Resultaten voor massage cursus alkmaar

 
massage cursus alkmaar
 
Over Artemisia - Voetreflexologie, reiki, massage.
2007-2008: opleiding Voetreflexologie bij De School voor Voetreflexologie te Alkmaar. 2007-2009: opleiding Medische Basiskennis bij de School voor Voetreflexologie te Alkmaar. 2010-2011 Traditionele Klassieke Massage bij Stichting Vitalis te Nieuwegein. 2011 Cursus Hotstonemassage bij Stichting Vitalis te Nieuwegein. 2013 Cursus reiki 3A bij Pilago te Wijk bij duurstede.
ratel boormachine
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
U bent bij ons welkom voor opleiding, cursus of behandeling! Op aanvraag geven wij ook cursisten de sport- stoel- en ontspanningsmassage op locatie. Medicaltaping is een methode om spieren te omzwachtelen te tapen. De tape wordt op de huid aangebracht. De methode, die in Japan werd ontwikkeld, wordt in de sport en in paramedische beroepen toegepast. De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als: stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, pijnlijke schouders en armen. Een klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Het aanraken in de klassieke massage gebeurt veelal door afwisseling van diverse massagetechnieken. AMSTERDAM WESTWOUD MIDWOUD PURMEREND HOORN ALKMAAR ROTTERDAM VENHUIZEN.
www.massan.nl Home.
Vandaag weer een heerlijke ayurvedische massage van Sandra mogen ervaren Sandra heeft net haar opleiding afgerond in ayurvedische massage en zoals alle andere massages was het weer super lekker en super goed Ben ook eigenlijk niet anders gewend van Sandra.
NGS - Branche- en examenorganisatie Sport Wellness Massage.
Wil jij als NGS-masseur betrokken zijn bij de examens en toetsing voor de nieuwe wellness-, sport- en. Praktijkavond Scheenbeen, enkel en voet. 16 en 21 maart. Meer nieuws lezen? Bekijk ons nieuwsarchief. Zoek een NGS-masseur. Volg een opleiding tot masseur.
Massage cursussen.
Een overzicht van de cursussen. Deze zachte vorm van massage op de droge huid, wordt met speciale handgrepen in een vaststaande volgorde uitgevoerd als de lymfecirculatie verstoord is en bevorderd dient te worden. Dit kan bijvoorbeeld na een wedstrijd of training, bij blessures, maar ook bij overmatige vermoeidheid, stress of als ondersteuning van het lymfestelsel ter preventie.
Hotstone massage MOOD massage opleidingen.
Bij een hotstone massage wordt veelal gebruik gemaakt van mooie ronde basalt stenen die de warmte lang vasthouden, waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken. De hotstone massage mag niet ontbreken in je praktijk.
Workshop Edelsteenmassage.
Daarnaast helpt een massage met deze edelsteen bij het vinden van innerlijke rust en vrede. Rozenkwarts: Deze roze steen met zachte uitstraling wordt ook wel de steen van het hart genoemd. Rozenkwarts heeft een milde, kalmerende werking en opent het hart voor de liefde. Tijdens de training leert u verschillende massagetechnieken waarbij u zowel met warme als koude edelstenen kunt werken afhankelijk van de klacht en u krijgt uitleg over de werking van de edelstenen. Iedere edelsteen heeft zijn eigen specifieke werking. Er wordt gewerkt met getrommelde edelstenen en edelsteen staafjes, platte of kogelronde stenen. Voor Wie: Basiscursus ontspanningsmassage is gewenst voor het volgen van deze edelsteenmassage workshop. De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Kosten: 99,00, euro. Zondag 18 maart 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zaterdag 7 april 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Zaterdag 9 juni 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord. 2018 Praktijk De Verbinding. Margreet van Brugge Massagespecialist Ademcoach. Rietdekkerstraat 40 1825BT Alkmaar.
Babymassage Duin en Dijk.
Visie en Werkwijze. Werkgebied: Zwanger in Alkmaar e.o. Eerste controle / intake. Stuitligging / uitwendige versie. Overig advies zwangerschap. Cursus / Bijeenkomsten. Praktische tips in de zwangerschap. Periode van bevallen? Houdingen tijdens de bevalling. Omgaan met weeën / pijn. Praktische tips t.a.v. Hielprik / Gehoorscreening. Praktische tips in de kraamtijd. Babymassage is een manier om eens op een andere, ontspannen en prettige manier bezig te zijn met je kindje. Het is een eenvoudige massage en iedereen kan het leren.
Massage Alkmaar - Boek direct een massage online!
Verschillende redenen om een massage in Alkmaar te boeken. Een massage in Alkmaar nemen is het overwegen waard in verschillende situaties. Gaat het bijvoorbeeld niet zo goed op je werk en heb je veel last van stress en stijve spieren? Dan is het goed om eens lekker te ontspannen met een massage. In dit geval komen verschillende massage goed van pas, zoals een Thaise massage, een ontspanningsmassage of een shiatsu massage. Hiermee worden diverse knelpunten in je lichaam behandeld, wat weer stressverlagend werkt. Heb je last van een blessure? Dan is het aan te raden om eens een sportmassage te nemen. De blessure wordt dan effectief aangepakt en de reactie op je lichaam helpt de blessure enorm. Zelf een masseur worden, hoe doe ik dat? Een massage geven kan erg lastig zijn. Om een massage op de juiste wijze te geven, zal je kracht moeten zetten op de spieren en pijnpunten. Dit leer je het beste als je een cursus of workshop gaat volgen.
Zonnevlecht Opleidingen.
Therapeutisch Massage pakket. Thuiscursus Aromatherapie en -massage. Thuiscursus Bamboe massage. Thuiscursus Cupping Therapie. Thuiscursus Energetische Hoofdmassage. Thuiscursus Facelift massage. Thuiscursus Handreflex massage. Thuiscursus Hoofdpijn massage. Thuiscursus Hot Stone massage. Thuiscursus Indian Head massage. Thuiscursus Lomi Lomi Hapai zwangerschapsmassage. Thuiscursus Lomi Lomi stoelmassage.
Cursussen en opleidingen als online thuisstudie NHA.
Blog 5 tips om vaker nee te zeggen. Blog 7 populaire cursussen voor vrouwen. Nieuws Profiteer maximaal van je STAP-budget met een combinatiecursus. Blog Je werk en privé in balans houden? Meer nieuws en blogs. Erkend door het ministerie van Onderwijs. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het opleiden voor de staatsexamens voortgezet onderwijs. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. DIT IS JOUW TIJD. Burn-out versus bore-out. Tijdstrijd: in 3 maanden iets nieuws leren.

Contacteer ons