Resultaten voor opleiding massage

 
opleiding massage
 
Opleiding Integratieve Massage - Nederland.
Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur/masseuse. Docenten massage cursussen. Cursus op maat. Agenda opleiding IM. Netwerk Integratieve Massage NL. Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur/masseuse. Agenda opleiding IM. Aanraken, aangeraakt en geraakt worden. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens.
opleiding massage
Tactiel stimulering - Massage met tactiele prikkels School of Touch.
Massage opleiding cursus. Opleiding Ouderenzorg massage en aanraking. Opleiding voor Sportmasseur. Burn-out behandeling voor jongeren. Opleiding cursus Stoelmassage. Vervolgtraining Stoelmassage voor zwangeren. 'Omgaan' met stress cursus. Cursus ter ondersteuning van mantelzorgers. Cursus Ondernemen en Ondernemersvaardigheden. Cursus Communicatie voor therapeuten. Specialisatiedagen Zwangerschap en Tactiel Stimulering. Specialisatie Ouderenzorg Tactiel Stimulering. Keep in Touch dagen. Para sympatisch zenuwstelsel in balans. Reductie van angst door therapie. Immuunsysteem versterken en herstellen. Kwaliteit van levenverbeteren. Lichaamsbesef en lichaamsbewustzijn. De enige erkende landelijke opleider in Tactiel Stimulering. School of Touch is dé expert in Tactiel Stimulering, liefdevolle aanraking en zachte massage. Ervaar de kracht van aanraking en geef deze door. Meer over ons. Diverse geaccrediteerde massage opleidingen en cursussen op HBO niveau.
opleiding massage
Opleiding voetreflex massage Stichting Wellness Aromatherapie.
Voetreflex-massage is meer dan gewoon een massage. Voetreflex-massage en voetmassages zijn enorm populair en gewild. Ze zetten je letterlijk even stil en geven je rust en ruimte. Aanraking en voetreflex-massage is niet alleen heel fijn om te mogen ontvangen, maar het is ook heel gezond. Wat geef jij jouw cliënt met voetreflex-massage. Als voetreflex-masseur kun je veel uiteenlopende, gangbare ongemakken van je cliënten op een eenvoudige manier effectief aanpakken, zoals rugklachten, hoofdpijn, darmklachten, spijsverteringsklachten, klachten in het bewegingsapparaat, vrouwelijke aandoeningen, bijholteproblemen, maagproblemen. Je ziet wat het lichaam en de voeten voor verhaal hebben. Je helpt je cliënt bij het verwijderen van geblokkeerde energie, zodat uiteindelijk de algehele gezondheid en balans verbetert. Het aanraken en masseren van voeten en de reflexzones vermindert stress en geeft een rustig, relaxed en geaard gevoel. Het is een goed en natuurlijk medicijn tegen zowel fysieke als geestelijke klachten, het werkt als pijnstiller en bevordert vitaliteit, gezondheid, bewustwording, inzichten en groei. Waarom deze opleiding?
Home - Akademie voor Massage en Beweging.
Vind een therapeut. Akademie voor massage en beweging. Akademie voor massage en beweging. De opleider voor massagetherapie in Nederland. Het basisjaar massagetherapie is een ontdekkingsreis en een ontmoeting met jezelf, je lichaam en holistische massage. Wat leer je tijdens de cursus?
Opleiding.
Ontspanningsgerichte en probleemgerichte massage gedragsgericht en lichaamsgericht. Creatief werken met spel en balans. Professioneel consult afnemen. Je gaat veel ervaring op doen in het werken met klanten waarin je de nieuwe leerstof in stappen gaat toepassen. We dagen je uit om een klantenkring op te bouwen en na de KMG er mee aan de slag te gaan. Het is JOUW opleiding en jij kunt eruit halen wat jezelf wilt!
Een opleiding massage, maar welke specialisatie? Sonnevelt Opleidingen.
Home Artikel Een opleiding massage, maar welke specialisatie? Een opleiding massage, maar welke specialisatie? Massage is een van de oudste lichamelijke therapievormen die bestaan. Het wordt gedefinieerd als 'het' toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, spanning, beweging of trilling -manueel of met mechanische hulp- op de zachte weefsels van het lichaam, met of zonder massageolie. Massage kan informeel en amateuristisch worden uitgevoerd, maar ook gereglementeerd professioneel. Invalshoeken van massage. Massage kan vanuit twee verschillende invalshoeken worden uitgevoerd.: Vanuit klachten/symptomen: het doel van de massage is om de symptomen te bestrijden en om klachten te verminderen, zowel lichamelijk als geestelijk. Vanuit wensen/behoeften: het doel van de massage is in de wensen/behoeften van de gemasseerde te voorzien. Hierbij kan de massage ontspanning ten doel hebben maar, ook verwenning of simpelweg genieten. Er zijn tientallen verschillende soorten massage.
Opleiding Allround Wellness Massage - Beauty Opleidingen Uiterlijke Verzorging.
Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken, ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden. Samen met warme kruidenoliën die tot in de onderliggende weefsels helend werken, is een massage een zuiveringsbehandeling voor de huid en een weldaad voor lichaam en geest. Wat leer je tijdens de opleiding?
Massage Opleiding Holistische visie - Positive Touch.
Integraal holistische massage kenmerkt zich als een helingsvorm waarbij het samenspel tussen de ontvanger en de masseur een belangrijke rol speelt voor de uitwerking van de massage. Als integraal holistisch masseur heb je de rol van gids die de cliënt tijdens de massage begeleid bij zijn of haar helingsproces en waardoor door de cliënt contact kan worden gemaakt met de diepere lagen van de bodymind. Waarom kiezen Voor Positive Touch.
Sportmassage paard I - Introductie STAP. aeres-tc-barneveld.
Open dagen Open or close Open dagen. Open dag Aeres Training Centre Barneveld. Praktische informatie Open or close Praktische informatie. Aeres Hippisch centrum. Kijk eens rond. Nieuws en informatie Open or close Nieuws en informatie. Van Dieren Magazine. Meer weten over registers? Open or close Meer weten over registers? Kattengedragstherapeuten landelijk register. Kynologisch gedragstherapeuten landelijk register. Register gediplomeerde erkende paardensportmasseurs. Over privacy Open or close Over privacy. Privacy reglement leerlingen, studenten en medewerkers. Contact, adres en route Open or close Contact, adres en route. Talent voor groei. Aeres Training Centre Barneveld. Paarden opleidingen Aeres Barneveld. Sportmassage paard I - Introductie STAP.
Massage Hippique - Massage Hippique erkende beroepsopleiding.
Cursusadres: Massage Hippique Houtsberg 6 Nederweert-Eind. Postadres: Houtsberg 6 - 6034 ST WEERT - Mob. 0650623725 - KvK 12059252 - BTW NL159937905.B.01 - NL25RABO0113484755. 1 Op grond van de vrijgesteld van BTW regeling voor kortdurende beroepsopleidingen heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.
Home MOOD massage opleidingen.
door onze ervaring hebben we de ideale massage therapie opleiding samengesteld. In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.

Contacteer ons