Resultaten voor massage opleidingsinstituten

 
massage opleidingsinstituten
 
Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
Volg een complete opleiding in Maastricht. Cursussen in Maastricht. Jouw kennis verbreden, volg een module. Thuisstudies Online cursussen. Thuis studeren met online filmmateriaal. Thuis studeren met aanvullend praktijklessen. Wil jij een andere kant van jezelf ontwikkelen? Volg jouw droom! Wanneer je je eenmaal verdiept in de Alternatieve geneeswijze, gaat er een wereld voor je open! De reguliere geneeswijze is pas 150 jaar oud, terwijl de alternatieve" geneeswijze" de TCM Traditional Chinese Medicine al meer dan 4000 jaar oud is. Keer op keer zien wij weer hoe klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen of verminderen door massage, acupressuur en/of voetreflexologie.
massage opleidingsinstituten
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee.
De passie die Tirza zelf heeft voor de yogamassage weet ze uitstekend over te dragen. Ze is ontzettend bekwaam om je de massage technieken en de theorie te leren. Toch is dit in ons vakgebied eigenlijk maar de basis.Wat Tirza haar kracht is, is dat ze door middel van haar persoonlijke karakter en opbouw in de lessen met gastdocenten je jouw persoonlijke krachten 'als' therapeut'' laat ontdekken en ontwikkelen.Zo komt niemand hetzelfde uit de opleiding maar is iedereen wel even bekwaam binnen dit vakgebied. Volgens mijn mening ben je dan een uitstekende opleiding en in mijn geval was dat zeker zo.Ik ben Tirza er zeer dankbaar voor dat ze is wie ze is en dat ze daar krachtig in is. Waardoor ik geïnspireerd ben geraakt. Wat mij als deskundige maar vooral als mens heeft doen groeien. Wil je ook je beroep maken van de Thaise massage, dan denk ik dat er geen opleiding is waar je zoveel persoonlijke aandacht en diepgang krijgt als bij Thai Dee. Psycholoog - Thaise massagetherapeut. Hoe massage de klachten van een persoon kan verlichten of zelfs verdrijven heeft mij altijd al gefascineerd.
massage opleidingsinstituten
Massage opleidingen.
De opleiding wellnessmasseur is een beroepsopleiding gericht op werk in de wellnessbranche. Hierbij valt te denken aan wellnesscentra of saunas maar ook een eigen praktijk ligt binnen de mogelijkheden. De opleiding is breed opgezet en bevat meerdere wellness gerichte behandelingen.
Voet- en onderbeen drukpunt massage - ROCAS Opleidingen.
Branche Opleiding Pedicure Niveau 3. Combinatie pakketten Medisch Pedicure. Cosmetische Hand-, Nagel- en Voetverzorging. Exameninformatie en data. Feedback Geven Ontvangen. French Pedicure Colour Gel. Herhaling Levensreddend Handelen. Medisch Pedicure Niveau 4. Mycoses in de Pedicure Praktijk. Nagelstyling Gel - Acryl - Allround. Orthesiologie Siliconen Technieken. Orthesiologie in de Praktijk master. Pedi-Zorg - Zorg voor Voeten. PMU - Permanente Make-up. Sport Voetzorg - Upgrade. Verkopen doe je zo! Voet- en onderbeen drukpunt massage.
Babymassage Nederland - gespecialiseerd in opleiding Babymassage.
Om dit te bereiken, leiden wij hoogwaardige Babymassage docenten op op basis van een holistische visie. De docenten die wij opleiden brengen wij via Social media onder de aandacht bij alle ouders in Nederland. Zodat ouders makkelijk een professionele docent kunnen vinden.
Opleiding voor Integratieve Massage en Sjamanistisch werk - De Stroming.
Netwerk Integratieve Massage. Opleiding voor Integratieve Massage en Sjamanistisch werk. Welkom bij De Stroming. Welkom bij De Stroming - het opleidingsinstituut voor Integratieve Massage! Op deze site informeren we je graag over onze opleiding, die we jaarlijks in België en Nederland geven.
online leren masseren.
magnetiseren of Kaartlezen? Complete online opleiding volgen met filmmateriaal en documentatie. Praktijklessen in Maastricht. Volg je liever aanvullend praktijklessen? Kom naar Maastricht. Wanneer je je eenmaal verdiept in de Alternatieve geneeswijze, gaat er een wereld voor je open! Alternatief vinden wij een foute benaming, waarom? De reguliere geneeswijze is pas 150 jaar oud, terwijl de alternatieve" geneeswijze" de TCM Traditional Chinese Medicine al meer dan 4000 jaar oud is. Keer op keer zien wij weer hoe klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen of verminderen door massage, acupressuur en/of voetreflexologie. Wij geven jou dan ook graag onze passie door, zodat ook jij mensen van klachten en pijnen af kunt gaan helpen, want er is geen fijner beroep dan dit te kunnen doen! Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten door middel van een uitgebreide audit, onderzoekt of zij aan alle benodigde aspecten voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen.
Vergelijk 92 Massage cursussen en opleidingen.
Sportmassage Combi Ontspanningsmassage Klassieke Massage Het examen voor de cursussen ontspanningsmassage en klassieke massage wordt in. € 75 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: incl BTW. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze Examen. Max: 12 3 uren MBO. Opleiderscore: star 9,0, Anand heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0, uit 1.117 ervaringen.
MIJN OPLEIDING.
fysiotherapie Tilburg Reeshof. Bijzonder uniek samenwerkingsverband met Praktijk Shufu Accupunctuur en Shiatsu. Collega sporttherapeuten in de regio. Eindhoven: Sport Massagepraktijk Bosboom. Venlo: Landrie Pisters MassagePraktijk. Oss: SW Sportmassage. Webdesign door: Online Creaties. Privacy en algemene voorwaarden. Alle rechten voorbehouden Massage Topfit.
Thuisstudie Massagetherapeut - Thuiscursus.nl.
Je ontvangt dan per post het diploma Massagetherapeut. Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 239.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen en eventueel herexamen en jouw diploma.
Massage in Beweging - Massage in Beweging.
Meteen naar de inhoud. Leren masseren met hart en ziel. Massage in Beweging. Leer in 1 dag masseren! Massagecursus voor stellen. Deep Tissue Massage. 4-daagse cursus Stoelmassage. Lomi Lomi, een Hawaiiaanse Massage. Advanced Training Lomi Lomi. 6-daagse privécursus Klassieke Massage.

Contacteer ons