Resultaten voor integratieve massage opleiding

 
integratieve massage opleiding
 
Opleiding voor Integratieve Massage en Sjamanistisch werk - De Stroming.
Dat is dan ook een belangrijke kwaliteit van Integratieve Massage, waarover Geert van Coillie - de grondlegger van De Stroming - in een filmpje vertelt.: Het was voor mij een enorm leerzaam jaar vol diversiteit. Een volledige opleiding op hoog niveau.
keyboost.nl
Massage in de Zorg - scholing - Kicozo.
Cursus Ontspanningsmassage Hand Voet in de Zorg - 1 dagdeel. Tijdens de cursusdag Hand- en Voetmassage krijg je eerst een stukje theorie zodat je je ervan bewust wordt wat voor effect massage kan hebben en dat massage voor veel mensen en in veel toepassingen een weldaad kan zijn, maar dat er ook situaties zijn waarin het niet, of in aangepaste vorm kan.
integratieve massage opleiding
Massage-Cursus.Info - Masseur in Weert.
ArGen Praktijk voor Reiki en Massage. Otto van Thuringenstraat 1, 6004XP Weert. Willem van Hornestraat 13, 6001XC Weert. Praktijk voor Integratieve Massage. Regentesselaan 18, 6006AT Weert. Susanna Groeneweghof 18, 6004SC Weert. Live Your Life Coaching Mindfulness Massage. Beekstraat 54 Cwartier, Ru, 6001GJ Weert.
integratieve massage opleiding
039;Panta; Rhei': Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages - Silvolde.
Over Praktijk I-Massage. Al meer dan 10 jaar geef ik Integratieve Massage. Na jaren werkzaam geweest te zijn in de zorg, ben ik elke dag blij, dat ik deze ervaringen nu mag inzetten bij het geven van massages en massage curcussen. Mijn opleiding heb ik gevolgd bij De Stroming in Lage Vuursche en bij De academie voor Holistische Massagetherapie in Utrecht.
graffiti workshop
Integratieve massage: holistische werking - De Betere Wereld.
Dan kunnen we tot de essentie van Integratieve massage komen. Namelijk een bezielde combinatie van de dynamische-, de intuitieve- en de polariteitsmassage in een holistische en respectvolle sfeer, afgestemd op de noden en wensen van de cliënt. Daar je in deze opleiding zelf veel massages ontvangt, ga je aan den lijve ondervinden dat door deze integratie de heilzame effecten van de diverse benaderingen afzonderlijk nog worden versterkt.
integratieve massage opleiding
Kicozo - Welkom bij Kicozo.
Kicozo is een diensten-, expertise- en opleidingscentrum voor integratieve en complementaire zorg door verpleegkundigen, verzorgenden en andere professionals in de zorg en helpt zorgprofessionals en zorgorganisaties. We bieden opleidingen en implementatie van diverse vormen van integratieve en complementaire zorg - Integrative Nursing, zoals AromaZorg, massage, AquaZorg en Ontspanningstechnieken.
integratieve massage opleiding
integratieve massage opleiding
Je werkt veilig en efficint met aromatherapie tijdens de zwangerschap en bij baby's' en peuters. Onze opleidingen en specialisaties zijn erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten Belgi BeVo. Onze opleidingen en specialisaties zijn erkend door de Belgische Massage Federatie BMF.
Integratieve massage - Wikisage.
º Zie Nederlandse of Belgische website van de Integratieve Massage voor opleiding, masseurs en docenten. º Een voorbeeld: H. te Riet en H. de Jonge: Basiszorg" voor helpenden." º Het derde aspect sociale factoren kan via massage niet rechtstreeks worden geadresseerd.
Beroepsregistraties - Therapie Amersfoort.
Holistic Pulsing: een opleiding om lichaamsgericht te werken aan chronische emotionele blokkades. Psychische spanningen zetten zich vaak vast in het lichaam en holistic pulsing is een techniek om deze spanningen los te laten en lichaamsbewustzijn op te bouwen. Integratieve Massage: een opleiding voor ontspanningsmassages.
Mijn nieuwe website Links.
Aangesloten masseurs en masseuses zijn gediplomeerd en hebben de opleiding Integratieve Massage gevolgd. Grondlegger van de Integratieve massage IM, is Geert Van Coillie, hij geeft een combinatie van twee door hem zo genoemde massagevormen dynamische massage en intuïtieve massage met polariteitsmassage.
Leonie van der Zon.
Iets wat alleen maar sterker is geworden na diverse persoonlijke gebeurtenissen in mijn leven. Zo kwam ik in aanraking met de opleiding voor integratieve massage. Integratieve massage is een ontspanningsmassage waarin liefde en respect voor de mens en zijn lichaam voorop staan.

Contacteer ons