Resultaten voor ontspanningsmassage friesland

 
ontspanningsmassage friesland
 
Sport- en ontspanningsmassage Friesland - Sportmassage Boersma.
Gediplomeerd sport masseur en sporttherapeut in Dokkum - Friesland. Bij klachten en blessures is sportmassage een uitkomst. Massages werken ook preventief tegen blessures. Tevens kunt u voor ontspanningsmassage terecht in mijn praktijk. Afhankelijk van de klachten of blessures kies ik uit onderstaande technieken.
anand.nl
Opleiding ontspanningsmassage - Noord Holland, Friesland Dalfsen.
Ook geen probleem natuurlijk, je kunt dan bij het volgen van voldoende lessen een deelname certificaat aanvragen. Docenten met ervaring. Lessen van docenten met jarenlange ervaring. Ook is er veel naslagwerk beschikbaar. Hoge slagingskans door vele lesuren in theorie en praktijk. 32 jaar ervaring. ATS geeft de opleiding ontspanningsmassage reeds 32 jaar! Huren massagetafel om thuis te oefenen. Het is mogelijk om een massagetafel te huren, zo kun je thuis goed oefenen! Flexibel: keuze uit verschillende lesdagen. Mis je een les? Of heb je werk met wisseldiensten? Inhalen is mogelijk! Betaling in termijnen? Betaling in termijnen is altijd bespreekbaar! Neem hiervoor contact met ons op. De opleiding start in oktober en eindigt eind april. Basis anatomie oppervlakkige spieren en grote skeletdelen. Basis fysiologie werking van het lichaam. Theorie massage anamnese, contra-indicaties. Verzorging uitgangshouding van client en masseur. Waar bestaat een goede massage uit. Intake anamnese afnemen. Massagedruk en tempo. Been massage voor- en achterzijde. Gezicht - hals - hoofdhuid massage. Geen vooropleiding vereist. Voor de opleiding ontspanningsmassage is geen vooropleiding vereist. De opleiding is op MBO 1 niveau.
Eros massage Friesland - Telefoonboek.nl - telefoongids bedrijven.
Eros massage Friesland. Eros massage in Friesland resultaten 1 - 20 getoond van 31. Shiatsu Bowen en Massage praktijk Selma. Kom weer beter in balans en lekkerder in je vel door Shiatsu Massage en Bowen therapie dat bij uitstek geschikt is om klachten als rugpijn, nek- en schouderklac. Thongbun Thaise Massage. 10:00: - 19:00.: Traditionele Chinese Massage Qin.
Klassieke massage Pedicure Friesland.
Preventieve behandelingen zorgen voor een innerlijke balans zodat uw lichaam gezond, soepel en in evenwicht blijft. Door de tijd heen heeft massage zijn gezondheids-bevorderende werking bewezen. De behandeling kan een klachtgerichte massage; of een ontspanningsmassage zijn. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk.
MassageGids.nl Massage's' per provincie.
Ga een heerlijke massage tegemoet in Limburg! Zet de tijd even stil en kom tot rust tijdens een heerlijke massage! Massages in Friesland. Geniet van rust ontspanning tijdens een massage in Friesland. Geniet van een heerlijke massage. Bekijk hier de acties!
Massagepraktijk Babs Alberts - Ternaard.
Ik ben Babs en sinds juni 2007 ben ik aan huis een massagepraktijk begonnen. In de massagepraktijk maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden, waaronder bowen therapie shiatsutherapie, fertiliteitsmassage, consult hormoonfactor, sportmassage., U kunt ook terecht voor diverse soorten massages. Breuss massage en Dorn Therapie. breuss massage dorn therapie.
Massage praktijk De Goorn Massagepraktijk Maaike Büscher.
Ook volg ik regelmatig cursussen om mij steeds te blijven te ontwikkelen. Dus of je nu een klachtgerichte behandeling nodig hebt, een heerlijke ontspanningsmassage of een van de andere in de praktijk gegeven behandelingen wilt, gun jezelf deze tijd en ruimte.
Op zoek naar een Ontspanningsmassage in Friesland? Edsy.nl.
In deze blog lees je van alles over een ontspanningsmassage in Friesland, zoals de werking en de voordelen hiervan. Wat is een ontspanningsmassage? Een ontspanningsmassage is een van de bekendste massages. Ontspanningsmassages worden veel uitgevoerd en ze zorgen voor, zoals het woord al zegt, ontspanning.
Duo Massage.
Dit betekent dat er 2 personen tegelijkertijd een massage krijgen. Gezellig om samen te doen en ideaal voor echtparen, vrienden, vriendinnen, collegas, studenten, etc. En het is nog voordeliger ook! Wij beschikken over 2 massagetafels, ieder persoon heeft zijn EIGEN masseur dus. voor de duidelijkheid: de behandeling duurt per persoon 70 minuten, maar de totaalprijs is €140. Is om als DUO de 90 minuten versie te boeken. Dit is een combi van 60 min ontspanningsmassage op de buik liggend met 30 min Indiase hoofdmassage liggend op de rug. De kers op de taart hoor! Én voordelig: €175. Kijk ook op de pagina: Indiase hoofdmassage. Nowak Wellness Totaal. Beschikbaar 7 dagen per week, ook in de avond en in het weekend. Van 9.00 uur tot 23.00 uur. Na 25 jaar ondernemer te zijn geweest in de rijwielbranche wilden we andere wegen inslaan maar wel blijven samenwerken. Aangezien we beiden echte sauna- en massageliefhebbers zijn, was de keuze snel gemaakt. We hebben gekozen voor de wellness branche, en aan huis een mooie praktijkruimte gerealiseerd. Vijversburg 1, 8926LV Leeuwarden, Friesland.
Hét massage opleidingscentrum van het noorden!
De psoas behandeling. Startdatum: 17 dec 2022. Startdatum: 18 dec 2022. Startdatum: 19 dec 2022. Indiase hoofdmassage stoel. Startdatum: 21 dec 2022. Startdatum: 6 jan 2023. Startdatum: 15 jan 2023. Meridiaan massage winter: blaas- en nier meridiaan. Startdatum: 21 jan 2023.
Massage Friesland? 5 Massages De Woudfennen.
Hand- en voetverzorging. Facelift Purebeau Fibroblast. Harsen en epileren. 2-daags Genieten Arrangement. 3-daags Wellness Arrangement. Wellness Spa Ritueel arrangement. Soft Flow Yoga. Fitness in Joure. Dames- en badkledingdagen. Werken bij ons? Home Wellness Massages. Een massage helpt je ontspannen, vermindert je spierpijn en verbetert je houding. Doe jij veel zittend werk? En beweeg je eigenlijk te weinig? Grote kans dat die zeurende spierpijn daar vandaan komt. Dat kan ook tot een gevoel van stress leiden. Onze wellnessmasseur adviseert je graag een passende behandeling. Wist je dat deze massages ook los te boeken zijn zonder sauna entree? Bel0513-415200 voor een afspraak. Ontspannende massage met heerlijk geurende kruiden. Deelmassage van 25 minuten voor €31,00., Hot Stone massage. Deelmassage van 25 minuten voor €33,00., American Impact massage. Een krachtige vorm van ontspanningsmassage. Deelmassage van 25 minuten voor €33,00., Deelmassage van 25 minuten voor €33,00., Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste acties en arrangementen. Storing in de telefoonverbinding! Momenteel hebben wij te maken met een storing in de telefoonlijn. Wij zijn tijdelijk telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 06-83879142. Hotel Country Rose. Werken bij ons? Dames- en badkledingdagen. 8503 BA Joure Friesland.

Contacteer ons