Resultaten voor opleiding massage

 
opleiding massage
 
Opleiding Sportmassage Allround - al meer dan 40 aar erkend opleidingsinstituut.
1 daags cursus 1 dagcursus aanmelden afspraak maken afspraken afsprakensysteem anatomie anatomie in sport anatomie sporters anatomie sportgerelateerd cranio cranio sacrale therapie cursus cursusoverzicht Cursussen cursus sportmassage energiepunten formulier gelaat gevorderde gezicht herhalingslessen hoofd inschrijfformulier inschrijven cursus klassieke massage Leslokalen Lesruimte massage oefenen ontspannend opleiding opleiding sportmassage Opleiding Sportmassage Allround over ons reflexzones sacrale shiatsu sportmassage therapie voetreflex massage wellness wellness massage zaanstad zelfgenezend vermogen.
opleiding massage
Massage - Cursussen Trainingen ROC.nl.
School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Inloggen Wachtwoord vergeten? Nog geen account? Maak er gratis 1 aan! Er zijn nog geen favorieten toevoegd. Nederlandse Taal NT2. Test jouw talent! Uw aanbod plaatsen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Leven Lang Ontwikkelen. Beroep in beeld. School in beeld. Specials in beeld. Bedrijf in beeld. Test jouw talent! Beauty en Mode. Administratief en Secretarieel. Arbo en Veiligheid. Beauty en Mode. Bouw en Techniek. Detailhandel en Horeca. Financieel en zakelijk. HR en Organisatie. Makelaardij en Vastgoed. Management en Beleid. Marketing en Sales. Software en ICT. Toerisme en Recreatie. Transport en Logistiek. Zorg en Welzijn. Dieren en Milieu. EVC en Loopbaan. Hobby en Cultuur. Sport en Vrije tijd. Snel en Blijvend Afslanken. Beauty en Mode. € 219,-, tot € 1795. - alle regios -. Er zijn 12 cursussen gevonden gerelateerd aan Massage.
opleiding massage
Opleiding Ayurvedische Massage - Holistische Massage Opleiding.
Ik ben blij dat ik jullie opleiding ayurvedische massage heb leren kennen! Meer informatie Aanmelden Praktische informatie. vrijdag 10 maart 2023 - 11 plaatsen vrij. 8 vrijdagen van 9.30u. vrijdag 10 maart, 24 maart, 7 april, 21 april, 19 mei, 9 juni, 23 juni, 7 juli 2023. Ishwari van den Berg. heeft meer dan 35 jaar ervaring met het opleiden in. verschillende ayurvedische massage vormen. Zo verzorgt zij naast de Opleiding Ayurvedische Massage: Abhyanga. de Opleiding Pad-Abhyanga Massage de Opleiding Ayurvedische Marma Massage.
opleiding massage
Home Sportmassage voor honden nl.
Opleidingcentrum op het gebied van hondenmassage, myofascial release/bindweefselmassage en bewegingsleer bij honden. Iedereen met een passie voor honden kan bij ons terecht voor een volledige beroepsopleiding tot hondenmasseur, een korte cursus over een massagetechniek of een cursus voor hondenmassage bij je eigen hond. Je vindt een breed opleidingsaanbod op het gebied van massage, maar waarom zoveel keus?
opleiding massage
Massageopleidingen Wellnessresort SpaPuur SpaPuur.
Ben je op zoek naar een leuke cursus of workshop? Toe aan een opfriscursus, bijscholing of wil jij je kennis verbreden op het gebied van massage? Meld je dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen! Bij het WellnessInstituut kan je terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten. De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. Dit betekent dat je, indien jij jouw diploma behaalt, N.G.S. Nederlands Genootschap voor Sportmassage is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Het Wellness Instituut. Het WellnessInstituut bevindt zich bij wellnessresorts de Veluwse Bron in Emst en bij Thermen Holiday in Schiedam. Volg je een opleiding bij het WellnessInstituut?
doula
Sportmassage paard I - Introductie STAP. aeres-tc-barneveld.
In deze opleiding Sportmassage paard leer je hoe een paard aanvoelt en waar je kunt masseren, hoe en op welk moment. Ook spierpijn voorkomen en afwijkingen constateren staan op het programma. Voorop staat echter dat massage een weldaad is voor jouw paard, en het de band met elkaar versterkt.
opleiding massage
Opleiding Lichaamsmassage - Centrum Voor Avondonderwijs.
Hou je ervan om mensen tot rust te laten komen met een relaxerende massage? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Om een lekker ontspannende massage te geven heb je kennis van verschillende massagetechnieken nodig. Net die technieken krijg je in deze opleiding in de vingers.
opleiding massage
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
Sjamanistische Massage Week Frankrijk. Training: Ontdek Het Geheim Van Jouw Leven. Fijn dat je er bent. Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je wil leren masseren. Misschien zoek je een vervolgcursus of een verdieping. In alle gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit onze losse Cursussen of uit onze Opleidingen. Opleidingen via het STAP-budget. Bij KIOM kun je nu gratis een Opleiding volgen van 1000 euro!
opleiding massage
Thuisstudie Massage - Vergelijk en vind beste opleiding.
Flexibele onderwijsinstelling met zowel klassikale als thuisstudies. Veel vrijheid tijdens je studie. Goede ondersteuning en slagingspercentages. Al ruim 80 jaar ervaring. Voordeligste opleider van Nederland met groot aanbod. 300 cursussen van hoge kwaliteit voor carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ruim 300 opleiding met erkende diplomas. Gratis brochures en proefhoofdstukken. Op thuisstudiezoeken.nl vind je de beste thuisstudies van de grootste onderwijsinstituten van Nederland met examens en slaaggarantie: LOI, NHA, NTI Laudius. Verder ook info over Thuiscursus.nl, NCOI, Scheidegger Springest. Vergelijk opleidingen van verschillende niveaus VMBO, HAVO, MBO, HBO, WO Master, bekijk prijzen, aanbiedingen en kortingsacties van zaterdag 19 november 2022. De beste onderwijsinstelling voor thuis-studies bieden jou o.a. de volgende populaire cursussen.: 5 tips voor productief thuis studeren. 5 tips om gemotiveerd te blijven tijdens je corona thuisstudie. Een deeltijdopleiding tot schoonheidsspecialiste. Studeren met een beperking. Is de opleiding bouwkundig tekenaar iets voor jou? Heb je vragen over een specifieke opleiding, cursus of thuisstudie trajecten? Neem dan contact op met onze helpdesk. Onze medewerkers helpen je graag bij het zoeken naar een erkende thuis-opleiding. Dokter van Wiechenweg 14. 8025BZ, Zwolle, Nederland. Thuisstudie Cursussen Massage.
opleiding massage
Academie Qing-Bai Basisopleiding TuiNa Massage.
Leren masseren en het geven van de adequate massage in vervolg op basisdiagnostiek. Tijdens de lessen leer je hoe de verschillende masssagetechieken werken, waaronder de Bu- en Xie-technieken tonifiren en sederen. Vervolgens leer je deze gecombineerd toe te passen om te komen tot verschillende adequate massages. Voor een juiste massage leer je het meridiaanverloop en een aantal acupunctuurpunten te lokaliseren. Om een correcte basisdiagnose te kunnen stellen, leer je enkele pols- en tongbeelden te herkennen en te voelen en leer je de verschillende persoonstypen volgens de leer van de 5-elementen te onderscheiden. Met je basisdiagnose leer je de juiste basistechnieken te selecteren en zo een passende massage te geven aan je clint. Houding en aandacht. Enkele sleutelbegrippen kenmerken de TuiNa massage. Dit zijn: de houding van de masseur, de technische vaardigheid van de masseur, de ademhaling, het verworven inzicht, de mate van gevoeligheid en het vermogen tot concentratie. Naast de pols- en tongdiagnostiek en vragen stellen, leer je in de opleiding waarnemen met je handen.
opleiding massage
Erkende opleiding Holistische massage Civas Opleidingen.
Deze holistische massagecursus geeft je allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massagetechnieken leer je in de opleiding te werken met holistische massage. Met speciale massagetechnieken leer je spanningen wegnemen, blokkades opheffen en lichaamsenergie verdelen.
opleiding massage

Contacteer ons