Resultaten voor ontspanningsmassage leiden

 
ontspanningsmassage leiden
 
Massagepraktijk In de warme hand Holistische massagepraktijk in Leiden.
Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, praktijk aan huis, Akademie voor Massage en Beweging, Holistische massage Leiden, Therapeutische massage Leiden, massage, massage, massage, Leiden, Leiden, massagepraktijk In de warme hand, rust, tederheid, warmte, humor, ontspanning, inzicht, massage, holistische massage Leiden.
hellowhite.nl
Massage aan huis sportmassage ontspanningsmassage Leiden.
Massage Laura Heerlien. Massage Laura Heerlien. Massage aan huis. Een weldaad voor lichaam en geest. Welkom op mijn website., Ik ben Laura Heerlien en ik masseer dames aan huis in Leiden en omgeving Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude. Ik ben professioneel sportmasseur en ontspanningsmasseur en ik geef ook bijvoorbeeld hotstonemassage en triggerpointmassage.
keyboost.nl
Rugmassage - schoudermassage -nekmassage duur 30 minuten.
Spierspanning bij in het gebied van de rug, schouders en nek kan leiden tot spanningshoofpijnen. Massage van rug, schouder en nek aan de achterzijde van het lichaam duur ongeer 30 minuten. Een massage van rug en schouders en nek omvat de volgende massage.:
esperto seo roma
Massage in Leiden: complete ontspanning bij Massage voor U.
Een ontspanningsmassage is er op gericht om zowel het lichaam als de geest tot ontspanning te brengen. De massage is dan een totaalervaring. De sfeer, de muziek, het gesprek vooraf, de rustige, kalme en zachte bewegingen, alles zorgt voor rust.
Massage - House of Graces.
rug, nek, schouders, benen, armen en decolleté massage. Massage 90 min. 5 zones massage.: Rug, nek, schouders, benen, armen, decolleté en hoofdhuid massage. Wij bieden geen zwangerschap en sportmassages aan. Alle massages zijn ontspannings gericht. House of Graces. 2311 CK Leiden.
Sport of ontspanningsmassage? Fitlife Budel staat voor je klaar.
Hiervoor kun je een afspraak maken bij Karin Bottelier, een ervaren masseuse uit Budel. Karin is iedere maandagavond en woensdagavond aanwezig en je kunt bij haar terecht voor zowel sportmassage als ontspanningsmassage. Het lichaam functioneert als een eenheid waar op alle krachten, zowel lichamelijk als geestelijk, inwerken. Door middel van massage worden er prikkels afgegeven op het lichaam wat reacties teweeg brengt. Deze reacties moeten leiden tot herstel van evenwicht in het hele menselijke organisme.
Jan Vissers Totale Massagepraktijk Leiden Massage Massagesalons Massagepraktijken: Uw-Adres.nl.
Trefwoorden: Massagepraktijk, Ontspanningsmassage, Relaxing, Stoelmassage, Acupressuur, Sportmassage, Massage. Rubrieken: Massage, Massagesalons en Massagepraktijken. Klik hier om de kaart te tonen. De kaart niet meer tonen. Jan Visser's' Totale Massagepraktijk, Leiden. Jan Visser's' Totale Massagepraktijk. Jan Visser heeft ruim 15 jaar ervaring als sportmasseur in 's-Gravenhage, namens het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.
Massagesalons in Leiden - Treatwell.
Ontspanningsmassage 25 min - 1 u. Kort overzicht salongegevens. 09:30: - 17:00.: 09:30: - 17:00.: 09:30: - 13:00.: 09:30: - 17:00.: 09:30: - 17:00.: Bij Brazilian Beauty Care in Leiden ben je aan het juiste adres voor lichaams en gezichtsbehandelingen.
Massage moment.
BLUE Wellnessresort Leiden BLUE Wellnessboot BLUE Wellnessresort Zeeland BLUE Wellnessresort Helmond BLUE Wellnessresort Sittard BLUE Wellness Stadspark BLUE Spa Haamstede BLUE Spa Trivium. Voor uitzonderlijke ontspanning en verbetering van de gezondheid biedt BLUE een breed scala aan massage-opties. Alle massages worden uitgevoerd door professionele, ervaren en hooggekwalificeerde masseurs.
Ontspanningsmassage Alphen aan den Rijn Boek online InnerCoaching.
Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken. Ontspanningsmassage is een vorm van massage waarbij het ontspannen van je lichaam voorop staat. Je spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties.
Massage Massage Ceez Skin Care Leiden.
Dit is geen ontspanningsmassage, maar hard werken. Een zeer intensieve massagetechniek die spanningen in de huid opheft en het onderhuidse bindweefsel weer los en soepel maakt. Het activeert de aanmaak van collageen en herstelt de bloedcirculatie. Zo worden voedingstoffen beter opgenomen en afvalstoffen versneld afgevoerd. De huid krijgt een gelijkmatige teint en ziet er strakker en steviger uit. Zeer geschikt voor het gelaat, buik en benen. Voor het beste resultaat adviseren wij u deze massage in kuurverband te volgen, bijvoorbeeld gedurende 6 weken iedere week 30 minuten. U ziet en voelt het verschil! Ceez Skin Care. Maandag 12.00 tot 21.00. Dinsdag 12.00 tot 21.00. Woensdag 9.00 tot 18.00. Donderdag 12.00 tot 21.00. Vrijdag 9.00 tot 18.00. Zaterdag 9.00 tot 17.30. Vrijheidslaan 55, Leiden.

Contacteer ons