Resultaten voor hot stone cursus

 
hot stone cursus
 
Wellness massage Gelders Opleidingsinstituut.
In deze opleiding worden de opleidingen sportmassage en wellness massage gecombineerd. Hierdoor ben je nog breder inzetbaar op de arbeidsmarkt. Workshop Hot Stone massage. Tijdens de workshop Hot Stone massage, voor schoonheidsspecialistes en sportmasseurs, kunt u zelf ervaren hoe het is om deze ontspannende en ontgiftende massage te geven aan een client.
keyboost.nl
Opleiding Hotstone Massage - Ondernemersschool.
Zo leer je op een heel praktische manier. Kan ik me na deze cursus nog verder specialiseren? Neem simpelweg een kijkje in ons aanbod aan cursussen rond het thema Massagetechnieken en je vindt ongetwijfeld een specialisatiecursus die bij je past.
hot stone cursus
Praktijk de Regenboog in Rijswijk.
Van heinde en verre weet men ons hiervoor te vinden. Bij onze paktijk kunt u onder meer terecht voor een cursus Massage basiscursus en vervolgcursus, voor een cursus Voetreflexologie basiscursus en jaaropleiding, voor een cursus Aromatherapie basiscursus, voor een cursus Stoelmassage of voor een workshop Hot Stone massage of Kruidenstempel massage.
Hotstone massage.
Opleiding Medisch Pedicure Sport. Opleiding Stage Begeleiding. de voet met de gepigmenteerde donkere huid. Webinar Corona Huid. Webinar Wondzorg voor de voetzorgverlener. Bekijk de data van deze cursus in de agenda en schrijf u in via de button Cursusagenda. 7602 PW ALMELO.
Hotstone massage De Zonnevlecht Tilburg. Hotstone massage De Zonnevlecht Tilburg.
De hotstone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans. Duur en kosten. Duur 2 uur. Er bestaat ook de mogelijkheid een gedeeltelijke hotstonemassage van 1 uur. De kosten hiervan bedragen 6750., Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie. We kijken dan samen wat wij voor u kunnen doen. BEL ONS 013-4562191. MAIL ONS INFO@ZONNEVLECHTTILBURG.NL. Gelieve dit veld leeg te laten. Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website. De Zonnevlecht Tilburg.
Cursus Hotstone Massage - Shop 4 Massage.
Mijn naam, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Massage cursussen Cadeaubon Massage Cursus. Waardering 0 uit 5. Bestel het op LeerMassageGeven.nl. Hotstone wuwei Hotstone massage olie. Waardering 0 uit 5.
Geniet van een hotstone massage bij Studio YourBalance in Tiel.
Cursus Voorbereiden op de bevalling. Cursus Shantala Babymassage. Yoga met je kind. Moxa therapie bij een stuitligging. Yoga pilates shop. Een massage met hete stenen. Tijdens de hotstone massage worden op het lichaam hete, platte stenen gelegd. De weldadige warmte werkt direct op de zenuwbanen, waardoor energie door het hele lichaam gaat stromen.
Hotstonemassage Massage Academie.
De basaltstenen die gebruikt worden tijdens de massage worden in een heather eerst verwarmd tot 45-50 graden, waarna ze op het lichaam worden gelegd. Hierna volgt de massage met een warme etherische olie en daarna de massage met de warme stenen. Deze behandeling combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde stenen met de heilzame werking van essentiële oliën. Binnen de wellness is hotstonemassage een veel gebruikte massagevorm. Inhoud van de cursus.
Cursus hotstone massage.
Groepsomvang: De cursusgroep praktijklessen bestaat uit maximaal 10 personen. Investering: € 170,-, Inclusief, lunch, koffie/thee, syllabus, gratis online cursus en certificaat. Meenemen: Twee grote handdoeken, draag gemakkelijk zittende kleding. Moet de kleding uit? Bij een massage wordt olie of massagemelk gebruikt, je dient je daarom uit te kleden. Onderbroek blijft aan, de BH mag uit maar dit hoeft niet. Je krijgt alles goed aangeleerd en als je bij thuiskomst nog op vragen stuit, helpt ze mij netjes door mijn aarzelingen heen. Ik ga zeker meer cursussen volgen bij Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten! Ik heb hier de opleiding tot massagetherapeut gevolgd. Stuk voor stuk fijne docenten. Betrokken, geduldig, en door de openheid en luisterend naar medecursisten veel mooie momenten beleefd. Ook tussen de cursussen door, en zelfs na de opleiding, nog altijd bereikbaar voor feedback. Absoluut een aanrader! De cursussen die ik gevolgd heb waren super. Genoeg massagetafels om te oefenen, goed lesmateriaal en goede filmpjes. Vakkundige mensen die je lesgeven en goed uitleggen. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft. Ga jij een heerlijke hotstone massage geven?
Hot Stone Massage - Sedoc's' MassageSedocs Massage.
Maar ook natuurlijk bovenal voor mensen die eenslekker willen genieten van de weldaad van eenHot stone massage. Neem contact op! Send message сlear form. Hot Stone Massage. Intuitieve Massage Cursus. Cursus Baby Massage. Copyright Sedoc's' Praktijk 2013 All Rights Reserved Designed by Scoon Media.
Thuiscursus Hot Stone massage.
Voor wie is deze cursus. Prijs € 39,00., Klik HIER om de thuiscursus bestellen van Zonnevlecht Online. Direct toegang via de online community. Kosten 1 dag cursus Thuiscursus Hot Stone massage. Inclusief uitgebreid lesmateriaal en certificaat Hot Stone massage. € 39,00, beroepsopleiding vrijgesteld van btw.

Contacteer ons