Resultaten voor massage cursus rotterdam

 
massage cursus rotterdam
 
Jivan's' Massage - CGW-Rotterdam.
Voor meer informatie over Jivans en haar medewerkers kunt u de website bekijken. Voor het maken van afspraken kunt u bij Jivans direct, op hun website, uw afspraak inplannen. 'Jivans, meer dan massage alleen. 4 handen massage. 3014 EG Rotterdam.
riolering utrecht
Erkende Opleiding Sportmassage Leiden en Rotterdam.
Je kunt de opleiding sportmassage afronden met een diploma of met een certificaat. Het examen Sportmassage bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Als je slaagt behaal je het Diploma Sportmassage. Het examen Sportmassage van ACE Algemeen Centrum van Examinering is gelijkwaardig aan het examen Sportmassage van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.
Massage Cursus Rotterdam - Eerste Nederlandse Vakschool voor Sportmassage.
Massage cursus in de regio Rotterdam. Ben je op zoek naar een massage cursus in de omgeving Rotterdam? Dan kun je terecht bij de Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage. Misschien klinkt dit alsof onze vakschool zich alleen richt op vakopleidingen.
Opleiding Massage - Massage leren bij IVS Opleidingen.
Na de opleiding bent u bevoegd masseur: u heeft het erkende diploma Massage. U kunt dan een eigen praktijk starten, werken binnen een paramedisch team of samenwerken met een fysiotherapeut of chiropractor. Waarom IVS Opleidingen? Massage is een fantastisch vak waar we de afgelopen 41 jaar al duizenden cursisten met succes in hebben opgeleid.
LeerMassageGeven.nl - Massage Cursussen Voor Iedereen!
Aan het eind van de dag krijg je een uitgebreide handleiding waarin de gebruikte technieken nog eens zorgvuldig worden geïllustreerd en een A4-tje met de volgorde van de massage onderdelen, zodat je thuis verder aan de slag kunt." Ik" had nooit verwacht dat je in 1 dag zoveel kon leren. Het was een geweldige en leerzame ervaring mede door een fantastische ervaren docent die dit mogelijk maakt. 20 jaar ervaring kun je echt merken aan de kwaliteit van zijn cursus." Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen.: LeerMassageGeven - Amsterdam., LeerMassageGeven - Rotterdam, LeerMassageGeven - Utrecht, LeerMassageGeven - Zwolle.
Massage cursus in 2 dagen goed leren masseren Anand Opleidingen. E-mail. Facebook. Instagram.
Wil jij verschillende massagetechnieken leren om ontspannende en genezende massages te geven? Dan is onze tweedaagse massage cursus perfect voor jou! Tijdens de cursus ontspanningsmassage leer je door anderen te masseren en door zelf gemasseerd te worden. Door deze combinatie van aanraken en aangeraakt worden leer je niet alleen het gebruik van verschillende technieken, maar voel je ook wat de effecten hiervan zijn. De cursus ontspanningsmassage vormt samen met de vervolgcursus klassieke massage de volledige cursus sportmassage. Onze massage cursus wordt gegeven op onze locaties in Zaandam dichtbij Amsterdam, Nijmegen en Rotterdam.
Introductie workshop Iokai Shiatsu.
Shiatsu massage opleiding Rotterdam/Den Haag. Home Kennismaken Shiatsu massage opleiding Rotterdam/Den Haag. Oosterse geneeskunde met je handen! Volg je hart en kies voor een beroep waarin je uitdrukking geeft aan wie je bent. Erkende beroepsopleiding Iokai Shiatsu. Iokai Shiatsu is een vorm van oosterse geneeskunde die je uitvoert met je handen. Je geeft druk op delen van het lichaam om de Ki levensenergie weer vrij te laten circuleren. In de opleiding leer je de praktische shiatsu-vaardigheden op een hoog niveau, zodat je een shiatsumassage kunt geven met een diepgaande werking. Tevens ontwikkelen je kennis en begrip van de traditionele oosterse denk- en geneeswijze over gezondheid en ziekte. Je leert die toe te passen in je massagebehandelingen. Locatie Rotterdam/Den Haag. De lessen worden gegeven in onze studio in Delft op slechts 10 minuten met de trein vanaf Rotterdam CS en 6 minuten van Den Haag HS.
Massage Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn.
Ontspaninnings Massage Hotstone Massage Diepe bindweefsel Massage Zwangerschaps Massage Stoel Massage. Sinds 1998 geef ik met veel plezier ontspanningsmassage cursus. De massagecursus geef ik in Utrecht Leidsche Rijn. In Utrecht geef ik in mijn praktijk ook individuele massage cursus privé les.
Rotterdam - Wellness Academie.
Door massage van de reflexzones op de voeten wordt de zelfhelende kracht van het lichaam aangesproken en kunnen vele gezondheidsklachten opgelost worden. Met wimperextensions bezorg je iedereen de perfecte wimpers. Leer op praktische wijze de wimper-voor-wimpermethode. Wimperlifting Lash lift. Leer wimperlifting toe te passen met deze specialisatietraining. Zowel de theorie als praktijk komen uitgebreid aan bod! Zwangerschapsmassages werken ontspannend en verkwikkend. In deze training leer je er alles over! Wil je liever thuis studeren? Bekijk hier onze thuisstudies. Ben je actief in de beautybranche? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijf je op hoogte van de laatste nieuwtjes in de branche en informeren wij je over tips en weetjes! Voeg mij toe op de mailinglijst! Binnenkort van start. Rotterdam € 269.
Home MOOD massage opleidingen.
Tijdens deze zeer ongedwongen en persoonlijkeinformatiemiddag of-avond zorgen wij ervoor dat al je vragen worden beantwoord.Graag verwelkomen wij je op onze prachtige locatie in Amersfoort, Best of Rotterdam. Kijk hier wat de eerstvolgende mogelijkheid is. Datum Cursus Variant Locatie. BEKIJK HIER DE VOLLEDIGE AGENDA. WAT CURSISTEN VAN ONS VINDEN. SUPER LEUKE CURSUS AFSLANKMASSAGE GEHAD! TOP GEREGELD, ECHT HEEL ERG TEVREDEN! HAMMAM MASSAGE OPLEIDING GEHAD. ZEER LEUKE DAG GEHAD EN VEEL GELEERD. ZEKER EEN AANRADER! GA ZEKER NOG EEN KEER EEN VERVOLG CURSUS HIER DOEN. VOOR IEDEREEN DIE GRAAG WIL LEREN MASSEREN, GOEDE SFEER, RUIME KEUS AAN CURSUSSEN EN PERFECTE BEGELEIDING.
Babymassage Rotterdam. Homepage.
Enkele reacties van deelnemers.: Wat hebben mijn zoontje en ik genoten van de cursus shantala baby massage! Zowel mijn zoontje als ik werden er erg ontspannen van en bovendien had Marianne veel fijne tips en verhalen om nieuwe ouders te ondersteunen.

Contacteer ons