Resultaten voor massage opleiding groningen

 
massage opleiding groningen
 
Holistische Massage Opleiding.
Opbouw van de massage opleiding. De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit verschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren.
Sportongevallen - Opleiding Sportmassage Groningen.
Sportongevallen - Opleiding Sportmassage Groningen. Show more documents. Share from cover. Share from page.: extended embed settings. strongSportongevallen/strong strongSportongevallen/strong 1 Hoofdstuk 37 strongOpleiding/strong strongSportmassage/strong strongGroningen/strong strongSportongevallen/strong Algemeen: - weke delen traumata - gewrichtstraumata - bottraumata Specifiek: - onderste extremiteit - bovenste extremiteit - hoofd, nek en rug - geslachtsdelen strongSportongevallen/strong 2 1. Page 2 and 3: Hoofdstuk 37 Opleiding Sportmassage.
keyboost.nl
Opleiding - Marieke Mosk Massage.
16 april Wereldvrede Familieopstellingen Dag. Over Marieke Mosk. Reflexzonetherapie - A. Centrum voor Energetische Therapieën. Natuurgeneeskundig Massage- en Bewegingstherapeut. Akademie voor Massage en Beweging, Amsterdam. Basisopleiding Systemisch Werk, Familie-en Organisatie Opstellingen. Bert Hellinger Instituut, Groningen. Rugwerveltherapie Dorn en Breuss massage.
seopageoptimizer.nl
Workshop: Introductie Massage Opleiding - Springest.
De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. De ontspanningsmassage is in eerste instantie bedoeld om de be. € 248,50, check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: incl BTW. group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 20 16 uren HBO star 8,9, 109 ervaringen. Opleiderscore: star 9,0, Anand heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0, uit 1.077 ervaringen. mail_outline Info aanvragen. Athletic Skills Model ASM. Uitgebreid Doel Aan het eind van de opleiding kan je zelfstandig programmas ontwerpen, verantwoorden en uitvoeren aan de hand van twee van. € 995 check. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: De cursusprijs is inclusief leermiddelen, zoals het Nederlandstalige Athletic Skills Model boek en het ASM-werkboek en de koffie, thee en een broodje tijdens de cursus middagen. group Maximaal 26 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 26 4 dagen. Opleiderscore: star 8,8, HanzePro, Hanzehogeschool Groningen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8, uit 6 ervaringen.
fysiotherapiesuri.nl
Opleiding voetreflexmassage - Noord Holland, Friesland Dalfsen.
Met het diploma voetreflexmassage op zak zijn er allerlei interessante doorgroeimogelijkheden! Je kunt je de voetreflexmassage bijvoorbeeld uitbreiden met de opleiding oosterse filosofie en massage, zodat je ook op oosterse wijze een lichaamsmassage kunt gaan geven. En uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden!
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe.
In 2023 starten er weer een aantal cursussen. Je kunt ook zelf een groepje samenstellen en een cursus of workshop plannen op dagen en tijden die jullie allen goed schikken. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden! Redenen voor een massagecursus. Avond- en Weekendcursussen Ontspanningsmassage basis en gevorderden, Hotstone massage cursus, Cursus Lomi Lomi strijkingen en Individuele cursussen. Geef jezelf of een ander een heerlijk geschenk cadeaubonnen zijn verkrijgbaar voor het gehele massage- en cursusaanbod! B&B Meander Gasteren Drenthe.
massage - slammer.nl.
Opleiding Integratieve Massage - Netwerk integratieve massage. Shiatsu Therapie Amsterdam - Shiatsu in amsterdam - van marijke hemminga. Shiatsumassage - Shiatsu massage opleiding. Touch Cursus Mass. Shiatsu - Touch amsterdam. Vitalis Opleidingen - Vitalis - opleidingen massage sportverzorging. Vreeling Deep Tissue Massage.
Delfzijl Massagepraktijk José.
Ik heb mijn opleidingen: Klassieke Massage, Segmentale Massagetherapie, StoelShiatsu, Shiatsu Ryoho A-therapeut, Voetreflextherapie en medische vakken Anatomie, Fysiologie en Pathologie bij de Dutch Bodywork Academy in Groningen, met veel plezier en goed succes afgerond. Ook heb ik certificaten van: Hotstone massage, Schröpfen, Indiase Facelift massage, Triggerpoint behandeling.
Opleiding tot NGS-masseur.
Per opleidingsinstituut is aangegeven welke opleiding wordt aangeboden; sportmasseur, wellnessmasseur, sportzorgmasseur. kijk hier onder voor een NGS-opleider bij jou in de buurt. Voordelen van een NGS diploma. Een NGS-diploma bewijstkwaliteit. Je bent competentiegericht opgeleid. Het NGS-praktijkexamen voldoet daarmee aan de eisen van modern Nederlandse onderwijs. Het NGS-diploma en de NGS-licentie zijn binnen sportclubs, de gezondheidszorg en het onderwijs het meest bekend, erkend en gewaardeerd. De NGS-toetsing isom na te gaan of je theoretisch en praktisch voldoetom bekwaam te kunnen worden verklaard. Wanneer je, tijdens de NGS-toetsing hebt aangetoond een bekwaam masseur te zijnontvang jeeen NGS-licentie voor de periode van vijfjaar. Gedurende deze vijfjaar heb jede tijd, door het volgen van scholing om je NGS-licentie op niveau te houden. 3720 AK Bilthoven. Professor Bronkhorstlaan 10. 3723 MB Bilthoven gebouw 26. 088 730 8500. Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.
Eerste 'Massage' Community in Groningen GROC - Groninger Ondernemers Courant.
De opleiding omvat zowel een wellness ontspannende massage als een klachtgerichte massage voor de schouders, nek en rug. De opzet en uitvoering van de Massage Community zoals in Groningen, is nog niet eerder in de Benelux gedaan. Er is wel een vergelijkbare community in de Verenigde Koninkrijk.
Home MOOD massage opleidingen.
Om het beste in jou naar boven te laten komen. Om de beste masseur te worden die jij kunt zijn! Na het succesvol afronden van onze opleidingen en cursussen heb je echt iets in handen waar je direct mee aan de slag kunt.Ons teamis continu aan het werk om de huidige trainingen te verbeteren en nieuwe trainingen te ontwikkelen. Hierdoor krijg je bij MOOD massage opleidingen altijd les volgens de laatste richtlijnen. ONS TEAM BESTAAT UIT PASSIEVOLLE MENSEN. Rolf Ruth hebben samen MOOD opgezet. Rolf heeft na verschillende banen in het bedrijfsleven besloten het massage vak in te duiken. En dat bleek heel erg te passen. Maar zijn passie voor trainen en lesgeven kon hij niet lang onderdrukken. Dus hij werd al snel massage docent. Vervolgens ontstond er een enorme ambitie om zelf een opleidingsinstituut op te zetten, maar dan anders! zoals het een eigenwijs iemand betaamd. Ruth is vanaf het begin nauw betrokken. Voor de look feel, de producten en de webshop en de gehele backoffice. Ons docententeam bestaat uit zeer goede docenten. Benieuwd naar hun verhaal? Klik dan hier om ons te ontmoeten. De opleiding tot hbo massagetherapeut daagt je uit!
De masseuse Massagepraktijk Vitaal.
Toen ontdekte ik zwangerschapsmassage en de goede effecten van een massage in deze periode van mijn leven. Door mijn goede ervaringen werd de interesse voor de kunst van het masseren opnieuw aangewakkerd en besloot ik een opleiding tot masseur te volgen. De passie die ik ontwikkelde voor het masseren en op die manier mensen helpen rust en ontspanning te vinden plantte het idee voor een nieuwe droom: een eigen massagepraktijk. Deze droom is in 2011 werkelijkheid geworden. Inmiddels heb ik een vaste locatie aan de Paradijsvogelstraat 11 in Groningen.

Contacteer ons