Resultaten voor integratieve massage opleiding

 
integratieve massage opleiding
 
Links Praktijk Ton Kostelijk.
Integratieve Massage Opleiding - D Michal. Essentiewerk - Lifeforcefitness. EmotioneelLichaamswerk - Venwoude. Medische basiskennis opleiding - Con Amore. Ton'sLinkedIn' profiel Interne link die niet in het menu staat. Technisch ontwerp van de website. Praktijk Ton Kostelijk - Alvenberg 27, Veldhoven - 040-2543410 - info@tonkostelijk.nl - www.tonkostelijk.nl - KvK nr 74521640.
keyboost.nl
integratieve massage opleiding
Je werkt veilig en efficint met aromatherapie tijdens de zwangerschap en bij baby's' en peuters. Onze opleidingen en specialisaties zijn erkend door de Beroepsvereniging van Reflexologisten Belgi BeVo. Onze opleidingen en specialisaties zijn erkend door de Belgische Massage Federatie BMF.
avondvolaandacht.nl
Dirna Michaël.
Welkom op mijn site, waarop ik je graag vertel over mijzelf en de massages die ik je kan geven. Met integratieve massage combineer ik verschillende technieken tot één holistisch geheel. Het is ontspannend, aardend en voeding voor je lichaam en geest. Ik combineer Pulsen, intuïtieve massage en polariteit in een op jouw lichaam passende massage. Met een reeks dieptemassages werken we samen aan dieper gelegen bindweefsel. Hierdoor leer je je grenzen beter kennen en krijg je fysiek meer ruimte. Ik combineer het diepere werk met pulsen; de zachte kracht van water en beweging en de adem. Wil je leren masseren? Bezoek dan de site van De Stroming.De nieuwe opleiding IM in Nederland start op 28 oktober 2022 en in België start op vrijdagavond 31 maart 2023.
integratieve massage opleiding
Massagepraktijk Meander Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe.
Massagepraktijk en massagecursussen in Drenthe. Massagepraktijk Meander, sinds 26 jaar massage en massagecursussen. Ja, ik wil graag meer informatie over massage. Een moment voor jezelf, rust, ontspanning? Wat de reden ook is, een goede massage is bovenal een weldaad om van te genieten! Welkom bij MEANDER, praktijk voor massage en massagecursussen. Ik ben Kitty Middelham en heb sinds 1996 een massage-praktijk. Mijn werkwijze richt zich op het bevorderen van ontspanning en welzijn. Zorgvuldigheid, zorgzaamheid, aandacht en respect staan hierin voorop. Door het opleidingsinstituut De Stroming ben ik in drie massage-beroepsopleidingen vakkundig opgeleid en was ik na het behalen van de diploma's' een aantal jaren supervisor. Ik ben aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs.
Praktijk-Xinn - Over.
Nicôle Nix-Kockelkoren 1970. Nadat ik hbo facilitaire dienstverlening had gestudeerd en een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt had kwam er in het jaar 2000 langzaam een innerlijke omslag: ik ging van start met de opleiding Reflexologie en ontdekte de helende kracht van deze methode. Vervolgens volgde ik de Integratieve massage opleiding waar ik diep werd geraakt door aanraking.
Over mij - Lijf naar Balans.
Ik heb de meer waarde van massage her-ontdekt: het is een prachtig middel voor het laten ervaren van het lichaam en om te ontspannen. De opleiding Integratieve Massage heeft mij niet alleen nieuwe technieken geleerd maar ook extra doen beseffen hoe wezenlijk en helend massage kan zijn.
Leonie van der Zon.
Iets wat alleen maar sterker is geworden na diverse persoonlijke gebeurtenissen in mijn leven. Zo kwam ik in aanraking met de opleiding voor integratieve massage. Integratieve massage is een ontspanningsmassage waarin liefde en respect voor de mens en zijn lichaam voorop staan.
Massage Opleiding Holistische visie - Positive Touch.
De stappen die daarbij aan bod komen vullen heel goed aan op de methodiek van integraal holistische massage zoals we die in de opleiding hebben geleerd en zijn. Moniek Jansen Babberich. De opleiding integrale massage is de leukste opleiding die ik ooit gedaan heb!
Diploma's.'
Certificaat Anma massage opleiding. Certificaat Masseren voor en door Kinderen. Certificaat Quantum Touch. Certificaat Shiatsu zelfmassage kata. Mindfulness cursus Mindfulness Holland. Diploma HBO Medische basiskennis anatomie, fysiologie, pathologie. Erkent door o.a. ATC, LVNG, NFG, NVPA, VIV, ZHONG en alle bij de RING aangesloten beroepsverenigingen.
Even voorstellen.
Ik besloot van massage mijn werk te maken en ben gaan zoeken naar een opleiding die bij mij paste. Zo kwam ik in België terecht, bij de opleiding Integratieve Massage ontspanningsmassage, ontwikkeld door Geert van Coillie. Na de opleiding ben ik met massage praktijk Winterswijk begonnen.
Over Huub van Delft - Umassage.
Mijn naam is Huub van Delft. In 2013 ben ik begonnen aan de opleiding integratieve massage bij Geert van Coillie op levenscentrum Venwoude.Ik ben sinds 2015gediplomeerd integratief masseur. Meer informatie over deze opleiding vind je op www.destroming.com. Daarnaast heb ik in datzelfde en opvolgende jaar de cursus Dieptemassage gevolgd.

Contacteer ons