Resultaten voor ontspanningsmassage alkmaar

 
ontspanningsmassage alkmaar
 
Home.
Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is de praktijk niet alleen bestemd voor sporters. Ook voor een ontspanningsmassage bent u van harte welkom. Voor een indruk van mijn praktijk, de mogelijkheden, tarieven en meer, verwijs ik u naar de informatie op deze site.
Massagepraktijk de Rijp.
Lichaam en geest komen weer tot rust. Ontspanningsmassage geeft zoals het woord al aangeeft ontspanning. Niet zozeer als bij de sportmassage, gericht op een deelgebied van het lichaam, maar een massage van het lichaam gericht op maar een doel: U zoveel mogelijk ontspannen!
Chinese Massage in Alkmaar.
Satrai op Gezondheidscentrum Yin Yang. Jos op Chinese Massage Salon Panda 2. Satrai op Yue Beauty Massage. Jacob op Zen Massage Wellness. Lukas Stigter op TuiNa Massage Centrum. Pat op Zen Massage Wellness. Laila op Panda Alkmaar. Johan op Zen Massage Wellness.
Fysiotherapie Daalmeer, onderdeel van gezondheidscentrum Daalmeer, omdat" uw lichaam het waard is."
Fysiotherapie Daalmeer folders. Fysiotherapie Gezondheidscentrum Daalmeer. Johanna Naberstraat 45 Alkmaar. Welkom op onze website. Wij proberen u via deze site zoveel mogelijk informatie te geven over de praktijk en over onze diensten. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag van u.
Massagesalons in Alkmaar, Noord-Holland - Treatwell.
Body Mind Alkmaar. Laat zien op de kaart. Deep tissue massage 30 min - 1 u 30 min. Ontspanningsmassage You're' worth it 1 u 30 min. Ontspanningsmassage Nice 2 Relax 30 min - 1 u 30 min. Kort overzicht salongegevens.
ervaar de rust en ontspanning aan huis De website van mdelozanne27!
Return to Relax Ontspanningsmassage Bedrijfsmassage. Koedijk alkmaar massage ontspanningsmassage bedrijfsmassage relaxen wellness masseur massagebedrijf hotstone massage stoelmassage ontspanning zwanger zwangerschapsmassage rugklachten rugpijn spierpijn. ervaar de rust en ontspanning aan huis. Hot stone massage met gepolijste rozenkwarts stenen. ontspanningsmassage aan huis.
Massage - Pedicure en schoonheidssalon Anouk.
Dit doen we met een massage olie van Dr. Schoonheidssalon Anouk is expert op het gebied van ontspanningsmassages. Wij gaan professioneel en zeer hygiƫnisch te werk en zorgen er voor dat u ontspannen onze salon verlaat. Maak snel een afspraak voor een lichaamsmassage in onze salon in Alkmaar. 1827 KX, Alkmaar.
Ontspanningsmomentje - Massagepraktijk Ontspanningsmomentje.
1 x per maand geef ik mezelf een heerlijke ontspanningsmassage cadeau en wanneer we dan over ontspanning spreken ben je bij Kim aan het juiste adres. Kim ontvangt je zeer vriendelijk en je ervaart gelijk de ontspannen sfeer. Kim houdt rekening met je wensen tijdens de massage, zo hou ik bv van de stilte en de mooie rustgevende muziek.
Massages en sportverzorging PERSONAL TRAINING ALKMAAR.
Ook bij verstuikingen en kneuzingen genezen aanzienlijk sneller met Kinesio Tape. Tarieven Sport- en ontspanningsmassage.: 30,-, voor 30 minuten. 50,-, voor 60 minuten. Consult Sportverzorging, Medical taping.: 30,-, Behandeling incl. Kinesio Taping, alleen opnieuwtapen.: Op locatie binnen Alkmaar.: 75,-, per behandeling van een uur.
Massagepraktijk Limmen - Sport- en ontspanningsmassage.
Een massage kan bij ons op een stijve spier klacht, ter ondersteuning van verwerking, ter ontspanning of preventief. Kies uit shiatsu, ontspanningsmassage, klachtgerichte- of een sportmassage. Iedere massage is op jou aangepast. Blijf daarom niet rondlopen met klachten en/of stress, boek vandaag nog een behandeling. Uiteraard zijn wij zeer ervaren en gepassioneerd over ons vak. Het massagespel en daarmee het samen opsporen en oplossen van lichamelijke en/of geestelijke aandachtspunten is het mooiste wat er is. Je bent in goede handen. Kortom, ben je opzoek naar een massage? Dan ben je bij Massagepraktijk Limmen aan het juiste adres. De praktijk is actief in regio Limmen, Castricum, Heiloo, Egmond, Bergen, Schoorl, Alkmaar, Akersloot, Uitgeest, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Beverwijk, Heemskerk en daarbuiten.
Zweedse full body ontspanningsmassage.
Zweedse full body ontspanningsmassage. Je bent altijd druk in de weer, staat meteen klaar voor anderen en komt daardoor nauwelijks toe aan jezelf. Door de Zweedse full body ontspanningsmassage krijg je bij de Mind-Spa toch dat ontspannen vakantie gevoel, zonder op vakantie te zijn.

Contacteer ons