Resultaten voor ontspanningsmassage heerlen

 
ontspanningsmassage heerlen
 
Sport/cupping massage - Wellnesspraktijk Sanne, massage therapie.
Een massage helpt de spieren beter te doorbloeden en daardoor deze afvalstoffen af te voeren en zo het herstel te bevorderen en de klachten te verminderen. Ook hierbij geldt dat de massage de cooling-down niet vervangt, maar wel goed kan ondersteunen.
Manicure Massage Schoonheidssalon Pedicure Voel je Mooi Heerlen.
Ontspanningsmassage 30 min waarbij de rug, schouders en nek worden gemasseerd. Tevens is het mogelijk de rug voor de massage te laten scrubben en eventueel te ontdoen van onzuiverheden. De massage wordt afgesloten met een verzorgende bodylotion. Impressum Privacyverklaring Sitemap.
Tanya Thaise massage zuid-limburg.
Tanya Thaise ontspanningsmassage Zuid-Limburg. Tanya Thaise ontspanningsmassage Zuid-Limburg. tips voor massage. wat doe ik. geef uw waardering. Welkom op mijn website, leuk dat U mij gevonden heeft. Kijkt U rustig rond op mijn site. Ik werk alleen volgens telefonische afspraak.
Claudia's' Voetenzaak medisch pedicure voetreflex plus in HEERLEN - Prijslijst.
Veel gestelde vragen. voetreflex ontspanningsmassage 30 min. voetreflex ontstpanningsmassage 45 min. Totale voetreflex massage chin flex 60 min. Bij deze massage worden alle chinese massage grepen toegepast. Behandeling" De Voetenzaak" 90 min. Deze behandeling bestaat uit een magnesium voetenbad, een pedicure behandeling en een voetreflex behandeling.van 30 min.
Pedicure Marlaine in HEERLEN Massages.
HOTSTONE MASSAGE Dit is een ontspanningsmassage met verwarmde stenen. U komt direct in een staat van totale ontspannenheid, omdat de warmte diep doorwerkt in het lichaam. Een behandeling met Hot Stones heeft een positief effect op rug en/of nekklachten, hoofdpijn, slechte doorbloeding, aandoeningen aan de luchtwegen, chronische spierproblemen, spier of zenuwpijnen, stress. KRUIDENSTEMPEL MASSAGE De Kruidenstempel Massage is een massage met verwarmde kruidenbuideltjes. De combinatie van warmte, massage en kruiden prikkelt de zintuigen. Deze massage heeft een zuiverend en diep ontspannend effect. Bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd. COCKTAIL MASSAGE Dit is een heerlijke ontspannende combinatie van massages voor rug, nek en schouders. Eerst de lichte aanraking van de Penseelmassage, gevolgd door een massage met de handen en afgesloten wordt met een Hotstone Massage. 6417 AS HEERLEN.
Ontspanningsmassage Praktijk Astrid Lamars.
Zoeken naar: Zoek. 6414 BS, Heerlen. Tel: 06 - 28 11 38 55. Naar de inhoud springen. Diabetische en reumatische voeten. Ingroeiende nagels en beugels. Huidverbetering en huidverzorging. Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen.
Ruime keuze uit massages Massagepraktijk Effleurage.
Jij verdient een massage. Bezoek een van de meerdere ontspanningssessies. maak een afspraak maak een afspraak. Een nieuwe klant wordt gevraagd voorafgaand aan de massage een intake formulier in te vullen. Deze zullen we daarna samen doorlopen voor de massage.
Massage Praktijk Effleur in Heerlen.
Probeer dan Heerlenonderneemt gratis uit, klik op lid worden. Massage Praktijk Effleur in Heerlen valt onder de rubriek massage. Een massage uit Heerlen levert onder andere.: Massages mogelijkheden: zwangerschapsmassage, bindweefselmassage, ontspanningsmassage manuele lymfe drainage, klassieke massage, chinese nek-schouder schouder massage, sportmassage, babymassage en evenementenmassage, hotstone massage.
Massage Praktijk Effleur.
Cursussen: Ontspanningsmassage, babymassage, hotstone massage. Massage Praktijk Effleur is gevestigd in Maastricht en Heerlen. Wij zijn werkzaam in geheel regio Zuid Limburg en verzorgen ook massage-middagen/avonden bij u thuis, op bedrijf of beurs, zie hiervoor evenementen. Ter introductie bieden wij een kennismakingskaart aan.
Massage Heerlen Zeer ontspannend, ontgiftend en opwarmend - Maja Healing.
Van een helende massage tot een scrubmassage en van een ontspanningsmassage tot een Thai-massage of reikimassage. Hieronder vindt u de prijzen en de duur van de verschillende mogelijkheden.: Massage: Duur: Prijs.: Lichaamsscrub inclusief massage.: Ontspannende Thaise massage.: Met warmtedruppelsessie, hotstone-massage en pauwverenstrijking. Met warmtedruppelsessie en Chiro Ada-sessie. Wilt u de behandelingen met 30 minuten verlengen? Dan kost dat slechts € 20,00, extra. Plan vandaag nog een massage in bij Maja Healing in Heerlen door te bellen naar 06-42092938.
Klassieke massage Ontspannen en opladen Elysium.
Maak je dagje wellness compleet met een Klassieke massage, de favoriete massage van veel gasten. Geniet tijdens de Ontspanningsmassage van de ontspannen sfeer, de professionele masseur of masseuse die je compleet in de watten legt en voel je na afloop volledig ontspannen en opgeladen.

Contacteer ons