Resultaten voor klassieke massage opleiding

 
klassieke massage opleiding
 
Cursus Massage, leer professioneel masseren. LOI.
De opleiding Massage bestaat uit de volgende onderdelen.: Klassieke Zweedse massage. In de klassieke massage maak je langzame, glijdende bewegingen. Je kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren en de spieren te ontspannen.
keyboost.nl
SOW Opleidingen, daarmee kun je aan de slag FRAMO.nl.
Sorteer op Nieuw. Sorteer op Meeste korting. Sorteer op Positie. Sorteer op Naam product. Set Descending Direction. 1-jarige opleiding Sportmassage. 8-avonden cursus traditionele klassieke massage SOW - Locatie Duiven. 2-daagse cursus stoelmassage. Reanimatiecursus en AED volgens de Nederlandse Hartstichting en NRR.
klassieke massage opleiding
Bliss Your Body Eigentijdse tantra vanuit de bron.
Onze visie is gebaseerd op zowel westerse neo-tantra als op oosterse klassieke tantra. Bliss Your Body is gericht op mensen die de kracht van tantra op een veilige en down-to-earth manier willen ervaren en die houden van een frisse, dynamische sfeer. Er zijn YOUNG-groepen voor jonge mensen en er zijn groepen voor alle leeftijden.
klassieke massage opleiding
Cursus Klassieke Ontspanningsmassage - Schrijf je nu in! - SOW Opleidingen.
Na de cursus heb je voldoende kennis en vaardigheid om iemand een massage te geven. De technieken zijn gebaseerd op de klassieke massage, de basis van alle massage technieken en bestaan uit strijkingen, knedingen vrij uniek voor een beginnerscursus. Het uitgangspunt van deze technieken is om tot een betere afstemming in de massage te komen en het zelf herstellend vermogen van het lichaam en daarmee de massage te vergroten.
Son Academy, Massageopleiding en Natuurgeneeskunde - Sonergie Praktijk.
Massage is een vak en ook jij kunt het leren! Welkom bij Son Academy en Sonergie in Enschede. Bij Son Academy kan je terecht voor een breed aanbod in professionele massagecursussen, massageworkshops en integere massagebehandelingen. Sinds september 2018 zelfs voor een erkende opleiding tot Allround Masseur Masseren is een vak! Bij een goede massage komt veel techniek en aandacht kijken.
Spirituele Agenda - Buzzbie Opleiding Wellness Masseur 05-08-2022 Zaandam.
Omdat de klassieke massage het vervolg is op de cursus ontspanningsmassage is het niet aan te raden daarmee te beginnen. Erkenning massage opleiding. Na afronding van de massage opleiding tot masseur kun je je aansluiten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche, BMS.
Wellness massage Gelders Opleidingsinstituut.
De beroepsopleiding Wellness massage is door ons instituut speciaal ontwikkeld voor diegenen die een degelijke basisopleiding klassieke massage willen volgen. Daarnaast leren wij u een aantal uitbreidingen zoals een lomi-lomi massage, hoofdhuid-oormassage, hotstone massage en aromatherapie. De belangrijkste doelstelling is de ontspanning en het welbevinden van de cliënt. Dat kunt u bereiken door een deskundige massage gecombineerd met warmte en geurige oliën. Een goede massage werkt dan ook tegen stress, geeft verlichting bij spier pijn, ontspant lichaam en geest en zorgt voor een fitter gevoel. Regelmatig een massage zorgt ervoor dat lichaam en geest weer tegen een stootje kunnen. Om een goede massage te kunnen geven, leren wij u een aantal basistechnieken zoals effleurages strijkingen, petrissages knedingen, tapotements, schuddingen, fricties en strekbewegingen. Deze basis is vergelijkbaar met de massage van de sportmassage opleiding.
Klassieke massage.
Deze verschillende massagetechnieken brengen in het lichaam reacties teweeg die leiden tot het herstel van evenwicht in het lichaam. De massage stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie. Het lichaam komt tot rust en ontspant zich. Ook bevordert het geestelijke rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het resultaat van een massage is totaalbalans van lichaam en geest. Cursusinformatie Klassieke Massage. 19.00 - 22.00. eind januari 2022. € 515,00, incl. examengeld, les- en oefenmateriaal. vraag naar de mogelijkheden. VERSNELD DE KLASSIEKE MASSAGE OPLEIDING VOLGEN?
Klassieke Massage met Anatomie MOOD massage opleidingen Opleider.
De Zweedse massage staat ook wel bekend als de klassieke massage en kenmerkt zich door overheerlijke strijkingen, knedingen en ritmische kloppingen en schuddingen van de spieren. De opleiding klassieke massage met anatomie richt zich op het leren van deze zweedse massage technieken voor de rug, benen en armen.
Erkende opleiding Holistische massage Civas Opleidingen.
Met de cursus Holistische massage leer je een effectieve en zorgvuldige massage geven in werksituaties zoals massagepraktijken, schoonheidssalons en saunas, maar ook in de privésfeer. De overzichtelijke ordening maakt deze uitgebreide massagecursus tot een gemakkelijk te raadplegen naslagwerk. Indien je wenst, kan je na afronding van de opleiding deelnemen aan een praktijkweekend masseren. Wat leer je? Deze holistische massagecursus geeft je allereerst de achtergronden van het masseren en basiskennis van anatomie, fysiologie en spieren. Naast klassieke massagetechnieken leer je in de opleiding te werken met holistische massage.
Opleiding wellnessmassage - Massageopleiding Apeldoorn.
De opleiding is een officiele bondsopleiding en wij zijn gecertificeerd om deze opleiding te geven. De bond neemt aan het eind het praktijkexamen af. Met de opleiding wellnessmassage heb je een mooie theoretische en praktische massageopleiding in handen. De theorie van het menselijk lichaam is zeer boeiend en het masseren is prachtig om te doen. De wellnessbranche is groeiend en daardoor is er voor de wellnessmasseur momenteel goede werkgelegenheid. Er is veel vraag naar masseurs bij o.a. de sportverenigingen, saunas en wellnessbedrijven. Ook kun je iets voor jezelf beginnen en behandelingen geven. Na de opleiding wellnessmassage kun je nog een Master doen voor MASSAGETHERAPEUT of WELLNESS SPA. Tijdens de opleiding wordt je begeleid door ervaren en geaccrediteerde docenten. Veel aandacht wordt besteed aan de praktijk massage. Je leert alles over de klassieke massage in de opleiding.

Contacteer ons