Resultaten voor opleiding massage

 
opleiding massage
 
Opleiding tot NGS-masseur.
Home Opleiding NGS-masseur Opleiding tot NGS-masseur. Opleiding tot NGS-masseur. Opleiding tot NGS-masseur. Hier vind je alle informatie over de opleiding tot NGS-masseur Sport, Wellness, en Sportzorg. De opleider is verantwoordelijk voor de samenstelling van de opleiding aan de hand van de beschrijving toetsing die het NGS opstelt. Lees meer
opleiding massage
Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
Wat je nodig hebt om te masseren. Voordelen van Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten. GRO: GAT Register Opleidingen. Kleine groepen maximaal 10 personen, zodat je alle aandacht krijgt! De mogelijkheid om een korte cursus te volgen. Na iedere cursus/module ontvang je het Certificaat. De mogelijkheid om door te stromen en je diploma te behalen. Geen vooropleiding vereist. Wellness massages, therapeutische en energetische behandelingen. Elk moment in het jaar beginnen, doordat we met het modulesysteem werken. Geen bom studiegeld in één keer, je betaalt per cursus/module. Wij begeleiden je naar het starten van een eigen praktijk. Begeleiding van A tot Z! Wat is magnetisme. 28 oktober 2022. Wat is magnetismeDierlijk magnetisme was een wijdverbreid genezingssysteem. Wat doet een energetisch therapeut. 27 oktober 2022. Wat doet een energetisch therapeut Alledaagse stressfactoren en. Wat zijn Chakra's.' 07 oktober 2022. Wat zijn Chakra'sEnergetische' therapie en massagetherapie: hoe het je. Wat is Energetische geneeswijze. 06 oktober 2022.
doula
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
Je kunt veel diverse cursussen en opleidingen volgen waarbij je de verschillende massagetechnieken kunt leren of je kennis hierin kunt verdiepen. Je wordt opgeleid volgens een holistische visie, waarbij je leert kijken naar de mens als geheel. BEKIJK ALLE CURSUSSEN. BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN. Ruim aanbod aan cursussen en opleidingen. Cursussen beschikbaar met accreditatie. Alle cursussen inclusief koffie en thee. Mogelijk om gespreid te betalen. De scholingen zijn onderdeel van een beroepsopleiding en op HBO niveau tenzij anders vermeld bij de scholing. Deze opleiding, die geaccrediteerd is voor 158 ECTs door de VIV, VBAG, NVST en KTNO, leidt je op tot Shiatsu therapeut. Shiatsu is een zeer toegankelijke therapie waar je aan mee kunt doen zonder specifieke vooropleiding. Shiatsu betekent vingerdruk en is een manuele therapie. Het maakt deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde en daarnaast ook van de holistische therapie, waarbij lichaam en geest als één geheel wordt beschouwd. Massage uitwisseling met intervisie.
vankleefmakelaars.nl
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
U mag aan het examen deelnemen als u minimaal 16 jaar oud bent en in het bezit bent van een geldig certificaat reanimatie/AED. Dit certificaat kunt u ook bij ons op school tijdens de opleiding halen. U vindt op deze website meer informatie over het certificaat reanimatie/AED. Het examen van de opleiding bestaat uit enkele theoretische examens en uit een praktijkexamen. De theorietoetsen zijn digitaal en u kunt zelf bepalen wanneer en waar u examen gaat doen. Het praktijkexamen bestaat uit twee onderdelen: massage en sportverzorging. Alle praktijkexamens worden op een centrale locatie in Nederland afgenomen. De kosten van de examens zijn aan het examenbureau en staan los van de opleiding. Zojuist zijn de slagingspercentages van alle opleidingsinstituten over 2019 vrijgegeven en het blijkt dat IVS dit jaar wederom super hoog scoort met wel 87 geslaagde sport massage kandidaten.
getreuer.nl
Massage Therapeut HBO niveau MOOD massage opleidingen.
Na het succesvol afronden van de opleiding tot Massage Therapeut heb je een volwaardige massage opleiding in handen. Veel afgestudeerde masseurs en massagetherapeuten van MOOD massage opleidingen werken zelfstandig in hun eigen praktijk of combineren dit met andere werkzaamheden in bijvoorbeeld een groepspraktijk, gezondheidscentrum en zorginstellingen.
hendriks.nl
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Tijdens de praktische lessen leer je massagetechnieken als effleurages, petrissages, fricties, tapotementen, schommelen en duimrollen uit te voeren. Na afloop ben je in staat om een volledige massage uit te voeren. Vakdocenten met passie voor hun vak. Je kunt tijdens de opleiding masseur rekenen op bekwamevakdocenten die met een persoonlijke touch graag hun passie met je delen. De lessen van de cursus masseur worden gegeven in kleine groepjes waardoor je snel en efficiënt het vak leert.
lammersmakelaars.nl
Home Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland - Purmerend.
Spring naar de primaire inhoud. Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland - Purmerend. Van Ontspannings- en Sportmassage tot Wellness- en Sport Therapeut! Fullbody Wellness Massage. Gezicht- en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage. Reanimatie herhaling AED. Sportmassage Herhaling Licentieverlenging. Open Dag Open Avond. Masseurs en Sportverzorgers gezocht. Update situatie rondom Corona. MASSAGEPLEZIER BEGINT HIER! Landelijk erkende Massage Opleidingen in Noord-Holland, van Klassieke Ontspanningsmassage tot Wellness-therapeut en van Sportmassage tot Sporttherapeut, met persoonlijke aandacht voor de cursist! Inschrijven is nog mogelijk voor de OPLEIDING SPORTMASSAGE.:
franksweegersmakelaardij.nl
Vergelijk 92 Massage cursussen en opleidingen.
Extra informatie: Opleiding vrijgesteld van BTWGeschatte kosten achtergrondliteratuur: 119. group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 HBO star 9 84 ervaringen. Opleiderscore: star 9,0, Anand heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0, uit 1.117 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 3 in Sport Vitaliteit. Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 1 in Sport Vitaliteit en 3 in Zorg Verzorging. Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020. mail_outline Info aanvragen. Cursus Klassieke Massage.
patistmakelaardij.nl
Home - Akademie voor Massage en Beweging.
Jaartraining holistisch masseur. Introcursus Leren Masseren. Cursus fascia stretching. Missie en visie. Ervaringen van studenten. Vind een therapeut. Akademie voor massage en beweging. Akademie voor massage en beweging. De opleider voor massagetherapie in Nederland. Jaartraining holistisch masseur. De jaartraining holistisch masseur jaar 1 van de opleiding massagetherapie is een ontdekkingsreis en een ontmoeting met jezelf, je lichaam en holistische massage. Wat leer je tijdens de cursus? We hebben allemaal een druk bestaan. Vele ballen die we in de lucht moeten houden. Wil je een avond je verdiepen in massage? Kom dan meedoen en wissel de eerste technieken uit. 1031 CA Amsterdam.
dezeeuwmakelaardij.nl
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
De opleiding Massage bestaat uit de volgende onderdelen.: Klassieke Zweedse massage. In de klassieke massage maak je langzame, glijdende bewegingen. Je kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren en de spieren te ontspannen.
beeldenfabriek.nl
Veerman Leffelaar Opleidingen - Al 50 jaar specialist in massage opleidingen.
020 66 424 37. Geef ons een beoordeling. Geef ons een beoordeling. Veerman Leffelaar Opleidingen. 4.8 van de 5 sterren gebaseerd op 12 beoordelingen. 5 sterren 83. 4 sterren 17. 3 sterren 0. 2 sterren 0. 1 ster 0. 2022 Veerman Leffelaar Opleidingen.
opleiding massage

Contacteer ons