er zijn ook diverse opleidingen massage die oosterse massagetechnieken aanleren, zoals Shiatsu en Tuina.
Vanaf sep 2015 ben ik begonnen met de opleiding HBO Sporttherapie! - PBmassage.
Ik ben Patrick Bjorkman en sinds 2003 gediplomeerd sportmasseur en sinds 2015 Sporttherapeut.In 2002 ben ik begonnen met de opleiding sportmassage gevolgd door meerdere massageopleidingen en cursussen.Na wat jaren ervaring opgedaan te hebben als sportmasseur ben ik ook de opleidingen Fitness A en NASM Personal training gaan volgen.4 juli 2016 heb ik mijn diploma HBO Sporttherapie behaald.Na ruim 18 jaar ervaring variëren mijn klanten ook van sporter, niet sporter tot Top sporter.
Opleiding Sportmassage Groningen - Professionele trainingen op elk niveau.
Opleiding Sportmassage is opericht in 1985 en leidt op voor het diploma Sportmassage van de Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage NESM. De Opleiding Sportmassage heeft zelf ontwikkeld cursusmateriaal, dat regelmatig aan het werkveld wordt getoetst. De vakken anatomie, fysiologie, historie, taping en sportmassage zijn verwerkt in een boek waar vele sportmasseurs reeds succesvol hun diploma aan te danken hebben. Opleiding Sportmassage Groningen biedt erkende opleidingen en cursussen in sportverzorging en -massage voor cursisten in Groningen en Drenthe, onder begeleiding van een ervaren sporttherapeut.
Veerman Leffelaar Opleidingen - Al 50 jaar specialist in massage opleidingen.
020 66 424 37. Geef ons een beoordeling. Geef ons een beoordeling. Veerman Leffelaar Opleidingen. 4.8 van de 5 sterren gebaseerd op 12 beoordelingen. 5 sterren 83. 4 sterren 17. 3 sterren 0. 2 sterren 0. 1 ster 0. 2022 Veerman Leffelaar Opleidingen.

Contacteer ons