Resultaten voor tuina massage opleiding

 
tuina massage opleiding
 
Tuina.
2014 Basis Vakopleiding Traditionele Chinese Geneeswijze Qing-Bai., hoofddocente Marjan Hoff, Amersfoort Geaccrediteerd door Zhong. 2013 - 2014 Opleiding Westerse Medische Basis Qing-Bai docenten, Rolf Eussen hoofddocent., Hans van der Linden en Liong-Kie Ko, Amersfoort. Geaccrediteerd door CPION SHO. 2013 Opleiding TuiNa massage Qing-Bai.,
keyboost.nl
Massage en Bewegingsleer Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Je hebt les op vrijdag en zaterdag, maar niet elke week. Zo blijft de combinatie job/opleiding haalbaar. 32 470 552 452. Hoe ziet de opleiding eruit. Hoe ziet de opleiding eruit. Op deze pagina. Hoe ziet de opleiding eruit. Hoe ziet de opleiding eruit. Je opleiding in vogelvlucht. Massage tuina en bewegingsleer medische qigong vormen samen met acupunctuur, kruiden en voeding het fundament van de traditionele Chinese geneeskunde.
verkoopopleiding
Opleiding en Ervaring Praktijk Danielle van Lieshout.
2020: Voetreflex en Neuropathie door chemo, Total Health Academy. 2019: OncoReflex - Oncologie Reflexologie, MastertrainingOncologie VoetreflexPlus Reflexologie, HBO nivo, TotalHealth Academy, www.totalhealth/Opleidingen&Trainingen.eu. 2018: Effect van chronische stress op je lijf, Total Health Academy. 2018: Tuina Massage trainingen, HBO-opleiding Basisdeel, InternationalAcupuncture Training Centre in Beijing www.totalhealth/Opleidingen&Traningen/China.eu. 2017: Succesvol coachen, Total Health Academy. 2016: Hooggevoeligheid, Intuïtiewinst en Nieuwetijd Chakras, TotalHealth Academy. 2016: Familieopstellingen VoetreflexPlus, Total Health Academy. 2009: Chinese Voetmassage: Chinflex Vervolg, Total Health Academy. 2007: Chinese Voetmassage: Chinflex Basis, Total Health Academy. 2006: Hoofd-, Nek- en Schoudermassage, Total Health Academy. 2005: Werken met lichaamsenergie, opleiding Nederlandse AlternatieveGeneeswijzen.
seopageoptimizer.nl
Tuina-praktijk Sakura.
2011-2012 BVO te Nijmegen Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. 2012-2013 Opleiding Acupunctuur te Nijmegen bij Qing-Bai. 2013-2014 Opleiding Quasha voor mens en paard te Kootwijk Human and Horse Academie. 2013-2016 Opleiding Tuina Chinese Medische Massage Total Health te Breda. 2014 Stage Hospitaal Beijing China.
omscholen ict
Totaalaanbod Massage Hippique erkende beroepsopleiding.
Massage Hippique, de meest praktijkgerichte opleiding op het gebied van het masseren en adviseren in het onderhoud en training van het paard. We beperken ons niet alleen tot de anatomie en het masseren van het paard, maar gaan verder en aanbod komen ook het welzijn, bewegen en trainen spiertechnisch als ook met hartslagmeter, het ondersteunen met essentiële oliën.
Over mij Praktijk Chi Balans.
Ook hier heb ik veel geleerd. Door interne trainingen, maar ook door veel mensen te masseren. Onlangs ben ik weer begonnen met een opleiding in de Chinese geneeswijze en de Tuina massage en heb ik een Thaise massage cursus gevolgd.
YinYangBalance Basis cursus Chinese TuiNa Massage YinYang Balance. Basis cursus Chinese TuiNa Massage YinYang Balance.
Courante veel gebruikte Chinese Tuina massagetechnieken. Tuina massage behandeling voor het hoofd, gezicht, nek, schouders. Tuina massage behandeling voor de rug, sacrum, benen, buik en voet. U ontvangt bij deze workshop een gecertificeerde syllabus waarin alle ins en outs van Tuina Massage besproken worden.
Opleiding en nascholing.
6 oktober 2020 was het eindelijk zover dat ik mijn diploma Tuina Therapeut in ontvangst mocht nemen. Zo hard voor gewerkt! Scriptie: Pijnvermindering bij fibromyalgie met TuiNa massage therapie. Deze week mijn scriptie afgerond en ingestuurd. Heel tevreden met het resultaat van mijn onderzoek: TuiNa massages ver minderen.
Masseur Amy Klappe Wormer Zaanstad Gediplomeerd masseur.
Massage in mijn praktijk of op locatie. Op dit moment loopt er een aanvraag bij beroepsvereniging VBAG. Hiervoor heb ik een volwaardige HBO opleiding in de Traditionele Geneeskunde afgerond. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen, bij- en na-scholingen gevolgd om mijn kennis te verbeteren en UpToDate te houden. Chinli Tuina opleiding.
Kiezen voor een opleiding massage Sonnevelt Opleidingen.
Als je sportmasseur wilt worden, kun je een basisopleiding volgen bij instituten die zijn aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportverzorging. Zij leiden je op en je sluit de opleiding af met een landelijk staatsexamen. Zon sportmassageopleiding duurt nog geen jaar en besteedt naast massage ook aandacht aan eerste hulp bij sportongelukken, reanimatie, tapen en bandageren. Er zijn ook diverse opleidingen massage die oosterse massagetechnieken aanleren, zoals Shiatsu en Tuina.
Tuina massage - Tao van de Zwaan.
Anders dan de voetreflexologie, is deze massagetechniek toepasbaar op het gehele lichaam. Onbalans in de energie van het lichaam en blokkades in bepaalde gebieden kunnen door deze massage weer in balans gebracht worden. Uiteindelijk activeert Tuina hiermee het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Daarnaast heeft Tuina evenals andere massagevormen een aantal algemene, weldadige effecten zowel op het lichaam als de geest zoals het bevorderen van de doorstroming van energie, bloed en lymfe, het bevorderen van de ademhaling, het versterken van het immuunsysteem, het maakt bewuster van het lichaam en brengt het lichaam en geest meer in balans. Naast de voetreflextherapie, ben ik ook geschoold in Tuina reflexmassages. Zoals bijvoorbeeld rug/nek/schouderzones en hand/armgebied. Vaak gebruik ik deze technieken als toevoeging op de voetreflex behandelingen, wanneer dit past bij de klacht van de cliënt. Een behandeling alléén gericht op de rug/nek/schouderzone kan ook geboekt worden, alleen valt deze behandeling niet onder de eventuele vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering, aangezien ik hiervoor nog deels in opleiding ben.

Contacteer ons