Resultaten voor massage opleiding amsterdam

 
massage opleiding amsterdam
 
Veerman Leffelaar Opleidingen - Al 50 jaar specialist in massage opleidingen.
020 66 424 37. Geef ons een beoordeling. Geef ons een beoordeling. Veerman Leffelaar Opleidingen. 4.8 van de 5 sterren gebaseerd op 12 beoordelingen. 5 sterren 83. 4 sterren 17. 3 sterren 0. 2 sterren 0. 1 ster 0. 2022 Veerman Leffelaar Opleidingen. meer informatie
keyboost.nl
Vergelijk 25 Massage cursussen en opleidingen.
group Maximaal 20 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding. Max: 20 HBO star 9 84 ervaringen. Opleiderscore: star 9,0, Anand heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0, uit 1.117 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: 2 in Vitaliteit Gezondheid. Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: 3 in Sport Vitaliteit. Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: 1 in Sport Vitaliteit en 3 in Zorg Verzorging. Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020. mail_outline Info aanvragen. Cursus Klassieke Massage. place Zaterdag 17 december 2022 in Nijmegen. De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage.
boekhouder gent
Vergelijk 4 Massage cursussen en opleidingen in Amsterdam.
Massage Opleiding - in 1 jr professioneel masseur. place Amsterdam en 16 andere regio's.' MASSAGE OPLEIDING 1 JAAR IN DEELTIJD Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massa. € 1.263,50, check.
MYOS Opleidingen in massage, wellness en sportbranche.
Woensdagvond 24 augustus 2022 in Utrecht Woensdagavond 31 augustus 2022 in Udenhout Je bent van harte welkom! Erkend, vakkundig, energiek en betrokken onderwijs Wij staan voor Gespecialiseerde sportmassage bij top sporters Hardlopers - Voetballers - Wielrenners - Tennissers Wellness massage voor sport masseurs Indiase hoofdmassage LomiLomi massage Hotstone massage Bamboe massage En meer. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Trigger Needling Concept. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Overzicht trainingen en opleidingen. Lees verder voor gedetailleerde informatie. Ik raad MYOS Opleidingen aan. Niet alleen voor wat betreft de inhoud, maar vooral de manier waarop er les wordt gegeven is goed. Peter leert je alles vanuit zijn eigen praktische ervaringen. Hij deelt niet alleen zijn kennis, maar brengt ook zijn passie over wat terug te zien is in zijn lessen. In de loop der jaren heb ik al aardig wat opleidingen en cursussen gevolgd, bij diverse aanbieders. Bij Peter, Angela, Ingrid, Désirée en collegas is het steeds weer een beetje 'thuiskomen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd, dus mij zie je vanzelfsprekend terug om nog een hoop op te steken van deze kanjers. Joyce van Ommen. De opleiding tot sportmasseur bij MYOS vond ik bijzonder leuk om te doen!
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
Academie voor Lichamelijke Opvoeding, sportmassage, diverse specialisaties. Ad is de eigenaar IVS Opleidingen en heeft 40 jaar ervaring als 1e graads docent. Naast het verzorgen van de praktijklessen sportmassage heeft hij diverse bestuursfuncties vervuld bij o.a. het NGS, de NESPG en momenteel opleider examinatoren ESPO. Ik heb 12 jaar lang als docent lichamelijke opvoeding gewerkt voor de gemeente Ridderkerk en ben daarnaast een eigen opleidingsinstituut begonnen. In verband met te drukke werkzaamheden heb ik mijn baan als docent lichamelijke opvoeding opgegeven om mij volledig op IVS Opleidingen te kunnen richten. Hans van der Weijden. Anatomie, fysiologie, pathologie, echografie en sportmassage. Naast zijn werkzaamheden voor IVS Opleidingen is Hans specialistisch echografielaborant in twee ziekenhuizen en 1e graads docent anatomie, fysiologie, pathologie en echografie voor meerdere primaire en specialistische vervolgopleidingen in de gezondheidszorg. Daarnaast is hij sportverzorger, begeleider én trainer bij een korfbalvereniging en examinator voor de ESPO. Ik ben zeer geïnteresseerd in het menselijk lichaam in al zijn facetten en deel mijn kennis graag met anderen. De opleiding massage geven we op een groot aantal locaties in Nederland en België. U kunt de opleiding volgen in Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Zwolle.
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
We vragen voor een behandeling € 5,-, om de kosten te dekken. Alle behandelingen zelfde prijs. Let op, voornamelijk Stoelmassages! Wilt u kennis maken met een Cupping massage behandeling, gelaatsbehandeling of een therapeutische Guasha behandeling dan kunt u een afspraak maken in de tent of via de website. Zie prijslijst voor de kosten hiervoor. Schrijft u in tijdens de tuinfair dan geven wij een korting van 50 op deze behandelingen! Per persoon 1x geldig. De behandelingen zijn een half uur of 45 minuten en kunnen ook worden geboekt voor de sportmassage en ontspanningsmassage. Opleidingen en Cursussen door SWTC erkend. Sport en Wellness Therapeuten Collectief. Stoelmassage, voetreflex, guasha, cupping, triggerpoint. Wilt u kennis maken met een Cupping massage behandeling, gelaatsbehandeling of een therapeutische Guasha behandeling? Bel ons voor een afspraak. De behandelingen zijn een half uur of 45 minuten en kunnen ook worden geboekt voor de sportmassage en ontspanningsmassage. MIDWOUD Examen 2015. In 2015 al onze cursisten 100 geslaagd! MIDWOUD Examen 2015. Bij TOP-Sportmassage Midwoud bent u in goede handen! U bent bij ons welkom voor opleiding, cursus of behandeling!
Massagepraktijk Amsterdam Massagetherapie Amsterdam Smooth Relief.
Blog: Coaching - gesprekken - ademen - massage Amsterdam Rokin. 'Uit' je hoofd, in je lichaam. Mirjam van Huis is gedurende haar vierjarige opleiding aan de Academie voor Massage Beweging te Amsterdam professioneel opgeleid om te werken met emoties en blokkades.
Over ons Kneedkamer.
Docent Kindermassage Mood Opleidingen, Amersfoort. Stoel Massage Steve Lomas Massage en Training, Amersfoort. Zwangerschaps Massage Akademie voor Massage en Beweging, Amsterdam. Massage theraepeut Akademie voor Massage en Beweging, Amsterdam. Sportmassage MSP Opleidingen Leiden. Ayurvedische massage, Hot Stone Massage Yurt Life, Zaandam.
Welke opleiding moet ik kiezen als ik ontspannings masseuse wil worden? - massage-info.nl.
Bekijk alle masseurs. 's-Hertogenbosch' Alkmaar Almere Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Breda Delft Den Haag Deventer Dordrecht Eindhoven Enschede Groningen Haarlem Heerlen Hilversum Hoofddorp Leeuwarden Leiden Maastricht Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Venlo Zaanstad Zoetermeer Zwolle. Bekijk alle masseurs. Support voor masseurs. Zwangerschapsmassage Ontspanningsmassage Sportmassage Masseur Massages. Vind masseurs in de buurt van.: Gebruik mijn huidige locatie. Druk op enter om jouw zoekopdracht uit te voeren. Welke opleiding moet ik kiezen als ik ontspannings masseuse wil worden? ik ben een meisje van 15 en ik moet een opleiding gaan kiezen. Ik wil graag ontspannings masseuse worden. Ik heb geen idee wat voor opleiding ik moet doen. Ik doe nu vmbo-theoretisch. Ik ga naar mbo en ik woon in amsterdam. 'Hebben' jullie misschien een idee? Antwoord van Massagepraktijk Touch Amsterdam. In Nederland bestaat er een MBO-opleiding in massage.
Academie Qing-Bai Basisopleiding Shiatsu Massage.
Inleiding Inhoud Praktische informatie Plaatsen, tijden en kosten. De opleiding Shiatsu Massage van studiejaar 2020-2021 kan helaas niet van start gaan wegens de huidige corona-situatie. In de opleiding tot Shiatsu massage therapeut wordt de Japanse Shiatsu traditie op een unieke manier gecombineerd met de Traditioneel Chinese Geneeskunde.
Zen shiatsu Opleiding.
Parttime Beroepsopleiding in Zen Shiatsu sinds 1996. Shiatsu is een vorm van manueel lichaamswerk, voortkomend uit de Oosterse Geneeskunde, ontwikkeld en verfijnd in de Japanse cultuur. De Zen Shiatsu opleiding is de plek om dit ambacht te leren, we leveren al 25 jaar de meest prachtige therapeuten af.

Contacteer ons