Resultaten voor ontspanningsmassage heerlen

 
ontspanningsmassage heerlen
 
Tantrische massage voor mannen - Pure Nature Passion.
Cursus verdieping in de intieme delen voor stellen. Tweedaagse workshop verdieping in het orgasme voor stellen. Sensuele sauna/massage avonden. Ladies night voor groepen op aanvraag. Wat is massage? Tantrafestival - DJOJ - Rotterdam. Erotica Beurs Mechelen. Erotica Beurs Hasselt. Erotica Beurs Antwerpen. Erotica Beurs Gent. Booster Bullet FemmeFunn Vibrator. Jan en Helene. Hoe gaat het in zijn werk? Meest gestelde vragen. Tantrische massage voor mannen. De tantrische massage is een krachtige h eerlijke totaalmassage!
ontspanningsmassage heerlen
Massage Heerlen Zeer ontspannend, ontgiftend en opwarmend - Maja Healing.
Een massage voor iedereen. Voor een massage in Heerlen moet u bij Maja Healing zijn. Mijn behandelingen zijn voor jong en oud en voor degenen die vooruit willen, die aan hun schoonheid willen werken en die nieuwe energie nodig hebben.
tankpas particulier bp
Manicure Massage Schoonheidssalon Pedicure Voel je Mooi Heerlen.
Ontspanningsmassage 30 min waarbij de rug, schouders en nek worden gemasseerd. Tevens is het mogelijk de rug voor de massage te laten scrubben en eventueel te ontdoen van onzuiverheden. De massage wordt afgesloten met een verzorgende bodylotion. Impressum Privacyverklaring Sitemap.
ontspanningsmassage - Relief Praktijk voor therapeutische massages.
Even alles vergeten en volledig tot rust komen met een heerlijke ontspanningsmassage? Deze massage kenmerkt zich door langzame zachte grepen en rekkingen, die met warme olie en met een bepaalde druk op het lichaam worden uitgevoerd, met als doel een aangename ontspanning. Je lichaam komt op adem, stress verdwijnt en de spieren voelen naderhand weer soepel aan. Verstijfde spieren of een pijnlijk rug zal met de combinatie van olie en de druk op de huid de kans krijgen om de bloedcirculatie te verhogen en de afvalstoffen af te voeren, waardoor de balans herstelt. Deze massage werkt diep door in uw lichaam en geest. De olie die gebruikt wordt is een natuurlijke basisolie met 100 zuivere etherische oliën. Duur: 60 of 90 minuten naar wens. Praktijk voor Therapeutische Massage en Energetische Behandelingen. Oude Kerkstraat 98. 6412 XK Heerlen.
Nieuw U Massagesalon in Heerlen, Limburg - Treatwell.
Kapper Nagels Gezicht Massage Ontharen Lichaam Mannen Giftcard Treatment Files. Jan Camperstraat 7, Heerlen. Vandaag open: 10:00: - 17:00.: Reiki And Energy Work 2. Intuitive Reading 1. Filter op behandeling. Deep tissue massage. Filter op beoordeling. Filter op beoordeling. Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon. Een bijzondere, heerlijke ervaring voor lichaam en geest. Jennifer weet feilloos blokkades en pijnpunten te vinden en aan te pakken. Ze is toegankelijk en vriendelijk, en brengt een enorme dosis ervaring en kunde in. Behandeling door Jennifer Ontspanningsmassage.
Your Body Care.
De combinatie van een oosterse rug-nek-schouder massage met een hotstone massage is ideaal voor het oplossen van spierklachten. De spieren zullen eerst soepel gemaakt worden en de warmte van de hete stenen zorgt er vervolgens voor dat de spieren nog losser worden en er een heerlijke ontspanning gerealiseerd wordt. - Totale duur: 60 minuten. - Ook 's' avonds en in het weekend geldig. - Ook als duo behandeling mogelijk. 6416 CK Heerlen.
Home.
Een tekort aan liefvevolle aanraking geeft een verhoogde stresslevel, een verminderde weerstand en kan bij enkelen het gevoel van onveiligheid, vervreemding en verharding geven. In mijn praktijk werk ik met aanraking als middel om je weer vertrouwen, liefde en nabijheid te laten ervaren.
Natuurlijke geneeswijzen Margriet in Heerlen - Zorg - Telefoonboek.nl - telefoongids bedrijven.
Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. 90 ct/min - Places Nummerinformatie. Is dit uw bedrijf? Geen website vermeld.: Voeg uw bedrijfswebsite toe. Informatie over Natuurlijke geneeswijzen Margriet in Heerlen. Massagepraktijk, NGS Sportmassage, TouchPro stoelmassage, ontspanningsmassage, drukpuntmassage.
Roos Ontspanningsmassage - Klachten verminderen?
Door middel van mijn ontspanningsmassage geef je je lichaam en geest de rust die het verdiend. Gun jezelf 30 of 40 minuten massage. Sfeer en ruimte. Door middel van natuurtinten in de massagekamer wil ik een stuk rust creëren en de ontspannen sfeer van de natuur naar binnen halen.
Vind jouw masseur in Heerlen op massage-info.nl.
Vind de beste masseur in Heerlen op basis van jouw criteria. Gebruik onze filters om bijvoorbeeld te zoeken op bedrijfsmassage, ontspanningsmassage en sportmassage. Je vindt in onze algemene voorwaarden meer informatie over de manier waarop onze zoekresultaten tot stand komen.
Pedicure Marlaine in HEERLEN Massages.
HOTSTONE MASSAGE Dit is een ontspanningsmassage met verwarmde stenen. U komt direct in een staat van totale ontspannenheid, omdat de warmte diep doorwerkt in het lichaam. Een behandeling met Hot Stones heeft een positief effect op rug en/of nekklachten, hoofdpijn, slechte doorbloeding, aandoeningen aan de luchtwegen, chronische spierproblemen, spier of zenuwpijnen, stress. KRUIDENSTEMPEL MASSAGE De Kruidenstempel Massage is een massage met verwarmde kruidenbuideltjes. De combinatie van warmte, massage en kruiden prikkelt de zintuigen. Deze massage heeft een zuiverend en diep ontspannend effect. Bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd. COCKTAIL MASSAGE Dit is een heerlijke ontspannende combinatie van massages voor rug, nek en schouders. Eerst de lichte aanraking van de Penseelmassage, gevolgd door een massage met de handen en afgesloten wordt met een Hotstone Massage. 6417 AS HEERLEN.

Contacteer ons