Resultaten voor tuina massage opleiding

 
tuina massage opleiding
 
Holistische Massage Opleiding.
Opbouw van de massage opleiding. De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit verschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren.
Een Tuina massageopleiding volg je bij Total Health Academy.
Door een Chinli- Tuina massage komen lichaam en geest weer in balans, verminderen en verdwijnen klachten en wordt de gezondheid bevorderd. Cupping - Guasha- Moxa. Ook de authentieke ondersteunende Chinese therapieën Cupping, Moxa en Guasha leer je tijdens deze opleiding.
keyboost.nl
AAA acupunctuur en Tuina massage aan huis, behandeling thuis zonder indicatie van arts.
In 1996 een half jaar stage in ziekenhuizen in China voor zowel acupunctuur als Tuina Chinese massage. Dit deed me besluiten verder te gaan in Australië, waar acupunctuur ook op universitair niveau gegeven wordt en waarbij Westerse geneeskunde deel van de opleiding uitmaakt.
seopageoptimizer.nl
Tuina-praktijk Sakura.
2011-2012 BVO te Nijmegen Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai. 2012-2013 Opleiding Acupunctuur te Nijmegen bij Qing-Bai. 2013-2014 Opleiding Quasha voor mens en paard te Kootwijk Human and Horse Academie. 2013-2016 Opleiding Tuina Chinese Medische Massage Total Health te Breda. 2014 Stage Hospitaal Beijing China.
Over Artemisia - Voetreflexologie, reiki, massage.
2007-2008: opleiding Voetreflexologie bij De School voor Voetreflexologie te Alkmaar. 2007-2009: opleiding Medische Basiskennis bij de School voor Voetreflexologie te Alkmaar. 2010-2011 Traditionele Klassieke Massage bij Stichting Vitalis te Nieuwegein. 2011 Cursus Hotstonemassage bij Stichting Vitalis te Nieuwegein. 2013 Cursus reiki 3A bij Pilago te Wijk bij duurstede.
Tuina Massage Behandeling Evenwichtig Leven.
Op deze opleiding heb ik een grote verscheidenheid aan Tuina massage technieken geleerd. De Tuinamassagebehandeling zet ik in volgens de juiste Chinese diagnose. In de praktijk geven clienten vaker de voorkeur aan voor geen naalden. Alleen met Tuina massage technieken bereik ik goede resultaten. Je kunt een afspraak maken voor een ontspanningsmassage of voor een geneeskrachtige massage. Kennismakingsbehandeling kost €40,-, voor een half uur. Online uw afspraak inplannen. Aanmelden voor Evenwichtig Leven nieuwsbrief. Evenwichtig Leven verstuurd elke maand een nieuwsbrief. Klik hier om naar onze privacy verklaring te gaan. nieuwsbrief juni 2022. nieuwsbrief mei 2022. Nieuwsbrief maart 2022. Nieuwsbrief jan 2022. Nieuwsbrief nov 2021. Nieuwsbrief aug 2021. nieuwsbrief 15 juni 2021. Nieuwsbrief april 2021. Nieuwsbrief mrt 2021. Nieuwsbrief febr 2021. 6533 DT Nijmegen.
YinYangBalance Basis cursus Chinese TuiNa Massage YinYang Balance. Basis cursus Chinese TuiNa Massage YinYang Balance.
Courante veel gebruikte Chinese Tuina massagetechnieken. Tuina massage behandeling voor het hoofd, gezicht, nek, schouders. Tuina massage behandeling voor de rug, sacrum, benen, buik en voet. U ontvangt bij deze workshop een gecertificeerde syllabus waarin alle ins en outs van Tuina Massage besproken worden.
Opleiding en cursus Lekker Los Massagepraktijk.
Het mooie is dat ik van elke opleiding leer en daardoor mijn eigen stijl kan vormen. De verschillende stijlen hebben veel raakvlakken maar ze hebben toch allemaal weer een andere invalshoek. Mocht je voorkeur hebben voor een bepaalde stijl dan kun je dat altijd aangeven. Klassieke massage, behaald in februari 2016. Triggerpoint therapie, behaald in maart 2016. Stoel Shiatsu, behaald in mei 2016. Segmentale massage therapie, behaald in juni 2016. Reiki eerste graad, behaald in januari 2017. Tuina Zen Massage, behaald in februari 2017.
Opleidingen en nascholingen HandsOn Qi Stoelmassage en TuiNa Therapie.
Total TuiNa Balance Massage. Nieuw Tension Tamer massage voor thuiswerkers. Hand en/of voet TuiNa. Stoelmassage op het werk. TCM en voeding. Wie ben ik. Opleidingen en nascholingen. Opleidingen dansdocent KNGV 1983. Opleiding Aerobics docent, KNGV, 1984. Opleiding Basis Vakopleiding Chinese Geneeskunde, Academie.
chinese geneeskunde, whiplashGu, Qi, Tuina, massage, rugklachten, rugpijn, nek en schouderklachten, Tuina therapie, acupunctuur, chinese kruiden Over mij.
Dit heeft mij doen besluiten om mijn commerciële werk op te zeggen en verder te gaan in de Chinese geneeskunde. De opleiding Tuina massage heb ik gevolgd bij Qing Bai en succesvol afgerond. Bij Bo Yi heb ik Tuina Therapie gevolgd en een scriptie gemaakt over menstruatie problemen en ben inmiddels geslaagd voor de opleiding.
Tuina massage - Tao van de Zwaan.
Anders dan de voetreflexologie, is deze massagetechniek toepasbaar op het gehele lichaam. Onbalans in de energie van het lichaam en blokkades in bepaalde gebieden kunnen door deze massage weer in balans gebracht worden. Uiteindelijk activeert Tuina hiermee het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Daarnaast heeft Tuina evenals andere massagevormen een aantal algemene, weldadige effecten zowel op het lichaam als de geest zoals het bevorderen van de doorstroming van energie, bloed en lymfe, het bevorderen van de ademhaling, het versterken van het immuunsysteem, het maakt bewuster van het lichaam en brengt het lichaam en geest meer in balans. Naast de voetreflextherapie, ben ik ook geschoold in Tuina reflexmassages. Zoals bijvoorbeeld rug/nek/schouderzones en hand/armgebied. Vaak gebruik ik deze technieken als toevoeging op de voetreflex behandelingen, wanneer dit past bij de klacht van de cliënt. Een behandeling alléén gericht op de rug/nek/schouderzone kan ook geboekt worden, alleen valt deze behandeling niet onder de eventuele vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering, aangezien ik hiervoor nog deels in opleiding ben.
Wie is Mohara? - Mohara.
Dit geldt voor de mensen maar voor alle levende wezens. Metta noemen de boeddhisten dat. 2014 - 2015. Opleiding Chinese Geneeswijzen richting TuiNa therapie. 2010 - 2013. Opleiding Chinese Geneeswijzen richting Shiatsu therapie. Familie opstellingen en massage. Diagnostiek 5 elementen.

Contacteer ons