Resultaten voor opleiding masseren

 
opleiding masseren
 
Opleidingen Marian Huisman - Massage cursussen en workshops - Docent.
Duur: 1 dag cursus. Tijd: 10.00 tot 16.00 uur. Prijs: € 120,-., Parkeren is gratis. Meer informatie - KLIK HIER. Direct inschrijven - INSCHRIJVEN. Buikmassage Direct inschrijven. Geaccrediteerd CRKBO KTNO docent. Contact en locatie.: De Lugt 14. 3043 CM Rotterdam-Overschie. Gratis parkeren 7 dagen per week. De Lugt 14. 3043 CM Rotterdam-Overschie. T 06 - 225 445 79. BTW no: 1783.57.832.B.01. IBAN: NL 73 INGB 0004 5228 83. - BATC beroepsregistratie - BR-1203. - Klacht en Tuchtrecht - KB 0902.0213. - AGB zorgverlenerscode - 90-038442. - AGB praktijkcode - 90- 0 16978. Liever mailen met uw vraag.: Marian Huisman is KTNO CRKBO geaccrediteerd docent. Dry Needling - 2 daagse. Cursussen en Workshops. - Bamboe Massage. - Bindweefsel Massage. - Cosmetisch bindweefsel. - Dry Needling. - Houding Massage. - Lage rugpijn. - Lomi Lomi Basis. - Lomi Lomi Advanced. - Lomi Hapai. - Manuele Lymfedrainage. - Methode Dorn - Breuss. - Lomi op de stoel. - 4 handen Lomi massage. - Schelpen Masseren. - Klik HIER voor het gehele overzicht. Follow me on Facebook. Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl Rotterdam.
keyboost.nl
Vergelijk 92 Massage cursussen en opleidingen.
mail_outline Info aanvragen. Cursus Klassieke Massage. place Zaterdag 17 december 2022 in Nijmegen. De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in eerste instantie bedoeld om de be. € 248,50, check. BTW: Vrij van BTW.
opleiding masseren
Soepel van start met je eigen massagepraktijk. KVK. KVK. KVK Werkt voor ondernemers.
Als we niets doen, zal in 2030 naar verwachting een kwart van de beroepsbevolking minder kunnen werken door stress en overbelasting, vertelt Anja Bruinsma, directeur van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. De masseur biedt bij dit soort klachten uitkomst en voorkomt uitval. Het biedt kansen in deze branche en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen. Zie jij kansen in de massagebranche? Voordat je voor jezelf begint, moet je wel het een en ander regelen. Volg een opleiding. Iedereen in Nederland mag zich masseur noemen. Je hebt er geen opleiding voor nodig. Ga je voor kwaliteit en wil je je klant jouw expertise tonen? Dan volg je een opleiding bij het NGS of een opleiding waarbij je een gelijkgesteld diploma krijgt. Het NGS is de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor alle sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs. Voor deze 3 expertises heeft het NGS de basisopleiding sport- of wellnessmassage.
opleiding masseren
Opleiding massage masseren kun je leren Elysium.
Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Thermen Holiday in Schiedam. Om je kennis te laten maken met de opleidingen, worden er informatiedagen georganiseerd in Schiedam die je kosteloos kunt bijwonen. Deze worden georganiseerd bij Thermen Holiday. Bekijk alle cursussen. De opleiding masseur is N.G.S.
Massage opleiding Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam. E-mail. Facebook. Instagram. E-mail. Facebook. Instagram.
De massage opleiding is te volgen op onze locaties in Zaandam, Rotterdam en Nijmegen. Wat leer je tijdens onze massage opleiding? Tijdens onze massage opleiding leer je werken vanuit verschillende disciplines en verdiep je je in de achtergronden van diverse Oosterse en Westerse massagetechnieken.
Massage opleidingen.
Volg de opleiding sportmassage en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportclub, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapie-praktijk! De mogelijkheden zijn groot na het volgen van deze opleiding! Nu ook met STAP-subsidie. Voor diegene die nog geen, of weinig ervaring hebben met massages is de opleiding ontspanningsmassage een uitstekende start. Je leert op een gedegen en veilige manier ontspanning te geven met de juiste technieken. Zo kun je invloed uitoefenen op iemands welzijn met als belangrijkste instrument: je handen! Een goede basismassage leren geven? Volg de jaaropleiding of een deel ervan. Nu ook met STAP-subsidie. Voetreflextherapie is een reflex behandelmethode die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels beïnvloedt en zo het algemeen welzijn bevordert. Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden reflexgebieden heeft op bepaalde delen van het lichaam. Deze velden kunnen we bewerken met verschillende technieken om zodoende blokkades in desbetreffende organen op te heffen. Nu ook met STAP-subsidie. Tijdens de opleiding holistische massage worden verschillend vormen van diagnostiek en behandelwijzen behandeld volgens de oosterse filosofie.
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
Academie voor Lichamelijke Opvoeding, sportmassage, diverse specialisaties. Ad is de eigenaar IVS Opleidingen en heeft 40 jaar ervaring als 1e graads docent. Naast het verzorgen van de praktijklessen sportmassage heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld bij o.a. het NGS, de NESPG en momenteel opleider examinatoren ESPO. Ik heb 12 jaar lang als docent lichamelijke opvoeding gewerkt voor de gemeente Ridderkerk en ben daarnaast een eigen opleidingsinstituut begonnen. In verband met te drukke werkzaamheden heb ik mijn baan als docent lichamelijke opvoeding opgegeven om mij volledig op IVS Opleidingen te kunnen richten. Hans van der Weijden. Anatomie, fysiologie, pathologie, echografie en sportmassage. Naast zijn werkzaamheden voor IVS Opleidingen is Hans specialistisch echografielaborant in twee ziekenhuizen en 1e graads docent anatomie, fysiologie, pathologie en echografie voor meerdere primaire en specialistische vervolgopleidingen in de gezondheidszorg. Daarnaast is hij sportverzorger, begeleider én trainer bij een korfbalvereniging en examinator voor de ESPO. Ik ben zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam in al zijn facetten en deel mijn kennis graag met anderen. De opleiding massage geven we op een groot aantal locaties in Nederland en België. U kunt de opleiding volgen in Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe.
Bij vastzittende schouders, stijfheid of gespannenheid in spieren kan een massage weldadige verlichting geven. Er zijn echter nog een aantal goede redenen om je te laten masseren. Redenen voor een massage. Je kunt bij mij terecht voor Ontspanningsmassage, Hotstonemassage, Dynamische massage, Ontspanningmassage tijdens zwangerschap en Stoelmassage. Sinds 1997 geef ik met veel plezier en met passie voor mijn vak diverse massagecursussen. In Gasteren geef ik in een vrij gelegen eigen praktijk diverse cursussen aan kleine groepjes. In 2023 starten er weer een aantal cursussen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen en een cursus of workshop plannen op dagen en tijden die jullie allen goed schikken. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden! Redenen voor een massagecursus. Avond- en Weekendcursussen Ontspanningsmassage basis en gevorderden, Hotstone massage cursus, Cursus Lomi Lomi strijkingen en Individuele cursussen. Geef jezelf of een ander een heerlijk geschenk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor het gehele massage- en cursusaanbod! B&B Meander Gasteren Drenthe.
Masseur worden: 5 Cruciale Stappen. American Express. Apple Pay. Google Pay. iDEAL. Mastercard. PayPal. Visa.
Volg de massageopleiding of massagecursus van jouw keuze. Het is aan te raden om al tijdens deze opleiding ervaring op te doen met masseren. Je leert ten slotte door te doen. Je zou mensen uit je omgeving kunnen vragen als proefpersoon. Het kan ook prettig zijn om met iemand van je massagecursus of massageopleiding te oefenen. Het is als beginnend masseur namelijk ook fijn om regelmatig gemasseerd te worden. Uiteraard omdat een massage op zich prettig is om te krijgen, maar ook omdat je er zo achter komt hoe verschillende technieken voelen bij degene die gemasseerd wordt.
Opleiding Lichaamsmassage - Centrum Voor Avondonderwijs.
Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Om een lekker ontspannende massage te geven heb je kennis van verschillende massagetechnieken nodig. Net die technieken krijg je in deze opleiding in de vingers. Zo kom je stap voor stap te weten hoe je een perfecte massage uitvoert.
Massage Hippique - Massage Hippique erkende beroepsopleiding.
We willen je alvast bedanken voor je tijd en energie om je te verdiepen in de wereld van het masseren, behandelen, trainen, management van paarden. Wij van Massage Hippique zijn bijna 25 jaar geleden gestart met een dagcursus introductie masseren van paarden. In 2022 bieden wij meer dan 20 modules, 3 volledige beroepsopleidingen, en als laatste nieuwe de behandelmethode van het DIAFRAGMA. Al onze losse cursussen en volledige beroepsopleidingen zijn ingedeeld in modules en worden gegeven via flexibel studeren. Er is een gedeelte online als zelfstudie, of klassikaal online of lesdagen in de praktijk.

Contacteer ons