Resultaten voor massage opleiding amsterdam

 
massage opleiding amsterdam
 
ITM Thai Hand Amsterdam Traditional Thai Yoga Massage School.
Advanced Nuad Thai Massage Program. Thai Yoga Massage Teacher Training. Thai Hand Massage Practice. Nuad Thai Massage Program Online. Advanced Nuad Thai Massage Program Online. Thai Yoga Massage Teacher Training Online. In the Press. Start your first Free Massage Class in Amsterdam.
massage opleiding amsterdam
Home Massage Academie.
Masseren is heel bijzonder, ook jij kan deze universele taal leren spreken. Ons woordenboek bevat de mooiste massagecursussen. We begeleiden je graag en iedereen vindt zijn weg. De cursuslocatie is volledig ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij begeleiden je graag. Masseren als hobby of een massagepraktijk starten? Wij verkopen geen cursussen, wij begeleiden jou, met veel succes. Je eerste stappen in een nieuwe wereld. Als het moet, vangen we je op. Massage voor twee. Een onvergetelijke verrassing voor beide. Jouw basis en zelfvertrouwen. Hier wordt deze gelegd en gevormd. Wellness Anatomie Fysiologie. Google Maps voor het lichaam. Start hier je navigatie in Jip en Janneke taal. Snuffelen en mengen. Gezonde oliën maken tegen klachten en kwaaltjes. We winden er geen doekjes omheen. Dit moet je écht ervaren. Docent Shantala Babymassage. Voor de kleine mensjes, met veel liefde en groots effect. Dé officiële vijfdaagse opleiding.
keyboost.nl
Praktijk Ineke Vlot - Westerpark Amsterdam: voor lichaam en geest!
Wie ben ik? Na mijn opleiding tot geoloog was ik toe aan een meer met mensen betrokken invulling van mijn leven, dus besloot ik de opleiding tot massage- en bewegingstherapeut te volgen. Nu ben ik bijna afgestudeerd psychosociaal- en hypnotherapeut. Tarief en vergoeding. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 80,-. PSYCHO- EN HYPNOTHERAPIE. Een sessie duurt ongeveer één tot anderhalf uur en kost € 45,-. Mijn praktijk is gevestigd op een woonark in Stadsdeel Westerpark in Amsterdam, er is meestal wel parkeergelegenheid in de buurt, al betaal je wel de Amsterdamse parkeertarieven.
Online cursus Thaise massage - ITM Thai Hand Amsterdam Groupon. Groupon Logo.
Maar je kan ook kiezen voor massage cursussen en opleidingen met als optie gediplomeerd massage therapeut worden - bij de massageschool in Amsterdam Oud-West - waar je na de uitleg meteen aan de slag gaat om de technieken in de vingers te krijgen.
Massage bij Kanker - Opleiding/bijscholing oncologie massage.
Verdiepingsdag Fasciatherapie bij kanker. Vervolgtraining Fasciatherapie bij Kanker. Cursus interventiemassage voor oncologieverpleegkundigen. Huidproblematiek: Pluis/Niet pluis. Massagetherapeut in de buurt. Netwerk Massage bij Kanker. Netwerk Massage bij Kanker. Wat kan massage bij kanker voor u betekenen? Vragen over Massage bij Kanker.
Home De Massagerij.
Cursus of opleiding. Diverse olie technieken. Waarom een massage. Massage niks voor mij. Boek een massage. Klik om te zoeken. Welkom bij de Massagerij. Bij de Massagerij hebben we tot doelstelling om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met masseren.
Opleiding - Rouwen met Compassie.
Vanuit die wens is de opleiding Lichaamsgerichte Begeleiding bij Rouw ontstaan. Ik wil jou als lichaamsgerichte therapeut opleiden, toerusten en meenemen in mijn expertise en visie. Zodat jij je curriculum uitbreidt en cliënten op professionele wijze kunt begeleiden bij rouw en verlies.
Thaise Yoga Massage Ontspannen op een meditatieve manier.
In deze tweedaagse basis cursus leer je om op een meditatieve en ontspannen manier een heerlijke Thaise Yoga Massage van ruim een uur te geven. De cursus is praktisch van opzet; je bent afwisselend gever en ontvanger van de massage. Vervolg Cursus Thaise Yoga Massage. Tijdens deze tweedaagse vervolg cursus komen naast de posities; rug-lig, buik-lig en zit-positie nu ook de zijlig-positie uitgebreid aan bod. We leren op een speelse wijze waar de Sen Sib lopen en hoe we deze energielijnen met de duimen, vingers, handen, ellebogen, knieën en voeten op een meditatieve manier kunnen masseren. Een fijne Thaise Yoga Massage in Amsterdam? Meedoen aan een Basis cursus of Vervolg cursus Thaise Yoga Massage?
LeerMassageGeven.nl - Massage Cursussen Voor Iedereen!
Aan het eind van de dag krijg je een uitgebreide handleiding waarin de gebruikte technieken nog eens zorgvuldig worden geïllustreerd en een A4-tje met de volgorde van de massage onderdelen, zodat je thuis verder aan de slag kunt." Ik" had nooit verwacht dat je in 1 dag zoveel kon leren. Het was een geweldige en leerzame ervaring mede door een fantastische ervaren docent die dit mogelijk maakt. 20 jaar ervaring kun je echt merken aan de kwaliteit van zijn cursus." Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen.: LeerMassageGeven - Amsterdam., LeerMassageGeven - Rotterdam, LeerMassageGeven - Utrecht, LeerMassageGeven - Zwolle. Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen. Tot op één van onze massage cursussen! Cadeaubon Massage Cursus. Zoek je een origineel cadeau voor de komende feestdagen, een verjaardag, bruiloft, geboorte of zomaar iemand laten weten dat je hem/haar waardeert. Verras die speciale persoon dan met een cadeaubon van LeerMassageGeven.nl. Cadeaubon Massage Cursus. Privé Cursus Partner Massage voor 2. Privé Cursus Lomi Lomi Massage. Privé Cursus Partner Massage voor 2. Basiscursus Ontspanningsmassage - 1.
Sportmasseur Opleiding tot sportmasseur volg je bij AALO.nl AALO opleidingen.
Wat leer je? Voorlichting en begeleiding van de sporter staan centraal in deze sportmassage opleiding. Veel aandacht is er voor blessurepreventie en het voorkomen van klachten. Tijdens de praktijkdagen worden alle benodigde materialen, zoals massageolie en bandages, beschikbaar gesteld. Je wordt tijdens de praktijkbijeenkomsten goed voorbereid op het assessment van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS. De AALO-opleiding NGS Sportmasseur leidt op tot zowel het theorie-examen als assessment van het NGS.
ATS massageopleidingen, de grootste opleider van de regio sinds 1989.
Wordt opgeleid tot masseur! Tevreden cursisten opgeleid. Aanbod erkende opleidingen. Erkend door het NGS. Landelijk erkende diploma's' het NGS is tevens een brancheorganisatie voor masseurs. ATS opleidingen is een bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs geregistreerde onderwijsinstelling. Kwaliteitskeurmerk opleidingsinstituten Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Binnenkort een opleiding, cursus of workshop starten? Bekijk de komende activiteiten bij ATS massageopleidingen op deze pagina! €1000,-, STAP budget. Weet je dat er maar liefst € 1.000,-, opleidingstegoed voor je klaarligt om te investeren in jouw kennis, vaardigheden en toekomst? Dit STAP-budget is een cadeautje van de overheid, bedoeld om je arbeidsmarktkansen te vergroten. Je hebt bij ATS een ruime keuze aan cursussen en opleidingen die in aanmerking komen voor het STAP-budget en hierdoor GRATIS te volgen zijn! Er zijn maar een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen. Bekijk alle informatie. ATS opleidingen is de specialist in massageopleidingen sinds 1989! Grootste opleider in. ATS heeft een groot aanbod aan massageopleidingen, cursussen en workshops en heeft 600 cursisten per jaar! Betrouwbaar en professioneel., ATS bestaat al 33 jaar! 33 jaar ervaring in de massage branche.

Contacteer ons