Resultaten voor ontspanningsmassage zuid limburg

 
ontspanningsmassage zuid limburg
 
Masseur aan de deur Miriam - Masseur aan de deur.
Samen met mijn zus run ik een massagepraktijk. Tevens ben ik werkzaam in Zuid/Midden Limburg voor masseur aan de deur. Het concept van masseur aan de deur spreekt me erg aan. Mensen ontspannen het beste als ze thuis in hun eigen omgeving zijn. Naast ontspanningsmassage geef ik ook cupping en hotstone massage. Ontspanning is niet alleen heerlijk maar ook heel gezond. Middels massage wordt het lichaam diep gereinigd en van afvalstoffen ontdaan. Het lichaam voelt na een massage heerlijk ontspannen aan. Ook kunnen lichamelijke en stress gerelateerde klachten door een massage worden verminderd. We kennen allemaal de hectiek en waan van alle dag baan, kinderen, huishouden, een druk sociaal leven sporten etc. Hoe vaak zeggen we niet stilletjes tegen ons zelf was er maar eens een moment rust of had ik maar vakantie. Gun jezelf zon rust moment. De hectiek kunnen we voor u niet wegnemen we kunnen er wel ervoor zorgen dat de accu weer kan opladen zodat u relaxter door het leven kan gaan. Bent u op zoek naar een massage aan huis rond Maastricht, hoop u binnenkort als uw masseur aan de deur te mogen begroeten.
melatonine 10 mg kopen
Massage Praktijk Effleur.
copyright 2006 Inge Buijze. Massages: Energetische massage, klassieke massage, sportmassage, ontspanningsmassage, manuele lymfe drainage., Chinese nek-schouder massage, bindweefselmassage, hotstone massage, zwangerschapsmassage. babymassage en evenementenmassage. Cursussen: Ontspanningsmassage, babymassage, hotstone massage. Massage Praktijk Effleur is gevestigd in Maastricht en Heerlen. Wij zijn werkzaam in geheel regio Zuid Limburg en verzorgen ook massage-middagen/avonden bij u thuis, op bedrijf of beurs, zie hiervoor evenementen.
ontspanningsmassage zuid limburg
massages Monique Jacobs fysiotherapiemassage, en beweegcoach.
Massages waaruit je kunt kiezen. Bij een intuïtieve ontspanningsmassage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar met creativiteit en intuïtie. Er is aandacht voor de hele mens.
Your Body Care.
De combinatie van een oosterse rug-nek-schouder massage met een hotstone massage is ideaal voor het oplossen van spierklachten. De spieren zullen eerst soepel gemaakt worden en de warmte van de hete stenen zorgt er vervolgens voor dat de spieren nog losser worden en er een heerlijke ontspanning gerealiseerd wordt. - Totale duur: 60 minuten. - Ook 's' avonds en in het weekend geldig. - Ook als duo behandeling mogelijk. 6416 CK Heerlen.
Duo massage - massage maastricht centrum.
Boek online uw afspraak in. massage maastricht centrum. Home nbsp nbsp. Samen genieten van een duo massage in Maastricht centrum? Samen door twee therapeuten in dezelfde ruimte gemasseerd worden, dat kan dus bij ons! Een duo massage is dus compleet genieten! Bent u een weekendje weg in Maastricht en op zoek u naar een heerlijk ontspannend uurtje? U kunt bij ons terecht voor een heerlijke duo-massage! Een unieke en dus onvergetelijke ervaring! Dus samen genieten van een massage in Maastricht. Demassages wordt gegeven door gediplomeerde massagetherapeuten. U kunt kiezen uit de volgende massages.: Combinatie Hotstone en ontspanningsmassage of.
Tanya Thaise massage zuid-Limburg in Heerlen De Telefoongids.
Tanya Thaise Massage Zuid-limburg. Eigenaar van dit bedrijf. Tanya Thaise massage zuid-Limburg in Heerlen. Henri Jonasstraat 10, 6415JJ, Heerlen. Tanya Thaise massage zuid-Limburg. 06-49929188 Toon nummer. KvK-gegevens Bloemetje sturen. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor oefentherapie in de buurt.
Me-time! Wellnessen in Zuid-Limburg.
Een paar dagen voor mijn bezoek aan Thermae voelde ik spanning en stijfheid in de spieren van mijn nek naar mijn schouders. Daarom boekte ik er ook een wellnessmassage, een klassieke ontspanningsmassage van de rug, nek en schouders van 25 minuten op basis van sporttechnieken.
Massages Limburg - Heerlijke massage in Heerlen - 31 6 11047593.
Wie ben ik? Bel voor massage 31 6 11047593. Heb je ook zin in eenheerlijke massage? Laat jezelf verwennen en kom langs bijMassages Limburg in Heerlen voor diverse massages. Als zeer ervaren masseuse neem ik je van top tot teen onder handen.
Happy Flow Maastricht - Mama massage.
Een mama massage is voor alle moeders die net een kindje hebben gekregen. Vanaf 4 weken na een natuurlijke bevalling of 6 weken na een keizersnede kun je genieten van een heerlijke mama massage. Deze massage kun je ontvangen tot 9 maanden na de bevalling.
ontspanningsmassage zuid limburg
Meu Thong Thaise Massage. Welkom bij uw ontspannende reis naar het Meu Thong Thaise Massage in Heerlen. De beste Thaise Massage salon en ontspannen van Limburg. Bij ons kunt meer. november 28, 2017. 2 Reacties op Thaise Ontspanningsmassage Zuid-Limburg. Arthur on november 17, 2017 11:35: am.
Wellness onthaasten in Valkenburg aan de Geul.
In Valkenburg vind je diverse wellnesscentra en -hotels waar ontspanning en onthaasting voorop staan. Na een ontspannen saunabezoek, een heerlijke massage, een behandeling met heilzame kruiden of een bad in 40.000 jaar jong water zijn lichaam en geest in no-time weer helemaal in balans.

Contacteer ons