Resultaten voor sportmassage opleiding amsterdam

 
sportmassage opleiding amsterdam
 
Opleiding Sportmassage Allround - al meer dan 40 aar erkend opleidingsinstituut.
1 daags cursus 1 dagcursus aanmelden afspraak maken afspraken afsprakensysteem anatomie anatomie in sport anatomie sporters anatomie sportgerelateerd cranio cranio sacrale therapie cursus cursusoverzicht Cursussen cursus sportmassage energiepunten formulier gelaat gevorderde gezicht herhalingslessen hoofd inschrijfformulier inschrijven cursus klassieke massage Leslokalen Lesruimte massage oefenen ontspannend opleiding opleiding sportmassage Opleiding Sportmassage Allround over ons reflexzones sacrale shiatsu sportmassage therapie voetreflex massage wellness wellness massage zaanstad zelfgenezend vermogen.
keyboost.nl
MYOS Opleidingen in massage, wellness en sportbranche.
Woensdagvond 24 augustus 2022 in Utrecht Woensdagavond 31 augustus 2022 in Udenhout Je bent van harte welkom! Erkend, vakkundig, energiek en betrokken onderwijs Wij staan voor Gespecialiseerde sportmassage bij top sporters Hardlopers - Voetballers - Wielrenners - Tennissers Wellness massage voor sport masseurs Indiase hoofdmassage LomiLomi massage Hotstone massage Bamboe massage En meer. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Trigger Needling Concept. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Overzicht trainingen en opleidingen. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Ik raad MYOS Opleidingen aan. Niet alleen voor wat betreft de inhoud, maar vooral de manier waarop er les wordt gegeven is goed. Peter leert je alles vanuit zijn eigen praktische ervaringen. Hij deelt niet alleen zijn kennis, maar brengt ook zijn passie over wat terug te zien is in zijn lessen. In de loop der jaren heb ik al aardig wat opleidingen en cursussen gevolgd, bij diverse aanbieders. Bij Peter, Angela, Ingrid, Désirée en collegas is het steeds weer een beetje 'thuiskomen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd, dus mij zie je vanzelfsprekend terug om nog een hoop op te steken van deze kanjers. Joyce van Ommen. De opleiding tot sportmasseur bij MYOS vond ik bijzonder leuk om te doen!
https://anand.nl/opleiding-massagetherapeut/
Home - Amica Manu.
Het Opleiding instituut Amica Manu houdt zich sinds 2000 bezig met het opleiden van mensen die belangstelling hebben voor Massage en Sportverzorging zoals Tapen, Bandageren. Opleiding Amica manu is als opleidingsinsttuut erkend door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS Wij leidenop voorhet erkende diploma sportmassage van het NGS. Er worden3 opleidingen aangeboden.:
Opleiding tot NGS-masseur.
Home Opleiding NGS-masseur Opleiding tot NGS-masseur. Opleiding tot NGS-masseur. Opleiding tot NGS-masseur. Hier vind je alle informatie over de opleiding tot NGS-masseur Sport, Wellness, en Sportzorg. De opleider is verantwoordelijk voor de samenstelling van de opleiding aan de hand van de beschrijving toetsing die het NGS opstelt.
Cursus Sportmassage - Opleiding sportmasseur worden NHA.
De sportmasseur cursus is leuk! Leren uit het boek in combinatie met het huiswerk dat wordt nagekeken door de docent is erg prettig. Daarnaast is er altijd iemand snel bereikbaar voor eventuele vragen binnen de opleiding. Kortom ik ben zeer tevreden. Ik ben erg enthousiast over de feedback die ik telkens van mijn begeleider krijg. Het is duidelijk en zo kan ik prima online leren en toch de benodigde hulp krijgen! Ik vind het tot nu toe soms erg verwarrend met opdrachten terug in het boek zoeken omdat alles door elkaar staat en de blokken ook door elkaar leren.
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
De scholingen zijn onderdeel van een beroepsopleiding en op HBO niveau tenzij anders vermeld bij de scholing. Deze opleiding, die geaccrediteerd is voor 158 ECTs door de VIV, VBAG, NVST en KTNO, leidt je op tot Shiatsu therapeut. Shiatsu is een zeer toegankelijke therapie waar je aan mee kunt doen zonder specifieke vooropleiding. Shiatsu betekent vingerdruk en is een manuele therapie. Het maakt deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde en daarnaast ook van de holistische therapie, waarbij lichaam en geest als één geheel wordt beschouwd. Massage uitwisseling met intervisie. Regelmatig komt de vraag voorbij om eens een massage uitte wisselen. WelZijn Massageopleiding biedt jou hierin eenmogelijkheid om je regelmatig te kunnen inschrijven voor deze dag. Het is in combinatie met een intervisie, zodat je ook direct je verplichte intervisie voor de beroepsvereniging klaar hebt. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leerzaam om eens een andere masseur of therapeut aan het werk te zien enpraten over problematiek die je tegen komt als masseur of therapeut. Cursus met accreditatie.
Opleiding Sportmassage - Sportmassage leren bij IVS Opleidingen.
Middels de opleiding tot sportmasseur is het mooi om te zien én te leren hoe het menselijk lichaam werkt en beweegt. Door meer kennis van spieren leer je om om blessures te voorkomen en te helpen hoe te herstellen. Antwerpen, Breda, Dordrecht, Eindhoven, Tilburg. Academie voor Lichamelijke Opvoeding, sportmassage, diverse specialisaties.
Basisopleiding sportmassage en -verzorging - FD sportmassage.
Naast massage besteden we aandacht aan verzorging anamnese, inspectie, functietesten, tapen, bandageren, E.H.B.S.O, krampbestrijding, reanimatie, enzovoorts. De theorie behandelen we in verschillende modules en tijdens praktijklessen oefenen we op elkaar. Zo werken we stapsgewijs aan de basiskennis en -kunde van het vak. Het programma stoomt je klaar voor een landelijk erkend examen in sportmassage en sportverzorging. Na het behalen van je diploma ben je in staat massages en verzorging volledig zelfstandig uit te voeren. Je kunt sporters begeleiden zelfstandig of bij een vereniging, een eigen praktijk starten of aan de slag bij een fysio-/massagepraktijk of een wellness/sauna. Inhoud van de opleiding. anatomie bouw van het menselijk lichaam. fysiologie werking van het menselijk lichaam. Je leert verschillende massagetechnieken toe te passen op rug, schouders, nek, arm, hand, heup, achterzijde en voorzijde van het been en de voet. anamnese en inspectie. functieonderzoek bewegingsmogelijkheden van gewrichten en spieren. tapen en bandageren. eerste hulp bij sportongevallen. reanimatie met AED. Benodigde materialen en kleding. Bij aanvang van de cursus krijg je.: een flesje massageolie. 2 cursusmappen losbladig systeem in ringband. sesamatlas van de anatomie. een uitgebreid basisverzorgingspakket inclusief verzorgingstas met diverse verband- en verzorgingsmaterialen nodig voor tapen en bandageren., een entreebewijs voor Bodyworld Amsterdam.
Cursus Sportmassage Wellness Academie.
Gevolgd in Amsterdam. Super opleiding, gegeven door Mario, waarvan de gedrevenheid afspat. Hij brengt zijn schat aan ervaring op een bevattelijke manier over. Motivatie staat dankzij de cursus op zenith, ik volg nu zeker de cursus sportmassage gevordenden in juni.
Veerman Leffelaar Opleidingen - Al 50 jaar specialist in massage opleidingen.
020 66 424 37. Geef ons een beoordeling. Geef ons een beoordeling. Veerman Leffelaar Opleidingen. 4.8 van de 5 sterren gebaseerd op 12 beoordelingen. 5 sterren 83. 4 sterren 17. 3 sterren 0. 2 sterren 0. 1 ster 0. 2022 Veerman Leffelaar Opleidingen.
Vergelijk 4 Massage cursussen en opleidingen in Amsterdam.
people Collega's' gezocht! account_circle Mijn Springest. Online leren overzicht. Masseren tot je tachtig bent. Ervaringen met Massage. group Incompany training. Inschrijven met laagste prijsgarantie. Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in. 4 Massage cursussen en opleidingen in Amsterdam. Bekijk ook: Sportmassage Sportfysiotherapie, Ayurveda, Reflexologie, Reiki, Stoelmassage en Rugklachten Rugpijn. Bekijk ook: Sportmassage Sportfysiotherapie, Ayurveda en Reflexologie. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Amsterdam Wijzig filters keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Massage producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 21, Klassikaal online 17, Boek 10, Thuisstudie 7, of Massage in heel Nederland 92. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training. Voor deze producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. Cursus Ayurvedische Massage.

Contacteer ons