Resultaten voor massage cursus alkmaar

 
massage cursus alkmaar
 
Cursusinformatie - Inhoud, kosten en vergoeding - Alles Kits.
Hoe is de cursus opgebouwd? In drie bijeenkomsten van anderhalf uur leer je in stapjes de volledige massage volgens de Shantalamethode. Dit aantal bijeenkomsten is niet te veel en niet te weinig en het langzaam opbouwen van de massage geeft je kindje tijd om aan de nieuwe ervaringen te wennen en maakt het geheel niet te vermoeiend.
hoe tanken met tankpas
Babymassage Duin en Dijk.
Visie en Werkwijze. Werkgebied: Zwanger in Alkmaar e.o. Eerste controle / intake. Stuitligging / uitwendige versie. Overig advies zwangerschap. Cursus / Bijeenkomsten. Praktische tips in de zwangerschap. Periode van bevallen? Houdingen tijdens de bevalling. Omgaan met weeën / pijn. Praktische tips t.a.v. Hielprik / Gehoorscreening. Praktische tips in de kraamtijd. Babymassage is een manier om eens op een andere, ontspannen en prettige manier bezig te zijn met je kindje. Het is een eenvoudige massage en iedereen kan het leren.
Home La Lique Cosmetics Opleidingen Groothandel.
Bekijk de training. EHBO en AED. Bij deze training maak je op een laagdrempelige wijze kennis met EHBO. Je leert de belangrijkste EHBO vaardigheden, reanimatie en het gebruik van de AED. Tijdens de cursus wordt er onder leiding van een gecertificeerde instructeur veel geoefend. Je gaat actief met EHBO en AED aan de slag. Bekijk de workshop. Je leert te herkennen hoe iemand in elkaar zit en omgaat met zijn/haar emoties, gevoelszaken en energie door de stand vorm van de tenen. Dit werkt als een eye-opener zodat ze zich bewust worden van bepaalde patronen of reacties. Een voetreflexzone massage is een drukbehandeling van de zenuwuiteinden, door deze te masseren worden spanningen opgeheven, het zelf vermogen gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Werkhouding in de praktijk. De Workshop Werkhouding in de praktijk richt zich op het veilig en verantwoord werken in de praktijk of salon.
Workshops en cursussen bij Workshop ontspanningsmassage voor duo's' - Noord-Holland Cursussen-en-workshops.nl.
Chinese hoofd-nek-schouder massage. Tijdens deze cursus leer je hoe je iemand een weldadige behandeling kunt geven. De massage heeft een positief effect op spanningsklachten en pijn en is bovenal heerlijk ontspannend.De beh. Tai chi workshop. Op zondag 2 juniikun je in De Rekere Alkmaar meedoen met een TaiChi workshop.De les wordt gegeven door Hans Gaarthuis, sinds 1995 enthousiast beoefenaar van TaiChi.
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
U bent bij ons welkom voor opleiding, cursus of behandeling! Op aanvraag geven wij ook cursisten de sport- stoel- en ontspanningsmassage op locatie. Medicaltaping is een methode om spieren te omzwachtelen te tapen. De tape wordt op de huid aangebracht. De methode, die in Japan werd ontwikkeld, wordt in de sport en in paramedische beroepen toegepast. De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als: stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen. Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het aanraken in de klassieke massage gebeurt veelal door afwisseling van diverse massagetechnieken. AMSTERDAM WESTWOUD MIDWOUD PURMEREND HOORN ALKMAAR ROTTERDAM VENHUIZEN.
acupunctuur, massage, Tuina therapie Alkmaar, Egmond, Heiloo, Limmen.
Opleiding, registratie en accreditatie. BLOG Nieuws en artikelen. Selecteer een pagina. Acupunctuur, Tuina therapie en massage. gespecialiseerd in pijnklachten en sportgerelateerde klachten. maak een afspraak. Praktijk voor Tuina therapie, acupunctuur en sport massage. Regio Alkmaar, Egmonden, Heiloo, Castricum, Sint Pancras en Heerhugowaard. Je kunt bij ons terecht voor acupunctuur- en Tuina behandelingen, sportmassage en Dorn Methode behandelingen.
Tantrische massage voor mannen - Pure Nature Passion.
Een tantrisch hoogtepunt is een orgasme zonder ejaculatie, meestal wordt dit als heftiger en of intenser ervaren. Maar ook een 'normaal' orgasme zal waarschijnlijk dieper en intenser zijn dan normaal. We gaan kijken wat bij jou past en wat lukt op dat moment. Misschien kom je wel te snel klaar naar je zin, het leren beheersen van je orgasme valt meestal goed te leren.
Na de opleiding massagetherapie een succesvolle praktijk - Esoterra.
Werken bij Esoterra. Massage opleiding in Utrecht. Na de opleiding massagetherapie een succesvolle praktijk. Wat doe je na de opleiding massagetherapie? Marian de Lugt Alkmaar en Helma van Craaikamp Oostzaan zijn twee vriendinnen die al jarenlang een goedlopende praktijk hebben.
Over Elana - Elana Spaans.
In mijn praktijk, gelegen in een prachtige landelijke omgeving, geef ik lichaamsgerichte massage therapie. De benadering is zacht en respectvol en ik maak onder andere gebruik van Shiatsu, Cranio Sacraal en Viscerale technieken. Dit hangt af van je hulpvraag en wat jij op dat moment nodig hebt.
Massage.
In mijn praktijk in Alkmaar, maar ook op locatie of aan huis bied ik verschillende vormen van massage. Alle massages worden gegeven vanuit Universele Liefde liefdevolle aandacht, die energie stroomt altijd door mijn handen en in therapie sessies door mijn woorden en aanwezigheid.
Massage Opleiding Noord Holland - Anand.nl. E-mail. Facebook. Instagram. E-mail. Facebook. Instagram.
Massage opleiding en massage cursus in Zaandam Anand 25 geplande cursussen en opleidingen. Zaandam, Noord-Holland 1508 EL Nederland. Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze opleidingen. Info aanvragen Opleiding Wellness masseur. Massage opleiding Noord Holland heeft volop aanbod.

Contacteer ons