Resultaten voor massage opleidingsinstituten

 
massage opleidingsinstituten
 
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
Na de opleiding bent u bevoegd masseur: u heeft het erkende diploma Massage. U kunt dan een eigen praktijk starten, werken binnen een paramedisch team of samenwerken met een fysiotherapeut of chiropractor. Waarom IVS Opleidingen? Massage is een fantastisch vak waar we de afgelopen 41 jaar al duizenden cursisten met succes in hebben opgeleid. Een groot deel van hen komt nog steeds regelmatig bij ons terug voor bij- en nascholing. We beschikken over een vast team aan deskundige docenten die de nieuwste ontwikkelingen in massage bijhouden en met je delen tijdens de opleiding. Het slagingspercentage van onze cursisten bij het landelijk examen is met 87 aanzienlijk hoger dan het landelijk gemiddelde 66. Wij kiezen er bewust voor om alleen docenten met veel praktijkervaring in te zetten en in relatief kleine lesgroepen te werken. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding. Bovendien beschikken we over leslocaties die we optimaal kunnen inrichten met de beste praktijkmaterialen. Zo garanderen we een kwaliteitsopleiding met tevreden cursisten. Kijk gerust eens op de onafhankelijke website Trustpilot naar de beoordelingen van onze cursisten en vergelijk ze met de beoordelingen van andere opleidingsinstituten.
riool ontstoppen keuken
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
De cursus shiatsu therapie 1B is het vervolg op de cursus shiatsu therapie 1A. Je gaat je verder verdiepen in de helende werking van Shiatsu. Ontdek via spiertesten de ware aard van klachten. Help mensen inzicht te krijgen in zichzelf en hun gezondheid te bevorderen. Bied sporters en actieve mensen hulp bij het herstellen na inspanning, het versterken van hun spieren en het voorkomen van blessures. Sportmassage voor gevorderden. Leer om sporters nog beter te begeleiden bij het vergroten van hun prestaties: met sporttaping, medical taping, pijnbestrijding en EHSO. Stoelmassage is een korte Japanse drukpuntmassage op een ergonomische stoel ter preventie en reductie van spanningen in het lichaam. Sveltessa afslankingsmassage; stevige massagetechnieken en cuppingmassage voor een kledingmaatje minder en meer energie. Thaise voet- onderbeenmassage. Thaise voet- en onderbeenmassages zijn ontspannende en energetische massages gericht op de mens in zijn geheel. Triggerpoint massage is gericht op het opsporen en behandelen van kleine contracties in spieren die chronische pijnklachten veroorzaken.
Massage in Beweging - Massage in Beweging.
7-daagse cursus Klassieke Massage. Advanced Training Lomi Lomi. Contact en informatie. Massage in Beweging. Privécursussen voor massage. Verbeter de wereld, begin met massage. Door zelf te masseren word je een ontspannen mens en weet je wat je de ander geeft. Wij zijn ervan overtuigd dat je door mensen te helpen zich te ontspannen je de wereld een beetje beter maakt, elke massage weer. Daarom hebben wij ons ten doel gesteld zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met het prachtige ambacht van massage. Massage in Beweging is een kleinschalig opleidingsinstituut. Wij werken met en zijn zelf ervaren masseurs en docenten die allen op bezielde en inspirerende wijze les geven. Tot voorheen organiseerden wij groepscursussen en -workshops om mensen dit mooi vak bij te brengen. Tegenwoordig leggen wij ons toe op privétrainingen voor beginners en gevorderden.
Home Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland - Purmerend.
Vereniging Opleidingsinstituten voor Sportmassage, zie voor informatie: www.vosopleidingen.nl. Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs, zie voor informatie: nbsm.info. Nederlandse Examenstichting Sportverzorging en Massage, zie voor informatie: www.nesm.nl. Vooropleiding, diplomas en certificaten. Bij de meeste opleidingen cursussen is geen speciale vooropleiding vereist waar dit wel betreft staat het in de beschrijving erbij. Een goede inzet en interesse daarentegen zijn wel belangrijk! De opleiding Sportmassage enBlessurepreventieworden, na het behalen van het examen afgesloten met een landelijk erkend diploma N.B.S.M, V.O.S, N.E.S.M, N.G.S. De cursisten ontvangen bij alle andere cursussen een door de N.B.S.M. geaccrediteerd certificaat, wanneer zij alle lessen met voldoende resultaat hebben gevolgd. De opleiding Sportmassage is MBO niveau 4. Het is een middenkaderopleiding, waarin men leert de massages en verzorging volledig zelfstandig uit te voeren. Men kan na het afronden o.a. een eigen praktijk beginnen. De opleiding Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage enKinesiotapingzitten tussen niveau 4 MBO en niveau 5 HBO in. De cursus Klassieke Massage- Ontspanningsmassage is een vakopleiding MBO niveau 3.
Vergelijk 86 Massage cursussen en opleidingen.
Cursus Klassieke Massage. place Zaterdag 29 oktober 2022 in Zaamdam en 1 andere datum. De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in eerste instantie bedoeld om de be. € 248,50, check. BTW: Vrij van BTW.

Contacteer ons