Resultaten voor nederlandse duo zangers

 
nederlandse duo zangers
 
GOLDEN OLDIES DUO - Live muziek voor ouderen in zorginstellingen.
We zijn er trots op: voor de derde keer mogen wij een Meezingconcert verzorgen bij Theater De Lievekamp in Oss en - hoe bijzonder - het concert is al uitverkocht! Op woensdagochtend 15 januari om 10.30 uur starten we met een reeks bekende, leuke, hits om mee te zingen of lekker naar te luisteren. Aanmelden voor de wachtlijst is nog mogelijk. Theater De Lievekamp organiseert deze concerten maandelijks voor de oudere inwoners van Oss: een muzikale ochtend uit. Elke maand een ander koor, gezelschap of artiest met een eigen repertoire. Van Oud-Hollandse meezingliedjes tot prachtige evergreens; alles komt aan bod. De concerten vinden plaats in het Theatercafé, dat rolstoeltoegankelijk en zonder trappen bereikbaar is. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee. Liedteksten worden uitgedeeld, dus meezingen mag, maar hoeft niet! 1 2 3 Next. Meest recente berichten. Openbare optredens: 07-09 Eemnes, 12-10 Oss. Live muziek voor oud én jong! Lees meer
artiestboeken.nl
Duos Te boeken bij artiestenbureau Artiestenbureau artiestvooru.nl.
Jazz Muzikanten 1. Jazz Pianisten 13. Kinder Entertainment 2. Klassiek Muzikanten 7. Klassiek Pianisten 14. Licht LED Shows 4. One-man Band's' 18. Sneltekenaar Cartoonist 2. Viool Cello 3. Walking Acts 9. Zangers met Instrument 65. In welke regio zoekt u?
Nederlandstalig duo boek je bij BUROLIVEMUZIEK.NL.
Filter op categorie. 100 NL artiesten 105 50's' en 60's' artiesten 18 70's' en 80's' artiesten 35 90s en 00s artiesten 56 Akoestische muziek 121 All together now 32 Americana 11 Avondvullend 192 Beste Zangers artiesten 57 Bloed, zweet en tranen artiesten 46 Blues 17 Cabaret 11 Carnaval 55 Country 14 DE TOP VAN NL 112 Duo 171 Easy Listening 6 Feestartiesten 122 Foute Artiesten 65 Friese artiesten 36 Gospelkoor 5 Holland's' Got Talent 11 Idols 12 Imitator 41 Instrumentale artiesten 51 Internationale artiesten 35 It Takes 2 1 Jazz 52 Kerstmuziek 25 Kids entertainment 32 Klassieke muziek 8 Koningsdag 40 Limburgse artiesten 10 Mobiele muziek 68 Musical artiesten 21 Muzikale acts 61 Oktoberfest artiesten 57 Oostenrijkse volksmuziek 15 Pianist 22 Piraten artiesten 45 Rappers/urban artiesten 63 Retro Artiesten 47 Rock 16 Schlager artiesten 44 Seniorenprogramma 27 singer/songwriter 63 Slagwerk 4 Solo 476 The Voice of Holland 47 Tribute artiesten 27 Trio 112 Troubadours 17 Uitvaartmuziek 19 Vlaamse artiesten 13 Volksartiest 161 Wedding- ceremonie singers 73 X factor artiesten 10 Zangeressen 159 Zangers 336 Zanggroepen 64 Zomerse artiesten 21.
Categorie Duo: muziek - Wikipedia.
German Clarinet Duo. Gert en Hermien. Gilbert en Sullivan. Helma en Selma. Henk en Henk. Hoed en de Rand. Ike Tina Turner. Insane Clown Posse. Jack and the Weatherman. Jimmy Jam Terry Lewis. Lucas en Arthur Jussen. Alice Ellen Kessler. Mac Katie Kissoon. De Twee Kleintjes Pils. Lange Frans Baas B. De Limburgse Zusjes. Los Indios Tabajaras. Lucas en Gea. The M Machine. Mark Norman dj. Masters at Work. MC Miker G DJ Sven. Kate Anna McGarrigle. MDC Nederlandse danceact.
10 songs van Nederlandse bodem die een hit werden in Amerika.
Amerikaanse hitlijsten Internationaal bekende Nederlandse bands of artiesten internationaal succesvolle Nederlandse nummers Nederlandse artiesten Nederlandse bands Nederlandse hits Amerika. Fun Content Lijstjes. Robin de Roode. DeWolff roept radiozenders op alleen Nederlandse acts te. Van Dik Hout duikt dit najaar met 'Het' Beste Van. Nederlandse Artiesten roepen jonge luisteraars via Spoti. Interview Memoremains: de female fronted popmetalband uit Finland. door Harrie de Haas. Harry Styles kondigt extra concert in Johan Cruijff ArenA aan. Geschreven door Artiesten Nieuws. postid:135812post: Rammstein brengt 'Europe' Stadium Tour in 2023 naar Groningen. door Artiesten Nieuws. postid:135805post: Harry Styles in juni 2023 naar Johan Cruijff ArenA. door Artiesten Nieuws. postid:135797post: Stromae voegt vijfde concert in Ziggo Dome toe. door Artiesten Nieuws. postid:135793post: Stromae kondigt vierde show in Ziggo Dome aan. door Artiesten Nieuws. postid:135789post: Coldplay geeft in juli 2023 twee concerten in Johan Cruijff ArenA. door Artiesten Nieuws. Alice in Chains Nieuws. De Top 10 van 90s rocknummers die nooit als single zijn uitgebracht.
nederlandse zanger, nederlandse zangers.
Solist, duo trio's.' Kwartet of meer. Drive In Show. Over Viking Travel. NEDERLANDSE ZANGER, NEDERLANDSE ZANGERS. Viking Entertainment is een gevestigde naam in deentertainmentbranche en heeft jarenlange ervaring met het boekenvan artiesten. Als u opzoek bent naar bijvoorbeeld een Nederlandsezanger of naar verschillende Nederlandse zangers voor een geheleprogrammering, helpt het team van Viking je hier graag mee. Doorzelf ook in de muziekwereld te zitten buiten het bedrijf om, kanhet team van Viking Entertainment zonder meer de belevingoverbrengen op u als klant. De relatie met verschillendeNederlandse zangers is dan ook te bestempelen als eenvriendschapsband. Doordat onze medewerkers weten waar ze overpraten, vanuit eigen ervaringen, kunnen ze u het beste advies gevenals het aankomt over de boeking van een Nederlandse zanger.Nederlandse zangers zijn er in dezer dagen veel en soms zelfs welonoverzichtelijk veel.
Nederlandstalige covers: covers.
Georgie Dawn was een Amerikaanse popgroep dat in 1975 een hit scoorde met Una Paloma Blanca, de Edamse band The George Baker Selection pikte een graantje mee en bracht hun versie van Una Paloma Blanca uit. De Duitse zanger Gunnar Welz zong in 1970 Manuela en in 1971 zong Jacques Herb de Nederlandse cover van Manuela. Ronnie Hilton was een Engelse zanger die in 1965 A Windmill In Old Amsterdam zong, Rudi Carrell kwam met de Nederlandse cover Een Muis In Een Molen In Mooi Amsterdam. Het Amerikaanse rock roll duo Travis Bob kwamen in 1959 met Tell Him No, het Nederlandse bandje De Fouryo's' speelde daar op in met het vertaalde Zeg Niet Nee.
Einde voor zangduo Jan en Anny in zicht RTL Nieuws.
Toch verklapte de zanger Jan Keizer tijdens zijn vakantie op het Griekse eiland Kos dat hij zich al aan het voorbereiden is op zijn muzikale pensioen. BZN is een onafscheidelijk duo in de Nederlandse muziekindustrie. Toch heeft Jan al een datum geprikt wanneer hij niet meer op het podium zal staan. Welke datum dat precies is houdt hij nog even geheim. In" mijn hoofd is het al besloten, zei de Volendamse zanger. Anny, de andere helft van het duo, was verrast en moest even wennen aan het idee. De beslissing kan ze wel begrijpen, zelf is ze ook ziek geweest. Jan overleefde in 2016een agressieve vorm van prostaatkanker, begin 2017 is hij schoon verklaard. Zijn gezondheid heeft meegespeeld in de onverwachte beslissing. De 69-jarige zanger kijkt terug op een mooie tijd. Ik" heb ook echt een prachtige carrière gehad, mooier misschien dan veel andere zangers in Nederland. Het zat vol met succes, lol en plezier, maar er waren ook schaduwkanten, vertelt hij. Op de vraag of hij stiekem toch nog terug komt na zijn afscheid is hij duidelijk: Dat" ga ik niet doen, echt niet. Het bekende Volendamse duo met een van hun hits.:
Nederlandse rappers artiesten overzicht - Errday. Website laten maken? Brthmrk.
Straight uit de Jordaan was daar ineens Lil Kleine, die dankzij Drank en Drugs niet meer weg te slaan is uit de Nederlandse rapwereld. Overige bekende rappers uit de Amsterdams zijn Lange Frans Baas B, THC De, Jeugd Van Tegenwoordig, Adje, CHO en 3robi.
SeniorPlaza Jaren 50 - SeniorPlaza.
De eerste geplande radiouitzending in 1955 kwam te vervallen door een aanrijding met de auto waar de zangers inzaten. Dat gebeurde voor de AVRO-studio op de Gravenlandseweg in Hilversum. Voor zover het te achterhalen is hebben ze één keer opgetreden op het radioverjaardagfeest van Max toen hij 65 werd. Dit enige radio-optreden van de Straatzangers is gelukkig bewaard gebleven! Andere radio-optredens of zaal-/theateruitvoeringen bestaan niet van dit duo! Er zijn tot 1968 wel plaatopnames gemaakt: uit 47 nummers. In 1957 vormt hij samen met Annie de Reuver een duo: De Meeuwen. Meer dan tien jaar lang organiseerde Max het 'Cabaret' der onbekenden en stond daarmee aan de wieg van menige kunstzinnige loopbaan. Sinds 1958 organiseerde hij jaarlijks het Loosdrecht Jazz Concours en opende zijn eerste platenzaak in Utrecht. In 1964 komt er een einde aan zijn artistieke loopbaan. Kijk luister naar Grootvaders klok, Wanneer de havenlichtjes branden en Als de deur zacht open gaat. Eddy Christiani krijgt een gitaar voor zijn verjaardag en begint op eigen houtje en zonder lesmateriaal te spelen.
Muziek Nederlands 1950-1959.
Dan waren er nog De twee Jantjes, 1955-1957, het was een Limburgs duo met Johnny Hoes en Jan Hendriks. Hun repertoire bestond uit cowboy- en jodelliedjes. De Twee Jantjes scoren hits met het liedjes: De Zoon van de Smokkelaar" en De" Stroper. Ook de The Swinging Nightingales deden het goed. Sonja Oosterman, Ans Heidendaal en Jetty Pearl, zingen o.a. het nummer De" kleine Diligence" van Max van Praag 1951 en Kom" d'r' in, zet je hoed af.

Contacteer ons