Resultaten voor opleiding sportmassage hbo

 
opleiding sportmassage hbo
 
Kiezen voor een opleiding massage Sonnevelt Opleidingen.
Veel thuiszorginstellingen bieden een basisopleiding massage. Als je voor een klein bedrag lid wordt van een thuiszorgorganisatie, kun je dit soort cursussen tegen een redelijke prijs volgen. Na een paar lessen ben je in staat om anderen al te verwennen met een heerlijke massage. Opleiding tot sportmasseur. Als je sportmasseur wilt worden, kun je een basisopleiding volgen bij instituten die zijn aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportverzorging. Zij leiden je op en je sluit de opleiding af met een landelijk staatsexamen. Zon sportmassageopleiding duurt nog geen jaar en besteedt naast massage ook aandacht aan eerste hulp bij sportongelukken, reanimatie, tapen en bandageren. Er zijn ook diverse opleidingen massage die oosterse massagetechnieken aanleren, zoals Shiatsu en Tuina.
seopageoptimizer.nl
Dejomassage Almere - Opleiding en cursus.
Workshop klachten" aan elleboog, pols en hand." 2016 MNN Leiden. Workshop gevolgd op. Opleiding Ayurveda HBO. 2013/2015 CIVAS Haarlem. Certificaat behaald op. 29 januari 2015. Workshop lage rugpijnklachten. Lage rugpijn klachten.pdf 786.5KB. Workshop lage rugpijnklachten. Lage rugpijn klachten.pdf 786.5KB. Workshop Behandelen" van Lage rugpijn." 2014 IVS Opleidingen. Certificaat behaald op. 1 februari 2014. 10 accreditatie punten volgens richtlijnen ESPO. Deelname oefendag Stoelmassage" onderdeel benen." 2013 BvS Amsterdam. 23 maart 2013. Deelname workshop tapen" voor stoelmasseurs." 2013 Praktijk Alletta Utrecht. Deelname workshop Medical-Taping." 9 februari 2013. Diploma Stoel-" en Holistischemassage." 2011/2012 CIVAS Haarlem. 8 januari 2012. 20 maart 2012. Cursus Hotstone massage.
fysiotherapiesuri.nl
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
Startdatum: 2 sept 2023. Meridiaan massage nazomer: maag- en milt meridiaan. Startdatum: 23 sept 2023. Meridiaan massage: herfst long- en dikke darm meridiaan. Startdatum: 14 okt 2023. Mindfulness massage - release tension. Startdatum: 4 nov 2023. Startdatum: 9 dec 2023.
keyboost.nl
Studiepakket Massage- en voetreflextherapeut Civas Opleidingen.
bij een gemiddelde score van 5,5, of hoger voor het ingezonden huiswerk, aanwezigheid bij de praktijkdag en een voldoende voor de thuis af te leggen openboekexamens ontvang je het CIVAS-diploma Massage- en voetreflextherapeut. De opleiding Holistische massage is erkend als bijscholing door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC en Complementair Aanvullende Therapeuten CAT.
opleiding sportmassage hbo
Massagepraktijk the Wave.
Cursus Hotstone massage - massagepraktijk Klerk te Capelle a/d IJssel. februari 2005; certificaat. MBO-Opleiding Voetverzorging/Pedicure bij Instituut Dangremond. september 2003 - september 2004; diploma. HBO-Opleiding Lichaams- en Voetreflexologie bij Arcos. september 1999 - juni 2002; diploma. september 1995 - april 1996: certificaat. Opleiding Shiatsu - Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen.
opleiding sportmassage hbo
Opleidingen - Holoshuis.
In het huis zit namelijk de Holos Academie gevestigd, dé hbo geaccrediteerde opleider voor professioneel masseur en massagetherapeut. Daarnaast kun je ook kiezen voor een specifieke cursus of module van een van de andere kwalitatieve opleiders voor lichaamsgerichte therapieën die hier lesgeven. Het Roepen van de Ziel - systemisch werken via het lichaam. Opleiding Maskermaker 2.0 - systemisch werk. Wil je werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling? Laat je dan inspireren door een van de vele workshops, cursussen, lezingen en events die we organiseren. Of schrijf je in voor een van de modules als je meer verdieping zoekt als masseur of lichaamsgericht therapeut. Bekijk de workshops events. Yoga meditatie lessen. Ritmische massage van de buik.
opleiding sportmassage hbo
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Modules van de opleiding masseur.: Anatomie, pathologie fysiologie. Kennis van anatomie, pathologie fysiologie is fundamenteel voor wellness en beauty professionals. Gezondheid en veiligheid staan voorop! Leer klassieke ontspannende massages te geven tijdens de cursus ontspanningsmassage. Dit is de basis voor vele massagevormen. Iedereen die professioneel in dit vak aan de slag wilt. Voor deze opleiding heb je geen voorkennis nodig. Voor deze opleiding is er een studiebelasting van circa 28 contacturen en circa 14 uren zelfstudie. Het leerdoel van deze opleiding is onderstaand leerprogramma te kennen en kunnen na afloop.: Basiskennis menselijk lichaam. Indicaties en contra-indicaties. Vereisten voor goede massage.
Erkende Thaise massage opleiding - Thai Dee.
Erkende Thaise massage opleiding. Wil je professioneel als Thaise yogamassage maseur of Thaise massagetherapeut aan de slag en zoek je een gedegen, erkende Thaise massage opleiding? Dan ben je bij Thai Dee aan het juiste adres. Thai Dee is hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak.We bieden een eenjarige opleiding tot preventief masseur in de Thaise yogamassage Nuad Boran en een driejarige opleiding tot Thaise massagetherapeut Nuad Laksa.
Opleiding Sportmassage Groningen - Professionele trainingen op elk niveau.
Professionele trainingen op elk niveau. Welkom op de website van Opleiding Sportmassage Groningen! Bij ons kan je terecht voor een opleiding tot sportmasseur maar ook voor verschillende workshops en verdiepingen in groepen. Opleiding Sportmassage is opericht in 1985 en leidt op voor het diploma Sportmassage van de Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage NESM. De Opleiding Sportmassage heeft zelf ontwikkeld cursusmateriaal, dat regelmatig aan het werkveld wordt getoetst. De vakken anatomie, fysiologie, historie, taping en sportmassage zijn verwerkt in een boek waar vele sportmasseurs reeds succesvol hun diploma aan te danken hebben. Opleiding Sportmassage Groningen biedt erkende opleidingen en cursussen in sportverzorging en -massage voor cursisten in Groningen en Drenthe, onder begeleiding van een ervaren sporttherapeut.
Sportmassage paard I - Introductie STAP. aeres-tc-barneveld.
Guy Blom is tevens de cursusleider van de opleiding en docent van de post HBO-opleiding Fysiotherapie bij dieren. Vervolg van sportmassage paard I.: Sportmassage paard II - Verdieping. Een cursus die jij wellicht ook interessant kan vinden.: Blessurepreventie en Management bij sport paarden.
Opleidingen en cursussen complementaire zorg - Esoterra.
Werken bij Esoterra. Massage opleiding in Utrecht. In beweging brengen wat vast zit! Wij zijn ervan overtuigd dat verbinding in deze tijden hét medium is om mensen bewuster te maken van hun eigen lichaam, hun klachten, gevoelens en ervaringen. Bekijk het lesaanbod. Eerstvolgende Cursussen Opleidingen.: Cursus Ademwerk en massage.

Contacteer ons